Naww..stackarn

Först och främst : Tack för inlägget på din blogg Frida darling ;)

Och sedan : Som att du aldrig gjort reklam för din blogg.Ljug inte nu.Men hur som..Jag vill att läsare ska hitta till min blogg det är samma sak som att ha en spotligt på typ bloglovin eller whatever! Och bara för att kisse lägger ut bilder på sig (som jag förövrigt inte har sett och jag läser inte ens hennes dumma blogg) så betyder inte det att jag ska följa efter henne ? kissie är knappast min förebild om du tror det ;)

Skam i kroppen ? Nej du,det har jag inte.Bara för att man har en snygg kropp och vill visa det så behöver man inte ha skam i kroppen eller vara dum i huvudet som du utrycker dig på din blogg.Man kan vara snygg och smart ;) Jag kommer aldrig att lägga upp bilder på mig naken om du tror det eftersom att så långt skulle jag aldrig gå! Jag har satt mina gränser.

Dessutom är jag urless på din attityd! Du ska alltid på något vis trycka ned,förolämpa människor osv. Jag har sett dig bråka förut och jag vet att du verkligen står för det du tycker,men det gör jag med! Men vadfan får du stackars människa ut på att skriva opassande kommentarer i någon annans blogg ? Du får bråk,that's it.Visst du får gärna ha en åsikt :) Men det gäller att utrycka sig rätt också.Jag tycker inte att man behöver hoppa på en person så grovt,man kan utrycka sig lite snällt istället.

Okej om du tycker att jag verkligen beter mig dåligt. Men du behöver inte stämpla mig som en "attentionwhore" eller "slampa" eftersom att det är jag verkligen inte.varken något utav dom.Jag tycker om att ha läsare och om jag märker att dom stiger är det ju alltid kul,ett plus.Man måste visa att man finns eller hur ?

Och sist..Jag förstår faktiskt inte vad du menar med att få uppmärksamhet från andra håll. Jag driver ingen "kom-och-titta-på-mina-avklädda-bilder-blogg" utan en personlig blogg eftersom att det består utav mycket annat.Det är inte meningen att reta upp folk med mina bilder,det är bilder på mig när jag solar för guds skull!
Kommentarer
Postat av: josefin

sv: har lagt till dig nu =) <3

2010-06-18 @ 20:12:13 URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: MyzaaN

om jag ska gumman så fort jag får sakerna ;D

hehe



skit i henne .. hon är inte värd det... du är fin & lägger ut vilka bilder du vill lkram

2010-06-18 @ 21:21:41 URL: http://myzaans.se
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

Ja men hojjta till när du vill beställa!! Jag kommer ju alltid vara konsulent så de är ingen fara =)

Nu har jag lagt till dig och det ska bli ett stort nöje att följa dig varje dag!

kram

2010-06-18 @ 22:03:09 URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: sofiavictoria

svar; okej, ja allt är bara bra hos mig! hur är det hos dig? <3

2010-06-18 @ 22:11:37 URL: http://sofiavictoria.webblogg.se/
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

Ja da.Jag ska ställa ut min mor och fars hund på hundutställning imorgon och på söndag ska vi njuta av sambons sista semester dag.

Hoppas du ska ha en bra och trevlig helg!

kram

2010-06-18 @ 22:24:08 URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar; ikväll så händer det ingenting :) mest slappa. ska lägga mig ganska tidigt för att jag ska upp ganska tidigt i morgon, ska jobba :)

2010-06-18 @ 22:26:31
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

Det är en vit herdehund =) Det står information om rasen och finns även en bild på Rillo om du bläddrar ner några inlägg på bloggen =)

kram

2010-06-18 @ 22:31:48 URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Linda - En Vimsig Mamma

Tack så mycket! =) kram

2010-06-18 @ 22:39:03 URL: http://holen666.blogg.se/
Postat av: Johannah ♥

Tack söta du! :)



Ja precis, det är ju ett eget val liksom. Hoppas allt är bra, kramar :)

2010-06-18 @ 22:42:41 URL: http://honey.blogg.se/
Postat av: Chillipepper

vad fin blogg du har :)

2010-06-19 @ 10:51:20 URL: http://chillipepper.blogg.se/
Postat av: sara

Jag tycker att bikini är helt okej men själva grejen är ju att du har små spets string på dig. Man ser nästan fittan på dig. Är det så du vill att folk ska se på dig? Har du ingen självrespekt alls eller? Jag är också väldigt stolt över min kropp men jag tycker att det är lite konstigt att du är så stolt över just den delen där trosorna sitter. Ingen bryr sig om man visar magen men snälla, det är klart att folk reagerar på att man tar close-ups på sina genomskinliga trosor. Jag bryr mig inte om folk tar bilder när man har bikini på sig på stranden osv. men det du gör, det går fan gränsen.

2010-06-19 @ 13:19:12 URL: http://sariie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback