Byxor

 
30% rabatt på minst 3 köp, jag snappade åt mig ett par bruna byxor med midja, supersnygga på men kanske inte lika fina på bild. De kommer passa bra till våren med ballerina :) Jag har börjat gilla midjebyxor mer och mer under den senaste tiden ! 
 
En långärmad tröja, OPI top coat och en ansiktsmask fick följa med hem ! Byxor + tröja + ansiktsmasken blev totalt 200 kr med rabatten :)

Svarta tippar utan mallar :)

 
Jag fixade naglarna i söndags och då fick det bli svarta tippar ! :) Jag har även investerat ett in nytt OPI top coat som är riktigt bra och har lite av den där "gelé" känslan :) Vilket är toppen ! 

Molton blonde

Ännu en förälskelse i en av Maria nilas proukter ! Denna gång blev det en colour mask i färgen Molton blonde :)
 
I veckan har det spenderats mycket pengar på kläder,hårprodukter och luncher så nu känner jag att det är dags att hålla i pengarna.. ett tag i alla fall haha :)  Denna vecka har jag planerat en hel del plugg som ska göras. Nationella proven kommer även dyka upp..! Önska mig lycka till ! 

Födelsedagsfirande för vännerna !

 
Så här ser jag ut ikväll :) 
 
Min Lördag kunde inte börjat bättre då jag träffade en av mina närmaste vänner ! Vi lunchade ihop med en god paj, sallad och hallon/passion smoothie i Farsta :) Nu ikväll ska det bli födelsedagsfirande för två av mina klasskomisar som fyllt år under veckan :) Jag ser fram emot det ! Kommer nog att bli en kanon kväll !
 
Ps. Några av er undrar var jag har köpt mitt handsband. Jag kan säga att det är köpt på JC för 37 kr på rean :)

Nya halsbandet + tröjan ! :)

 
 
Är helt kär i halsbandet och de andra sakerna jag snappade till mig på rean :) Halsbandet och en av de nya tröjorna invigs idag !

Jag är hopplös när det kommer till shopping..

 
 
 
 
 
Dagens inköp haha :) 3 tröjor. två av dem är hyfsat tunna medan den svarta slita är tjockare och en aning mysigare ! 1 halsband i silver och 1 par tjockare tights :) Allt på rea ! 
 
Jättedåliga bilder men de får duga.. :)

Tröst shoppat i höstmörkret ;)

Superfin bh från Ella M som jag spanat in länge :) Nu blev den min för knappt hundringen !
 
 
Svart mysig och varm sjal/halsduk för 75 kr ! Ett bra höst-kap :)
 
Relativt nytt värmeskydd från Kolorit :) Ska bli kul att få testa ett nytt värmeskydd som både skyddar mot UV-strålar, vind och kyla ! Passar perfekt till nordisk klimat :)
 
Skolan har pågått för fullt som vanligt. Vikarie första lektionen och det blev inte så mycket av lektion tyvärr.. slutade med håltimme ! Efter skolan besökte jag salongen och ljusarefärgade min hemska utväxt på drygt 3 cm.. Nu är jag äntligen ljushårig igen :) 

Höstoutfit :)

 
Mina nya tights är på ! Så otroligt sköna och fina :)
 
 

Byxor :)

Tjockare leggings som passar perfekt till hösten,våren,vintern :) Fint mönstade också ! 49 kr !
 
 
Chinos liknande byxor med hög midja och fickor på framsidan och en ficka på baksidan :) Väldigt sköna och fina på ! 49 kr där med !
 
Jag är nöjd med mina två köp :) 98 kr för två underbara byxor !

Min första skulpterade nagel !

 
 
Här sitter tippen på :) Prep på nagel har gjorts innan. Dock hann jag inte att klippa av shudflikarna på nagelbandet då vi idag skulle fokusera på att lägga gelén. <
 
Vi använde oss av OPIs geléset och här bygger jag på apex, dvs. stresspunkten på nageln :) Därmed bucklan som man ser på bilden..
 
Här har vi färdigt resultat av min FÖRSTA gelénagel ! Jag fick till ett bra resultat för att vara första gången och för att vara med en så flytande gelé som jag egentligen inte alls trivs med..Både läraren och jag var nöjda, Isabella med :)
 
Ni kanske tycker att detta resultat inte ens ser ok ut. Men det är första gången för mig som aldrig gjort detta förut och jag är inte van vid materialen eller arbetssätten. Jag kommer att lära mig så småningom :) För detta verkar otroligt kul att jobba med i framtiden ! Det kommer upp mer nagelarbeten i bloggen allt eftersom vi jobbar med det i skolan :) Alla inlägg kommer att läggas i kategorin "naglar" !

Helgen och två lediga dagar :)

Middagen som jag och Robert gjorde tillsammans :) Salladsbädd ( Ruccula för mig ) och pasta med lax och skaldjur. Mums !
 
Till efterätt blev det fruktsallad med jordgubbar, banan, päron, vindruvor och kiwi !
 
Sportlovet är över men vi fick två dagars extra lov ! :) Det är bara för att vi har utvecklingssamtal dessa dagar. Jag hade mitt samtal igår och det gick galet bra :) I helgen var jag och Robert ensama hos honom och då gjorde vi middag tillsammans, badade i jacuzzin och åt fruktsallad ! 

Lördag, 3 November 2012 :)

Bild på mig från igår :)
 
Mitt lov är snart slut och jag ska spendera de sista dagarna med Robert hemma hos honom :) Vi är ensamma i huset så vi tänkte ta tillfället i akt och bada i jacuzzin och laga en fin och god middag tillsammans :) Bättre kan det nog inte bli ! 
 
På söndag blir det bio med Johanna och David och så klart Robert :) Vi ska se nya James bond filmen !

Jobb på salongen :)

 
 
Klippte och färgade fina Johanna på salongen i Onsdags :) Efter att vi var klara blev det middag med hälsosallad på café muggen :) Tack för en härlig dag Johanna ! ♥ ses på salongen om några veckor igen :)

RSS 2.0