Bronsskimrande blus !

Bronsskimrande blus som köptes på online rean :) 135 ink frakt ! ( ord. pris 299:- )

Nya leggings :)

 
 
Nya leggings inköpta på rean för ett bra tag sen :) 
 
Jag brukar inte vara så mycket för just leggings, speciellt inte leggings med detaljer på då jag gärna vill ha kläderna stilrena och är rädd för att blanda och mixa alltför mycket ! Men dessa leggings föll mig i smaken även med detaljerna i grått :)

Bror ♥

 
 Marinerad Skaldjurssallad på Movitz :)
 
Idag var det en förväntansfull dag för mig, min syster, min halvbror ( föredrar att kalla honom bror.. ) och min pappa. För första gången träffade jag min äldre halvbror.. så glad, så lycklig ! 

Fredag

Bjöd hem Gustav och Fanny på te ! Dom stannade bara en kortis men det var trevligt ändå :)
 
Jag trivs väl sådär i min nya askiga/beiga hårfärg. Men det handlar nog bara om att jag är ovan ! Jag kommer nog trivas i min nya hårfärg som fisken i vattnet sen ;) Det är Fredag, så snart är det dags att gå ut och ha en underbart kul kväll ..förhoppningsvis ! 

Beige blond :)

Idag hade vi som sagt egen hårvård i skolan :) Issabella satte in sitt löshår och det blev supersnyggt på henne ! Tog tillfället i akt och träna på att sätta in keratin slingor ! Kul var det :)
 
Fina Frida ljusarefärgade och tonade mitt hår i en snygg beige nyans :) 

Älskade jacka ♥

Nu börjar våren visa sig på riktigt ! :) Vårjackan från Lindex åkte på ! 
 
Imorgon är det egen hårvård i skolan ! Det ska bli kul :) Jag ska förhoppningsvis få sätta in hair extensions på fina Isabella och se om jag hinner ljusarefärga min egna utväxt på drygt 2 cm !

Småsaker från Ullared..

Min syster och mamma var på ullared i helgen. Detta var det jag fick därifrån :) Småsaker som alltid behövs ! Jag blev frågad om jag skulle med till Ullared, men nej ! Jag känner absolut inte för att gå i ett stort varuhus med folk som trängs en hel helg.. Mamma och Angelica fick med sig massvis med saker så det var kul att dom blev nöjda och att dom hade det trevligt där borta !
 
Imorgon ska jag försöka släpa mig till skolan även om jag mår som jag mår. Jag känner att jag behöver komma iväg lite från att jag varit hemma och sjuk ett bra tag nu.. usch !

Mysig Lördag :)

Bild från igår när jag och en kompis satt och åt hämtmat, Thai hos mig ! :) Lagom mysigt !
 
Jag är fortfarande sjuk men kämpar på att bli frisk ! Igår jobbade jag ändå hos pappa då han skulle ha ett litet event på jobbet så jag fick hjälpa till att ta emot kunder osv. Efter det lilla extra jobbet åkte jag hem och hade en mysig och trevlig kväll med en vän :) 

En Fredag hemma..

 
 
 
 
Jag har varit sjuk i princip hela veckan ! För någon dag sen blev det ett akutbesök till doktorn så nu proppar jag i mig medicin som ska få mig att må bättre ! Känner ingen större skillnad än men det blir väl bättre snart hoppas jag :) 
 
Jag har gått runt i ex pojkvännens tröja mestadels av dagen och bara tagit det lugnt ! Det finns inte så mycket annat jag orkar eller kan göra just nu. Även om man skulle velat. Imorgon måste jag hasa mig till mammas och pappas jobb för att vara extra hjälp där :) Det kommer säkert att bli kul men oj så jobbigt ! 

Vinröda jeans ! :)

 
 
Vinröda jeans från H&Ms rea
Svart spetstopp från Lindex rea
 
Detta är vad jag hade på mig idag :) Älskar min lilla spetstopp från Lindex ! Den sitter perfekt och är snygg att ha till alla tillfällen :)
 
Mitt påsklov är över och skolan har börjat igen. Det är mycket plugg som gäller för mig framöver då jag inte pluggat ordentligt på lovet som var planerat..Extra jobb hos pappa blir det också i helgen ! Det ser jag fram emot :)

Torsdag, 4 April 2013 :)

Godfika på Wayne´s Coffee här om kvällen med Fanny :) Trodde inte Wayne´s hade öppet till 22.00 i stan ! Men tydligen.. mysigt ! 
 
Snart är mitt påsklov över men jag har helgen att se fram emot ännu :) Mycket har hänt i veckan och det har bara varit kul ! Jag skulle gärna vilja ha några dagar mer lov !
 
Idag har jag firat Juan & Johanna på dreas 1-års dag :) Vi blev ett gäng som åt buffé med sushi,wok och dessert ! Senare på kvällen tog vi tjejer ett glas ute på en härlig krog ! 

RSS 2.0