25 Grader

Nu när det är riktigt sommarväder passar jag på att bättra på brännan ;) O-m-g Jag lägger ut bilder på mig själv i bikini,förnedrande!..eller inte :)


28:e Juni 2010

Idag har jag sovit mest hela dagen.Jag kände att det behövdes av många anledningar.Jag har även solat lite på förmmiddagen men fick inte så mycket färg eftersom att det var lite molningt.Hoppas på bättre väder imorgon :) Då jag jag gå upp i tid och lyckas få mig lite bränna ! :)


Lite mer bilder ifrån kvällen

Kvällen har varit helt otrolig! Även om den spenderat med familj och grannar så var det en aningen oväntat ;) Vid halv nio slaget grillade vi,sedan blev det pilkastning och nu sitter dom flesta inne i glas altanen eftersom att det är så mycket mygg ute för övrigt..Jag börjar bli smått trött och ska snart hoppa i säng :) Imorgon hoppas jag på fint väder så att jag kan hinna få lite snygg bränna ;) Annars blir det nog att stanna hemma,städa rummet och ta det lungt efter kvällens drickande.

Grillning.Lax i folieknyte till mig och pappa och resterande fick fläskfilé :) Till det blev det grillade grönsaker,grillad sparris,klyftpotatis i ugn och olika slag utav såser.Det blev även god efterätt med maräng,jordgubbar,grädde och glasyr! Eller så kallad,midsommars tårta :)



Midsommar

Sill lunch,kubb och snappsar är det som vi har hunnit med här hemma :) Grannarna är på besök hela dagen så det känns kul ;) Snart är det grillning som gäller,alltså middag men jag tror nog att ingen är speciellt hungrig eftersom att det blev en stor sill lunch :) Jag snålade som vanligt lite med maten så det ända jag har fått i mig idag är en sillbit och en hel potatis i princip.Men det känns bra! Dock ska jag antagligen inte dricka så mycket mer..Jag har smakar olika sorters snapps,öl och en vin sort som jag aldrig smakat förut som vi hade till fördrink.
Hoppas mina underbara läsare har en härlig midsommar ! Berätta gärna hur ni spenderade helgen :)

Svarar på alla kommentarer ikväll babes ;)



24 Juni 2010

Jordgubbar med mjölk till frukost,en underbar början på dagen ;)

Sedan har dagen bara gått vidare med grillning,städning och snart ska jag in i duschen och använda mitt silvershampoo :) Resterande utav dagen spenderas med familjen,ute och möjligtvis framför tv:n.Imorgon kommer grannarna förbi på midsommar,lunch,middag och tårta som min syster ska göra idag :)


Rösta på mig

Jag har blivit utvald till dom 10 finalisterna i Veckans blogg hos Myzaan :) Det känns jättekul! Nu måste jag försöka samla röster så att jag vinner och får ligga uppe på hennes sida i en hel vecka.Därför skulle jag behöva eran hjälp med att rösta på mig som veckans blogg :)

Alla som röstar får i slutet en länkning i ett inlägg även om jag vinner eller inte :) Då har ni chansen att få tillgång till 100-150 besökare,det är i varje fall något ;)

- Rösta på mig,nummer 9.
- Skicka ett kommentar i detta inlägg om att du gjort det tillsammans med din url.
- Efter resultatet får du en länkning i min blogg,busenkelt ;)

Rösta här!

Xperia :)


Inte mycket bloggande idag,men det kommer imorgon det lovar jag ;) Ni är söta som kommenterar ändå! Jag sitter just nu och tittar på filmen "Familj på väg" som har gått ett tag.Den är helt okej,ett bra tidsfördriv i varje fall :) Jag sitter även inne på Facebook på mobilen samt blogg.se.Jag måste tacka min kära far för min Xperia ;) Jag kan erkänna,lite bortskämd är jag :)


22 Juni 2010

Som ni märkar jag har inte bloggat så mycket idag,dels för att jag har gjort annat och för att jag inte orkat. Men imorgon är jag igång igen ;)  Just nu ska jag baka och senare ska jag lägga mig i tid eftersom att jag ska träffa Fanny och Johanna imorgon <3


Fraktfritt


Just nu har Chiuqe fraktfritt till och med 27/6 :) Härligt ! Jag har skrapat ihop mina favoriter från det nya sortimentet.Jag verkligen älskar temat med spets och rosetter!

This or that ..?

Blogg.se eller Devote.se - Blogg.se, devote är för amatörer!
Chocklad eller Godis - Chocklad Utam tvekan ;)
Chai latte eller Latte - Chai latte från Espresso house.What else?
Skolan eller Jobba - Både och. Jag gillar skolan och jag gillar att jobba
Läsa bloggar eller Blogga - Blogga helt klart.
Mc donalds eller Burger king - Burger king! Jag vill inte gå till Donken för att äta 4 dagars gamal mat ;)
Pojkvänn eller KK - Båda är bra.Haha
Rosa läppstift eller rött - Rosa, Alla passar inte i röda läppar,slamp varning.
Coca cola eller Fanta - Coca cola.Dock dricker jag inte så mycket läsk i allmänhet
Hemma fest eller Nattklubb - Båda.
Drink eller vin - Vet inte, har inte druckig så mycket drinkar eftersom att jag är för liten för krogen än.

Blekning

Nu har min syster och jag blekt mitt hår :) det blev i en beige/blond färg och botten blev så klart platina blond ;) Men det förstod jag att det skulle bli.Dock fick jag mindre gula färger vilket är bra :) Nu ska jag bara fortsätta i denna bana och bleka och bleka.Imorgon kommer det upp en bild på håret eftersom att det inte är helt torrt nu så visar jag resultatet imorgon :)

Just nu sitter jag och tittar på tv och ska göra mig iordning för sängen.Imorgon ska jag ut och sola! Känns bra.God natt sweeties !

Jag inspererar folk


Naw,även om jag inte är en storbloggare är det lika kul ändå att man kan insperera folk ;) Dock menar jag inte att alla nu som väger över 46 ska gå ner i vikt,utan att jag menar att man ska sträva efter att själv må bra :) Jag mår bra av att vara nöjd med mig själv och min kropp :) Min diet idag har gått jättebra!

Ett ½ glas tomatjuice,och ½ banan och ½ macka med skinka,super! Vi får se vad jag hittar på till middag.Kanske 3 köttbullar och lite makaroner ?

20:e juni 2010

En lugn och skön dag :) Lagom solig också! Planerna idag är att jag ska duscha och senare ska jag färga håret :) Hoppas på ett ljust resultat :) Annars idag har jag inte gjort så mycket,jag har städat,spelat harpan på mobilen imorse för att jag inte orkade gå upp och nu ska jag göra hårinpackning och raka benen ;)

Lunch

Eftersom att jag nu har bestämt mig att gå ner till 44 kg så får jag snåla lite med maten ;) Jag hoppade över frukosten (som jag igentligen inte borde göra men jag sov ungefär tills elva eftersom att jag somnade om).Så nu fick jag i mig lunch i varje fall :) Drack tomatjuice som pappa köpt och förvånansvärt nog var den inte så äcklig som jag trode! Det var helt okej :) Och en halv banan.

God morgon

Gårkvällen spenderades med mitt ex samt tv tittande :) Han kom hit,vi pratade lite och han hämntade några saker som han haft kvar här sedan lång tid tillbaka.Jag följde honom en bit hem så det var skönt att gå ut lite.Förut när jag kom hem tittade jag på saw 2,såg även saw 1 igår och idag kväll vid samma tid kommer antagligen trean :) Den ska jag absolut se! Även om jag har sätt alla förutom senaste.

Idag är det meningen att jag ska färga håret :) Kul !

Bild från igår :) Älskar mina mysiga strumpor! Och brun-utan-sol,men den funkar inte så bra så jag ska köpa en ny när pengarna kommer in på kontot!


"Där går gränsen"


svar: haha självrespekt ? jo det har jag nog utav gumman ;) Och ja det ser ut som att dom är genomskilniga men det är dom absolut inte kan jag lova! Och med min kropp menar jag HELA inte bara just den delen.Och det är en bild på när jag solar,vemfan bryr sig.Oh juste,det är inte string det ser bara ut så på framsidan :)
"det du gör där går fan gränsen" - ja antagligen för dig men alla tycker inte som du gumman.Jag tycker att det är helt okej att sola i underkläder och lägga upp bilder.Så länge dom inte är genomskilniga eller är string (Alltså om man skulle visa rumpan eller något) det är min gräns :)

Ni kommer inte ge er med era små påhopp va ;) Get a life bitch!


Bruna ben


Nu tänkte jag sova :) är trött och jag har planerat att gå upp i tid imorgon.Då ska jag antagligen iväg till stan för att köpa hårfärg och hoppas på att jag hinner färga i helgen :) Dock kommer mitt hår inte hinna bli blont förens kanske minst 3-5 blonderingar till.Men jag låter håret vila emellanåt! Jag kommer börja färga igen när jag får tillgång till pengar.Vilket blir runt den 30:e.

Bilden är försten tagen nyss :) visst blev jag lite brun om benen igår ?


Naww..stackarn

Först och främst : Tack för inlägget på din blogg Frida darling ;)

Och sedan : Som att du aldrig gjort reklam för din blogg.Ljug inte nu.Men hur som..Jag vill att läsare ska hitta till min blogg det är samma sak som att ha en spotligt på typ bloglovin eller whatever! Och bara för att kisse lägger ut bilder på sig (som jag förövrigt inte har sett och jag läser inte ens hennes dumma blogg) så betyder inte det att jag ska följa efter henne ? kissie är knappast min förebild om du tror det ;)

Skam i kroppen ? Nej du,det har jag inte.Bara för att man har en snygg kropp och vill visa det så behöver man inte ha skam i kroppen eller vara dum i huvudet som du utrycker dig på din blogg.Man kan vara snygg och smart ;) Jag kommer aldrig att lägga upp bilder på mig naken om du tror det eftersom att så långt skulle jag aldrig gå! Jag har satt mina gränser.

Dessutom är jag urless på din attityd! Du ska alltid på något vis trycka ned,förolämpa människor osv. Jag har sett dig bråka förut och jag vet att du verkligen står för det du tycker,men det gör jag med! Men vadfan får du stackars människa ut på att skriva opassande kommentarer i någon annans blogg ? Du får bråk,that's it.Visst du får gärna ha en åsikt :) Men det gäller att utrycka sig rätt också.Jag tycker inte att man behöver hoppa på en person så grovt,man kan utrycka sig lite snällt istället.

Okej om du tycker att jag verkligen beter mig dåligt. Men du behöver inte stämpla mig som en "attentionwhore" eller "slampa" eftersom att det är jag verkligen inte.varken något utav dom.Jag tycker om att ha läsare och om jag märker att dom stiger är det ju alltid kul,ett plus.Man måste visa att man finns eller hur ?

Och sist..Jag förstår faktiskt inte vad du menar med att få uppmärksamhet från andra håll. Jag driver ingen "kom-och-titta-på-mina-avklädda-bilder-blogg" utan en personlig blogg eftersom att det består utav mycket annat.Det är inte meningen att reta upp folk med mina bilder,det är bilder på mig när jag solar för guds skull!

who the fuck cares ?


Alltså kom igen nu ;) Jag har fått många påhopp ang. att jag lägger upp bilder på när jag har underkläder på mig eller bikini.Men seriös I don't give a fuck.

Jag tycker att bilder som man publiserar i sin blogg gör man på egen bevåg :) Det är du själv som skriver bloggen och du själv drar dina gränser på vad just du vill publiera eller inte.Jag har aldrig skämts över varken min kropp eller mig själv..tvärt om. Jag är glad för att jag faktiskt har en snygg kropp! Även om jag skiver i inlägget nedan att jag vill gå ner i vikt.Visst vill jag det :) Men det är bara för att jag vet att jag skulle se mycket snyggare ut om jag gick ner till 44kg.

Men iallafall..vadå "Nu får du ge dig" med vad ? Med alla bilder som jag lägger upp ? Hell no! Dethär är min blogg och jag publiserad vad jag vill :) Om du inte tål att se bilder på mig,så kan du antingen sluta att läsa bloggen eller helt enkelt hoppa över att ens titta på mina bilder.

18:e juni 2010

Det regnar i stockholm idag,vilket suger! Det är sommar och då ska det vara sol hela dagarna.Jag känner verkligen för att sola idag eftersom att jag inte gjorde det så speciellt mycket igår..Snart får vi gäster så jag ska sätta på mig kläder eftersom att jag fortfarande går i nattlinnet ;) Och så ska jag fixa håret :) Jag ska även ringa pappa för att få besked om jag ska åka iväg idag eller inte men jag hoppas att det blir ett ja!

Bild tagen av mig :)


17:e juni 2010

Nu är jag trött! Ikväll har jag tittat på film som för övrigt fortfarande går på sexan :) "På smällen".Jag minns den som att det var jättedålig men den är faktiskt helt okej.Hela eftermiddagen har jag bakat,varit ute och solat då och då och bara haft det allmänt bra.Ikväll ska jag fortsätta att titta på filmen och senare ska jag sova.Imorgon för den enkla anledningen att jag inte ska sova bort hela dagen ;) Imorgon hoppas jag även på grillning!

Ps.
Klickade hem den söta rosa tröjan från H&M idag :)


Hälsosam vikt ?


Jag har fått vädligt många som regerat på mitt inlägg ang. min vikt ;) Men ta det lungt det är inte så att jag ska börja äta mindre eller bli undernärd på något vis :) Det är inte meningen med det hela! Meningen är att jag ska bli nöjd med min kropp :)

Så här svarade jag Ericka i alla fall.Fick skicka mail eftersom att det inte gick och nå henne via bloggen.
 
Det är inte så att jag väger 44 längre.jag väger 46.4 men vill gå ned till min "normala vikt" som är 44.Jag tycker inte att jag passar i att väga runt 46 eftersom att jag är så kort.Dessutom så hamnar mitt fett på fel ställen enligt mig därför ska jag försöka gå ned.
Om jag själv mår bra utav det så ser jag det inte som en hälsofara :)

God morgon

Nu är jag vaken :) igentligen vill jag sova lite till men jag måste hinna sola! Igår satt jag uppe ganska sent för att jag rensade min dator,blev en hel dels som åkte ned i papperskorgen men skönt att få det gjort i vare fall.

Idag är det solning som gäller samt städning utav rummet.Men först ska jag äta frukost så jag orkar med dagen :)


16:e juni 2010

Nu har jag suttit i solen i ungefär 2 timmar.Jag har redan fått lite färg i ansiktet,armar,ben och speciellt på magen.Men ska ut och sola snart igen i någon timma :) När jag kom hem från doktorn vid åtta somnade jag om igen men oj vad skönt det var att få sova! Jag var vaken tills klockan två inatt så det var inte så kontigt att jag somnade om när jag kom hem haha.

Resterande utav dagen ska jag ta den lungt och sola :) Senare ska jag duscha och göra hårinpackning.Imogon ska det bli fint väder igen så då får jag min dagliga dos utav sol imorgon med ;)

Svar på tal


Det är många som har frågart liknande frågor så jag tar det i ett inlägg istället för att skriva till var och en :) Mina kompisar undrar säker också varför jag vill gå ner i vikt.

Saken är den att jag är bara 1.58 och väger just nu 46,4 och jag tycker att det är en aningen för mycket för mig som är så pass kort.Därför vill jag gå ner till min "normala vikt" på 44.Och jag är 17 och ½ :)

Naw, tack så mycket för att ni önskar mig lycka till !

vaken

Nu har jag varit hos läkaren :) Allt gick bra! Jag är pigg trotts att klockan är strax över åtta.Jag ska snart äta frukost och senare uppdaterar jag med dagens outfit.Det var ett tag sedan :) Senare ska jag ut och sola så kommer inte att uppdatera så flitigt på förmiddagen.

Gå ner 2 kg

Jag har sett att jag har gått upp i vikt,snabbt.Väger nu 46,4 och för inte så länge sedan vägde jag runt 44 kg. Jag vill gå ner till 44 kg igen..minst.Alltid ska mitt fett lyckas sätta sig på låren och brösten (visst är det bra att det sätter sig på brösten) Men låren är mindre bra..I sommar ska jag därför gå ner 2-3 kg :) Önska mig lycka till.

Nu ska jag försöka sova :) Om jag inte lyckas blir det nog att spela Harpan på min mobil eller logga in på Facebook på mobilen ;) Men jag hoppas på att somna snart eftersom att jag ska upp tidigt imorgon till läkaren.Alltså 7.30.

Tack för alla söta kommentarer jag fått på bloggen samt Msn! Och jag hoppas att alla mina nya läsare stannar kvar :)

Naw

Jag blir alltid lika glad när folk skriver uppmuntrande saker här,på msn,bilddagboken osv. :) Och nu på senaste tiden har jag fått folk som skriver att jag skriver riktigt bra,gör snygga designers och ger mig komplimanger via bloggen! Så sött :)

Bloggsvar

Nu har jag fått igång bloggsvar igen :) Skicka era frågor på min profil hos bloggsvar så svarar jag direkt! Jag svarar på alla frågor,så som personliga eller om bloggdesign.Jag kommer så småning om lägga upp "bloggsvar" ikonen i menyn :)

15:e juni 2010

Idag har jag varit ute och solat :) Dock bara i någon timma men jag fick åtminstonde lite sol på mig.Och nu är jag glad över att jag köpte tan enchancern från Nelly.Jag tycker redan att det funkar jättebra och min bränna har hållt i sig :) dessutom får jag lättare bränna nu med.Jag har även fixat lite med bloggen som ni kan se.Försöker påminna pappa att köpa Photoshop år mig och jag hoppas att det blir snart.

Imorgon har jag hört att det ska bli fint väder så jag ska passa på att sola då och sedan blir det läkarbesök.Ikväll ska jag städa i rummet och rensa bland mitt smink hade jag tänk.Jag använder knappt smink längre och jag tror inte att jag kommer göra det speciellt mycket under sommaren häller då jag kommer att sola.Jag använder istället en återfuktningskräm efter att jag solat som jämnar ut ojämnheter i ansiktet och den funkar super! I varje fall för mig :) Fick den utav cubus personalen när jag jobbade där,naw!

Nästa vecka ska jag blondera håret igen eftersom att just nu är det gul/orange och vit/blond i hårfästet.Så jag antar att jag kommer få sönderblondera mitt hår om jag vill ha det som i botten och det vill jag :)

Liten design

Publiserar detta inlägg i "Bloggdesigner" :) Ser ni skilnaden på den förra och denna ? Dock hade jag bara uppe den förra en kväll men ni som var inne och kikade då kan gärna kommentera!

Valfri väska


Jag är med och tävlar om valfri väska från MiSaKo hos Erika :)


Driftstörning

Eftersom att jag inte hade något att göra för att bloggen inte funkade så gjorde jag om min design :) Den andra var ganska så stor och det kände inte riktigt som att jag fyllde ut hela bloggen rejält.Därför gjorde jag den mindre nu :) Mycket bättre!
Bloggen funkar inte helt som den ska än och jag såg på blogg.se:s hemsida att andra också hade fått problem..


Sommarlista

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Favoritstället är så klart landet :) Dock vill jag åka utomlands under sommaren!

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Jag vill hinna med att sola,vara med underbara vänner,grilla mycket och gärna festa på kvällen.

3. Vad lägger du helst på grillen?
-  Fisk,zucchini,ananas och marshmallows.

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Fira midsommar för andra gången hemma,Annars brukar vi fira på landet.Festa och sola enormt mycket!

5. Dina bästa sommarfärger?
- Puder rosa helt klart :)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Omväxlande väder.

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Landet.Och alla sommrarna jag spenderade med barndomsvännen!

8. Havet, sjön eller poolen?
- Havet :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Jag försöker att avstå från glass.Men om jag måste välja blir det yoghurt glass eller sorbet.

10. Vart går din drömsemester?
- Spanien eller Thailand :)

Rosa topp

Hittade en adorable rosa topp här om dagen i Farsta :) Jättesöt! Och jag som gillar toppar blev kär dirket! Jag funderar starkt på att köpa den nästa gång och det kommer antagligen att bli så.

14:e juni 2010

Idag har jag suttit med bloggdesignen i kanske 1-2 timmar och är fortfarande inte helt nöjd men vi får se om jag behåller den eller inte.Annars idag har jag letat som en galning efter min mobil eftersom att den verkar försvinna lite då och då..eller så är det bara jag som är väldigt glömsk! Jag skulle tippa på det ;)

Imorgon är det läkarbesök som gäller och på Onsdag med.På Onsdag har jag även planerat att jag ska sola :) Eftersom att det sägs ska bli fint väder.

Föresten,borde jag köra lite Blogghjälp i bloggen ? I så fall vad vill ni veta ? :)

Ny design

Nu har jag en ny design uppe :) Dock vet jag inte om jag kommer att byta tillbaka till min gamla senare..men det får vi se! Säg gärna vad ni tycker :)

Föresten så får jag massvis med frågor om bloggdesign och det är jättekul! Men ni måste lära er själva hur man använder vissa pogram,ni kan inte bara fråga mig för att jag kan knappt hela pogramet som jag använder mig utav.Jag försöker hjälpa er så mycket jag kan,det är allt jag kan göra :)

Ang. Bloggdesignhjälp

Jag hjälper gärna till med bloggdesigner/headers/kodmallar som jag sagt förut :) Just nu är det många som frågat och jag säger bara : Läs det finstilta innan ni kommenterar. Dock gör jag inte hela bloggdesigner för tillfället eftersom att jag inte har tillgång till photoshop!

Nu har jag fått massvis med tjejer som addat mig på msn och skriver hej vilt..Vissa förstår inte heller att om jag har statusen "upptagen" så sitter jag antagligen inte vid datorn eller gör annat,det är logiskt! Igår var jag exempelvis uppe med folket och ändå så sitter det tjejer som spamar och skriver elaka saker för att jag inte svarar..Dom personerna som gör det kan ju fet glömma att jag kommer att hjälpa dom.

Därför hänvisar jag att skriva till mig på ett schysst sätt.Alltså om jag är upptagen med annat så är jag.Det är bara att respektera. Jag hjälper er gärna.Dvs. när jag har tid :) Jag brukar vara snabb på att hjälpa personer som vill ha hjälp ang. bloggen och det är lätt att kontakta mig.

Maila mig : [email protected] detsamma gäller msn.

God morgon

Gårdagen blev lyckad även om många hade fått i sig lite för mycket alkohol.Dock var inte jag en utav dom :) Jag höll mig till min cider.Jag fick även smaka av pappas öl som för övrigt var jättegod! Annars brukar han dricka någon dansk öl som smakar skit..men denna var faktiskt riktigt god även om det var en mörk 8,5 öl :)

Snart ska jag upp och äta frukost.Det blir pankakor :) Gott! Och senare ska jag städa upp lite i rummet och kanske träffa en vän.Jag ska även försöka uppdatera med dagens outfit också!

Smultron & kiwi limited edition

Jag älskar cider :) Cider,vodka-drinkar och öl är något jag helst dricker på fester.Nu till helgen köpte jag ett 4-pack 2,25 i en vanlig matbutik eftersom att jag inte får köpa på systemet än..Dock gör det mig inget eftersom att jag ändå kan dricka öl och vin hemma när det är fester här :) Denhär nya cidern blev i varje fall en utav mina nya favoriter! smultron och kiwi limited edition ;)


Städning

Idag har jag bakat samt städat mitt rum och just nu är jag stressad eftersom att jag ska hinna färga håret innan gästerna kommer..Här är en del utav rummet:


100611

Idag har det varit jättestressigt jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det kommer ikväll förhoppninsvis :) Jag passar på att blogga nu eftersom att jag är hemma.Tidigare idag har jag följt med mamma och hjälp henne att handla samt varit en stund i Farsta för att köpa hårfärg.Det är därför min uppdatering har varit lite dålig..

Just nu sitter jag med hårfär i håret och jag hoppas på att det blir en viss skillnad från förut.Vi får helt enkelt hoppas på det bästa :) Efter att jag färgat håret ska jag städa och damsuga hela nedervåningen så jag har lite att göra ikväll.Jag ska även tvätta.

Jag hoppas på att jag uppdaterar med lite bilder ikväll :) Annars lovar jag att det kommer att dyka upp bilder från morgondagen då vi får gäster och ska grilla! kommer bli så mysigt :)

100610

Min morgon började med att jag satt hos frisören i 2 och ½ timma :) Det blev inte drastiska förändringar men lite smått,så som jag ville ha det.Dock ska jag färga imorgon igen och hoppas på att det går bättre.Ikväll har jag tittat på tv,städat rummet och tidigare idag hämtade jag ut mitt paket från h&m.Imorgon ska jag upp i tid och åka en snabbis till Farsta är planen :)

Bild utanför mig just nu :) Tyckte att det var lite fint!


Lång lista

Vilken svordom använder du mest? Fan
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07:30
Hur många resväskor äger du? Typ 15-20 stycken.
Använder du flip-flops? Nej
Var köper du dina matvaror ifrån? Helst coop
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och :)
Vilken var den senaste filmen du såg? Strul som gick igår på fyran.
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän :) Jag är inte mycket för barn haha.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En hund utan tvekan!
Har någon någonsin kallat dig lat? Ja min mamma gör det när jag inte städar mitt rum
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? -
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? jag äger ingen cd-spelare eftersom att jag ändå inte skulle använda den.Om jag nu måste lyssna på en cd sätter jag in den i datorn.
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Royal republic
När var senast någon stötte på dig? För någon dag sendan då jag var ute så träffade jag på några killar som hade kikare med sig av någon anledning och dom sa att jag var snygg och att jag hade den snyggaste rumpa dom hade sätt haha! Sedan använde dom kikaren och tittade på mig när jag var på väg hem haha..
Vad åt du till middag senast? kroppkakor
Använder du huvtröjor? Jag använder endast huvtröjor när jag är på fritids aktivitet, annars tycker jag att det är bland det fulaste plagg som jag kan tänka mig att ha på mig eftersom att det inte passar mig alls.Dock är det från person till person.
Kan du vissla? Ja.
Vem var den senaste som ringde dig? Andreas
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Ingen aning
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja ibland
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08 - Stockholm
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja.
Hur många syskon har du? Jag är trilling så har två i samma ålder :)
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej absolut inte
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen tror jag.
Äger du några band t-shirts? Ja,en ramones och en rolling stones.
När flög du senast? Jag har aldrig flugit
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 5 stolar och en soffa.Som jag förövrigt hatar för den är enormt ful.
Läser du för skojs skull? Ja
Pratar du några andra språk? Engelska och en del spanska.
Diskar du din egen disk? Nej här hemma har vi diskmaskin :)
Har du gråtit offentligt? ja det har hänt.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? För det mesta.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, en del piercings :)
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja
Kan du kasta macka? Nej
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vad har du med dig in på bion? Sällskap.Jag äter nästan aldrig popcorn eller liknade på bio.
Vem var din favoritlärare och varför? -
Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
Vad har du för väder? Sol :)
Har du en blogg? Ja denna :)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska och religion skulle jag tro :)
Gillar du att flyga? Som sagt,jag har aldrig flugit.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Snäll,snygg,kunna vara spontan,öppen,förstående och alltid finnas vid min sida.Ett plus är att han har tatueringar eller piercings! Sånt är jag svag för ;)
När sov du senast på golvet? Jag tror det var hemma hos Micke i gnesta.
Vilken är din favoritdrink? -
Gillar du din boende-situation? Ja :) Jag bor i en stor villa i ett fint område!
Vilken är din mammas hemstad? Stockholm/Värmland.
Din pappas hemstad? Stockholm
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 4,gärna 8.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland men inte alls ofta :)
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja!
Vilken är din favoritfrukt? Annanas och jordgubb :)
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej faktiskt inte.Jag har inte lätt att lägga på mig vikt.Dessutom är det bara bra om jag går upp 1-2 kg till :)
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 ;)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jag har haft svårt med det själv men jag har blivit noggrannare med det nu :)
Tror du på liv på andra planeter? Jag vet inte.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? Andreas
Tror du att Gud är man eller kvinna? Det vet jag inte.
Vad var det senaste du åt? Middag
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? För det mesta med samma kön.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? För att dom tyckte att det var fint antar jag :)
Gillar du senap? Ja.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "Det man inte dör av gör dig oftast starkare." Min pappa och jag har det mottot.Tycker att det oftast stämmer rätt bra.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Ja, skulle nog vara en härlig upplevelse :)
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Lilla my ;)
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej.
Tycker du om att krama folk? Ja oftast.
Skulle du säga att du är trendig? Ja lite.Dock inte överdrivet.
Äger du en digitalkamera? Ja.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Carina berg
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja.
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Inga.
Tycker du att du är attraktiv? Ja ibland :)
Vad är du allergisk mot? En hostmedicin.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Emil..haha nej men jag vet inte.
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? -

Lite ljusare

Efter 2 och ½ timma är jag klar hos frisören :) Vi blekte en gång och färgade blondt en gång.Det blev inte så jättestor skillnad men lite ljusare blev det i varje fall.Om några veckor ska jag tillbaks dit igen för att sätta i ljusa slingor.Hoppas på sol i sommar eftersom att mitt hår kommer bli ännu blekare då.Och ja,som ni kan se har jag lite olika färger i längderna men det får vara,som sagt :) Kommer att blekas i sommar och jag ska fylla på med ljusare slingor så om några månader kommer jag att vara blond!

Lilla my

Haha mamma kom nyss hem med en lite överaskning till mig :) Eftersom att hon fick strumporna jag bloggade om för någon dag sedan från Onepair.se (dom var jättefina för övrigt och dom skickades hem snabbt!) Om du själv vill få hemskickade strumpor gratisse inlägget här.Så ville mamma köpa ett nytt par till mig och det blev ett par lila med lilla my på ;) Kunde inte köpt mer passande strumpor till mig! Min familj och mina vänner brukar kalla mig för Lilla my :) och ja,vi är faktiskt lite lika i både sättet,humöret och utseenedet eftersom att jag oftast brukar ha håret uppsatt i en knut.


100609

Idag har jag duschat,rakat benen och varit ute :) Jag satt ute och åt frukost och lyssnade på musik även om det inte var någon sol framme.Det var skönt ändå! Jag är lite nervös inför imorgon då jag ska fixa håret hos frisören och göra det något ljusare :) Dock strävar jag efter mörkblondt innan sommarens slut.Jag skulle tro att håret kommer bli ljusbrunt imorgon men jag hoppas på ännu ljusare! Så imorgon mellan 9.30 - 11.30 kommer jag att sitta i frisörstolen :) ska även klippa mig också men det blir bara topparna.

Snart ska jag laga middag och senare ska jag lägga mig i tid.Jag önskar att jag kunde hunnit gjort lite mer idag men det kan vara skönt att bara ta det lugnt också :)

Vaken :)

Nu är jag vaken! Tyvärr såg jag att solen inte var framme..jag som längtar efter att få sola.Snart ska jag äta frukost och senare blir det att ta en dusch och basta :) Skönt! Annars idag sak jag städa.Jag har inte planerat så mycket idag så det kommer antagligen att bli lugnt :) 

Manikyr

Nu har jag fixat naglarna :) Jag filade ned dom eftersom att jag tyckte att dom var för långa.Förr kunde jag tycka att det var fint att ha långa och ville alltid att dom skulle växa mer och mer.Men nu tycker jag att det ser mycket finare ut när naglarna är medellånga eller kortare (Dock inte av-bitna korta naglar för det är inte alls fint eller speciellt fräsht!) Jag bad även mamma att köpa något fint ljust nagelack eftersom att hon ändå var inne i stan :) Får se om hon hittade något.

100608

Planerna idag var att sola men det har inte varit mycket sol framme,mest molning.För örvigt har jag varit trött hela dagen,vet inte om det beror på att jag ska få mens eller om jag bara är allmänt trött.Det har varit så i många dagar i rad nu..

Jag har även haft mitt ex på besök.Har inte sett honom på flera månader så det var kul :) Jag har även varit duktig och ätit frukost när han gick.Det blev att äta ute på altanen men jag fick ta på mig en tjocktröja eftersom att jag har värmefrossa från när jag solade här om dagen.Jag vill att solen ska komma fram igen så jag kan bli brunare! Jag har också bytt min läkar tid så imorgon har jag inget planerat :)

Ikväll ska jag städa lite i rummet om jag orkar.Jag känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll.

Intervjuad

Jag stötte på en läsare här om dagen som ville intervjuva mig,självklart tackade jag ja :)

Vad var det som gjorde att du bestämde dig för att börja blogga? När bestämde du dig?
Jag bestämde mig för att blogga eftersom att mina vänner gjorde det och för att jag kände att det är ett kul sätt att visa för alla andra vad som händer i just min vardag.Vänner och familj kan enkelt hålla koll på mig genom bloggen :)

Har du något mål med ditt bloggande?
Mitt mål med bloggandet är att det ska vara intressant för mig och andra.Jag bloggar om det som är viktigt för mig,exempelvis som mina åsikter och publiserar bilder från dagen som varit.Jag tycker det är kul eftersom att jag kommer kunna se tillbaka i arkiven på händelser :)

Hur definierar du en bra/dålig blogg?
Jag skulle aldrig säga att en blogg är dålig.Alla har sitt eget stuk.Dock gillar jag inte bloggar som lägger upp skitinlägg med små ynka textrader.Det är mycket roligare att läsa en blogg med snygg design,mycket bilder och intressant text :) Man ska kunna utrycka sig själv på en blogg!

Finns det något som du stör dig på när du kommer till en ny blogg?
Det som kan vara störande när man kommer in på en ny blogg är att det inte finns några bilder på personen :p jag är sån som vill kunna se hur en person ser ut som skriver bloggen.Jag tycker att det blir roligare så

Beskriv din blogg med tre ord.
Enkel,personlig och egoistisk ;) Nej men jag gillar att lägga upp bilder på mig själv och skiva om mig själv.Det är alltid kul att få kommentarer.Jag är inte rädd för att visa upp mig om man säger så.Man ska vara stolt över den man är.

Bloggar du för dig själv eller för andra?
Både och skulle jag säga :)

Om du skulle få elaka påhopp i kommentarerna, hur hanterar du det? Tips på hur man kan göra för att inte ta åt sig så mycket?
Jag har fått elaka kommentarer och tror att många andra har varit med om samma sak.Jag kan hantera sånt ganska bra! Jag blir inte sur direkt eller hoppar på dom.När jag började blogga och fick elaka påhopp kunde jag blir skitförbannad och hoppa på dom direkt men nu har jag lär mig att handera sånt :)

Alla som får elaka kommentarer i sin blogg ska lära sig att inte ta åt sig så lätt,ge inte heller igen för det är bara omoget.

Berätta gärna vad som gör dig till en bra bloggare och varför man skall läsa just din blogg!
Min blogg är unik därför att jag skriver på ett bra sätt och att jag alltid försöker lägga upp bilder på mig och händelser i min vardag.Dessutom kommer det så smånigom dyka upp en kategori inom frisörutbildning som nog intresserar dom flesta :)


Förmiddagen

Idag vaknade jag tidigt :) Vid nio slaget.Det är tidigt för mig ;) Mitt ex ringde och sa att han inte skulle jobba så han kom hit istället.Jag har inte träffat honom på ett tag så det var kul.Egentligen var planerna att jag skulle sola men solen ligger fortfarande i moln.

Nu ska jag ta och äta frukost/lunch :) Senare ska jag städa och efter det ska jag duscha samt basta!

Mini diss

Alltså okej,jag har också varit blek.Men jag tycker att när man är lite brunare utav solen och inte brun/orange utav brun-utan-sol så ser man helt plötsligt helt förändrad ut! Man blir fräschare och ser piggare ut :) Flera stycken har sagt att jag ser helt annorlunda ut dom senaste dagarna då jag solat och ja det gör jag faktiskt :) Därför måste jag dissa alla blekisar därute och hissa mig själv!
Dock funderar jag på att använda brun-utan-sol också men då ska det vara en bra produkt så man inte får dom oranga nyanserna.Jag kommer även att börja sola solarium på vintern :)

I ♥ it! Bilden är från någon vecka sedan då jag solade :) Är brunare nu.


Vinn bikini värde 300kr


Jag är med och tävlar hos Kashaya om en valfri bikini värde 300kr hos Fashionbox :)

Hos mode webshoppen fashionbox.se hittar ni snygga monokinis och bikinis till sommaren!


100607

Idag har det varit en lugn dag :) Jag har solat men dock var inte solen framme länge förens den kom i måln.Så jag tror knappast att jag hunnit fått någon färg på varken kroppen eller ansikte.Till lunch idag provade jag wasas nya flingor 4-crisps mix och jag tyckte dom var jättegoda :) Jag ska absolut börja äta dom till frukost! Annars idag har jag städat,pratat med vännerna och tittat på film.Jag fastrande framför tv:n i 1 och ½ timma för att se klart en film som jag aldrig såg klart här dom dagen.Den var inget speciellt,men underhållande som tusan! haha.

Ikväll kommer inte föräldrarna vara hemma så det blir att laga mat på egen hand :) Låter som att jag aldrig har gjort det förut men tro det eller ej så hade jag faktiskt riktigt bra betyg i hemkunskap haha ;)

Frisören

Nu har jag varit duktig och bokat frisörtid :) På Torsdag blir det!

Cocio


Cocio vill bjuda dig på en ny härlig chokladdryck. Vill du provsmaka? Sms:a COCIO PROVA till 72130 så får du en kupong till din mobil. Visa upp kupongen på närmaste 7-Eleven för att få din Cocio. Kostnaden är densamma som för ett vanligt SMS hos din operatör. Det är först till kvarn som gäller, max en Cocio per person. Totalt delar Cocio ut 10000 stycken flaskor under juni månad.

Min dagliga dos..

Nu ska jag ut och sola igen :) Dock inte med tuptoppen på mig.Jag har ingen bikini överdel så jag solar med min bh istället men ni läsare verkar vara lite väl kingiga när jag lägger upp bilder på mig i underkläder.Det är ju precis som att lägga upp bilder på sig själv med bikini ? Inte sant ? ;)


God morgon :)

Nu är jag vaken.Vaknade dock med yrsel men jag ska dricka lite vatten och hoppas på att det går över.För övrigt sov jag annars bra inatt.Idag är tanken att jag ska till mattematiken snart och senare ska jag beställa tid hos frisören :) Känns kul!

Senare idag ska jag också försöka sola! Både fram eftersom att min röda bränna har försvunnit och bak ska det solas för jag har knappt något färg på ryggen och rumpan..


Snart..

Snart är det dags för mig att sova.Är redan trött och jag ska upp tidigt imorgon! Imorgon ska jag även hinna lägga upp en dagens outfit innan jag går till skolan! Tack för alla söta kommentarer jag fått idag föresten! :)
Kommentarer som skickas ikväll kommer jag att svara på imorgon om jag inte är vaken :)


Solning och Dusch

Idag har det helt enkelt varit en underbar dag :) Jag har solat i ungefär 1 timma och sedan somnade jag i skuggan ett tag haha.jag blir oftast så trött när jag solat.Nyss har jag duschat och skulle egentligen äta middag men jag känner mig inte så pass hungrig så jag tog istället lite melon och glass,jättegott och det duger för mig! :) Resterande utav dagen ska jag antagligen spendera ute i solen,läsa lite tidningar och spåna på vad som händer i veckan.

Imorgon vet jag att jag ska ha matte och så hoppas jag på att jag ska boka tid hos frisören för jag vill färga mig i veckan :) På Tisdag är det läkarbesök och på Fredag ska jag på möte.Det är det som är planerat just nu i varje fall.

Skonamig


jag är med och tävlar om ett par valfria skor hos Skonamig.se :)

Skonamig.se har fått in nya snygga sommarheels för alla tillfällen! Dom har ett stort urval utav High heels,ankelboots,widgets,flat och för stundent.

Tävling


Jag är med och tävlar om ett presentkort hos H&M värde 700kr och ett absolute repair från Loréal hos Umeås stålthet :)

Min lilla motivering:
Jag skulle verkligen behöva båda vinsterna eftersom att jag ska färga håret nästa vecka och det kommer antagligen att slitas ordentgligt då! Dessutom så gär nästan hela studiebidaret till färgningen och skulle behöva köpa en bikini,smink samt shorts för H&m presentkortet :)

100606

Jag förvånade mig själv när jag vaknade så här tidigt! Igår natt gick jag och la mig klockan tre tror jag :) Kvällen blev lyckad även om vi inte var så många.

Efter grillningen/middagen igår gick jag och min syster ut för att jag skulle möta hennes kompis eftersom att jag kände att jag behövde ta lite luft för att jag knappt varit ute alls igår.Vi pratade lite och sedan gick jag vidare för att möta min bror samt hans vänner.Vi satt i en park och hade det roligt :) Vi gick till lite andra ställen med då och då.Efter några timmar gick vi hem till mig för att det blev så kallt.Angelicas vänner kom även dit senare och det slutade med att många av oss satt i hennes säng och tittade på tv och halvsov.Åtminstonde jag ;) Klockan halv tre gick alla hem och vid tre somnade jag.

Nu är det frukost som gäller med gästerna och familjen och senare ska jag duscha samt städa rummet :) känner mig inte på topp eftersom att jag har ont i halsen men jag hoppas att det går över under dagen..


Bilder från igår :)


100605

Idag var det tanken att jag skulle sola men så blev det inte eftersom att vädret inte var speciellt bra.Det är fortfarande mulet och har varit så hela dagen.Jag känner mig trött men jag vet faktsikt inte varför.Det har bara varit en sån dag när man tar det lugnt hemma och bara tittar på tv och det är okej det med :)

Jag har b.la tittat på några filmer som har gått på tv och just nu väntar jag på att föräldarna ska komma hem och då blir det grillning.Dock lite sent men men :) Vi får se senare vad som händer men jag skulle tippa på att jag går ut en stund ikväll :)

Längtar tills nästa vecka då jag ska färga håret och förhoppningsvis hämta ut mitt H&M paket via posten! Jag ska även köpa nya trisslotter eftersom att jag lyckades vinna 50kr här om dagen.Det är inte mycket men det räcker till två nya lotter i varje fall!

Onepair.se

Onepair.se är en hemsida för dig som söker sköna strumpor för dam och herr med hög kvalité :) Du hittar strumpor i över 70 olika modeller! Dessutom erbjuder hemsidan hela 30% billigare köp än vad som kan finnas ute i affärerna.Du hittar även strumpfakta och skötselråd.

Om du bloggar om Onepair.se får du gratis hemskickade strumpor så länge erbjudandet gäller :)

Rabattkod

Eftersom att jag sammarbetar med L8nyberg får jag en härlig rabattkod att dela ut till mina läsare :) Just nu får du hela 15% rabatt när du anger koden "Summer10" i kassan! Rabatten gäller fram tills den 27 Juli :)
Här är några fina nyheter samt mina favoriter:

Jag publiserar inlägget i "Erbjudanden" :) Där lägger jag in massvis med rabattkoder och andra erbjudanden.


Vaken

God morgon! :) Nu är jag vaken.Somnade ganska tidigt igår kväll det är därför jag vaknar så pass tidigt.Snart tänkte jag äta frukost med gästerna samt familjen och senare ska jag sola! :) Jag behöver få lite bränna på ryggen och lite mer i ansiktet.Ikväll blir det antagligen grillning igen och jag kankse åker och möter en vän :)

Grillning

Nu har jag ätit middag med familj och gäster :) Det blev grillad kycklingfilé men jag och pappa tog som vanligt lax :) Jag tycker om att äta mycket fisk eftersom att det är bra så äter det så ofta jag kan. Till det blev det potatisklyftor,olika sortes bearnaise och sallad.Jättegott! Tog även en öl till maten men det var inte direkt något att hurra för eftersom att jag inte gillar just den sorten..


Samma lack leggings samma dag


Fick ett kommentar av någon "Anonym". Här var det tydligen svårt att skriva sitt namn. Anyway..svar på kommentar! :)

Vadå samma dag? :)
Nej så klart jag inte har på mig samma kläder/plagg som jag hade dagen innan.Det är bara äckligt..så jag förstår inte vad du menar med samma dag ? Jag har inte publiserat något inlägg dagen innan eller efter om att jag hade samma lack leggings på mig..

Om du nu känner för att skriva mer kommentarer i min blogg,Go ahead! ;) Men skriv gärna namn nästa gång eller bloggadess om du har någon så kan du få svar på dom direkt på din blogg istället för att jag ska ta upp dom här i bloggen.I och för sig gör jag gärna det med..

Lista :)

Namn - Emelie
Bor - Stockholm
Syskon - Är trilling :) Så jag har två stycken i samma ålder!
Född - september, 1992
Ögonfärg - Mörkbrun
Längd - 158cm
Skostorlek - 36-37
Höger- eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Jungfru
Hårfärg - Naturligt mörkblond

DAGENS
Låt - Tommy gun
Saknad - Ingen
Kläder - Jeanstights,linne och tjocktröja
Mat - ½ banan
Köp - Inget
Göra sen - Grillning med familjen och gäster som kommer hit :) Kanske träffa en vän. 


SVARA ÄRLIGT
Tycker du om godis - Ja, tyvärr
Äter du oftast nyttig mat - Försöker hålla mig till det
Du ger mycket komplimanger till andra - Många och ärliga, ja!
Är du nöjd med ditt förnamn - Nja
Har du bra självförtroende - Vissa dagar
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Kanske 2-3 om inte mer.
Känner du dina grannar - Japp :)
Gillar du skolan - Ja det gör jag
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - När jag får chansen! Haha :)
Tycker du om djur - Ja det gör jag.Speciellt hundar

HAR DU
Skadat någon - Nej
Färgat håret - Ja tyvärr.Ska även färga nästa vecka haha.
Några piercings - Nej.Tog ut min i näsan för några veckor sedan! Den är så 2007..
Några tatueringar - Nej men vill skaffa i nacken!
Gjort bort dig rejält - Ja det händer alla.


Mycket att göra

Idag har jag haft mycket på gång :) Jag har varit i skolan,varit i Farsta,varit hos frisören för att prata om mitt hår mm. och så har jag solat nu i en timma.Dock bara ryggen och vad jag kan se ser jag inga resultat än..Jag ska försöka sola mer i helgen!

Just nu är det städning i huset som gäller och senare ska det grillas! :) kommer antagligen att lägga upp några bilder under dagen.Idag har jag även inte sminkat mig alls ;) Känner mig otroligt fräsh och duktig!

100603

Torsdag idag :) Imorgon är det helg! Det betyder att vi får gäster hit.Några utav mammas och pappas vänner kommer hit från värmland och ska spendera hela veckan här.Dock kommer dom inte vara hemma så mycket eftersom att dom ska till stan och titta på marknader eller vad det nu är.Det kommer i varje fall bli mycket grill i helgen och det är alltid gott!

Dagen har annars varit super! Jag har gått till gynekologen och fick för en gångs skull en manlig läkare vilket jag tyckte var bra. Han var mycket bättre än dendär kärringen i Farsta.Efter besöket gick jag och mamma som sagt och små shoppade lite :) Jag köpte bara ett par leggings men jag kikade även på en plånbok och fondation.Just nu är min sminkväska nästan helt tom..Puder,fondation,cover mix,ögonbrynspenna,mascara saknas.Jag har inte orkat fylla på den och har inte heller pengar med det just nu.Dock spelar det mig ingen roll eftersom att jag inte har sminkat mig på flera dagar :) Ibland kan jag ta ytterst lite utav mamams fodation.Jag ska försöka skära ned på sminkadet eftersom att det inte är speciellt bra för hyn.Vill även kunna gå utan smink i sommar..

Jag har även bränt mig mer idag.Det känns så äckligt och det svider men det är nackdelarna med att sola.I alla fall när det gäller mig för jag blir först röd och lite lite brun och efter någon dag visar sig brännan.Imorgon ska jag försöka sola också men då blir det kanske max 1 timma :)

Dethär blev ett långt inlägg men men ;)


Solning idag igen

Sol,glass och musik :) Det kan inte bli bättre! Möjligtvis om man hade lite mer tålamod att ligga i solen men men..jag har legat i lite mer än 60 minuter idag men planerar att gå och lägga mig i solstolen snart igen.Jag har även provat min nya tropic tan enchancer som för övrigt finns att köpa via denna länk. 

Läkarbesök

Igår råkade jag somna när precis hade målat naglarna haha! ;) Jag var trött redan vid åtta antagligen för att jag hade solat så pass mycket och min kropp är inte van vid att vara i solen eftersom att det var ett tag sen sist jag solade så här länge.Dock gjorde det inget att jag somnade för jag gjorde redan iorning mig för sängen innan jag fixade mina naglar så det var ju tur :)

Jag tänkte försöka somna om nu i en timma.Senare ska jag sminka mig samt ta tunnelbana till sös!


Min kväll

Det har blivit mycket uppdateringar i bloggen vilket är bra! :) Imorgon ska jag försöka uppdatera mer.B.la ska jag lägga upp ett videoinlägg imorgon !:) kul va ? Snart ska jag städa det sista i rummet och senare ska jag nog försöka sova.Jag ska upp tidigt imorgon till läkaren men borde vara hemma igen inom 11 på förmiddagen och då hoppas jag på att kunna sola samt uppdatera.

Måste jag föresten säga att jag älskar min Experia som jag fick utav pappa för några månader sedan :) Det är grym! Jag satt ute idag och lyssnade på youtube låtar som jag har inlagt i mina favoriter eftersom att jag inte har haft ork eller tid till att ladda ned låtar från datorn till mobilen.Jag tycker i varje fall att en handdator är ett måste! Jag förstår inte hur jag skulle kunna klara mig utan..


Dia psalma - Luft


100602

Idag har det varit en riktig sommardag i Stockholm! :) Det är jag glad för! Jag har hunnit sola i ungefär 50 minuter idag men räknar med att det blir mer snart igen! Dock ska jag gå och ta en kall dusch nu för jag känner mig enormt äcklig och svettig som man gör efter att man solat.Och jag är lite röd på armar och ansikte så brännan kanske inte visar sig förens imorgon..

Idag tror jag inte heller att jag hämtar ut paketet från Nelly så det får bli imorgon :) Eftersom att jag ändå ska på läkarbesök kan jag hämta ut den på vägen hem med bilen.Senare idag ska jag städa rummet och räkna lite matte hade jag tänkt.



Lite bilder på blommorna jag och mamma köpte för några veckor sen :) Dom står ute i stora fina målande krukor och vissa är planterade på framsidan.

Efter 20 minuter i solen..

Jag brukar sola så att jag tar 20-30 minuter i taget i solen och sedan går in och dricker så att jag blir lite svalare.Det är synd att jag inte är en så tålig person att jag kan sitta i timmar i solen..Nu har jag i varje fall lyckets sitta 25 minuter och har redan fått mig en bränna :) Jag ska sitta yttligare 20-35 minuter snart!

Nyttig lunch

Nyss har jag ätit lunch :) Mitt första mål på dagen. Fick dock inte i mig allt eftersom att jag inte är så hungrig men jag åt mer än igår i alla fall vilket är bra! Jag brukar annars inte göra något speciellt till lunch,det brukar oftast bli en macka eller något från kylen men idag bestämmde jag mig för att äta något annat än en fullkornsmacka haha ;) Gott var det i varje fall även om jag saknade grön sallad :)


22 Grader!

Just nu är det 22,3 grader här hemma och det känns härligt! :) Det betyder alltså att det är dags för mig att sola! Jag tänkte även äta frokust ute om jag nu äter något.Jag borde i varje fall dricka något om jag ska vara ute i solen :) Jag hoppas värmen håller i sig nu!

Annars idag ska jag städa mitt rum samt duscha.Imorgon är det ett läkarbesök hos sös som gäller och jag är lite nervös inför det redan nu.Men det kommer säkert gå bra får jag hoppas!

Kvällen/natten

Nu inatt har jag suttit och chattat med b.la olle som skickade mig några grymma låtar som jag antagligen kommer att lägga upp lite då och då på bloggen :) Jag brukar för det mesta fastna för en låt och kunna lyssna på den ett tag men nu kände jag att det var nog med gruppen och jag ville lyssna på annat.

Jag har även pratat med bästavännen och väntar på att han ska ringa snart igen för att säga god natt.Men jag kommer antagligen vara uppe ett tag till :) Imorgon är det solen som väntar och jag hoppas på att jag kan hämta ut mitt paket från Nelly.com!

Lilla björn och lilla tiger


100601

Jag funderar starkt på att ljuga i bloggen och säga att jag mår helt fantastikst..men nej det tänker jag nog inte göra.Om jag ska vara ärlig har min dag varit kass och det beror på många saker.Som tur är omges jag utav underbara vänner som gör saken lite lättare :)
Jag har inte gjort något speciellt idag förutom att varit på möte och det gick bra! Jag har bara ätit middag vilket inte heller är så bra.


Sommarklänningar

Sommarklänningar är absolut något som jag behöver mer utav i garderoben! Dessa finns att köpa hos Forever21 :) Jag är speciellt intresserad utav modellen längst ned med lösare passform och tubtopp.Det skulle vara superfint med sandaler eller ballerina till och massvis med smycken.



Frukost/lunch

Ett ½ glas vitaminer och ½ skål banan/musli gjorde jag iorning som frukost/lunch.Jag tog en sked sedan ville jag inte äta mer..jag borde vara hungrig men det är jag inte.Jag har i och för sig aldrig varit en sån människa som varit hungrig jämt eller ätit mycket.


10% hos Guldfynd

Guldfynd annordnade en tävling för inte så länge sedan tillsammans med bloglovin' :) Ni som inte vann eller missande chansen får ett tröstpris hos Guldfynd.

Hela 10% delas ut på varumärkerna i.me.my,mood och o.n.e ! Erbjudandet gäller tills den 21juni och kan användas tillsammans med kampanjerbjudanden.Ta del utav rabatten här! :)

Coolstuff

Just nu erbjuder coolstuff alla med blogg/hemisda att tipsa om dom i ett inlägg med valfri tagg.I gentjänst får du ett prylpaket gratis hemskickad till dig :)

Hos coolstuff hittar du tillexempel allt du behöver inför alla hjärtans dag !:)

Dröm

God morgon :) Nu är jag vaken! För en gångs skull är det tidigt! Dock känner jag mig inte helt frisk,jag har ont i halsen samt huvudvärk.Jag känner absolut inte för att bli sjuk i veckan eftersom att jag har en del som jag ska göra! Är upptagen fram tills Fredag..

Inatt drömde jag en jättehärlig dröm! Det handlade om gamla klasskompisar och jag kan erkänna att jag faktiskt saknar en del av dom.Anyway,snart ska jag upp och äta frukost och senare ska jag på möte :) Jag hoppas även på lite sol så jag kan sola senare.

RSS 2.0