Mörkbrun pälsväst :)

150 kr på Rean ! Klickade några klick och sen var den min!! :D 
 

Spets !

Köpt söta spetstrosor på Lindex rea idag !:)
 
Dagen har spenderats med bästa vännen Fanny ute i solen :) Det blev lite shopping , fika med chailatte och fotbollstittande och massvis med prat på stranden :) 
 
Imorgon ska jag hämta ut min kofta från H&M ! Jag funderar även på att sola lite solarium imorgon också ! Till helgen blir det utgång med några av tjejerna :D

Midsommar 2012 :)

Min midsommar spenderades med sill lunch med familj , pojkvän + en del av släkten hemma hos oss :) Efter det åkte jag , Robert och Kevin ner till Ica maxi där vi storhandlade mat tills kvällen ! Det blev mexikanskt på midsommarafton .. Lite halv galet ! Men gott var det ! :)
 
Jag , Robert och Kevin spenderade resten utav kvällen hemma hos Robert där vi senare gick till bryggan och tog med oss en lagon mysig filt och lite alkohol ! På natten blev det film , vi såg Saw 4 och 5. Lite South park avsnitt blev det också. Vi somnade sent på natten ! En superkul midsommar minst sagt :D

Outfit !

Här kommer en Outfit som jag hade på mig för ett tag sedan! Fin-blusen hade jag på mig också ! :)
 
För övrigt så sitter jag hemma och är förkyld ! Känns super trist ! Men vad ska man göra..har man lätt för att dra på sig förkyningar så har man ! Jag får väl antagligen börja äta mina antioxidant brustabletter igen !
 
 

Mönstrad blus :)

Framsidan
Baksidan :) Det är ett fint litet knytband där bak på blusen!

Köpte en fin mönstrad topp på Rean här om dagen ! :) Jag känner att det blir väldans massa rea plagg som jag köpt den senaste tiden men det är bara kul för min del då jag hittat fin fina saker !! Toppen kostade 249 kr egentligen men jag betalade bara 158 kr :) Jag är riktigt nöjd med köpet !

Igår fick jag som sagt sommarlov och det firades med utgång med tjejerna från gamla klassen och Linn från min nuvarande klass och fler ! Det blev en kul kväll och jag var inte hemma förens 4 på morgonen ! Så jag var väl så där lagom trött idag ! Idag händer det inte så mycket för mig , men imorgon ska jag nog vara med Robert :) ♥

Onsdagens ! :)

Detta är Onsdagens outfit :) Nya väskan samt nya sjalen är invigda !


Skolavslutning var det som gällde för mig idag :) NU har mitt sommarlov börjat på riktigt och det känns awesome ! Antingen så ska jag fira början på sommarlovet med utgång med tjejerna eller så blir det hemmamys med Robert ♥ Vi får se vad jag bestämmer mig för senare !

Ormskinnsmönstrade leggings !

Som jag sa tidigare har jag totalt snöat in mig på ormkinnsmönstrade plagg !! Jag kan tänka mig dessa snygga leggings tillsammans med några häftiga guldsmycken , en svart topp och min nya Fiorelliväska ! En drömoutfit enligt mig ! ♥

Dessa snyggingar är som tur mina nu för bara 99 kr !! Köpte dom på rean här om dagen , ordinarie pris låg på 199.

Senaste köpen ! :)


Här är några av mina senaste köp :) En snygg tröja med ormskinn köpt på Rea , Färgbomb från Revlon köpt inne i stan på en butik som för övrigt har 20% rabatt på alla försäljningsprodukter :) och ett nagellack från Max factor !

Fiorelli bag :)

Idag har jag unnat mig en fin fin Fiorelli väska ! :) Jag passade på då det var hela 25% rabatt på alla väskor i butiken ! Jag köpte även en snygg scarf till med orm-mönster !!

Bloppis ! Säljer 2 väskor !

 
Äkta Friis & Company väska till salu ! Köpt för ordinarie pris för 550 kr. Säljes för endast 249 kr ! Ev. billigare vid en snabb affär ! Innerfacket i väskan har ett litet hål och dragsko saknas. Två små diamanter har lossnat på liljan på framsidan , annars är väskan hel och ren , i bra skick !
 
Maila eller lämna en kommentar i bloggen vid intresse eller vid övriga frågor  : [email protected]
 
 
SÅLD !
Fransväska med guld-detaljer ! Väskan är i utmärkt skick ! Endast ett litet slitage på ena handtaget som knappt syns ! Säljes för 399 kr ! Väskan har axelräm som går att ta av och sätta på väskan vid behov !
 
Maila eller lämna kommentar i bloggen vid intresse eller vid övriga frågor : [email protected]
 

RSS 2.0