Ta på mig kläder och dra ut !

Nu återstår bara att jag ska sätta på mig kläder och sen är det bara att dra iväg :D nom nom , öl !



Svar på tal :) - Vad finns i frisörväskan ?




Svar: Hej Elin :D Jag kunde tyvärr inte svara i din blogg , men absolut kan jag lägga upp bilder på vad som finns i frisörväskan ! Inga problem :)

Jag har även svarat via din mail och skickat en dirketlänk till inlägget !


Det som finns är alltså , kort och gott :

♥ 2 Olika saxar - En sax tunnar man ut med och den andra klipper man helt enkelt med
♥ 1 sling nål
♥ 1 kundkappa
♥ 1 förkläde
♥ 1 borste som man borstar bort överflödigt hår med som hamnat på kundens axlar eller så efter en klippning.
♥ 1 vattenflaska
♥ 1 plastflaska som man har hårfärg i
♥ 2 färgskålar
♥ 3 clips
♥ 3 klämmor
♥ 1 stylingborste i stål
♥ 1 låda med 5 olika hårnålar i - bamsenålar,stödnålar och vanliga nålar
♥ 1 Hårnät ( syns inte på bild , ligger i en ficka i min frisörväskan )
♥ 3 olika färgpenslar - en liten med kam, en mellan och en stor




Fixade frisörväskan :)

Igår innan M kom fixade jag frisörväskan , dels för att det behövdes ! och för att jag faktiskt inte hade något bättre för mig , haha. Så nu är alla nålar i sin ordning , saxar , kammar osv. Tvättade dom och gjorde fint :) Och när jag skulle leta igenom alla fickor i väskan efter hårnålar så hittade jag en hundring ! Bara så där ! Nice :D

Här är en bild på mig när jag står och klipper :)


Söndag , 27 Februari 2011.

En kväll och natt med M ! :) Underbart mysigt ! Det blev filmtittande , lite i alla fall , pussandes och kramandes. Vi tittade på Troll hunter , Psalm 21 och I rymden finns inga känslor :) Psalm 21 var se värd ! Lika så I rymden finns inga känslor. Psalm 21 var en bra skräckfilm för att vara svensk.Jag tror att jag skek till två-tre gånger under filmens gång vilket var lite pinsamt men ah..den var lite läskig !

M och jag somnade väl vid halv fem. Vi gick upp klockan halv ett på eftermiddagen och åt frukost och för 30 minuter sedan åkte han hem till Väsby eftersom att han ska repa :) Hoppas vi träffas snart igen , vi kommer antagligen att träffas under lovet.

Nyss ringde jag Robin Väsby och vi får se om jag åker till honom idag eller om jag åker till honom imorgon istället.Om jag åker till honom imorgon hoppas jag på att det blir lite krök :D Annars är det bestämt krök på Onsdag men det är typ en evighet kvar !..

För övrigt så sitter och jag väntar ivrigt på att mitt H&M paket ska levereras så jag kan hämta ut alla mina fina saker ! :)

Webbcam bilder , tofs.

Jag plattade håret förut men nu satte jag upp det i tofs och små hårspännen istället :) Mer praktiskt och bekvämare !



Plattat håret :)

Nu har jag sminkat mig , plattat håret och snart blir det middag och efter middagen kommer M ! :D Ser ni att jag har köpt en ny piercing till fjortispiercingen ? En bling ! :)


Hålen efter mina Anchors

Den här bilden är tagen nyss med webben.Där dom tre hålen är satt mina älskade Anchors :( Tinningen gör fortfarande ont men svullnaden börjar att gå ner så det är tur :) Nu ska jag sätta på plåster igen.Jag kommer att få ha plåster på tinningen ett tag nu så att jag inte riskerar att det blir infekterat.Man kan se blåmärket !


Tights

Äntligen är min leverans med kläder på väg hem ! :) Ett par nya bommulstights är på väg hem ! Underbart ! Mina förra tights gick sönder efter att någon fimpat på dom på krogen :( En söt tunika , en klänning , två linnen och en cardigan kommer med i beställningen :)


Fredag , 25 Februari 2011.

Lov ! Nu har jag äntligen sportlov ! :)

Just nu håller jag på att städar och fixar i rummet.Planen var att gå ut på krogen ikväll och festa järnet ! Men Fanny , mitt födelsedagsbarn har blivit sjuk :/ Så det blir ingen utgång med henne i alla fall.Men jag kanske går ut med Robin väsby istället :) Det skulle vara awesome att ta en öl med honom eftersom att vi inte har träffats på kanske 2-3 veckor.

Städning blir det också idag. M kommer nämligen hit imorgon lite senare och då vill jag ha det fint i rummet ! :) Jag ska även hinna duscha , fixa naglarna och lite annat :)

Bjuder på en bild på mig från en frisörlektion :) Åh , mina älskade ballerina ! Jag vill ha sommar nu , nu , nu !


Pyttesmå metallbrickor i tinningen

Dom här små söta metallbrickorna satt förut i min tinning.En rosa strass samt två stycken små "Pluppar" :) Kommer sakna dom lite .. :( Jag kanske sätter in dom igen på något annat ställe senare , vem vet ?




Bilder från färglektionen

Som vanligt när kameran är framme kan jag inte låta bli att ta några ego pics ! :D Denise är med på den första , jag tror hon sitter och sminkar sig framför spegeln ♥ Ett stort tack till henne föresten som följde med mig till piercaren idag :D


Permanentrullning

Permanentrullning är inte det enklaste ! Detta är min andra gång då jag rullar permanenter så det gick väl helt okej antar jag , men svårt är det ! Dock fick vissa personer det att se riktigt bra ut och att sitta riktigt fint ! Avis ;) Men jag fick VG och det är jag nöjd med :) För att vara min andra gång.Här kommer bilder från kameran:




Tog bort mina anchors idag..

Alltså det går inte att beskriva , men tidigare idag var min tinning helt förstörd.Den bultade , gjorde ont och mina Anchors hade blåmärken runt sig och en utav piercingen stod ut och var antagligen på väg att stötas bort av kroppen.Så som min första piercing gjorde..

Så idag efter skolan gick jag och Denise raka vägen till Piercingstudion och frågade om råd på vad jag skulle göra.Jag hade ont i hela tinningen..Piercaren sa att jag antingen kunde försöka att få den att läka men det kommer ta ett tag eller så blir det värre eller så tar han bort dom.Vilket både han,jag och Denise tyckte var det bästa alternativet ! Nej tack till hjärnhinneinflammation !

Så jag berädde mig på att det skulle göra ont och ja, det gjorde det.Han bokstavligen SLET ut piercingarna i tinningen på mig och både massvis med blod och sårvätska kom ut :p Piercaren sa själv att det såg illa ut..Nu går jag runt och blöder från tinningen med ett plåster..fint ! Kommer bli skitsnyggt till krogen imorgon haha !


Hårbottens applicering

På morgonpasset gjorde vi hårbottens applicering , ca 2 cm.Själv gjorde jag 1,5 cm och var petig som attan så jag han inte att göra klart hela håret men jag fick VG ändå så jag är nöjd ! :)



En typ av killfrisyr

Idag klippte vi en typ av killfrisyr :) Min första klipplektion på länge eftersom att vi haft teori och jag har varit sjuk en del den senaste tiden.Men jag hinner ifatt ! :) Frisyren som vi gjorde idag gillade jag inte alls , dock beror det mer på att min docka har så tjockt hår så det blir inte snyggt på något sätt.

Vi hade även samtal med klippläraren ang. betyg. Man fick göra ett litet omdöme om sig själv ! :) Jag sa att jag satsar på MVG i kursen , han sa att det är absolut möjligt. Så det kändes bra.



Lördag , 19 Februari 2011.

Jag vet att det egentligen är Söndag idag men whatever :)

I dag , Lördag , känner jag mig mycket bättre ! Febern har försvunnit helt , huvudvärken och halsont också :) Awesome ! Jag lyckades ta mig ut en stund och vara hos grannen med honom och kära M.Jag var där i två timmar och pussades lite med M och senare gick jag hem eftersom att jag fortfarande behöver vila så jag blir helt frisk till nästa vecka :D

I morgon kommer M förbi en stund och vi ska mysa lite och förhoppningsvis titta på någon bra film i min säng , sjukt mys kommer det att bli ! Jag är glad igen , sjukt glad för att jag äntligen är någorlunda frisk !

Sportlovet är redan halvt planerat också ! Alkohol i stora mängder , krök hemma samt krogen ! Klippa 3 personer och träffa vännerna och vara med M :)

Här är en bild från idag på mig tagen med webben :) Mitt hår är lite ruffsigt eftersom att jag hade uppsatt innan och inte har kammat ut det än haha.


kroppen stötte bort piercingen..

Jag har varit sjuk i snart 6 dagar och det märks på min kropp att jag är riktigt sjuk ! En av mina piercings , skin divers ( anchors som det också kallas ) har kroppen stött bort..Den var lite röd innan men ingenting annat , troligtvis bara lite irriterad.Jag gick till piercingstudion och frågade piercaren om det var någon fara med den som var irriterad och han sa nej och sa att dom hade läkt fint.Men nu under dom senaste tre - fyra dagarna har jag inte haft ork till att rengöra piercingarna så noga förutom i tungan eftersom att jag alltid använder listerine.

Så idag när jag skulle rengöra mina skin divers genom att badda dom med mild tvål och vatten lossnade den längst ut , vid ögonbrynet och hamnade rätt i handfatet och åkte ner i avloppet.

Det gjorde konstigt nog inte ont eller så men jag har ganska så stor smärtgräns.Nu är det i alla fall ett litet litet sår men det kommer nog inte bli ett ärr eller så som tur är :) Jag ska till piercingstudion när jag blivit helt frisk , vilket lär bli nästa vecka och förmodligen ta bort dom eller sätta dit en ny på samma ställe :) Vi får se ! 



Just nu har jag bara två skin divser i tinningen , vilket ser jättedumt ut ! Jag har kvar den rosa stenen och den som sitter längst mot hårfästet.

Alla hjärtans dag

Jag är sjuk , på alla hjärtans dag.Många av mina vänner har haft halsfluss och nu har jag det själv.Det känns inte något vidare , men vad ska man göra liksom ? Jag får helt enkelt stå ut :) Imorgon ska jag försöka gå till skolan eftersom att jag bara har en lektion på knappt en timma.Så det går säkert bra , förutom att jag kommer hosta ihjäl mig men men..

I kväll har jag i alla fall varit med familjen , dock inte så nära dom eftersom att jag är sjuk.Vi har fikat och tittat på tv tillsammans ett tag , lite smått firande helt enkelt :) jag har vilat en hel del också.

Bjuder på en bild på mig tagen med webben för någon vecka sedan :)


Lockar med plattång

Här är den första gången som jag faktiskt lockat med plattång.Det är svårt att göra lockar på en docka där man haft hårspray i och som har lockats innan.Nästan alla hade det problemet. Därför vilel jag locka på en riktig person istället men det fick vi inte just den lektionen.Så här blev mina första lockar på docka , ofärdigt resultat:


Kitt från The body shop

Jag är med och tävlar om ett kropps-kitt från The body shop hos Sofia Werlin :) ( Direktlänk till tävlingsinlägget ) Det du kan vinna är detta:



Helgen

Min helg har varit underbar ! Fredagen spenderades med Emma , Johanna och Ninni på krogen :) Vi drack jättegoda shots som smakde geléhallon , drack öl och cider. Sjukt gott ! :) Vi dansade och pratade med massvis av folk, sånt som man gör på krogen helt enkelt !

Tiden bara flyger förbi när man har kul och vid halv fem i Lördags var jag hemma från krogen , så där lagom full ♥

I går var jag hemma :) Jag åt god middag och fick smaka på en god öl med ingefära och kanel.Den var ju jättegod även om den inte låter så god.I går tittade jag mest på tv och tog det lungt ! I dag har jag gjort detsamma , jag ska snart in i duschen och efter det ska jag färga ögonbrynen och fixa naglarna !

På Måndag , imorgon är det alla hjärtans dag och jag har redan blivit frågad om jag vill bli valentine ^-^ Så sött !


Mer bilder

Här kommer lite mer bilder från frisörlektionerna :) Ibland är jag och mina tjejer helt tokiga ;) Bilderna kommer från början av terminen :)



En utav frisörsalarna i skolan

Här är kort på en utan våra frisörsalar :) Här inne brukar vi mest ha färglära,färgning och klippning ibland :)


Mer bilder från Frisörlektionerna :)

Jag håller på att flytta över bilder från ett usb minne till datorn :) Jag hittade lite bilder från en frisörlektion som inte kommit upp i bloggen tidigare ! Här är lite bilder på mig , Den vithåriga/platinablonda mig och söta Jonna :)



Långhår

Jag hittade en bild från en Frisörlektion då vi har långhår :) Bilden är på mig.Jag ser fett konserntrerad och tråkig ut haha :) Men konsenterad måste man vara !


Kort skoldag

Som sagt så har det varit teori i frisör dom senaste dagarna.Det har alltså betytt att vi varken har klippt , stylat eller haft färglära.Bara prat , prat , prat. I dag fick vi uppgifter att göra för dom som ville höja betygen i frisör.Mitt betyg just nu är MVG men det är lika bra att göra VG/MVG uppgifterna ändå :) Det skadar liksom inte.

Jag tror att vi kanske var i skolan en knapp timma och senare åkte vi hem igen efter att tjejerna och jag gjort G/VG uppgifterna tillsammans :) Så under veckan ska jag göra klart MVG uppgiften.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska nog städa mitt rum och se om några utav mina söta vänner vill hänga med ut på krogen i helgen :) Alkohol ! ♥

Skin divers - close up

Mina skindivers ( Anchors ) börjar läka riktigt bra nu :) Jag har endast haft problem med en av dom tre i tinningen och det är den som sitter närmast ögat , ögonbrynet.Den var infekterad för inte alls länge sen.Antagligen för att jag är dålig på att undvika smink i det området så det gjorde sjukt ont om jag bara nuddade lite på den.Men nu känns den bättre !

Jag tänkte visa hur stenen imitten ser ut på närmare håll :) Den är rosa och är som en strass.

Här är dom precis nytagna :) Därför ser det lite svullet ut och är lite blodigt.Skin divers sitter alltså inne i huden.



God natt !

Nu har jag fixat med bloggdesignen ett tag men den är inte klar.Det som egentligen håller mig vaken är en pojke som jag messar med ^-^ Inkorgen blir full om och om igen.Han gär mig så nervös och sprallig !

Imorgon åker digitalkameran med till skolan ! :) Då är det klippning som gäller. Jag längtar som tusan !
Nu säger jag God natt för nu ska jag lägga mig i sängen och messa för fullt ♥

Bloggdesign

Bloggdesignen görs om ! Det var ett tag sedan jag gjorde om den.Dock är det bara några "småjusteringar" denna gång :) Ha översikt med att bloggen kommer vara lite stökig några dagar framöver !

Tisdag , 8 Februari 2011.

I Måndags lyckades jag stuka foten så jag har sjukt ont i den just nu och går som..jag vet inte vad ?! Jättekonstigt ser det ut i alla fall men men.Det är tur att man har en sån snäll mor som både skjutsar och hämtar en från skolan så man slipper gå och se dum ut :)

En lektion hade jag idag som vanligt.Jag pratade alldeless för mycket ( som vanligt ) så jag fick inte sitta bredvid flickorna..Men istället fick jag lite matte gjort.

Imorgon är det klipp som gäller.Min första klipplektion på terminen ! Jag har ju varit sjuk dom andra gångerna vilket inte var så bra.Annars så längtar jag något enormt till Fredag , då händer det grejer ♥


Måndag , 7 Februari 2011.

Jag håller på med en ny bloggdesign för tillfället :) Därför har jag inte så mycket tid till att uppdatera bloggen just idag.Vi får se om den kommer upp i veckan eller inte , är egentligen nöjd med den jag har nu men jag hade inget bättre för mig helt enkelt.

Dagen i skolan gick snabbt och som vanligt pratade jag mest av alla haha , sajk ! Men jag har alltid så himla mycket att berätta på Måndagar eftersom att det oftast har hänt så mycket under helgen :) Annars så rullar saker och ting på.Jag mår bra helt enkelt och lever livet !

Söndag , 6 Februari 2011.

En awesome helg ! Jag överanvänder verkligen det ordet men det var verkligen awesome :D Alkohol kan man aldrig få för mycket utav ♥

I Lördags var jag sjukt dåsig eftersom att jag börjat med en tillfällig "Oro" medicin men jag ska få min vanliga i veckan så då kommer jag orka med skolan och vardagen som jag brukar :) I dag har det inte hänt så mycket..jag har funderat på att göra en ny bloggdesign men jag kom fram till att jag älskar och trivs bra med min bloggdesign som jag har nu.Lätt och enkel :) Jag kanske gör några småföränringar men vi får se.

I morgon är det skola som gäller.En lektion så det känns super ! Jag ska försöka hinna åka till Farsta en snabbis innan jag köpa nytt halsband eftersom att jag tappade mitt nyköpta när jag var ute igår :/ det sög.Men jag hoppas att det finns kvar ! I västa fall får jag åka in till slussen eller stan.


Bild från i Lördags :) Lite utav håret var uppsatt i en låg knut bak men jag släppte ut det senare.


Dovas

Gårdagen blev..awesome ! I alla fall av det jag kom ihåg :P Jag kommer säkert få höra massa dumma saker som hände igår.Jag fick reda på att jag blev utsläng från Dovas i alla fall..good work ! Inte.

Dovas
var helt okej ärligt talat.Billig öl och mer som en pub :) Jag blev bjuden på två öl av Olle och Micke vilket jag borde tackat nej till..Jag som egentligen inte ska/får dricka.Det känns som att jag ignorerar den regeln allt för ofta.

Jag kommer inte ihåg så mycket av gårdagen..men jag kom ihåg att Olle och jag åkte in vid halv åtta tiden till Fridhemsplan och träffade gänget på Dovas.Jag kände inte alla där vilket gjorde saken ännu roligare :) Lite nytt folk är alltid kul ! Vi drack öl och pratade.Jag hade inte ätit något på hela dagen och drack alkohol på det vilket inte var bra alls.Jag blev full innan tolvslaget och hann bli utkastad.

Resten utav kvällen minns jag inte så väl.Jag minns att Micke sov här i natt :) Vi somnade runt fyra och vid fem vaknade jag för att jag var tvungen att spy..

Idag blir det utgång igen ! :) Fast den här gången ska jag faktiskt inte bli full.Jag får klara mig på att snylta från andra (a) och 2,5:or från ICA eller något.Vi ska inte på krogen ikväll utan det blir nog att vara ute eller hemma hos någon :)


Bild på mig från i går innan utgången !


Svar på fråga :)


svar: Shue ! :) Av den enkla anledningen för att jag har varit sjuk eller att jag inte hunnit ta kort på det jag gjort.Idag är jag också borta från skolan pga. mensvärk , feber och illamående..Men jag hoppas på att det blir bättre tills imorgon för då har vi en lång dag med färg och styling som gäller ! :)

Och tack så mycket ! :)

RSS 2.0