Chinos och smink ! :)

Snygga beiga chinos för 50 :-
 
Lösögonfransar som ska användas på Lördag då jag ska firas ! :) Och en 3 in 1 concealer !

Rea shopping !

 
Rean börjar snart ta slut lite över allt så jag passar på att spana lite extra ! Jag älskar ju rea ! Men vem gör inte det liksom :) Dessa plagg har jag fått med mig under dom närmaste dagarna jag har varit ute med Isabella och shoppat , samt mamma en dag. En fin rosa transparant topp , en jeansväst ( som för övrigt är sjukt snygg med en spetströja under ! Jeans och spets går fantastikt bra ihop ! ) , en bh med knäppning fram och bredare spets under bysten ( bekvämaste bh:n jag någonsin ägt ) och ett par väldigt mörka chinos-linkande byxor ! :) Allt som allt gick det på drygt 275 :-.! 
 
Jag har märkt att jag för övrigt börjar bya klädsmak.. Kläder som jag aldrig någonsin skulle ta på mig för något år sedan blir helt plötsligt intressanta. Känns som att min garderob kommer att bli mycket ändrad :) 

Det lönar sig att hjälpa till ! :)


Skolstart + helgens gång ! :)

 
 
Bilder från skoldagen i fredags då det blev lite färglära ! :) Vi har fått in ett nytt intressant märke från en av mina favoriter L'oréal , som heter Inoa ! Finns som toning , lätt toning , permanentfärg mm. Inoa är mer allergivänlig mot både kunden och dig själv , amoniakfri cremefärg som istället inehåller fuktighetsgivande oljor :) Det är det jag vet hitils ! Nästa vecka ska vi gå igenom det mer noga då vi ska få en produktvisning ! Det ska bli kul ! Kursen för nagelskupltering kommer också börja denna termin så det ser jag fram emot !! :) 
 
I helgen har jag och Robert bott ensamma i lägenheten , vi lagade mat tillsammans och provade på sambolivet ;) Dock har jag bott hos honom rätt så mycket i sommar så det var inget allt för nytt :) Men mysigt var det. Annars så har jag även jobbat extra på min salong där jag i vanliga fall praktiserar vilket var lite nervöst.. men jag var glad att dom ville ha min hjälp och att jag fick hjälpa till :) Trivs så bra där ! 
 
Nu på måndag börjar skolan på riktigt ! Det som väntar är plugg , plugg , plugg.. Sista året nu ! 

Tisdagens outfit :)

 
Min långärmade nya tröja passade prefekt idag då det inte var överdrivet varmt eller för kallt :) Dom nya svarta jeanssen fick också åka på ! 

Tisdag , 21 Augusti 2012 :) Första skoldagen !

 
 
 
Första lätta skoldagen avklarad med prel. schema , busskort mm. Det var kul att få träffa klassen igen :) Eftersom att det var första dagen slutade vi tidigt , dvs. vid halv elva tiden. Därför passade jag på att träffa en av mina närmsta vänner i stan där vi lunchade och shoppade lite :) Sedan åkte vi iväg för att träffa den pälslöse valpen Åke ( nedersta bilden ) och Bosse ( mittersta bilden ). De två är så underbart söta så det inte är klokt !!

Armband från MINT !

 
 
 
Det blev en tur till stan idag igen , hittade ett armband som jag letat efter från MINT med berlocker på med texten : Hope , Love , Wish mm. Dock var det lite väl dyrt för min smak ( 199 :- ord. pris ) men nu hittade jag det på rean för 29 :- ! Taget ! :) Tänkte även prova ett nytt lack från depend :) 99 :- !
 
Snart ska jag ut och övningsköra igen ! Önska mig lycka till :)
 

Söndag , 19 augusti 2012 :)

 
Senapsgul topp , 25 :- ( Halva reapriset ! ) ett otroligt pris på en t-shirt ! Jag gillade färgen på toppen extremt mycket , det var nog den stora anledningen till att jag köpte den :) Den satt bra också ! Och ett par likadana leggings från Gina tricot fast i färgen blue. Köpte ju dom förra i black. 49 :- !
 
 
Köpte även ett nytt shampoo och balsam som jag så länge behövt ! Dessa två tillsammans gick på 158 :- ( 20 % rabatt ). Testade faktiskt shampoot och balsamet nyss ! Luktar mint och rosmarine , vilket känns otroligt fräsht ! :) 
 
Just nu får det bli lite Iphone bilder då min kamera gått sönder på något vänster.. Får se om jag kanske får en ny då jag fyller år , dvs. i början på september ! Håller tummarna :)

Övningskört !

Dålig Iphonebild men den får duga ! :) Ett bevis på att jag faktiskt övningskört idag ! Det gick hyfsat bra , roligare än förväntat ! Längtar tills nästa gång :)

Rosett i håret :)

 
Bild på en frisyr som jag hade här om dagen ! :) Min nya fina rosett fick sitta i håret ! 
 
Det har varit mycket på gång nu , jag har mest spenderat dagarna med min pojkvän :) Vi var med hans vänner hemma hos honom igår , vilket var jättekul ! Och så har vi firat en av hans familjemedlemmar :) Under hela sommaren har jag nog mest bott hos pojkvännen , men där trivs jag som fisken i vattnet. Jag har även träffat vännerna från klassen i stan ! Lika härligt varje gång :)
 
Idag har det varit god mat med grannar och familj ! Nu är jag hur trött som helst och ska snart lägga mig i sängen :)

Några fynd ! :)

 
 
Här om dagen gjorde jag några fina fynd ! :) Köpte mig en långärmad tröja för första gången ( räknas inte som cardigan ect. ect, ) som satt riktigt fint på då den var lite oversize men ändå med form :) Kostade mig bara 49:- ( ord. pris 199 ) och så köpte jag även en tunika med volanger nedtill för 30 :- ( ord. pris 249 ) ! Två jättefina kap :)

Nöjd !

Lite kortare och lite fräschare ! :) Nu är det dags för mig att sova ! Detta tog sin lilla tid ! Ser ut som att jag har lång hals , men jag 

Söndag , 12 Augusti 2012 :)

 
Dagen har varit seg , bjudit på sovmorgon hos Robert och regn , besök hos morfar , städning och tv-tittandes :) Eftersom att jag känt mig matt idag köpte jag en av mina favorit drycker som ska pigga upp som ni ser på bilden ovan ! Jag tycker att smaken av grape är härligt fräsch och jag gillar att den inehåller antioxidanter !! Jättebra då jag ibland slarvar med mina antioxidant-brustabletter. Jag brukar köpa 2 för 40:- på Pressbyrån :)
 
Idag känner jag för att fixa lite med bloggdesignen , kankse börja på en ny header ? Jag känner också att jag måste bli bättre på att uppdatera med dagens outfit :) Lovar att det dyker upp en imorgon !

Shoppat !!

 
 
 
Idag har det varit underbart väder här i Stockholm så jag och Robert passade på att åka till stan och shoppa lite :) Jag fick med mig en tunn svart tröja och snoddar utan metall och ett par guldiga hårspännen !
 
Senare blev det sushi till middag avslutad med päron/daim glassen som var jättegod ! Ikväll har vi tittat på Simpsons maraton i ett antal timmar hemma hos Robert och ätit godis till omnom ! Snart ska jag ta och sova så jag kommer upp imorgon..ska nämligen hem ganska så tidigt.

Hallon & Smultron !

 
 
Här på landstället i Värmland har vi gott om hallonbuskar , smultron , krusbär och körsbär :) Jag passade på att plocka lite hallon och smultron idag bara för att se hur dom smakade , och som vanligt så var som jättegoda ! Färska bär är bland det godaste som finns på sommaren ! :)

Säljes ! klänning från Gina tricot !

Fram
 
 
 
 
 
Bak
 
 
Säljer min sprillans nya OANVÄNDA klänning med prislappen kvar ! Köpt för 199 kr. Jag säljer den nu för 179 kr ( + ev frakt ). Klänningen är i storlek xs. Fin svart spets klänning med svart tyg under :) Genomskilning spets på armarna. klänningen är djupare i ryggen :) Justerbar längd på klänningen !
 
Vid intresse maila : [email protected] , eller skicka en kommentar i bloggen ! :)

Rea köp från Karlstad !

 
 
 
Tyvärr kunde jag och mamma inte gå i Karlstad så pass länge som vi hade önskat , men jag hann att kika in i några affärer och göra mig tre små kap i alla fall :) Ett par jeanslegging från Gina tricot för 49:- samt en benvit/beige rosett att ha i håret för 19:- ( köpte en likadan fast svart förra året för samma pris ! ) och ett par genomskilninga , fina trosor från Ella m för 40:- som förövrigt börjar bli mitt favoritmärke inom underkläder !! :)

 Dock fick jag inte med mig någonting av det jag egentligen behövde , så som shampoo och balsam tillexepel..men jag och Isabella bestämde oss för att vi ska köpa det i stan på våran favorit affär när vi ändå ska dit nästa Torsdag :) Då ska jag , Isabella och Jonna fika tillsammans och kolla lite i stan skulle jag tro ! :) ska bli kul !

Imorgon åker jag.. !

Och det är till Karlstad jag åker !! :) Värmlands huvudstad , där vi även har vårat landställe 30 minuter från ! Jag kommer stanna på landstället tills på Fredag , dvs. i tre dagar. 

Min andra päls :)

 
 
Här kommer bilder på den andra pälsvästen som jag beställde för någon vecka sedan ! :) Denna päls är lite mer stilren än den första som jag fick hem tycker jag ! Ursnygg ! :) Tänkte sätta ett svart band med rosett runt midan på den också :) Färgen på bilden stämmer dock inte helt överens så den i själva verket inte alls är så gul..! Mer i bruna nyanser !! :)

Fredag , 3 Augusti 2012

 
Rosa mjukiskläderna är på , godis i knät och snart väntar film :) inte helt fel med en lugn kväll hemma i Rönninge med pojkvännen ! 

Så här tänkte jag matcha !

 
Lite så här tänkte jag klä mig nu när hösten är på väg ! :) Väskan , Jeansen , skorna , polotröjan har jag ju faktiskt redan i garderoben ( snart väskan och jeansen som jag skickat efter ! ). Ett liknande armband med hängen har jag samt en liknande väst ! Tror att jag kommer att älska denna outfit ! Var lite kul att lägga upp en bild på en outfit som jag föreställer mig i huvudet tyckte jag :) Lite insperation till någon av er kanske ;)
 

RSS 2.0