Måndag , 31 Oktober 2011.


Bild på mig från Helgen :)

Imorgon är det Tisdag och det betyder att min fina prins kommer hem !! Jag har längtat så ! Det ska bli kul att få träffa honom igen :) ♥

Idag hade jag annars tänkt att ev. fixa om bloggdesignen lite , sticka in lite fakta om mig själv , kanske en ny bakgrund samt header.Vi får se om jag lyckas få någon ordning på bloggdesignen idag eller inte !

Annars idag har jag fägat min systers utväxt och nu ska jag städa rummet lite !


Outfit från Lördagen :)


Lördagens outfit ! :) Åh vad jag bara älskar min vinröda topp ! Älskar färgen speciellt mycket !

Nu hade jag tänkt att göra nya naglar.Om jag målar dom i något roligt mönster eller sätter på stenar igen kommer det säkertligen upp några bilder på naglarna ! :)

Hoppas ni haft/har en bra helg allihopa !


Mobilbild från igår



Som ni vet beställde jag som sagt löshår från Rapunzelofsewden för några dagar sedan.Det var lovat ett platinablont löshår.Men NEJ , så klart var det låntg ifrån platinablond !! Jag fick hem ett guldigt solblekt hår som inte alls var i min hårfärg -.- ALDRIG MER LÖSHÅR FRÅN RAPUNZEL ..

I alla fall så har jag kämpat med att bleka det 2 gånger samt använt silvershampoo och nu ser väl hårfärgen lite mer ut som min.Dock kan jag inte använda löshåret något mera då det är totalt förstört..

Bilden är från igår och det är väl första och sista gången ni ser mig med löshår !


L'oréal Chroma Care , 3 Gold

Idag köpte jag en pigment-inpackning från L'oréal på Nikita hair i Farsta i panik ! Ni får veta mer senare.. I alla fall , denna produkt är ny och värd att testa enligt mig då den funkar som en lättare toning.

 

Jag har även köpt mer hårprodukter från olika märken som ska visas upp i bloggen när jag har tid ! :)


Tisdag , 25 Oktober 2011 :)

Gårdagens outfit ! :)

Det blev en tråkig outfit i Måndags , jag ska börja förnya och inte stå på samma sätt hela tiden..!!

 

Idag var det skola som vanligt.Vi körde hårt på idrotten och jag och Linn kom upp till MVG nivå ! Kul :) Snart kommer Robert hit för att ta hand om mig lite , jag mår nämligen inte helt ok.Ikväll ska jag även färga ögonbrynen och plugga om jag orkar..

 

Jag har haft sån grov huvudvärk dom senaste dagarna och känt mig lite trött , hoppas att det inte håller i sig allt för länge..

 

 


Nya naglar ! :)

Igår natt tillbringade jag ungefär 2 tmmar till att fixa naglarna ! Jag använde olja som jag alltid gör , polerade , tvättade , skrubbade och lackade naglarna.Sedan började jag med en ny nageldesign :) Dock tvivlar jag på att stenarna kommer att hålla sig på plats på nageln tyvärr.. Dom här stenarna var billiga och jag fäste dom med nalgellack som det stod att man skulle göra.Men nästa gång kör jag nog på nagellim då dom sitter bättre ! :) Men jag blev nöjd eftersom att det här är faktiskt FÖRSTA GÅNGEN jag gör en annan nageldesign än vanlig manikyr :)

 

Fint va !? :)

 


Rapunzel of sweden

Klickade hem ett clip-on-set med 7 bitar i Summer blond #60 ( näst ljusaste ) hos Nelly.com :) 771 kr ! ink. frakt + användning av presentkort + avdrag för studentrabatten :) Ordinarie pris ligger runt en tusenlapp annars..

Nu håller jag bara tummarna på att Rapunzel of sweden håller kvalitén dom lovat !


Onsdag , 19 Oktober 2011 + Outfit !

Detta är dagens outfit ! :) Grått längre linne från H&M , väst med volanger från H&M , mörkblåa jeans från Salt , ljusgrå ancle socks.

 


Igår uppdaterade jag inte så mycket för att jag höll på med annat , ganska så logiskt höhö :) Jag hade en ta-hand-om-mig-dag och gjorde en hemmagjord peel-off-mask som avlägsnar/tömmer porer som funkar galant ! Jag lackade naglarna , duschade och använde hårinplackning.Jag städade även rummet och slängde kläder som jag inte längre använder ! :) Så jag han med mycket vettigt igår ! :)

 

 


Manikyr med glitter :)

Igår gjorde jag manikyr :) Men istället för dom vita topparna provade jag med glitter , jag gillade resultatet skarpt ! :) Dock tror jag att jag ska köpa ett glitternagelack med lite mer glitter i. Jag fick måla på ganska så många tunna lager för att det skulle glittra rejält !

 

Vad tycks ? :)


Lördag , 15 Oktober 2011 + Outfit !

Här är Lördagens outfit ! :)

 

Blev inte alls som planerat idag , inte ett dugg ! Men vad ska man göra ?

 

Planerna var att ha en mysig filmkväll med min prins ♥ men det slutade med att jag fick sjuts hem av honom.Jag mådde inte alls bra framåt kvällen och mår fortfarande inte helt bra.Så älsklingen var snäll nog att ge mig skjuts hem , vilket var lika bra då jag inte är på topp.Det känns som att jag bara vill sova lite då och då och är illamående , allt pga. mensen..Aja , jag och Robert han i alla fall vara igår , hela Fredagen :) Nu hoppas jag på att vi istället hinner ses mer i veckan !

 

Det har inte hänt så mycket mer i helgen om jag ska vara ärlig. Nu tänkte jag snart gå och lägga mig , som sagt så mår jag inte bra.

 

 


Kundmottagning ! + Fredagens outfit !

Här är fredagens outfit !

 

Idag är det kundmottagning i skolan på frisöravdelningen ! Jag är nervös.Men det hör väl till :) Idag han jag faktiskt med att äta en frukost , så jag känner mig fokuserad ! Önska mig lycka till !

 


Värdelös

" Det är inte så lätt
Att ge med sig , om att man faller ihop "

Privat inlägg : 1 & 2 .

Dessa är lösenordsskyddade !

Onsdag , 12 Oktober 2011. Outfit + Dagens gång ! :)

Temadag i skolan idag  ! :) Vi gick tipsrunda , fikade , tittade på film och lite mer. Det var en lugn dag och en ganska så kort skoldag. Jag passade även på att besöka skolsyster under en rast..Min häl har nämligen kolapsat helt ! Jag kan inte stödja på den..Men det är troligtvis "hälsporre" som det kallas.Jag fick ett intyg om att jag inte behövade vara med på idrotten imorgon , så det var skönt eftersom att jag knappt kan gå just nu..Men jag hoppas på att det blir bättre om några dagar ! :)

 

Nu ska jag forstätta att plugga !

 

 


Tisdag - 11 Oktober 2011. Plugg ...

Plugg , plugg , plugg.. det är de som gäller för mig just nu ! Idag har jag läst månpocket från klockan typ 16.00 - 20.40 med endast middagsuppehåll..och jag är i princip klar ! Gissa om jag är slut i huvudet.Det är i alla fall en bra , fängslande bok ! :) Jag hade tänkt att göra bokanalysen idag , men jag orkar verkligen inte läsa det lilla sista som är kvar.Kankse att jag läser lite igen innan jag ska sova senare.Egentligen har jag väl ingen brådska då analysen ska vara inne om drygt 1 månad. ( Oviktigt skrivet höh..Men det är anlednigen till mindre uppdatering idag )

Imorgon är det TEMADAG som gäller i skolan.Så jag måste lägga mig i tid nu ! Digitalkameran åker nog med , vi får se ! :)

 


Måndag - 10 Oktober 2011.

Ja...som sagt så har jag mycket att göra men jag försöker att hinna med bloggandet så mycket jag kan :) Den kommer jag inte lägga ner pga. plugg , men lite uppbehålls behövs för att prestera så bra jag kan i skolan !!

Idag har jag i alla fall haft sovmorgon.Min underbara pojkvän sov över här inatt och vi båda sov som stockar efter en minst sagt hektisk och fullspeckad helg ! Rober och jag gick upp vid 11 och åt backon och ägg till frukost.Det är inte ofta man hinner med en sån välgjord frukost :) Och sen var det dags för mig att åka till skolan.Robert bestämde sig för att följa med.

I skolan hade vi prov i Buddismen och Hinduismen.Jag skrev på med allt jag kunde inom vardera religion.En timme efter åkte Robert och jag hem till mig och åt lunch , det blev Wraps ! Jättegott ! :) Vi är duktiga på att laga mat tillsammans :)

Lunchen idag , Wrap :) :

 


v.40 - Helg med vernissage , Nattklubb mm.


Det har hänt så mycket i helgen !! Jag har b.la varit med Robert i en hel vecka i rad nu :) Jag har varit på Vernissage i Lördags.På Lördagen var jag också på klubb Aveny i stan :) Lite dyrt , 60 kr för en öl men det får man väl stå ut med när stället ändå var bra ! :) Den kvällen var jag ute med Robert och hans kompisar !

På Söndagen satte jag mig och pluggade som en idiot ! Det behövdes då vi hade prov idag på Buddismen och Hinduismen.Jag skrev 3 hela A4 papper och det kändes som att provet gick galant ! :) Nu hoppas jag bara på ett högt betyg ! I Fredags fick jag veta var jag låg till med mina betyg också and I'm happy this far ;)

Det är väl det som hänt i helgen :)
Snart ska jag berätta mer om min Måndag !


Resultatet

Så här blev resultatet på när jag gjorde fransk manikyr på mig själv här om dagen :) Det blev väl helt okej ! På bilden ser naglarna dock lite glansiga ut.Det är bara för att jag har på myrraolja !

 

Det var svårt att få en bra bild på naglarna ur en bra vinkel..Så tummen fick inte vara med haha :p


5 Oktober - Onsdagens outfit ! :)

Här är dagens outfit ! :)

 

Jag totalt älskar min nya vinröda topp som jag köpte på rean här om dagen ! Rea priset låg på 90 kr men kassörskan knappade in fel och jag betalade endast 30 kr !!

 

Jag ska väl även ta och visa upp hur den nya kjolen sitter på mig också :) Jag hade på mig den igår ! Igår firade jag och min fin fina pojkvänn 3 månader ! Vi hade det jättemysigt :) Även om jag inte mådde helt bra på kvällen , men Robert var så snäll som tog hand om mig då ♥ Mina fina prins !!

 


Judge

What made you judge me today ?

PRIVAT INLÄGG !

My weekend ! :)

 

Ingen bloggning sen i Torsdags ! Det är mycket annat som har tagit min uppmärksamhet och tid :) B.la så var det klipp-modelldag i Fredags i skolan , så det tog all min kraft.Samma kväll gick jag och Daniela ut på krogen och jag stannade ute tills halv två skulle jag tro.Sen hämtade min fina pojke upp mig med bilen och jag sov hos honom :)

 

Hela helgen har spenderats hos Robert ! I Lördags blev det kräftor och champagne till kvällen så det var väldigt trevligt :) Annars har Robert och jag tittat på 2 filmer och åkt runt med bilen lite.

 


RSS 2.0