Träffade älsklingarna

Nyss kom jag hem efter att ha träffat Johanna och Fanny :) Dom var så söta så dom kom hela vägen hem till mig.Vi gick till en Thaiwok där Johanna skulle äta middag och egentligen borde jag och Fanny gjort detsamma men ingen av oss var speciellt hungriga.Även om jag bara ätit en skål med flingor idag..sjukt.Vi satt och pratade en massvis om allt som hade hänt och jag satt snällt och lyssnade, haha ;) Vi planerade även lite inför min 18-års fest som är om 4 månader. Men vi kom faktiskt fram till en del mycket bra saker redan nu! Bättre att planera lite i förväg än att stå där senare tomhänt.

Nu ikväll ska jag faktiskt försöka få i mig mat :) Jag borde trotts allt äta mycket mer än vad jag vanligtvis gör! Antagligen så kommer det bli tv tittande och telefonen som gäller senare :)

Gratis trisslotter

Hos AktiebolagNu kan man just nu får en gratis trisslott :) Allt du behöver göra är att skriva ett inlägg på din blogg med orden aktiebolag eller lagerbolag  så får du hem en trisslott inom kort! Bra va ? :)

100531

Igårkväll fixade jag naglarna eftersom att det var ett tag sedan :) Jag stärkte dom med ett speciellt nagelack som jag kan visa senare,dock är det inte något av dom bättre som jag har.Har ett annat utav ett bättre märke som är guld värd! Naglarna stärktes och jag målande dom sendan i en rosa shimmrande färg.Gillar inte shimmer i nagelack men jag tog det bara för att prova ;)
Idag ska jag förhoppninsvis möta Fanny lite senare och jag känner på mig att vi kommer prata i timmar haha!

Bild på mina naglar just nu :)

Goodiebag hos Fattybom


Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Fattybom :) Var med du också!

God morgon

God morgon alla :D Idag mår jag helt okej.lite morgon trött bara ;) Som ni ser har jag uppdaterat min bloggdesign med knappar samt gjort om runt inläggen,vad tycker ni ?

Nyss har jag ätit frukost och snart är det skola som gäller :) Jag ska även gå till frisören för att prata lite om att göra mitt hår ljusare och hur mycket det skulle kosta.Jag hoppas på att jag kan färga i veckan :) Annars idag ska jag även träffa Fanny för det var ett tag sedan!

100530

Morsdag idag :) Har firats med b.la tårta! Idag har det även varit bra väder,sol var det tidigt på morgonen så att man kunde sola lite till och med!

Idag borde jag städat klart mitt rum men har ärligt talat varit för lat för det.Jag har haft huvudvärk mm.Så jag har bara tagit det lugnt,tittat på tv och gjort klart min bloggdesign! Jag tror att det är det finaste hitils faktiskt ;) Så cute! Snart ska jag sova eftersom att jag börjar bli trött..Får se om jag går till skolan imorgon med det hoppas jag :)

Browsershots


Alltid när jag gör nya designer checkar jag så att dom även ser rätt ut i andra webbläsare och det gör dom oftast :) Hos Browershots.org kan du enkelt se hur din hemsida ser ut i olika webbläsare! Jag har säkert tipsat om detta förut men men,för er nya läsare som kanske inte vet om detta är det är bra sak ! haha

Valfria converse



Jag är med och tävlar om ett par Converse hos Mode Grabben :)

Ny design

Nu är en ny design uppe :) Den andra som jag hade var en tillfällig design eftersom att jag inte var helt nöjd.Tyckte att den såg lite killig ut..haha! Men denna är jag nöjd med! :) (Det märks att jag gillar att hålla på med designer va?) ;) Nu ska jag äta middag.Det blir grillad lax för min del.

Gårdagen :)

Igår blev det en ganska bra kväll,även om jag bara var hemma :) Värdet ute var inte direkt något att hurra för..Det växlade mellan att regna och att solen kom fram lite då och då.

Igår blev det mycket pratade i telefon samt tv tittande.Pratade med några som jag inte pratat med på ett tag så det var kul! Och så pratade jag så klart med bästavännen! Senare tittade jag på tv i min brors rum eftersom att min inte funkar för att jag anatgligen har för dålig connecting i mitt rum eller vad man nu ska säga.Det blev i varje fall The simpsons movie (som jag har sett ett antal gånger innan) men såg den igen.Och efter blev det South park movie som jag inte sett innan.Men den var faktiskt riktigt kul och bra! Inte den bästa filmen jag sett men absolut underhållande! Jag gillar south park så det är inte så konstigt att jag tyckte om filmen haha.Jag somnade kanske vid två igår därför vaknade jag så pass sent idag..

Nu ska jag i  varje fall upp,äta frukost och se om solen skiner för då blir det solning för min del! :)

Dagens

Dagens humör: Glad men morgon trött!

Dagens mående: Ont i kroppen samt mensvärk

Dagens borde: Sola och plugga

Dagens frisyr: Uppsatt

Dagens smink: Inget :)

Dagens klädsel: Mjukisbyxor och linne just nu :)

Dagens planer: Fira Morsdag med tårta samt hjälpa mamma i trädgården.

Dagens materiella vill ha: Kläder och hårfärg!

Dagens fundering: Varför jag alltid drömmer så otroligt mycket.Varje natt!

Dagens beroende: Läsk.

Dagens tråkigaste: Att jag vaknade sent.

Dagens längtan: Att få träffa Fanny och dom andra tjejerna igen!

Dagens superlängtan: Sommarlov

Dagens tidning: Ingen.

Dagens låt: -


Min bilddagbok

Jag är inte ett stort fan utav bilddagboken dels för att jag är så dålig på att uppdatera med bilder men nu jag har fått fart på det! Jag ska försöka att bli bättre på sånt eftersom att det är ändå ganska smidigt att lägga upp bilder där.Nu har jag i alla fall uppdaterat med bilder från Johannas och Malins fest och har fler som är lite äldre :) Spana in min bilddagbok och kommentera! Länk till min bilddagbok finns även i menyn :)


Gratissajt


Nu har ennu en ny gratissida öppnat,Gratissajt :) Det är jag glad för! Hoppas denna sajt blir lika stor som gratisbio! Den är lik många andra.Du samlar poäng genom att värva vänner,klickningar osv. Enkelt som en plätt! Sendan byter du ut dina poäng mot spotify invite,biobiljetter, presentkort hos presentkorttorget (se alla 60-tals butiker här), filmer mm.

Det pågår även roliga tävlingar på sajten just nu! Dels en stor Sex and the City-tävling med allitfrån box till väskor :)

Det är så klart 100% gratis att registrera sig!
Registrera dig genom att klicka här så får du extra välkomstpoäng på hela 70p (standard 50p) !:)

Phaxswimwear


Jag är med och tävlar hos Wysteriia om en valfri bikini från phaxswimwear! :)

God morgon!

God morgon !:) Nyss har jag ätit frukost.För typ första gången på evigheter var jag faktiskt sugen på frukost! Det händer inte ofta ska jag säga!

Idag är det tråkigt väder.Det har regnat och det är alldeless blött ute.Jag som ville ha sol så man kunde grilla och sola.Det är trotts allt maj! Hur som..planerna idag är att jag ska ut för att träffa Fanny och några andra inne i stan sendan ska dom på krogen :) Vi hade tänkt att grilla men jag vet inte hur det blir med det eftersom att vädret inte är det bästa.Snart ska jag gå in i duschen och efteråt ska jag sminka mig!

Gratismakeup


Jag är medlem hos Gratismakeup :) Det är en sajt där du enkelt samlar poäng genom att värva vänner,vara aktiv,svara på frågor osv. Poängen byter du sedan ut mot presentkort hos H&M,Nelly och Åhléns. Registreringen är helt gratis!
Om du blir medlem via min länk får du även extra-poäng! :) Bra va ?

Valfri vara


Jag är med och tävlar hos Millah om en valfri vara från Runns.se :)

100528

Idag har jag fixat med både det ena och det andra :) Jag har varit i sköndal och handlat mat samt hämtat b.la min fjällräven från kemtvätten.Så nu är den fin och ren! Ser ut som ny igen! Jag har även fixat min bloggdesign.Det blev lite krongel med den andra,tyckte inte att det var så snyggt med skuggningen eftersom att jag inte fick till den som jag ville så jag tog bort skuggningen så nu är jag nöjd! Funderar dock på att sätta dit mitt namn någonstans..

Nyss har jag ätit middag med mamma.Det blev bara vi två eftersom att dom andra redan hade ätit.Om jag hinner senare ska jag plantera blommorna som vi köpte förra veckan.Och efter det ska jag duscha! :)


Gratispremium


Ville bara påminna mina nya läsare om Gratispremium :) Det är en sajt där ni lätt värvar vänner och på så sätt får byta till er bland Spotyfipremium,gamecard eller liknade.Värva mig (länk) så har ni snart Spotyfipremium! :)


Betygsätt min blogg

Jag hittade en ganska rolig sida där man enkelt anmäler sin blogg för att folk senare ska kunna betygsätta den 1-5 :)
Det är en sak som jag ska testa och jag skulle bli jätteglad om mina läsare skulle hjälpa mig att betygsätta min blogg! :) Om det skulle vara något ni inte gillar eller tycker jag ska ändra på så är det bara att skicka ett kommentar i bloggen! Just let me know :)
Betygsätt min blogg nu!

Du anmäler din blogg hos Bloggbetyg.se!

Upptagen

Just nu håller jag på och hjälper några tjejer med en bloggdesign så kommer att vara upptagen hela kvällen i princip :)

100526

Just nu håller jag på med min dator.Har i princip hållt på med den hela dagen eftersom att jag förstöker få tag på ett bra Photoshop pogram att ladda ned.Ska även rensa den samt omformatera den efteråt eftersom att jag har fått in så mycket cookies och annat skit.

Idag ska jag även fixa i garderoberna samt handtvätta.Låter inte så kul med det måste göras.Ska även plugga mattematik :) Annars idag har vädret varit fint och jag har solat i 20 minuter! Skönt :) Imorgon ska jag försöka uppdatera med en videouppdatering och dagen outfit för det var ett tag sedan!

Tips

Just nu har Myzaan en "Veckans blogg tävling" anmäl din blogg idag och var med bland 10 finalister och tävla om att bli veckans blogg hos henne !:) Tävla här!


Misstag

I Lördags blev det en lyckad fest dock om det blev bråk och vissa utav mina vänner vände ryggen till.Men jag förstår dom..Jag vill inte att relationer ska förstöras pga. alkohol.Men ibland så blir det fel.Det var inte meningen att jag skulle dricka så pass mycket som jag gjorde.Jag skulle inte dricka alls eftersom att det betyder livsfara för mig.Men jag gjorde det ändå.Dock hände inget farligt.

Jag vet att jag gjorde en del misstag.Och jag vet att ni bara ville mitt bästa.Jag skulle kanske inte varit inne på rummet och jag skulle kanske inte strulat runt.Anyway, jag fick lite tråkiga sms nu när jag satte igång mobilen därför ville jag bara förklara hur allt ligger till.Peace


Photoshop

Det är så tråkigt när folk frågar om jag kan hjälpa till med bloggdesigner.Tyvärr gör jag inte hela designers eftersom att jag inte har tillgång till photoshop ännu..jag skulle bli jätteglad om någon utav er ville hjälpa mig med att ladda ned en variant på antingen 30-dagars eller en äldre variant utav photoshop.Är riktigt tacksam för hjälp!


Blogghjälp ikväll

Ikväll så kommer jag att syssla med att hjälpa personer som vill ha blogghjälp :) så kommer att vara lite upptagen! Alla som vill ha blogghjälp kan maila mig på [email protected] eller skriva till mig här på bloggen så hjälper jag så fort jag kan!

Valfritt plagg

Jag är med och tävlar hos Dolly om ett valfritt plagg från Chapnlle.com :)
Detta plagg skulle jag vilja vinna:


Tävla om en rosa laptop med Libresse


Jag spelade just tampongspelet hos Libresse och är med och tävlar om en rosa laptop! :) Man ska försöka arbeta upp sig till högsta poäng! Jag har spelat spelet i drygt några minuter och kom upp till runt 3900.Inte i närheten av tjejerna på topplistan.Men det gäller bara att få in tekniken och att tänka snabbt.Vilket jag inte tycks vara så bra på haha.Man ska även skriva en motivering till varför man vill vinna och det var jag bättre på :) Min motivering blev ganska så lång..

Tävla du med!


100525

Vaknade sent idag! Inte alls bra men jag kunde inte heller ställa väckarklockan på mobilen eftersom att den inte har några batterier och jag inte orkar ladda den.Får ta och göra det idag! Inatt hade jag världens konstigaste dröm..jag drömer så otroligt mycket just nu och jag vet inte varför.Jag har aldrig i hela mitt liv drömt så mycket som jag gör nu.Det brukar i vanliga fall vara så att jag drömer när jag är på mitt landställe konstigt nog..
Idag är det inte heller världens roligaste väder.Vilket suger för jag hade planerat att sola men det går inte du när det är mulet ute.Just nu får jag antagligen hitta på annat :)

Fraktfritt


Just nu har Nelly fraktfritt hela maj ut :) kanon! Jag ska nog klicka in mig där när jag har tid och se om jag kan få hem något snyggt! Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Texter

Jag har fått beröm för Texter/Dikter jag skriver och det vill jag bara börja med att tacka för! :) Men jag ser även att det finns personer som faktisk använder sig utav mina texter..Vilket INTE är okej så vida man inte länkar till min blogg eller skriver mitt namn under! Gäller även allt annat material.

Dethär får mig självklart att fundera över om jag verkligen vill fortsätta att lägga upp dikter på bloggen längre..vädligt tråkig tanke och väldigt tråkigt att personer ska behöva sno andras saker.


Lista

Har du på dig idag? Harembyxor,linne och tjocktröja.

Har du kramat någon det senaste dygnet? Nej.Men i lördags blev det mycket kramandes!

Har du pussat någon det senaste dygnet? Nej.

Har du för frisyr? Just nu uppsatt i en knut

Har du husdjur? Nej.

Har du pallat äpplen? Ja.

Har du kysst någon och sedan ångrat dig? Nej det tror jag inte

Har du ätit senast? Vitt bröd & Päronsaft

 

När skrattade du senast? På väg hem med tjejerna :)

När var du på fest senast? I Lördags :) Firade Johanna & Malin som fyllde år! En väldigt lyckad fest!

När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? I Lördags gjorde jag en del saker där jag inte riktigt tänkte efter innan

När fick du ditt senaste sms? Idag

När är du född? år 1992

När tog du studenten? Jag ska ta studenten om ca 3 år.Ska börja på ett nytt gymnasium detta år.

 

Vem kramade du senast? Fanny,Emma,Mellis,Millan

Vem pratade du med i telefon senast? Mamma

Vem skulle du vilja se ut som? Christina aguilera! :) Hon har varit min förebild i många år och är det fortfarande.Hon är naturligt vacker och smart.

Vem bor du tillsammans med? Mamma och pappa

Vem vill du kyssa nu? Ingen tror jag

Vem spelade du tv-spel med senast? Min bror

Vad väljer du, glass eller godis? Glass nu till sommaren :) Helst yoghurtglass!

Vad väljer du, morgon eller kväll? Kväll

Vad väljer du, julafton eller födelsedag? Jag gillar båda :) Men om jag måste välja en så blir det nog födelsedag

Vad väljer du, katt eller hund? Hund

Vad väljer du, hallon eller blåbär? Hallon!

Vad väljer du, sova eller sex? Båda

Kan du laga mat? Ja det kan jag :) Och jag tycker att det är kul med! Dock händer det inte så ofta.

Kan du köra bil? Nej tyvärr inte.Jag vill och ska börja övningsköra i sommar!

Kan du ditt eget mobilnummer? Ja


Morgon

Idag mår jag inte bättre än igår.Illamående och huvudvärk..inte alls kul! Därför väljer jag att stanna hemma idag.Imorse blev det lite kaos hemma,det gjorde inte saken bättre.Men jag försöker att hålla huvudet högt ändå.Jag ger inte upp så lätt!
Nu tänker jag gå upp och hämta vatten och somna om en stund till.

Wallander

Nu framåt kvällen mår jag en aning bättre.Dock sitter illamåendet kvar och jag kan knappt äta eller dricka något.Men jag försöker få i mig vitamin well och vatten :) Sitter för örvigt och tittar på wallander.Innan jag somnar ska jag hinna packa ur min väska och hänga upp mina böta underkläder från när vi badade i havet och packa ur alla kläder.Hade även tänkt att lägga upp bilderna från Johannas och Malins fest på Facebook ;)
Jag ser även att min statistik här på bloggen har ökat! Känns väldigt kul :) Hoppas att ni stannar!

I kissed a girl

I kissed a girl
And I liked it.

Uppdatering

Hela kvällen har jag mått så dåligt! Har lyckats sova i ungefär två timmar och vaknade nyss av att mamma sa att dom skulle äta tacos..jag höll på att spy bara hon sa tacos! Jag är inte det minsta hungrig eller sugen på mat,tvärt om! Jag är inte säker på om jag kommer gå till skolan imorgon.Vi får se hur jag mår då :)


100kr hos modekungen!


Om du blir ett fan av modekugnen via facebook får du nu 100kr i rabatt att handla för :)
Besök modekungen, bli facebook fan!

100522 - 100523

Jag måste bara börja med att säga att gårdagen var underbar! Trotts att det kanske blev lite bråk och att jag fick i mig lite för mycket men men.


Igår började dagen med att jag mötte Fanny och några andra i stan för att köpa en present till Johanna :) Även om det blev i sista minuten så visste vi nästan precis vad vi skulle ha och jag blev i varje fall nöjd med presenten! Efter att vi gått i stan ett tag så gick vi (eller dom andra utom jag och Fanny) för att äta på Donken.Senare var det dags att dra vidare till slussen och ta bussen därifrån till Gustavsberg.
Vi satt på bussen kanske 35-45 minuter med byte innan vi kom fram.Eftersom att det var en varm dag blev det ganska så jobbigt att bära dom tunga väskorna och trängas på bussen med andra folk men det fick gå ändå!

Väl inne hos Johanna lämnade vi av väskorna och gick sedan ned till bryggan och det var så mysigt! Jag hade inte tänkt mig något i närheten av detta! :) Riktigt fint och mysigt var det i varje fall! Vi hade såklart musik från ipoden som spelades i högtalarna och var uppe på dansgolvet så fort man fick chansen ;)

Chips,läsk,godis var det som stod framme.Om man skulle ha alkohol fick man fixa det själv :) Jag fick cider,xcider och vodka blandning så jag var nöjd haha! Och ja,jag vet att jag inte skulle dricka eftersom att jag tar medicin men det gjorde jag ändå :) och det gick fin fint! Åtminstonde den kvällen.Juste..glömde jag att säga att mitt enda mål jag ätit på dagen var en halv banan..så jag blev ganska så lätt påverkad,fy.Efter att man hälsat på alla och pratat en stund bestämde jag mig för att bada med Fanny och Johanna :) Dock har jag ingen bikini så det fick bli att bada i underkläderna.Men det gick bra det med..förutom att alla skulle filma och ta kort på min rumpa haha! Hoppas bara inte att det kommer upp videos på Facebook! Och jag ville absolut inte bli utsläng i vattnet eftersom att jag hade druckit men jo som fan att jag blev det! Efter badet i havet så dansade jag och fick kontakt med ett par roliga personer! Dock blev det ett litet bråk mellan mig och Johanna men det löste sig tillslut :)

Senare in på natten dansade jag i bara nattlinnet så jag skulle tippa på att säker en hel del har sett mig i hotpants..Och senare blev några stycken hungriga så vi grillade korv klockan ett,halv två på natten :) Det var mitt riktiga första mål den dagen.(I och för sig så kan man säga att jag inte hade ätit något på hela lördagen eftersom att klockan var efter midnatt).Då fick jag i mig en sojakorv och nästan en vanlig :)

Natten slutade med att det inte fanns tillräckligt med sovplatser för alla så vissa sov i tvättstugor och på ihoprullade mattor haha! Jag hade turen att lägga mig i en soffa tillsammans med Sebbe :) och lite sällskap är ju aldrig fel!

Idag morse åkte vi alla ifrån Johanna runt 11.När jag kom till slussen mådde jag skitdåligt! (Och gör det fortfarande..) Så jag fick ställa mig för att spy.Inte så kul men vad gör man inte ? Just nu mår jag skit! Jag mår illa och jag är trött i kroppen från allt dansande.Får bara hoppas på att jag mår bättre imorgon! Som tur är köpte jag en vitamin well på vägen hem :)




Dagen efter:


God morgon!

Igår kväll/natt var jag som sagt med Fanny och några andra! :) Fanny och jag var ute i Farsta.Vi satt vid Farsta badet utomhus och åt glass och pratade lite,skitmysigt! Senare slutade det med att vi åkte tillbaka hem för att träffa dom andra och grilla! Men det blev ingen eld eftersom att Fanny och jag inte hade tändvätska :/ Men det var kul ändå! Vid två,halv tre fick jag äntligen gå hem och sova.Däckade ganska så snabbt ;)

Idag mår jag helt okej.Huvudvärk och ont i kroppen..men men.Jag får bara hoppas att jag mår bättre senare! Idag är planerna att jag ska åka bortom Gustavsberg och ha fest! :) Ser verkligen fram emot det! Vi kommer bada,dricka (dock kommer inte jag dricka så mycket eftersom att det inte rekomenderas när jag äter medicin) och grilla!

Nu ska jag ladda kameran så jag kan ta några foton! :) Ska även packa,äta frukost och sminka mig.


Rolig kväll!

Minst sagt! Bloggar mer om det imorgon för nu är jag super trött och ska sova! :) kvällen/natten spenderades i varje fall med bästavännen och några andra kompisar.Svarar på alla kommentarer imorgon gott folk!
Mango & passionfrukt glass inne i Farsta <3

100521

Idag sov jag hur länge som helst..Inte likt mig att vara så pass trött och stressad att jag inte orkar ta mig till skolan..men så var det i varje fall.Så idag blev det ingen matte för mig.Ibland får jag helt enkelt vatten över huvudet.

Idag mår jag inte heller så bra pga. magen och stressen.Jag är inte så duktig på att hantera stress så i och för sig är det bra att jag är stressad så jag kan lära mig att hantera det bättre.Trotts allt är det en viktig sak att kunna i vuxen livet senare.Stress är en vardag när det gäller jobb.Planerna idag är att jag ska följa med mamma nu att handla, sätta blommor vid mormors grav samt lämna kemtvätten i sköndhal.Senare ska jag följa med tjejerna till Farsta :)

Imorgon är det fest som gäller hos Johanna! jag hoppas att jag mår bättre då och att det inte kommer bli några större problem! :)

Tv kväll

Nu ikväll har jag och min syster bakat :) Jag kommer antagligen att vara upptagen med tv-tittande framåt kvällen.Nyss tittade jag på bernadotte och nu är det premiär för kniven mot strupen och efter blir det grannfejden!

Senare ikväll ska jag noppa min systers ögonbryn och ev. färga dom.Ska även sätta in hennes design hade jag tänkt! Eller om jag slipar på den lite till,det får vi se :)

Perfect eyebrows ♥

I några månader framöver har jag knappt gjort något åt mina ögonbryn.Jag har noppat då och då men inte mycket eller gjort någon större förändring.Förr hade jag tjocka ögonbryn fram och nästan inget ned mot "slutet" eller vad man nu ska kalla det.Förr vågade jag inte heller göra något åt mina ögonbryn då jag i sjuan rakade bort dom.Dock ångrar jag det inte eftersom att dom vuxit ut så fint nu :) Finare än innan faktiskt! Så nu har jag långa fina strån!

Men nu tog jag mig i kragen och noppade och ansade dom ordenkligt och jag blev hur nöjd som helst! Om ni frågar mig tycker jag att dom är nästintill perfekta! Inte för smala och inte för tjocka :) På bilden är dom inte heller färgade eller ifyllda med penna.Det känns så otroligt härligt att varje morgon slippa måla dit sina ögonbryn eller att fylla i dom.Att bara låta det vara naturligt känns härligt! Åter igen..jag är nöjd! :)


Yoghurtglass


Jag tänkte tipsa som ett gott erbjudande från 7-eleven! :) Passar perfekt till en varm sommardag!

Om du sms:ar "yoghurtglass" till 72130 så får du en kupong till din mobil. Visa upp kupongen på närmaste 7-Eleven för att få din yoghurtglass.Det är först till kvarn som gäller :) Max en yoghurtglass per person! Kupongen gäller inte på Shell/7-eleven. Sms:et kostar som ett vanligt sms.När glassarna är slut så är dom tyvärr det.

Buzzador

Just nu behöver Buzzador nya rekrytenteringar,speciellt tjejer mellan 15-16 års ålder :) Alla andra över eller under kan så klart också ta chansen att bli en Buzzador!

Buzzador är en sajt där du får prova på nya produkter som skickas hem till dig.När du har testat produkten ska du skriva om den på din blogg eller svara på några få frågor om produkten.Att registrera sig är helt gratis!

Bli medlem här!

Already gone


100520

Dagarna bara flyger förbi känns det som!

Igår uppdaterade jag inte så mycket.Lite dåligt av mig! Men jag slingade håret och solade för det mesta :) Jag ska antagligen lägga upp en bild på slingorna idag om jag har tid.Jag blev inte så jättenöjd.Slingorna blev nästan blonda i min vanliga hårfärg och lite koppar röda/ljusbruna i mitt mörkbruna hår.Men just nu får det se ut så här :) När jag får mitt studiebidrag blir det att gå till frisören och fixa mitt hår ordentligt!

Idag vaknade jag sent! Vakande nu vid 12 slaget och jag blev själv lite förvånad eftersom jag i vanliga fall inte brukar sova så pass länge.Just nu ska jag ta på mig och äta frukost :) Får se om solen är framme så jag kan sola en stund.

Slingor

I eftermiddags har jag och min syster gjort ljusare slingor på mig :) Dock blev dom lite kopparfärgade men jag är nöjd ändå.Jag kommer antagligen lägga upp en bild på håret när det är torrt :)
Nästa vecka ska vi slinga en till omgång!

Just nu ska jag fixa med lite annan.B.la fixa middag!


100519

Det är så otroligt varmt ute! Orkade bara sitta ute en kvart och sola idag.Det tycker jag var lite dåligt av mig men men.Fick i varje fall lite färg i ansiktet :)

Jag var även en snabbis i Farsta idag för att köpa hårfärg.Dock vet jag inte om det kommer att bli någon drastisk förändring men lite får jag hoppas på :) Min syster ska hjälpa mig med håret när hon kommer hem! Förhoppningsvis kan vi sitta ute och fixa med det på gräsmattan så man hinner få en stund till i solen ;)

Solning är något som jag ska försöka ta mig tid till varje dag :) som ni ser på bilden i förra inlägget är jag ganska blek..Och en ny bikini behövs definitivt! På bilden nedan har jag bara på mig en bh,straples.Alltså utan band och string under min gröna slitna bikinitrosa.

Att sno andras bilder

Jag kikade in hos Bunny och såg ännu en blogg som hade tagit hennes profilbilder från facebook och galet nog lagt in dom som sina egna bilder och skrev att det var hon på bilden även om det var bunny..

Jag vet att detta inte är något nytt.Men jag kan fortfarande inte förstå grejen.Varför kan man inte bara ta bilder på sig själv och lägga ut.Eller om man inte vill ha bilder på sig själv på internet,låt bli! Men sno då fan ingen annans! Att använda andras bilder är ju bara rent korkat! Så småningom kommer det ändå komma fram att det inte är du på bilden utan någon annan.
Och speciellt när det gäller en så känd bloggerska som Bunny.Det gör saken ännu mer idiotisk.Någon kommer ju förstå direkt att det inte är du på bilden utan Bunny.

Okej det känndes som att detta inlägg blev lite förvirrande..men jag hoppas ni förstår ändå ;) Det jag vill säga är att jag tycker bara det är rent korkat att sno bilder på andra och uppge att det är en själv fast det inte är så.

Här hittar ni Fejkbloggaren.


Läsare

Jag tycker att alla mina söta läsare ska följa mig via Bloglovin' :D

Flyleaf - Have we lost

En otroligt bra låt! Älskar Flyleaf i överhuvudtaget :) Detta är absolut en utav mina topp 5 favoriter! Dock ganska kort låt..

Juveliasmycken

I april 2010 öppnade Julia sin webshop,Juveliasmycken! :) Julia tillverkar alla smycken själv! Hon gör namnsmycken så som armband,halsband,örhängen.I hennes sortiment hittar du även söta cupcakes armband,ett stort utval av halsband och massvis med berlocker.

Julia har börjat leta efter en samarbetspartner! Vill man så kan man lägga upp en logga som ni hittar här i din egen blogg och maila henne för ett samarbete :)
Här hittar du några nytheter från webshopen:

100518

Mötet gick jättebra! :) Det tog drygt två timmar men det känndes som en knapp halvtimma.Dock är jag hungrig och törstig nu eftersom att jag inte ätit något på hela dagen,så jag borde verkligen äta något!

Annars är vädret ute är underbart och jag hoppas på att jag kan åka till stan med Fanny efter att hon slutat skolan.Då kommer det antagligen bli en massa tjejsnack,glass och skratt :) Vi ska försöka hitta en lämplig present till Johanna också som ska firas i helgen.

Just nu ska jag sminka mig och städa upp lite i rummet ;)

Möte

Nu ska jag packa väskan,block,penna,smink (hehe) och iväg på möte ! :) I två timmar..ghaad!
Önska mig lycka till :)

Natten

Jag har minsan lyckats fått lite bränna i ansiktet från solstunden imorse ;)

Jag vet att jag borde sova men just nu har jag fastnat vid lite nya låtar som jag fullkomligt älskar! Kommer antagligen att lägga upp någon senare :) Jag har även tagit i tur med matten och blev klar med i alla fall ett blad så det var ju bra!

Snart tänker jag göra mig redo för sängen! :) Imorgon ska jag försöka lägga upp ett video inlägg samt dagens outfit!

100517

Min dag började inte så bra med att jag var yr,mådde illa osv. Men nu när jag har fått i mig mat mår jag lite bättre.Det blev hemmagjord pizza :) Supergott!

Senare ikväll tänkte jag fortsätta att plugga matte så jag blir klar med häftet tills på Fredag.Annars så har vädret varit underbart här i Stockholm och dagen har bara flugit förbi.

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men det ska de bli ändringar på framöver! :)


Favoriterna

jag älskar tubtoppar! :) Dom passar perfekt till precis allting! Jag tycker det är jättefint att ha en midjekjol till en enfärgad tubtopp! Därför har jag klickat hem ett par stycken nu så jag har mina favoriter lagom till sommarvärmen!
Alla tubtoppar nedifrån kommer ifrån H&M :) Endast 49:50 st! Dom finns även i svart,turkos & neonrosa.

Klocka hos Lily


Jag är med och tävlar hos Lily om en av klockorna ovan :) Var med du också!

Egen

Det gäller att hitta sin egen väg.
Man kan inte alltid följa i andras spår även hur mycket man än vill.
Även om min väg kommer att vara dubbelt så lång tänker jag fortsätta till mitt mål.

Bloggvärde

Bloggvärde är en kul sajt där du kan se hur mycket din blogg är värderad till :) Jag ser att mitt värde har stigit ganska rejält!
Kolla hur mycket din blogg är värd hos Bloggvärde du med !:)

Eftermiddagen

Nu i eftermiddag solade jag i ungefär 40 minuter tills jag sprang in för att spy..ärligt talat förstod jag knappt vad som hände.Det kan i och för sig vara för att jag inte ätit något idag.Men jag känner ingen större lust att äta nu heller när jag fortfarande mår illa..jag får bara hoppas på att jag kan få i mig något till middagen.

Jag struntade i att fortsätta sola och gick in igen.Nu har jag lagt in alla nya kläder i min garderob samt sorterat tvätten.Ska snart lägga mig framför tv:n och ta det lugnt för jag känner att jag behöver det eller så blir det att ta tag i matten en stund.

100516

Idag har jag suttit i en bil i ca 5 och ½ timma,packat upp nästan alla saker,håller på att noppa ögonbrynen samt laddar upp videon.Jag försökte att ladda upp den en gång men den tycks vara för stor konstigt nog.Även om den bara är 1:08 minuter..
Men det ska gå så jag får upp den i bloggen!

Det var skönt att vara på landet men ännu skönare att få komma hem :) Får se hur länge jag stannar i sommar.Tror inte att det blir längre än 2 veckor.Men vi får se ;)

Veckans planer..

Jag kom precis hem och har redan veckan upplagd!

Måndag:
- Mattematik och stan med tjejerna för att hitta en lämplig present till Johanna älskling!
- Hämta ut paket från H&M

Tisdag:
- Läkarbesök samt boka ännu ett nytt.
- Ringa tandläkaren

Onsdag/Torsdag:
- åka in till stan för att köpa hårfärg samt färga håret

Fredag:
- Fest!

Lördag:
- Fest hos Johanna!!

Söndag:
Chilla ev. träffa Andreas.

Video

Just nu plockar jag ögonbrynen och håller på att ladda upp videon hos Videofy.me :) Dock går det segt! Förvänta er inte mycket utav videon ;) Det är min första som jag i huvudtaget publiserar men antagligen så kommer det att bli flera med tiden! :)


Alltid

När man har varit borta på landet etc. känns det alltid som att man har missat flera månader hemma! haha,i varje fall för mig ;p eller jag kanske är efter hur som ?

Nu är jag hemma

Nu är jag hemma i sköna Stockholm igen! :) Dock var det väl skönt i Värmland också men ändå.Jag måste bara säga att jag har massvis med bilder att visa! Jag fotade lite med kameran ute i naturen och det blev några bilder från dagen i Fredags samt Lördags! Så det kommer att dyka upp snart i bloggen :)

Men först ska det packas upp!


Följ min blogg

Nu när jag åker bort tänkte jag bara att passa på och säga att dom nya läsare jag fått kan följa mig via bloglovin' :) Även också ni andra som fortfarande kanske inte gör det!

På så sätt kan ni enkelt följa mina uppdateringar i bloggen när jag väl kommer hem! För då kommer jag blogga på som vanligt ;)

Gratisskraplotter


Ännu en Gratishemsida som jag inte upptäckt förens nu :) Det är en hemsida där du samlar ihop poäng som du sedan kan byta ut mot trisslotter!

GratisSkraplotter ger dig möjligheten att utföra erbjudande och klicka på annonser som
ger dig poäng. Dessa poäng kan senare utbytas mot riktiga skraplotter, såsom Trisslotter och Tialotter. Det kostar ingenting alls, varken skraplotterna eller då skraplotterna skickas hem till dig!

Det hela är busenkelt och helt gratis!
Så det finns ingen anledning till att inte testa!

Bli medlem via min länk så får du 5 poäng extra! Bra va ? :)


100512

Nu är jag vaken och det är städning och det sista delen av packningen som gäller :) Jag ska se till att jag har allt med mig och packa ned det som behövs.Dock packade jag nästan allt igår.Jag ska även hinna titta mina mail en sista gång!

Om ungefär en timma skulle jag tippa på att vi åker! skönt ;)
Jag ska försöka att blogga via mobilen när jag är på landet :) Jag kanske till och med kommer in på internet med den (eftersom att jag har hand-dator) Vi får se hur det blir med det :) Annars uppdaterar jag som vanligt på söndag/Måndag.


Jahapp

Imorgon åker jag till landet :) känns skönt till viss del men samtidigt finns det så mycket som jag vill göra nu när mina vänner är lediga! Men jag antar att jag får ta tag i det när jag kommer hem.
För övrigt har jag grymt mycket att stå i.Andreas och jag ska ut på en middag, Längtar! Fanny och jag ska ta en fika eller middag någon dag :) Det blir fest hos Johanna,2 st studentskivor och två läkarbesök som väntar + att jag ska ta tag lite smått i min födelsedag.

Men jag antar att det blir skönt att komma ut på landet ett tag ;) Nu ska jag ladda kameran,tvätta bort sminket och senare sova! :)

100511

jag har knappt hunnit uppdatera eftersom att jag nyss kom hem och att jag har packat hela dagen annars.Kommer inte heller kunna blogga fem dagar framöver eftersom att jag kommer varva ned på landet :)
Men jag uppdaterar imorgon som vanligt!

Min kväll har varit skitkul! Och massa bilder togs ;)

Världens bästa :)

Min kväll har bestått utav mycket musik,skratt och att pratar med Andreas i telefonen :)
Kvällen har varit lugn och snart ska jag lägga mig för att titta på south park och prata klart med Andy.Älskar den pojken något otroligt! som vän.Grattis på födelsedagen föresten! <3

Imorgon ska jag packa! Känns kul! God natt nu ;)


Like a song

Just like a song.
I can place you in a category. 
It's the melody donin’ originals. 
It's the melody playin’ all over.
You're the original.
You're all over.
We all heard it before.
My friends want to repeat.
Over and over again..
They’re all embrace.
I wonder if they even listen to the lyrics.
Describes the feelings about a sold out love story.
I wonder if they even know you’re the boy,stolen her heart.
Just like a song..
it’s only remains in a few minutes.
I wish you did.

Håll i en tävling tillsammans med Guldfynd

I sammarbete med Guldfynd och bloglovin' har du chansen att få tävla ut fina priser från Guldfynd till dina läsare! Dessutom har du själv chansen att vinna ett presentkort på hela 5000kr i butiken! 
Hur kul låter inte det! :)

Du anmäler din blogg Här! (eller klicka på bilden nedan) och anger din mail adress samt blogg url! Hur lätt som helst ;) Jag tog självklart chansen!

Jag skulle passa på att köpa smycken till min bror samt styster eftersom att vi (alla tre) fyller 18 år om drygt 4 månader!

100510

Måndag igen :) Jag känner mig segare än vanligt idag även om jag sov bra! På mattelektionen var jag inte alls på topp och jag fastnade ett antal gånger på nationella.Men tillsist fick jag till det ;)
Fick hem ett papper eller snarare ett häfte med uppgifter som jag ska göra under veckan eftersom att jag inte kommer att plugga något mer i skolan denna vecka.

Efter lektionen träffade jag klasskompisarna samt min föredetta mentor.Kul kul! Och på vägen hem mötte jag min granne och vi stod och pratade en bra stund innan jag gick in.

Ikväll ska jag se till så att alla mina val är rätt eller ev. byta skolor.Får ta tag i det när mamma kommer hem :) Annars är planen att jag ska möta Fanny efter middagen.Vi kommer ju inte ses på hela veckan!

Min beställning är på väg

Min beställning från H&M är på väg! Dock såg jag nu att det blev mycket mycket dyrare än jag hade tänkt mig haha.Men men :) Om allt passar och så länge det inte är fel på leveransen så kommer jag antagligen att behålla plaggen ändå! Hoppas att jag kan hämta ut paketet innan Onsdag.


Iphone 3GS


Jag är med och tävlar hos DennisM om en vit iphone 32gb :) Var med du också!

God morgon

Nu är jag vaken! Jag ska städa rummet nu och efter duscha samt sminka mig :)
Uppdaterar med en dagens outfit när jag kommer hem igen :)

Min söndag

Just nu är jag trött..så trött att jag faktisk inte orkar bädda om min säng även om jag borde det.Nyss har jag fikat med familjen :) riktigt gott med kakor och bullar men dock inte bra för vikten haha ;) Min dag har varit helt okej förutom mensvärken och illamåendet eftersom att jag har mens så mår jag oftast illa.

Imorgon är det mattematik som gäller och det känns kul! :) skönt att få komma ut och träffa lite vänner efter! Jag har faktisk bara varit hemma i helgen.I veckan ska jag även packa eftersom att jag ska bort till landstället! Skönt as hell säger jag bara! 5 dagar ute med förhoppningsvis sol så man kan få lite bränna och utan alla tankar som jag har här hemma.Mitt landställe är nog ett av dom lyckligaste ställerna jag kan tänka mig vara på just nu :) Det finns många minnen därifrån som jag aldrig kommer glömma!

Lista :)

År 2009 så..
Vad hade du för hårfärg - Mörkt
Hur lång var du – Kanske 1,58.perfekt längd för min del! :)
Vem var du kär i - Antagligen Micke..typ..kanske..haha
Hade du nån pojk-/flickvän – Ja
Vad brukade du göra på fritiden – Det vanliga ;) Vara ute med vännerna!
Vilka umgicks du med – Mest dom i Väsby och klasskompisarna :)
Var allt bättre då – Ja till viss del
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Nej det tror jag inte :)
Har du förändrats – ja!

Nu:
Vad har du för hårfärg – En utväxt på 10 cm som är mellanblondt :P Annars mörkbrun/svart.Ska dock försöka spara ut min normala hårfärg :)
Hur lång är du? – 159cm
Vem är du kär i – ingen för tillfället
Har du nån pojk-,/flickvän - nej
Vad brukar du göra på fritiden – Vara med vännerna,blogga,försöka vara ute så mycket jag kan :)
Vilka umgås du med – Fanny,dom i förra klassen,gamla vänner från grundskolan.
Hur ser du ut? –Kort,söt,ganska liten ;)


Har du:
Kysst någon – Ja.Many times!
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Nej!
Ljugit för en bra vän – Ja någon gång.Dock inte Fanny ;)
Svikit någon – Ja.
Vem: Mitt ex..
Skrev du senast till på msn – Marcus
Kramade du senast – Mamma tror jag
Sov du hos senast – Hemma!
Vill du vara just nu - fri från mensvärk!
Ringde dig senast – Andreas


Vad:
Drack du senast – Pepsi
Köpte du senast – Smink :)
Gjorde du igår – Jag var hemma pga. mensvärk.Försökte göra det bästa utav situationen och tittade på film :)
Ska du göra imorn – Mattelektion på morgonen :) Och sedan vet jag inte.Kanske ta en runda i stan.
Vill du göra just nu – Duscha samt städa mitt rum..ok,städa kanske inte är något jag vill med det behövs!
Åt du senast – kex ;)
Är närmast dig som är rosa – Mina rosa mjukiskläder som jag har på mig :)

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – ja
Nån har sårat dig så du börjat gråta – allt för många gånger


Bloggdesign.nu


Jag är medlem hos Bloggdesign.nu :) Det är en hemsida där du enkelt kan hitta utförsäljningar på bloggdesigner,auktioner och gratis bloggmallar!
Jag kommer absolut lägga ut designer där i framtiden!

L8Nyberg

Under perioden 5/5 - 11/5 har L8nyberg.se en del specialerbjudanden som endast finns tillgängliga under denna tidsperiod :) Så passa på!
Här är tillexempel några kanon erbjudanden samt mina favoriter, se alla erbjudanden!:

Smink hos Molly


Jag är med och tävlar om en eyeshadow primer och 3 mineral eyeshadows från eyeslipsface.se hos Molly :)


Mina vännerbok hos Linda

Ni som redan läser Lilys blogg kanske har märkt att hon har publiserat en "Mina vänner bok".Hon utmanade sina läsare att skicka in ett eget blad som dom skrivit,så självklart skickade jag in mitt :) Om du har missat att hämta bladet så kan du hämta det Här!
Så här ser min sida ut:


100509

God morgon! Inatt var jag vaken tills halv fyra om inte senare..och tittade på tv samt gjorde klart en header till en tjej :) Därför vaknade jag sent idag.Men jag fick sova ut och det är väl de söndagar är till för ? ;)

Nu ska jag äta frukost och försöka fånga upp den lilla sol som finns kvar :) Senare ska jag städa rummet och bara ta det lugnt.Ska hjälpa en tjej med en design eftersom att jag inte hann det igår.Efteråt får vi se vad som händer :)

Bloglovin'

Ett enkelt sätt att följa mig och min blogg är via Bloglovin' :)

Fullt upp

Ikväll kommer jag antagligen vara lite upptagen med bloggdesigner och annat :) Ska försöka uppdatera så mycket jag kan!

Svar!

Under kvällen har det bara rasat in kommentarer om jag kan hjälpa till med bloggdesigner,header,stilmallar osv.
Och ja! jag hjälper gärna till :)

Dock så är fick jag ett kommentar ang. om jag kan sätta in dom ramarna som jag har runt mina inlägg som en tjej ville ha likadana.Men så här är det: Saker jag har jag gjort själv på photoshop och jag använder inte exakt samma material från min blogg till någon annan,isåfall ska jag ha bildlänk nere i hörnet på personens blogg.Ville bara påpeka detta eftersom att jag vill att min design ska vara unik :)
Jag sätter gärna in andra ramar!


Annars hjälper jag gärna till med kodmall/stilmallar.Adda bara min hotmail så hjälper jag till så fort jag kan ;) Ikväll har det varit några stycken,känns kul !:)

Vinn pengar med din åsikt

Jag ville bara tipsa om en blogg som jag fick syn på nyss :) Eller ja,har tittat in den lite extra eftersom att det intresserar mig.
På bloggen kan man publisera sin åsikt om vad som helst,kanske har du en åsikt om dagens skönhetsideal,politik eller kärlek ? you name it!
Bloggen heter i varjefall Dinasikt.blogg.se :) Prova så kanske du har chansen att vinna hela 300-600kr eller biobiljetter!

100508

God morgon! Idag vaknade jag sent! Det var inte dierkt meningen..men det var skönt att få sova ut i varje fall :) Annars brukar det bli så att jag vaknar halv åtta och inte kan somna om igen.

Idag ska jag antagligen vara ute med Fanny :) Eller ja..jag ska först höras om hon vill träffas men det vill hon säker haha!

Snart ska jag äta frukost och sminka mig.Ska även sätta in min systers bloggdesign senare!

Valfritt armband


Jag är med och tävlar om ett valfritt armband från Nuknuk hos Sissi :)

Gratisspotify


Gratisspotify
är en ny gratishemsida! :)
Du samlar enkelt poäng genom att värva vänner,besöka hemsidor,vara med i tävlingar osv. Du växlar sedan in dina poäng mot ett gratis spotify premium 30-dagars,presentkort hos Nelly.com,H&M,Stadium och många mer butiker! :)

Genom att bli medlem via min länk får du 20 extrapoäng! Bra va ? :)

Bloggtrafik.nu

Jag är medlem hos Bloggtrafik.nu :) Bli det du också!

Pinga med Frisim

Jag har registrerat min blogg hos Frisim som automatiskt skickar ut mina inlägg i ett rrs flöde :) Pinga din blogg enkelt hos Frisim du med!

Favoritlistan

Jag är medlem hos Favoritlistan! :) Bli medlem du också!

Bloggfavoriter

Jag är medlem hos Bloggfavoriter och har rankat min blogg! :) Gör det du med!

Bloggtopplista

Jag har registrerat mig hos sajten Bloggtopplista.com :) Ranka din blogg med!

Mini hiss & Mini diss

Dagens hiss:

- Att jag hittade min tröja här hemma som jag letat efter minst 1 timma!

- Söta läsare :)
Det är alltid lika kul att få omtänksamma kommentarer från läsare!

- Måste köra en liten mini hiss till mina norske läsare! ;)
Ni är allt för sköna minsann!

Dagens diss:

- Vädret.
Mulet och inte ens en solstråle glimtar fram bland molnen..

- Att jag kanske inte kan gå ut ikväll..även hur mycket jag än vill!


Somrigt

Just nu sitter jag och tittar in Forever21 nya sortiment :) Det är så synd att butiken än så länge bara finns utomlands och inte i sverige! Annars skulle nog det mesta utav mina kläder i garderoben vara därifrån :) Här är några somriga nyheter som jag suktar efter.



Sony Ericsson w995


Jag är med och tävlar hos söta Emelojs om en Sony Ericsson w995 :)
Var med du också!

Blir så trött!

Hela morgonen har spenderats åt att jag springer runt som en galning för att leta efter min tröja som jag på något sätt inte kan hitta !? Och min pincett eftersom att jag måste fixa ögonbrynen..Jag har fortfarande inte hittat något av dom och det gör mig så sjukt irriterad..

Men just nu orkar jag inte leta efter varken tröjan eller pincetten.Jag får väl ta mammas pincett så länge..Men idag tycks saker försvinna spårlöst.

100507

Idag är planen att jag ska städa,äta frukost och snart ska jag sminka mig :)

Igår såg jag på Avatar och ja,den var bra! Dock var den lite långdragen ibland.Inatt drömmde jag som vanligt otroligt mycket! Jag har aldrig drömt så mycket som jag gör nu..förstår inte varför.Annars brukar det vara så att jag drömmer när jag är på mitt landställe och inte hemma.Men men..

Nu ska jag upp och äta frukost och senare hoppas jag på att uppdatera med några bilder :)

God natt

Morgondagen börjar med en mattelektion och syo samtal :) Lektionen börjar inte förens 11.10 jätteskönt! Planen för Fredagskvällen är att vara med Fanny och någon kille som skulle komma upp hit och hälsa på i sköna stockholm ;)
Så det är dags för mig att se klart Avatar samt sova efter :) Hitils har jag gillat Avatar! Men nu vill jag så gärna se den i 3D haha!
 
Jag uppdaterar säker innan jag går till skolan imorgon om jag orkar upp lite tidigare :) God natt så länge!

Ballt!

Det går bara uppåt med uppdateringarna :) I varje fall nu.Det känns kul! Egoist som jag är kollade jag in mig själv via bloglovin' och blir nöjd över antalet inlägg jag skriver.55 st. per vecka :) Alltså 7,85 inlägg per dag. Det är bra tycker jag! Ok,jag vet att det säkert finns många mer som igenomsnitt har mer än 55 inlägg per vecka.Men still! Det känns kul för min del :) Dock har jag dåligt med prenumeranter!


Videofy.me

Nu har jag äntligen skaffat Videofy.me :) Det betyder att jag så snart jag kan tänker börja videoblogga! Kul va ? Dock kommer jag inte alls vara bra på det men jag kommer absolut göra ett försök! Ibland kan det vara roligt att uppdatera med videos i bloggen också utöver bilder och text ;)
Dessutom kan man tjäna pengar på sajten!

Följ mig

Det skulle vara jättekul om ni följde mig via Bloglovin' !:) På så sätt håller ni koll mycket lättare på mig och min blogg!
Följ mig Här! eller tryck på ikonen med bloglovin' i menyn :)


Våga fråga

Nyss har jag hjälpt en tjej med en design :) Dock inte hela utan jag ramade in hennes inlägg samt gjorde om lite i kommentarna! Hon ville ha liknande som mig och det fick hon :) Dock inte exakt lika eftersom att jag vill ha en unik design.

Så alla som har några frågor eller vill ha hjälp med kod/stilmallar våga fråga ;) Om det skulle vara något lite mer kompliserat så blir det att jag kör en lätt "How-to-do" i ett blogginlägg på bloggen här :)

Jag blir alltid så glad av folk som kommenterar att jag har fin design! tack så mycket.Ni ska också kunna tycka om eran design så våga fråga säger jag bara :) Kan inte lova att jag kan allt på pricken! Men jag kan lova att jag kan en del efter mina bloggdesigner ska ni veta.Annars tar man reda på det på annat håll.Det fixar sig alltid!

Haremsbyxa

Dessa haremsbyxorna är från H&M och kostar endast 99:- :) Jag funderar starkt på att klicka hem mig ett par! Haremsbyxorna kanske inte är så snygga men jag skulle absolut kunna ha dom en varm shoppingdag då man bara går i stan och tar det lugnt ändå :) Dom ser ju grymt sköna ut!

Ruskigt söta nyheter från Cocoo

Cocoo har fått in ett stort sortiment utav grymma vårnyheter! Kika bara in på dessa: 
Mera nyheter finns hos sajten :)  


100506

Jag drömmer så otroligt mycket nu på senaste tiden..och inte är det normala drömmar inte ?!

Hur som helst så sov jag ändå bra inatt :) vaknade av mig själv halv sex på morgonen och kände mig helt utvilad.Dock satte jag på tv:n direkt och somnade sedan om..
Idag vet jag inte riktigt vad som händer.Jag ska städa lite i rummet samt tvätta.Låter inte som någon höjdare direkt ;) Men det är saker som behövs göras!

Oj då

Imorgon måste jag tydligen gå upp tidigare än vanligt! Det kommer några jobb-gubbar hit som ska titta igenom huset..Då måste jag verkligen lägga mig i sängen nu så jag orkar upp i tid :)


100505

Mycket prat har det varit ikväll och mycket blandade känslor..trotts allt sitter jag här med en leende på läpparna och är glad för det jag har.

Annars idag har jag tittat igenom gymnasium och imorgon ska jag antagligen göra om mina val.Det är så otroligt svårt att välja så ni förstår inte !? Men det är bara att satsa och se var vägen leder helt enkelt :)

Ikväll har jag ätit middag och som bestod av fisk och grönsaker (En riktigt bra middag om ni frågar mig).Jag har även varit duktig och fått i mig mycket vatten som ska hjälpa mot celluliter och att få en frisk hy ;) Dock har jag inte celluliter! Och jag tycker att min hy ser frisk ut ändå :) Men vatten skadar aldrig om man dricker i lagom mängd!
Har nämligen hällt upp 1 och ½ liter i en kanna med gurka/citron i som jag har räknat med att jag ska få slut på en hel dag och det funkade bra idag :)

Ikväll ska jag ta det lugnt och titta igenom lite gymnasium.Men det mesta sköter jag imorgon!

100504

En lugn dag som sagt :) Jag var ute en stund för att gå på möte och efter det gick jag direkt ut på altanen för att fånga upp den lilla sol som fanns kvar ;) Jag måste verkligen börja skaffa mig lite bränna i sommar! Tur att jag ska till landstället snart då :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket.Jag har duschat och ska strax laga middag och ikväll ska jag titta på Avatar! För första gången :) Pappa köpte dvdn så det var great!

Dagens "att göra"

Nyss har jag ätit frukost och snart ska jag städa rummet.IDAG måste jag ta tag i det! Mitt rum ser ut som..jag vet inte vad ?!
Jag ska även duscha och basta :) skönt! Jag hoppas att jag har någon ansiktsmask kvar så jag kan göra det ockås.Tyvärr har jag ingen inpackning kvar så nästa gång jag är i stan eller Farsta får jag köpa mig en ny :) Jag ska även köpa blonda slingor och hetta.Tänkte försöka att ljusa upp mitt hår lite under sommaren ;)

Den nya designen

Lägger upp bilder på min gamla samt nya design så jag har dom sparade i "bloggdesign" :)
Jag ska så småningom lägga in bilder i headern,men det får bli senare i veckan.

100503

Jag försöker hålla humöret uppe men det är så grymt mycket som bara stretar emot..ni kan inte ana.

Idag har jag sovit,ärligt,jag har sovit hela dagen.(Dels för att jag är sjuk) Vaknade kanske för någon timme sedan.
Det är skönt att sova..skönt att komma ifrån verkligheten och få drömma sig bort ett tag.
Fanny förstår säkert vad jag menar med att drömma sig bort, Vi båda är riktiga drömmare haha.´

Idag har jag även disktuerat skolor med en vän som kom hit.Jag vill göra ett par ändringar i mina val känner jag för nu efter det pratet.Så jag känner mig lite säkrare när det gäller skolor.

Välj en

simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar - banan
lakrits - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
passion - trygghet
bio
- teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
make up store - maybelline
desperate housewifes - sex & the city
dubbelhaka - hängrumpa
romantiskt - dirty
kaffe - te
marabou
- lindt
banta - träna
the body shop - dove
farlig kille - snäll kille
spara - slösa
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
ramlösa - loka
förfest - efterfest
kenza - blondinbella
tidning - bok
små bröst - stora bröst
kurvig - slank
ge - få
aldrig mer få blogga
- aldrig mer få sjunga
singstar - sällskapsspel
string - hotpants
förrätt - efterrätt
bröllop - barn
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - döv
kramas - pussas
rakhyvel - vax
liten rumpa - små bröst
mjölk - vatten
älskad - framgångsrik
skräckfilm - romantisk komedi
burger king - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
sliskiga drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll
kärlek utan sex - sex utan kärlek
frukt - grönsaker
hund - katt
brunutansol - solarium
zara - topshop

kjol - shorts
mössa - keps
vitt vin - rött vin
snacka skit - snacka politik
familj - vänner


Var sak har sin tid

Var sak har sin tid och jag antar att jag får lära mig att hanter det.

Månadstävling


Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 500kr hos Nelly.com i sammarbete med Gratisbio.se :)

Gratisbio.se är en hemsida där du enkelt och snabbt kan samla poäng genom att värva vänner,shoppa,svara på frågor,spela spel osv.

Bli gratis medlem här! :)

Rss via nybloggat



Det är något som jag gjort med denna blogg :) jag gjorde aldrig det med min förra eftersom att jag aldrig riktigt förstod hur det gick till men nu vet jag och det är superlätt att göra!

Det finns många ping-hemsidor där du kan välja att pinga.Själv valde jag rss via nygloggat :) Typ den vanligaste skulle jag tro.

Jag pingar mina inlägg automatiskt (länk till automatisk ping) Dvs. att varje gång jag publiserar ett inlägg skickas det ut hos nybloggat.se dirket.Det är det smartaste sättet tycker jag :)
Vid automatisk ping pingar du dina kategorier med olika koder från nybloggat.

Man går bara in hos nybloggat och väljer antingen automatisk eller manuell ping. I manuell ping skriver du in din url till inlägget och det skickas ut.

Här! hittar du en lätt beskrivning om hur pingback går till! :)

Haha ok,dethär kanske inte var det roligaste inlägget,men jag hoppas att någon kanske har nytta utav det :P

God morgon

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom att jag fortfarande känner mig sjuk.Min hals är lite bättre men inte helt och jag känner mig fortfarande slö i kroppen..Jag lyckades ändå gå upp och äta frukost.Scones med philadelphiamjukost.

Nu tror jag att jag ska lägga mig igen men jag ska ställa klockan så jag inte sover bort hela dagen.Idag ska jag även fixa ögonbrynen för jag har inte plockat dom på hur länge som helst haha och ta en dusch om jag orkar det :)


Det är en dag imorgon också ;)

Nu ska jag äntligen få sova! Sitter här och förösker hålla mig vaken för att titta mail samt se en film som går nu på fyran..men det verkar som att jag inte kommer kunna hålla mig vaken länge till.
Känns skönt att få lägga sig i sängen nu iallafall och hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon också!:)

Goodiebag hos Fattybom


Jag är med och tävlar om två stora Goodiebags fyllda med smink,läsning,mode,smycken och mycket mer hos Fattybom! Var med du också :)

Humorgalan 2010

Det blev även grillning ikväll med :) Kycklingflié,grekisk sallad,potatisklyftor och smögenröra.Riktigt gott! Åter igen åt jag mer än förväntat ;p 

Nu är det humorgalan som gäller framöver och senare ska jag lägga mig i tid.Ska nämligen upp tidigt imorgon för att åka till Nacka för en mattelektion om jag mår ok.Just nu känner jag att förkylningen har dämpat sig lite men det kanske är för att jag vilat en hel del idag :) Jag får hoppas att jag mår bättre imorgon!


Gratispremium


Gratispremium ger dig möjlighet att skaffa gratis premium hos voddler,spotify mm.
Det enda du behöver göra är att bli gratis medlem,svara på några frågor och sedan värva 6 vänner för att få Spotyfi premium! :) Bli medlem Här!

Jag ska absolut prova detta!

Fördelar med Spotify premium! :


Bilder från grillningen igår

Igår var det första gången på året då vi grillade :) Det grillades kött,zucchini,potatisklyftor samt lax för mig och pappa.Till efterätt blev det grillad ananas med vaniljglass,sirap och kanel :) jag åt min anans som den var men det var minst lika gott!


100502

jag är fortfarande sjuk..vilket suger! Jag har mest sovit hela dagen och knappt orkat göra annat.Dock fixar jag med min systers bloggdesign och är snart klar! :) Det ända som saknas är headern,men den ville hon göra själv.

Jag har även satt in min nya design som jag gjorde i Fredag! Tycker den blev riktigt snygg! Dock ska jag lägga in bilder senare i header men det orkar jag inte göra just nu.Kommentera gärna vad ni tycker :)

Jag hoppas på att jag blir frisk tills imorgon för då ska jag ha matte.Men vi får se hur jag mår.Som sagt,jag känner mig fortfarande sjuk..

Gör bloggdesigner

Idag har jag inte uppdaterat så mycket.Det beror dels på att jag är sjuk och för att jag håller på att fixa en bloggdesign åt mig samt min syster så jag har fullt upp! Det är vid sånnahär tillfällen jag önskade att jag hade photoshop!

ps.Idag blev det första grillningen för i år,bilder kommer upp senare.mysigt och gott var det i vilket fall! :)


100501

Usel natt..jag har fortfarande ont i hela kroppen och halsen så nu kan jag knappt prata.Inatt vaknade jag kanske två gånger av att jag var genom svettig jag typ..kallsvettades. Och det var svårt att somna om.Jag vaknade vid sju och kände mig inte ett dugg bättre efter natten.Jag trode att min förkylning kanske skulle gå över men nej.
Jag vet att jag borde äta något men jag är inte hungrig och känner på mig att om jag äter något idag kommer det att bli soppa eller att dricka vatten.

Så idag kommer det alltså inte bli utgång för min del..
Jag hoppas bara att jag kan bli friskare innan nästa vecka så jag inte missar matten! Om två veckor är det nationellt prov och jag måste vara redo.Dock säger min lärare att jag inte kommer ha några problem med provet eftersom att jag klarar i princip allt i boken.Det känns skönt :)

Annars idag kommer jag antagligen att sova en del (försöka sova bort förkylningen) och titta på tv.För det är jobbigt att sitta vid datorn när jag är så pass sjuk..

Hoppas att ni fick en trevlig valborg iallafall !:)

RSS 2.0