Torsdag , 29 September 2011.

Nu har jag kommit hem från skolan ! :) Det var en kort dag.Snart ska jag sätta igång att städa så allt är någorlunda fint innan Robert kommer och ska sova över här tills imorgon ! Det var egentligen inte planerat , men spontant kan vara kul ibland det med :)

Imorgon
är det skolfotografering och klipp prov på egen modell som gäller ! :) Det ska bli kul att äntligen få klippa på kunder/modeller i skolan och inte bara dockor..Så det ser jag fram emot ! Jag tog med min mor som klipp modell :)



 

Så här såg förra skolfotot på klassen ut.Jag är den med platinablonda håret som sitter imitten..Denna gång kommer klassen att se helt annorlunda ut då vi splittrats och fått in nya elever.

 


Nu ska jag fixa naglarna..

Köpte mallar till naglarna och lösnagelremover idag på Kicks :) Det betalade söta Robert ( använde presentkortet på Kicks som jag fick av honom när jag fyllde 19 ) ! Så nu ska jag ta bort skulpteringsgelén och sätta på ett nytt fräscht lager så att naglarna skyddas bättre ! :)

 


Onsdagen + Dagens outfit !

Jag har inte bloggat sedan i Måndags.Jag brukar försöka blogga varje dag men igår tills idag var jag med Robert ♥ :) Så där har ni orsaken till dålig bloggning !

 

Igår tills idag har jag känt mig smått yr .. men jag tror vad anledningen är.Jag hoppas bara att jag mår bättre tills imorgon ! Idag har Rober och jag gjort pannkakor till fukost , jag har följt med Robert till pendeln och åkte med honom en bit eftersom att han skulle till skolan.Efter det har jag varit på föräldrarnas jobb , letat ny praktikplats inne i stan , varit i ringen , fikat och köpt nödvändiga saker till naglarna ! :)

 

Nyss kom jag hem och började med middagen direkt.Det blir hemmagjord pizza ! Snabbt och enkelt !


Måndag - 26 September 2011.

Helgen har varit mestadels bra :) Dagarna har spenderats med vänner ute på krogen och med Robert !

Idag
har det som vanligt varit skola och vi gick bara igenom klipp-teori i skolan och fick sluta tidigare så det var skönt ! :) Nu har jag städat lite i rummet och ska väl fortsätta med det ett tag till och sen får vi väl se om Robert kommer över :)

Föresten !! :) Min underbara , älskade pojkvänn har fått KÖRKORT idag ! :D Jag är så stolt över dig , grattis igen älskling ! ♥



Min skoldag + Bra hårolja !

På Fredagar har vi alltid bara frisörlektioner :) Idag fick vi färga , slinga ect. på modeller ! Dock hade nästan ingen med sig någon modell och man fick inte göra på varandra så många fick skolk ( frånvaro.. ) Jag hjälpte till Linn att bleka slingor på Emma och det blev jättefint :) Tyvärr hade jag inte digitalkameran till hands..

Innan lektionen började schamponerade Danni mig och jag la in hårinpackning och avslutade med en väldoftande och vårdande hårolja från Orofluido :)


Varför jag inte anmälde mot sexuella trakasserier..

Jag tittade igenom kommentrarerna här på bloggen och fick en kommentar ang. DETTA INLÄGG där jag skrev att jag blev sexuellt trakasserad på min förra praktikplats..

På kommentaren stod b.la "Jag hoppas du anmälde honom ?"

Saken var så att han och jag var ensamma i salogen där jag jobbade.Det fanns inga vittnen , ingen ljudinspelning , inga kameror osv. som kunde stärka mina bevis på att sexuella trakaserier pågått.MEN , jag tror att om jag velat anmäla kunde jag absolut gjort det , dock är det som sagt svårt att stärka att detta faktiskt har hänt.ÄVEN då jag tror att domstolen skulle gå till min fördel !

Jag skulle utan tvekan anmält om han våldtog mig..inget att prata om! Det var obehagligt nog att han drog i mina kläder och sa opassande saker som anspelar på sex.

Direkt när detta hände kontaktade jag Rektorn på min skola och dom fick då ringa vidare till praktikplatsen och nu har dom pratat med både mannens chef och min handledare.Nu återstår bara att mannen får sparken !


Onsdag - 21 September 2011.

Onsdag..egentligen ska jag ha praktik nu , men på min förra praktikplats "sa jag upp mig" för att jag blev sexuellt trakasserad på salongen i Farsta.Men det har skolan/jag tagit hand om nu och jag hoppas att mannen på 45 + fått sparken ! Det förtjänar han..

Idag har det varit så att jag letat ny praktikplats.Jag tittade lite via nätet och bestämde mig för några salonger som kan vara värt att fråga om dom behöver en praktikant :)

Från igår tills idag sov jag över hos Robert.Vi åt Thai hos honom och det var jättegott ! Vi tittade även på en film , "Something barrowed".Den var helt okej ! :) Mysigt var det i alla fall att få sova hos pojkvännen på en vardag !

Just nu står det kyckling i ungen som ska ätas till middag tillsammans med pommes.Det blir väl ingen höjdarmiddag men det duger ! :)


Sjukhuset..

Idag vid 9.00 ska jag inte vara i skolan.Utan jag kommer att spendera mestadels av dagen på Ersta sjukhus.Dock vet jag inte hur länge jag kommer att vara där.Men jag hoppas på att hinna med skolan efteråt !


Om helgen

Från Torsdagen - Fredag morgon sov jag med Robert hemma hos honom :) Vi tittade på film och myste ! På Fredagen var jag ledig från skolan så det var ett utmärkt tillfälle att sova hos min älskade :) Dock hade Robert skola som vanligt på Fredagen så medans han var i skolan hade jag hunnit åka till solariumet med Daniela :) Jag spenderade halva dagen med henne och mötte sedan upp Robert när han slutade skolan.Han och jag spenderade resten av fredagen hemma hos mig och jag blekte håret den kvällen !

 


På Lördagen hade Robert och jag en underbar dag ! Det började med Aquaria och senare på kvällen åt vi på en mysig resturang med jättegod mat ! :) Jag valde svärdfiskfilé med spenat och lite andra tillbehör ! Vi spenderade natten hemma hos mig :)

 

 

Idag , Söndag. Åkte Robert hem och han ska väl antagligen spela med bandet och själv ska jag duscha , städa rummet och lägga mig tidigt.För imorgon ska jag vara hos dietisten !

 


Dislikes

" Who will I be ,
To make you proud ? "

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG !

Köpt på Kicks

Lite mindre än hälften av presentkortspengarna på Kicks som jag fick av Robert ♥ är spenderade.Dock på nödvändiga saker ! :) I fredag köpte jag Depend gel & activator for nails ( För skuplterade naglar ) och lösögonfransar som användes i helgen :)

 


Blekt utväxten ! :)

I Fredags blekte jag utväxten ! :) Jag provade nya mood - ultra x-tra blond och den är verkligen att rekomendera ! Mitt hår blev inte alls lika gult som det annars brukar bli med andra blekningar ! Underbart :) Jag räknar i och för sig med att använda silvershampoo åtminstonde 2 gånger till innan jag blir helt helt nöjd !


Aquaria :)

Bild på Robert och mig ! :)

Idag har älsklingen bjudit mig på Aquaria :) Det var mest småbarn som var där men det var kul i alla fall att gå dit och titta på lilla hamarhajen , pirajor , stingrockor osv.

 

Snart väntar besök på resturangen Faros !


Åker till solariumet nu !

Snart ska jag och Daniela åka till solariumet ! :) Dock är det bara jag som ska sola eftersom att hon nyss tatuerade sig !

Efter det blir det troligtvis fika !

I will make sure

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG !

MOOD ultrablond x-tra !

Snart är det dags för mig att färga utväxten + den förra gula utväxten ! Eftersom att jag har mörk cendré som naturlig hårfärg nu mera köpte jag en blekning för mörkare hår från Mood :) Jag ska väl ta och testa blekningen imorgon eller nästa vecka då jag färgar ! Är det någon som har testat ultrablond x-tra och rekomenderar den ?



I may not be the one

"But maybe god wants me to fight again
It's like you're throwing punches"

Första klippningen denna termin

Började med att klippa Lines

Indelningar..

Efter att vi klippt Lines klippte vi uppklippt :)

Resultatet! Ej borstat eller fönat..

 


Lördag - Söndag , 10 - 11 September 2011.


Jag är fortfarande sjuk
( förkyld )..dock har det blivit värre tyvärr ! Men jag hoppas på att jag faktiskt kan gå till skolan imorgon så jag inte missar allt för mycket !

I helgen har Robert varit här och tagit hand om mig :) Det var snällt av honom ! ♥  Som "gengäld" för att jag har en sån underbar pojkvänn bakade jag kladdkaka till honom när han kom hit.Hoppas på att han blev lite glad i alla fall :)

Igår tittade jag och Robert på film också innan vi skulle sova , vi såg "bridesmaids".Dock såg väl inte jag mer än halva filmen då jag somnade för att jag mådde så dåligt och behövde sömn , men så är det när man är sjuk..Idag åkte Robert hem för att han skulle repa med bandet.Så nu blir jag ensam igen..men jag får väl sysselsätta mig med att plugga mer färgteori och baka ! :)


För attackerna mot World Trade Center den 11 september 2001

Päls

Här i veckan köpte jag 2 nya underbara cardigans :) Runt 400 - lappen , men totalt värd ! Köpte denna i två olika melerade färger ! Brun och sandmelerad ! Dom kommer att användas flitigt nu i höst !

Här är den sandmelerade , utan blixt :

Med blixt :

Se hur den brunmelerade ser ut på HÄR :) Den sitter mycket finare på !

 


Frisörlektioner hela dagen

Även om jag inte kände mig helt på topp gick jag till skolan.Och tur var väl det för idag hade vi bara teori.Så att sitta ned på en stol och skriva är inte så ansträngade :) Vi hade b.la färglära idag med en ny lärare som verkar sträng , men ändå bra ! Vi fick också reda på att vi om några veckor kommer få besök av någon från GHD ( GHD tillverkar plattängen,locktänger,fönat och mycker mer av hög kvalité ) som ska visa och lära ut olika tekniker på hur man lockar , plattar , stylar på bästa sätt med plattång osv. Så det ser jag fram emot ! :)

En sak som jag inte ser fram emot är färgteoriprovet..Det känns lite nervöst för det är redan om några veckor ! Dock fick jag mvg i A-kusen , så nu hoppas jag på att det går lika bra nu i C kursen !

 


God natt !

Bild från i Onsdags då jag var ute med Daniela och Hanna ! Jag drack juice medans dom andra drack vin :)

 

Nu börjar jag att bli riktigt trött ! Klockan är bara kvart i tio på kvällen men jag är sjuk ( på väg att bli ) , så självklart tar det på kroppen och jag behöver vila mycken.Men jag får nog vara uppe ett tag till för jag vill hinna prata med Robert innan jag ska sova

 

Imorgon har vi frisör hela dagen och jag ska absolut ta med mig digitalkameran ! :) Jag hoppas på att vi gör någon klippning eller uppsättning så jag äntligen kan börja visa lite mer bilder på vad vi gör på frisörlektionerna i skolan !

 


Just nu..

Just nu håller jag på att baka banankaka :) Jag är sjuk så det finns inte så mycket mer jag kan sysselsätta mig med här hemma när jag vill ta det lungt.Då passar det utmärkt att baka ! Jag hoppas bara på att det blir gott ! Nu ska jag gå upp på övervåningen igen och hålla koll på kakan så jag inte lyckas bränna den !


Tisdagens outfit !

Detta hade jag på mig i Tisdags :) Min nya cardigan med små söta pälsbollar som jag köpt i 2 olika melerade färger !:) Har sprungit och letat efter XS i flera olika affärer i stan och fick tillslut på den som jag tror var någon av dom sista som fanns i XS ! Nöjd är jag i alla fall :)


En till present från Robert !

Det här var den andra presenten jag fick av Robert när jag fyllde år :) Vi har , sedan vi dejtade sagt att vi ska gå på Aquaria på Djurgården men det har helt enkelt inte blivit av.Men nu ska det verkligen bli av ! Vi ska titta på lilla hammarhajen ( som säkert vuxit sig stor nu ) och stingrockorna och äta en god middag på någon resturang ! :) Visst är han söt ?


Dom senaste dagarna .. :)

Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp ! Jag har varit i skolan och spenderat tid med Robert :) Igår lagade jag och Robert middag tillsammans.Det händer faktiskt ganska ofta att vi gör det nu för tiden eftersom att vi träffas direkt efter skolan.Vi gjorde inte något speciellt komplicerat ( Köttfärssås och pasta ) och som vanligt så blev det gott :) Vi är riktigt duktiga på att laga mat , grymma teamet ! ♥

Imorse gjorde vi även pannkakor till brunch :) För ungefär 40 minuter sedan följde jag Robert till tunnelbanan för att han skulle till skolan.Dock har han inga lektioner så vi får se om han vänder om och kommer hit igen.

Ikväll ska jag ut och gratta Danni med en av hennes vänner Hanna som också följer med ! Vi kommer väl antagligen att sätta oss på någon pub där vi kan beställa mat och alkohol ( dock ingen alkohol till mig ). Min nya fina digitalkamera kommer så klart med ! :)

Måndag , 5 September 2011.

Började Måndagen med en runda på stan med Danni :) Vi fikade , tittade runt i lite affärer osv. Sen åkte vi till skolan och hade religionkunskap samt första lektionen på våra individuella-val , som var "fördjupning i klippning" :) Vi fick bestämma lite vad vi ville ha med i kursen så jag ser fram imot denna lektion !

Vi fick även nya dockhuvden där man själv fick sätta på nytt hår på efter varje klippning !:) Bra lösning istället för att slänga varje docka man har klippt..

( Bild lånad från Linn ! )

Jag hade inte min digitalkamera med mig den här gången , så tyvärr kunde jag inte ta några bilder själv..


Innan skolan

Snart åker jag och Daniela in till stan för att kolla lite nytt smink :) Sedan åker hon med mig till skolan för att ha Religionkunskap.Vi får se om dom andra lektionerna är inställda ( vad jag hörde ska dom vara det ? ) men jag är inte säker.Annars så ska vi påbörja våra individuella val ! :) Hudvård/make-up , fördjupning i klippning !

Första klipplektionen

Påbörjad klippning på Daniela

 

I Fredags hade vi den första klipplektionen i 2:an :) ALLA var TVUNGNA att klippa sig , lite i alla fall.Så jag klippte Danielas hår och gjorde det ungefär 5 mm kortare.Bara dom millimetrerna gjorde skillnad ! Sedan klippte hon mitt hår kanske 2 cm kortare :) Det kändes jätte fräscht att få bort dom kluvna topparna.

 


You're a masterpiece

"Baby , you're a masterpiece
You're beautiful"

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG !

LÖSENORDDSKYDDAT INLÄGG #2

Canon Digital Ixus 130 IS , Silver

Min nya lilla älskling ! ♥

 

- 14 Mpixel
- HD-filmning (720p)
- 4x zoom (28-112mm)
- Optisk bildstabilisering
- 2,7' LCD-display (230.000 pixel)
- HDMI-utgång
- Digic IV-processor för bästa möjliga bildkvalitet och höga prestanda.
- antiblink-funktion
- med mera...

 

Denna kamera fick jag av pappa igår , helt spontant.Han skulle ändå köpa en ny och denna är kanske ändå 1 år gammal.I varje fall så var det jätte snällt av honom då det hade hänt en olyckshändelse med min gamla rosa Ixus...

 


19 år !

Igår var det min , min syster och min brors födelsedag :) Vi fyllde 19 år ! Jag firade med familjen , morfar , min systers pojkvän och min egen älskade pojkvän Robert :)

 

Det var en lyckad födesedag med smörgåstårta , champange ( dock dricker inte jag alkohol ) marängtårta och fina presenter och underbart sällskap ! Efter firandet med familjen åkte min syster , hennes pojkvän , jag och Robert till stan för att gå på krogen och fira lite med något glas :) Robert och jag åkte hem efter någon timme och avslutade fördesedagsfirandet med en film som vi somnade till.

 

Så här såg det ut hemma hos oss igår :)

Dukningen !

Och presenterna ! :)

 

♥ Av pojvkännen - Presentkort på Kicks

♥ Av pojkvännens familj - Spabehandling

♥ "Ballerina strumpor"

♥ Miracle kit för naglar

♥ Ancle socks - Svarta & vita

♥ Facial scrub

♥ Pengar av morfar

♥ Pengar av mamma och pappa

♥ Trisslott som jag vann 25 kr på

 

Jag fick en present till av Robert men den måste jag ha hans hjälp till med att visa ! :)

 

 


1 September

Så här såg jag ut idag ! :) För övrigt så hatar jag väskan ( Friis & company ) för att det är extremt fjortis och för att den är old as hell..men jag var tvungen att ha med mig idrottskläder och den var stor nog för att få plats med allt ! :)

 

Grå cardigan - Vero moda

 

Vit tub topp ( Hade dock på mig en svart innan men bytte när jag kom hem )

 

Mörkblåa jeansleggings - Salt

 

Väska - Friis & company

 


RSS 2.0