Sovdags

Nu är jag trött,riktigt trött.Har ont i hela kroppen och näsan rinner..jag är sjuk!
Jag ska lägga mig i tid och hoppas på att jag mår bättre imorgon så det blir utgång då istället :)

Det känns som att jag har bloggat massa "små inlägg" men så fick det bli idag.Tycker att det känns bättre istället för att skriva ett lång inlägg för det läser ändå ingen haha.

Juste! Jag klippte även min bror idag :) han fick vara min "Försökskanin". Tyvärr tog jag inga bilder men kanske hinner det någon dag.Det blev i alla fall riktigt bra för att vara min första gång på en kille så att säga.Jag har ju klippt mig själv flera gånger,dock bara luggen :) så som send lugg eller lugg!

Not fun!

Huvudvärk och ont i halsen! Det är inte kul,speciellt inte på valborg! inte coolt..!
Jag ska fortfarande försöka gå ut med Fanny och röja eller vad vi nu ska göra :) Men vi hittar alltid på nåt! (Seriöst man har aldrig tråkigt med Fanny ska jag lova!)
Tillsvidare får jag knarka halstabletter och hoppas på att min hals blir bättre.Snart är det middag också och jag var riktigt duktig som gör lax åt mig istället för kött.
Jag vill börja äta mindre kött och mer fisk och grönsaker :)

Intervju hos Ida :)

För någon dag sedan fick jag chansen att bli intervjuvad utav Ida,så klart tackade jag ja :) Nu har hon publiserat intervjuvn på hennes blogg och länkat! Super shysst :)
Klicka här! för att komma direkt till intervjuvn!

Tack än en gång till Ida :D


Planer

Fanny ringde och som det ser ut nu blir det utgång ikväll! Jag funderar starkt på om jag för en gångs skull ska strunta i att sminka mig och gå utan smink ikväll ;) Min hy har faktiskt blivit mycket bättre och finare.Inte lika röd som jag var förut :)
Däremot ska jag byta om! Jag vet ifasen vad jag ska ha på mig.Vi får se vad jag hittar :)

Vinn porträtt



Jag är med och tävlar om ett porträtt hos Art by Lisa Lans :)


Bloglovin' & Twitter

Följ mig på bloglovin' Här!
Eller Twitter :)


Not myself tonight

Ny hit från favoriten Aguilera !:)

100430

Morgonen var riktigt stressig! Jag lyckades försova mig och mamma fick skjuttsa mig till Nacka.Jag gick först till skolsyster för att göra en undersökning ang. allergi.Eftersom att jag antagligen ska börja inom frisörlinjen och allt var bra där :)

Efter det blev det möte med syon och hon hjälpte mig med mina gymnasieval.Så nu kan jag logga in samt ändra mina val om jag skulle vilja det.

Och sist gick jag på matten :) Det gick bra som vanligt,finns inte så mycket mer att säga.Nu kom jag precis hem och jag ska snart städa rummet hade jag tänkt! Senare ikväll ska jag se vad som händer,ska antagligen ut med vännerna eftersom att det är valborg!

Regning kväll

Det regnade för fullt ikväll och åskan dånade i huset! Jag tycker faktisk det är läskigt med åska om jag ska vara ärlig..
Jag satte mig hur som helst på våran inglasade altan och det var riktigt mysigt att höra regnet smattra på taket och sitta där inne med en filt i värmen :)

Efter att vädret lugnat sig gick jag ut med syster och Christoffer för att köpa glass som Angelica tjatat om.Så det var skönt med lite frisk luft :) Dock klädde jag på mig aldeless för varmt men men.

Jag ska försöka lägga mig i tid för imorgon blir det ingen sovmorgon för mig.Jag ska upp klockan sex för att senare hinna med att åka till Nacka.


Ingen piercing

Haha äntligen har jag tagit ut min fula näspiercing! Ush och fy den var inte snygg på mig! Tyckte säkert att den var jättefin för några år sedan,men inte nu :)

jag planerar att pierca mig när jag blir 18 istället eller då jag verkligen vet var jag vill pierca mig :)


Ändrat

Tydligen gick det inte att logga in och ändra valen nu,eller ta in nya val.Så imorgon bitti får det bli att jag går till syon så hon får hjälpa mig med mina val!

100429

I dag har jag varit på läkarbesök.Det gick inte som förväntat om man säger så.
Först och främst blev jag bemött med en dålig/elak atittyd från läkaren som jag hade.Hon ställde lite frågor och gav mig sedan vresiga svar.Sedan frågade hon om jag gick i skolan (jag förstår inte vad det har med min undersökning att göra men men..) Och jag sa att jag precis hoppat av skolan men ska förmodligen börja på en annan linje i höst.Till svar fick jag:

"jaha,men det var väl dumt.."

Ordet som slog mig var: Ursäkta?!
Här sitter jag och berättar vilka problem jag har men du som läkare kan fortfarande inte visa ens LITE sympati? Jag menar inte att hon ska tycka synd om mig för det gör jag inte ens själv,varför skulle jag.Men så klart det är tråkigt att jag inte kan gå i skolan och göra saker som andra tar för givet.

Jag svarade i alla fall inte på hennes kommentar och vi satt en stund till och pratade. Det slutade med att jag tog blodprov och fick en remiss till Södersjukhuset..något som jag inte hade räknat med och det gör mig lite orolig.Jag trode att detta skulle bli mitt sista läkarbesök på ett tag men nej där hade jag fel.Jag känner på mig att detta kommer dröja några månader till..

Nyss har jag ätit middag och nu ska jag gå upp och sätta mig tillsammans med mamma vid datorn för att söka gymnasium.Jag vill verkligen komma in på ett som är bra och som jag trivs på! Jag känner att jag fortfarande är väldigt sent ute..

Jag får hoppas att jag har lika tur som jag hade när jag kom in på Nacka :) Jag hade först sökt en annan linje och men sedan bytte jag i sista minut till Nacka.Min dåvarande lärare sa att jag aldrig skulle lyckas komma in på Nacka eftersom att han själv ville att jag skulle gå på en annan linje.
Men jag kom in.Så hoppas på tur även denna gång!


Bloggdesign

Ja det kanske märks att jag gillar att göra blogdesigner :) haha! Nu har jag iallafall provat på ännu en ny! säg gärna vad ni tycker!




Naglar

Jag älskar att fixa/göra naglar! :) Nu är dock mina naglar inte så långa som på bilden nedan,dom kanske är hälften så långa.När dom har vuxit en bit vill jag gärna fixa dom med stenar eller en snygg manikyr! Naglar är viktigt tycker jag och jag brukar för det mesta se till att dom är rena och snygga! Det är så grovt äckligt med folk som har skit under naglarna osv.

Nyss har jag lackat med en beige ton samt filat och polerat! :)
Bilden är tagen för någon månad sedan då mina naglar var riktigt fina!

100428

En lugn dag! Inte så mycket som har hänt här hemma.Håller på att städar rummet just nu och ska snart in i duschen :)

Efter middagen idag ska jag och mamma sätta oss vid datorn och diskutera gymnasium val.Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra..Det känns jättesvårt men jag kanske lyckas bestämma mig senare ikväll.Det känns som att jag är sent ute även om syo säger att det är lugnt..


100427

Min dag har varit ganska så lugn :) Jag har suttit och tittat igenom lite gymnasium osv. I morgon är det dags att bestämma sig! och jag hoppas hoppas hoppas att jag kommer in på ett bra gymnasium.Och att jag inte är för sent ute!
Dock känns det som att jag har en hel del att tänka över.Det finns både nackdelar och fördelar med mina val.Och det känns som att jag fortfarande inte riktigt vet vad jag vill utbilda mig inom.

Snart ska jag sätta mig och plugga matte och senare blir det tv som väntar! :) Jag ska titta på halv åtta hos mig och a shot at love with tila tequila :)

Trendfinder

Jag fick nyss ett tips om Trendfinder.se :)
Trendfinder är en hemsida för dig som söker klädbutiker,accessoarbutiker,skönhetsprodukter samt intressanta bloggar!


"Här finner du mpde butiker för tjejer och killar,butiker som säljer barn och mamma kläder och butiker inom skönhet för tjejer och killar. Med våran kommentar funktion kan du skriva kommentarer för butikerna. Du kan dessutom betygsätta alla butiker"

Svårt val

Just nu har jag väldigt mycket splittrade tankar. Frisörlinje är något jag vill gå och ett jobb som jag absolut skulle kunna tänka mig.Men juridik är också något jag är intresserad av.Och nu efter att jag inte gått i skolan på sex månader så känner jag mig peppad att plugga järnet! Om jag väljer att utbilda mig inom juridik vet jag att det är mycket mycket plugg som gäller och många års pluggande efter skolan.

Och när det gäller frisörlinjen så kommer jag antagligen att få jobb efter skolan.Och det är något som jag har anvädning utav.Det lutar åt frisörlinjen just nu..Men valet görs inte förens denna vecka.Vi får se vad jag väljer :) Jag hade tänkt att prata igenom saker och ting med mamma först också och se vad hon tycker.


Egen kalender


Jag är med och tävlar hos Lily om en egen kalender från Tryckdig! :)

Vakna med the voice

Jag vaknade nyss av att Rita ringde :) Det var jättelänge sedan jag träffade den tjejen men jag hoppas att vi ses på Fredag! Dom i skolan skulle ha nationella så jag håller tummarna för dom!

Själv är jag klar vaken nu och det känns bra.Så att jag inte ligger och slappar hela dagen för så var det inte tänkt.Jag sitter och tittar på vakna med the voice och ska snart göra frukost :)


Voddler invite

Jag fick precis en voddler invite från Erik! :) Tack så mycket! Jag ska genast sätta igång att streama filmer och serier som jag vill se.Dock kommer jag inte hinna streama så mycket ikväll eftersom att jag är grymt trött och det börjar bli dags för mig att sova.

I morgon väntar städning och plugg! Alltså en ganska så lugn dag :) På Onsdag blir det läkarbesök och på Fredag matte! På Fredag ska jag även ut med tjejerna!

Ranka din blogg hos Bubbleroom

Nu har jag rankat min blogg hos Bubbleroom :) Det kan vara kul att kolla var man hamnar och förhoppningsvis få lite mer läsare! :)


Gratisbio


Gratisbio.se anårdnar tillsammans med Nelly.com en tävling där man kan vinna 500kr att shoppa för hos nätbutiken!
Gratisbio.se ger dig möjlighet att som aktiv medlem kunna samla poäng genom att b.la. registrera dig på hemsidor,ta del av erbjudanden,värvar dina vänner osv.
Du får även 25 poäng extra i välkomstbonus
Om du vill ha yttligare poäng,registrerar dig via min länk :)

Bannerutbyte

Jag har precis blivit medlem hos Bannerutbyte.se :)
Bannerutbyte är en hemsida som hjälper dig att automatiskt få tillgång till flera besökare på din blogg,hemsida mm.
Du kan även göra egna banners till din blogg! Bli medlem här!


Älska mer

Jag gick nyss in på Mers hemsida :)

Jag funderar på vem jag ska skicka en söt hälsning till ?
vem skulle du skicka din hälsning till ? Skicka din hälsning på Mers hemsida idag!

Han på bilden är ju bara för sexig! mums! ;)

Bloglovin'

jag tittade nyss in min blogg via Bloglovin' (Haha egoist javisst!) och såg av förvåning att jag skriver 36 inlägg per vecka.Det motsvarar hela 5 inlägg (5,14) per dag :) det är ganska så bra av mig tycker jag!
Följ mig via bloglovin' här!

Efter regn kommer solsken

Är det inte så man säger ? Jag hoppas på att solen dyker upp snart :) Dock har jag sett några glimtar av den och jag känner att jag börjar komma igång och kanske liite närmare mitt mål :)

Nu har jag bestämt mig för att gå frisör och jag hoppas att det gymnasium jag kommer in på är mycket mycket bra! Jag hoppas först och främst att gå i nacka igen.

Nästa vecka ska jag till skolsköterskan och göra ett mediciniskt test.Alltså ett test mot allergi/svårigheter eftersom att det är starka medel inom frisörlinjen som används.Hoppas att jag inte är allergisk mot något men det tror jag inte att jag är :) Jag har dock fått allergi chock en-två gånger men jag tror inte att det kommer hända igen.Det var troligtvis min hostmedicin som jag tog då som utlöste det.

Smart sak ;)

Nu har jag suttit och resat bland bilder samt textdokument i dator :) När jag gör bloggdesigner blir det alltid alltid alltid massvis med bilder som kommer ut i "utkast" Jag sparar alltid mitt arbete,orginal samt kopia.Men nu har jag resat bland bilder jag inte har användning för längre och det känns skönt för nu är det nästan tomt!
Gjorde även en ny mapp om jag lägger bloggdesigner samt kodmallar i så jag håller lite koll ;) Nu när mamma kommer hem ska vi hjälpas åt att titta på gymnasium och i morgon hoppas jag på att kunna söka!

En smart sak som jag gjorde var att conecta min blogg (My blog posts) till Facebook :) Tyvärr har jag inte många vänner där eftersom att jag nyss bytte konto så alla mina vänner som läser detta ( eller bara söta bloggläsare) lägg till mig som vän!


100426

I morse var det matte som gällde och möte med syo :) Matten gick som vanligt jättebra och mötet gick också bra.Vi pratade om att jag ska byta linje,nämligen till frisör.Så jag ska någon gång i veckan nu sätta mig vid datorn och söka olika skolor så som jag gjorde i nian.

Efter skolan träffade jag vännerna en stund och sedan bar det iväg hem :) Nu har jag pratat med Fanny och Robin samt sminkat mig.Eftersom att jag ska ut till stan för att möta båda sötnosarna!

Googlad.nu

Jag gick in på Googlad.nu :) Det är ett verktyg som visar hur många som googlar på ditt namn,blogg mm.
Nej,nu ska jag in i duschen!

Medelande :D

Fanny om du läser min blogg (detta inlägg) står jag antagligen i duschen men ring mig när du kan! Jag försökte ringa dig men jag kan tydligen inte komma fram<3

Desiree och jag känner samma kille !?

För typ några månader sedan dejtade jag denna kille :p Sedan dissade jag honom för att jag tyckte att vi inte alls passade ihop. Och gissa nu vad jag ser på Desirees blogg ? Jo min dejt! haha.Tyvärr har jag inte några bilder kvar som han skickade på sig eftersom att jag har omformaterat min dator.Jannis och jag träffades i alla fall/eller fick kontakt på Playahead ;)

Haha

Nu har jag skickat in min profilbild (bilden som jag har i headern) till Peter08 ;) Vi får se vad han tycker om mig.Ska bli kul att se! Håll utkik! haha

100425

En superbra lördags kväll med bästavännen :) Vi var dels ute i väsby och gick,satt i lekparker mm. och pratade om allt möjligt! Senare drog vi vidare in till stan och var där i någon timma.Jag kom hem 10 i ett på natten så det var ganska så lagom :)

I dag ser jag att jag har ett stort blåmärke på benet..fuck it.Jag snoggde en cykel och skulle ta en liten tur haha och så upptäcker jag att det inte går att bromsa eller trampa på jäveln så jag rammlar och slårt i benet haha.Och jag var inte ens full ?!

Nu har jag ätit frukost och är mätt och glad :) Jag tittar på spårlöst och ska snart ta en dusch och senare sminka mig.Jag funderar på om jag ska träffa Fanny idag igen och åka till väsby eller om det bara blir en hemmakväll idag eftersom att det är skola i morgon.Vi får se senare hur jag gör ;)

Mycket nöjd :)

jag är mycket mycket nöjd med min kväll :) Trodde inte alls att jag skulle vara ute så länge som jag var! Det var jättekul att få träffa bästavännen igen och få vara ute bland folk.jag märkte själv hur fucking bra jag mådde och hur stolt jag var när jag väl var ute ( må låta konstigt men ni förstår inte min situation och jag tänker inte gå in på detaljer om detta ).

Jag ska försöka lägga upp en dagens outfit innan jag däckar i sängen ;) Jag bar min nya väst,tjocktröja från H&Ms beställning.Och så klart lackleggingsen till + ballerina och många smycken.

I morgon hoppas jag att det blir en till ute-kväll med Fanny :) Men vi får se om jag inte är allt för trött.Annars kanske andreas åker förbi mitt hur och säger hej.Jag har hört att det ska bli bra vänder så jag satsar på att vara ute!

Nu ska jag dock möta min syster!

Ikväll

En underbar kväll (L) Tack Fanny för att du är den du är!

Flyleaf - Amy says (w/ lyrics)

En av mina absoluta farvoriter från Flyleaf :) Dem som står högst uppe på listan tillsammans med denna låt är there for you,much like falling och supernatural.


Paket på 3,4 kg

God eftermiddag ;) Jag gick upp ganska tidigt idag för att hinna hämta ut mitt paket :) Det vägde hela 3,4 kg! Och ja,det var stort för lilla mig.Jag var så nyfiken när jag kom hem så jag öppnade paketet direkt och provade så alla saker passade och att jag hade fått rätt leverans.Och jo jag är jättenöjd! Allt satt helt perfekt och leveransen var rätt :) Snabb leverans tycker jag också att det var! Så tummen upp för H&M shop online!

Tyvärr orkar jag inte lägga upp bilder på alla 9 plaggen som jag beställt + skor.Men jag lägger upp bilder så snart jag har tid :)

Ofta ?

Just nu sitter jag i min brors rum med Olle och min bror.Nintendo och dator spelas för fullt här inne ;) Jag vet inte hur,men vi började prata om wikipedia och olle visade mig en rolig sak (enligt mig själv då haha)
hur ordet "Horunge" beskrivs i wikipedia haha! Kolla in själva här!

Kalla mig barnslig men min humor blir inte roligare än så här..

Åter igen..

Jag är jättesmickrad av söta kommentarer så som att jag har fin bloggdesign osv. :) Jättesnällt! Och det uppskattas verkligen eftersom att jag sliter så med bloggdesigner och tycker att det är fruktansvärt kul också! Men sedan så får jag ju några kommentarer om jag kan fixa en bloggdesign/header osv. osv.

Tyvärr är det så att jag inte har tillgång till photoshop eller liknande på datorn.Jag använder mig av ett pogram online som liknar photoshop och jag har tipsat om det tidigare! Här finns Länken till sidan :)

Det är inte så att jag nekar till en förfrågning om bloggdesign,jag hjälper gärna till om det är något i kodmallar ink. stilmallar. Om ni exempelvis vill ha en kod om hur man får sin rubrik till en direktlänk till inlägget mm. (Ja ni fattar) MEN som sagt,just nu gör jag tyvärr inte bloggdesigner.Dels för att jag inte orkar för att jag nyss kämpat med en ny bloggdesign till mig själv.Senare kanske jag får ork till att hjälpa er som vill med designer,men inte just nu.

MEN jag råder er absolut till denna sida där ni sjävla kan trixa och fixa med bloggdesign :) Jag gjorde mina knappar samt header med hjälp av online sidan och det gick galant! Prova er fram så kommer ni säkert finula ut hur allt funkar! Dock kan jag inte lova er att alla verktyg som finns på photoshop kommer finnas på sidan.Men man kan göra en hel del ändå :)


100423

Dagarna går så himmla fort tycker jag! I alla fall när man ligger hemma och är sjuk..jag har lyckats bli förkyld och igår låg jag i feber.Men idag mår jag lite bättre och har ingen feber alls.I går fick jag även sms från H&M och mitt paket ligger och väntar på mig i Tallkrogen :) så snart som möjligt ska jag ut och hämta det.Jag hoppas leveransen är rätt och att inget behövs retureras.

Annars idag ska jag plugga matte och senare ikväll var jag igentligen inbjuden till filmkväll,men jag står över eftersom att jag är sjuk.

Glöm inte att följa mig via bloglovin'

Jag har märkt att jag har många nya läsare och det är alltid kul !:) Glöm inte att ni kan lägga till mig via Bloglovin' eller Twitter så är det lättare att ha koll på mig och min blogg ;)

Från grått till rosa!

Nu har jag bytt bloggdesign igen :) Det blev lite tråkigt i längden med den allvarliga grå färgen haha.Jag är dock inte helt klar med denna design,lite bilder ska upp i headern och lite mer knappar,men snart så!
Jag tycker själv att den här designen var mycket finare och sötare! Det var lite svårt att få allt rätt eftersom att jag inte har tillgång till photoshop,men men.
Jag skulle uppskatta att höra vad ni tycker,elelr om den ser konstig ut i olika webbläsare osv.


Min dag är förstörd :(

I förmiddags var jag på läkarbesök.Det gick bra och dom hittade inget fel.Doktorn sa att jag antagligen har IBS.Och det är ganska så vanligt.Det finns inga mediciner som hjälper eftersom att sjukdommen är individuell,men det finns receptfria mediciner på apoteket som kan lindra.Så jag ska shoppa loss mediciner på apoteket nu,haha!

Efter läkarbesöket blev det mc donalds eftersom att jag inte hade ätit något på drygt 20 timmar var jag tvungen att få i mig något.Det konstiga var att jag inte alls var hungrig..men jag blir nästan aldrig det iochförsig.Det var i varje fall gott att få i sig något att äta och speciellt hamburgare som jag inte ätit på år och dagar!

I dag förstördes min dag föresten! Min pappa har köpt mig en ny hand-dator/mobil för att jag var less på min gammla och på 2 dagar lyckas jag ta sönder den..lyckat! Jag är typ död inuti,älskar den telefonen! Så i veckan ska jag till The phone house eller något service ställe för att se om dom kan byta ut min skärm :( Kommer kosta drygt 2 tusen där med.Känns inte roligt alls att jag ska vara så klumpig! Men men..


Läkarbesök

Snart är det dags för läkarbesök :) Jag har varit uppe i en timma nu och ska snart duscha och sminka mig.Tur att jag var vaken tidigare eftersom att dom ringde från vårdcentralen.Ska nämligen dig imorgon för en undersökning.

Så i morgon vet jag vad som väntar! Ett långt läkarbesök på 1-1 ½ timma.Det blir många besök hos olika läkare denna vecka.Men nästa vecka är jag klar med allt så det känns skönt..

Eftersom att jag inte har ätit på snart 15 timmar kommer det vara jättegott att äntligen få i sig mat senare! Får inte ha mat i magen under undersökningen idag.

Nu måste jag fixa mig i ordning lite :) Uppdaterar senare om jag hinner med dagens outfit!

Att göra!

Nu känner jag att jag bara blir sittandess hemma aldeless för mycket om dagarna då jag inte går i skolan.Så jag har bestämt mig för att jag varje morgon vakna i god tid (vilket jag iochförsig brukar vara dukig på) men jag tänkte mig att jag ställer klockan på åtta-nio :) Och på morgonen tänkte jag ta en joggingrunda.Det vill jag göra och dessutom så är det inte så jobbigt som man tänker sig.

jag vill inte bara sitta hemma och slösa min tid på massa onödiga saker.Jag ska istället försöka lägga ut mer tid på saker som jag faktikst behöver göra ;) Nu har det iochförsig varit många läkarbesök,men nästa vecka är jag klar med alla undersökningar osv. :) Och då kör jag järnet!

Så om ni ser mig springandes i mjukisbyxor och tjocktröja osminkad bli inte rädda, det är bara jag! haha ^-^

100420

Funderar på att lägga in en ny bloggdesign :) Kankse göra den lite gladare.Men vi får se om jag orkar med det ikväll.Jag ska lägga mig i tid idag så jag orkar upp till läkaren i morgon.Kommer antagligen vara där några timmar.

Annars idag har jag fått hem paket,varit ute en stund i morse och nu ikväll ska jag titta på halv åtta hos mig och fasta ;) Haha nej men,jag får inte äta mat på 12 timmar eftersom att dom ska göra någon underökning i magen.Men det blir nog inga problem :) brukar kunna hålla mig ett tag när det gäller mat.I veckna ska jag också på möte med skolan och prata med dom.Jag har fortfarande en del att tänka på om jag ska byta linje till frisör och gå om helt eller om jag bara ska gå om tvåan.Jag tror att det blir att börja på en helt ny linje faktiskt :)

Veckans blogg

Igår drog jag lott om vem som blir veckans blogg :) Dock skulle jag lägga upp resultatet igår men det var jag slarvig med.Så vinnaren får helt enkelt publiseras idag och visas i en hel vecka i sidomenyn med bildlänk! :)
Vinnaren blev Nathalajj.blogg.se, Grattis!


100419

Morgonen började sådär..det kunde varit bättre.Under dagen har jag mest fixat med personliga saker,satt in bankpapper i permar,ordnat möte med skolan osv.

Under kvällen har jag tittat på halv åtta hos mig och varit ute.Det finns inte så mycket mer att säga om dagen.Den har sugit rätt hårt.


Rosa kjol

Fick hem ännu ett paket idag :) Det var en rosa kjol som kom via posten! En jättesöt liten kjol som man kan ha som midjekjol och även "vanligt" om man viker ned kanten.Jag är jättenöjd!


Vårnyheter från Forever21

Lite insperation och drömmar är aldrig fel :) Dessa kläder skulle jag absolut vilja ha i min garderob i sommar! Allt från underbara forever21.com! Just nu har dom även "Spring sale" :) Klicka här! för att komma direkt till rean!
Här är lite vårnyheter från Forever21:
   
  
  

100418

Fy fan vad skönt det är att kunna sova ut :) Söndagar är verkligen en ta-igen-sömn-dag.Jag vaknade nyss och har drömmt en massa konstiga drömmar..Jag har sovit i 10 timmar och känner mig utvilad till max :)

Idag kommer jag plugga matte och duscha samt göra ansiktsmask eftersom att jag inte gjorde det här om dagen.Jag ska öven försöka få lite sol på kroppen nu när solen är framme :) Jag kommer ta dagen som den kommer har jag bestämt mig för ;)

Skor från Skotornet

Jag är med och tävlar om 500kr att handla för hos skotornet.
Om jag vann skulle jag välja dessa skor:


Rummet är färdigt

Nu är rummet färdigt :) Det tog dock lite längre tid än beräknat men oj vad snyggt det blev tillslut då! Pappa och kristoffer har byggt det mesta,tak,tappetserat,laggt golv osv. Det som vi fick hjälp med på rummet var att lägga en golvgrund,typ sement eller vad det nu var.
Så här snyggt blev det i min brors rum:
(Den mittersta bilden är fläckig,det är antagligen min kamera som spökar..)





Jag älskar den svarta fond-tapeten! Är helt kär :) Det syns inte på bilden men dom vita väggarna har en struktur.Det är som små sandkorn som gör att det ser lite mer livligt ut.Gissa om jag är avis!

Lista - Det var länge sedan!

10 favoriter:
Färg:
Svart/Rosa 
Mat: Husmanskost.
Band: Flyleaf
Film: Twilligt måste jag nog säga :)
Bok: Ondskan
Sport: För örvigt gillar jag inte sport men är det något jag måste välja så blir det fotboll
Årstid: Sommar!
Veckodag: Lördag :)
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör: Pigg och glad :)
Smak: -
Kläder: Brottarlinne och mjukisar just nu :) Men kommer antagligen byta om senare.
Bakgrund: Tv:n
Nagellack: i en naturlig beige ton
Tid: 08.40
Omgivning: Tv:n är på i bakgrunden och pappa är utanför mitt rum och bytter :) Så det är mycket högljutt
Irritationsobjekt: Pappa som är utanför och bankar med hammaren x)

8 första:
Bästa vän:
Maria :)
Screen name: -
Husdjur: Två små underbara råttor (L)
Piercing: Öron om det räknas :) Annars näsan
Förälskelse: Min riktiga första kärlek var Andreas :)
Musik: Haha,dom flesta skulle antagligen kalla det fjortismusik,jag lyssnar dock på samma stil som jag lyssnade på i början :) Så inget har förändrats direkt. 
Bil: Jag äger ingen bil.
Kyss: Andreas

7 senaste:
Cigarett
:  Förra veckan
Mat: Middagen från igår :)
Dryck: Coca Cola
Biltur: När jag fick skjutts till läkaren,alltså i onsdags.
Kyss: Ärligt talat var det ett tag sedan.Men den var från Andreas i alla fall :)
Spelad låt: Red sam
TV-program: a shot at love with tila tequila ;)

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ja.Andreas.
Brutit mot lagen: Hahah ja det har jag
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja x) Förra sommaren!
Varit med på TV: Ja :)
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder:
Harem byxor,shockerande färger,baggie jeans.
Mat: Majs,paprika.
Musik: Alla sortes metal.. 
Dryck: Apelsin saft
Personlighetsdrag: -

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Jag satt vid datorn och var ute på kvällen :) Hade tandvärk och huvudvärk!
Du kan höra just nu: Tv:n.Reklam :P
Du inte kan leva utan: Familj,vänner,allt som betyder helt enkelt :)
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn eller pratar i telefon

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Fanny,Andreas.
Du tycker om: Det finns många personer som jag tycker om :) Mina vänner och familj.
Du hatar: Jag hatar ingen,men ogillar folk som irriterar mig och som jag inte alls förstår mig på.

2 val:
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår så klart :)

1 önskan: Jag har en vädligt stor önskan :) Men den kommer jag inte skriva här i bloggen!

Tidig morgon

God morgon! Nu har jag varit vaken i två timmar :) Känns bra att för en gångs skull ta vara på dagen genom att vakna i tid och ändå känns sig utvilad :)

Jag har precis kollat in rean på H&M och klickat hem lite saker.B.la ett par stövlar från barnavdelningen och en väst.Längtar tills min leverans kommer i slutet av månaden! Jag har inte hunnit göra så mycket mer.Jag ska antagligen gå upp och äta frukost snart :)


Presentkort hos Linda


Jag är med och tävlar om ett presentkort från Dekorativt värde 500kr hos Lily :)
Tävlingen avslutas 22/4

Bli en Buzzador


Buzzador.com är en hemsida som skickar prover och varor gratis hem till dig :) Utan avgitfer/kostrader.
Du får testa produkterna som du får hem (gratis så klart) och sedan skriva om dom på din blogg eller fylla i ett formulär om produkterna du testat.

Jag är redan medlem :) Bli medlem via Min länk så värvar du mig automatiskt!


Mer-trafik.se



Mer-trafik.se
ger din hemsida/blogg tillgång till flera besökare snabbt :) Du behöver inte lägga upp några banners eller betala för att vara medlem.Det är helt gratis!
Själv blev jag nyss medlem och fick 150 poäng för att jag blev tipsad om sidan! Gör som jag och bli medlem idag via Min länk så får du 150 poäng i välkomstbonus :)

Fredag

Idag är det Fredag ! :) Vilket betyder helg! Det är grymt tråkigt väder ute eftersom att det regnar..Kylan ska tydligen komma tillbaka ett tag.Det känns tråkigt,jag som hade planerat att åka till Väsby men antar att det får bli en annan dag :/

Jag ska inte till skolan idag pga. min tandvärk.Det gör så förbannat ont! Och jag kommer inte kunna äta "fast föda" på säkert 1 vecka,om inte mer.Men jag vet att det är värt besväret för mina tänder kommer vara jättefina sen :) Jag har redan sätt att mina tänder på översta raden har blivit rakare,och då har jag bara haft tanställningen i 2 månader! Jag har hur som helst tagit en treo så jag får hoppas på att det hjälper för stunden :) Ska ta en innan jag lägger mig ikväll också för annars kommer jag inte kunna sova alls.

Idag har jag inte så mycket planer.Jag ska städa rummet och gå ut en stund ikväll för att få lite frisk luft.Vi får se om jag går upp till Gubbängen för att hyra en film :) Annars händer det inte så mycket mer.Väntar på yttligare paket som ska komma hem i brevlådan så antingen kommer dom idag eller imorgon! Känns kul :)

Gratisbio, Tävling


Just nu anordnar Gratisbio.se en månadstävling där du som medlem har chansen att vinna 500kr hos nelly.com :)
Du kan också delta i tävlingen genom att blir gratis medlem!

Bli medlem via Min länk och få 25-bonus poäng


Näsoperation

Jag har länge funderat på att operera mig.Och då menar jag länge.Säker några år.Jag tänker inte sitta här och berätta värsta historien om varför eller hur jag ens fick tanken på saken.Men bara lite vad jag har i tanken :)

Jag har länge funderat på att operera min näsa.Alltså,näsplastik.Först satt tanken bara i huvudet på mig själv,men nu har jag faktisk börjat säga vad jag tycker och vad jag drömmer om.För jo,det är faktisk en utav mina drömmar.Jag vill kunna opera mig och ha tillgång till pengar för en sådan operation.

Jag har pratat med mamma om det och min läkare.Så om ca 6 månader ska jag gå djupare i en diskution med min läkare och ev. en kirurg. Jag vet att jag är för ung för att utföra detta nu men i min framtid ser jag absolut att en operation blir av om jag har jobb och tillgång till pengar så att säga :) Trotts allt kostar det mellan 30-40 tusen.

Jag är inte emot plastikirurgi,tvärt om - Jag gillar det och jag tycker att det är bra.
Om man själv inte är nöjd med sig själv ska man kunna ända det och bli så nöjd som möjligt.Jag har fått kommentarer på detta,så som : " Du ska inte operera dig,du passar i den näsan" osv. osv. Men jag håller inte alls med och ni kan säga hur mycket ni vill,men jag kommer inte att ändra åsikt.Jag tycker dock att det är onödigt dyrt med pengar för att operera sig men det är mycket möda bakom så det är värt pengarna om man vill vara fin.

Det finns massvis med tjejer som plastikopererat sig :) Kissie..Hennes bröst och läppförstorning.Det blir faktiskt lite som en trend.MEN jag vill inte operera näsan för att kissie ska göra det haha.Detta har varit länge i min tanke :) Jag kan faktiskt säga att jag avundas kissie.Jag skulle också vilja ha hennes pengar och hennes status.Kalla mig dum..men vem vill inte ? Jag sa inte att jag vill vara Kissie..jag vill rättare sagt ha hennes pengar och status! haha.

Du kallar mig säkert ytlig efter att du läst detta - Men jag vill operera mig för min egen skull,för att jag själv inte trivs.Och varför inte göra något åt saken när man kan ? (Om man har pengar så att säga)

Jag hoppas i alla fall på en framtid med ett bra jobb och att senare få tillräckligt med pengar för att uppnå min dröm :)

Byteshemsida

Jag är medlem hos Swoppers.se :) En bra byteshemsida där du kan lägga ut dina gammla/oanvända/för små kläder eller skor,smycken och möbler.Allt du kan komma på som du inte längre har användning utav eller helt enkelt vill byta bort! Någon annan kanske har turen att få användning för dina saker :)
Jag rekomenderar starkt denna sida till er!

Det är enkelt att ladda upp nya bilder samt hålla kontakt med dina kompisar/bytare.Lägg gärna till mig som vän på hemsidan :) (Lägg till mig via min länk) Jag hoppas att du hittar något som faller dig i smaken!

Swoppers.se behöver extra hjälp med att få igång sidan.Du som har gått om pengar eller känner dig oerhört generös kan hjälpa med ett bidrag :) Det skulle vara en stor hjälp!

Ni får gärna tipsa om andra liknande sidor!


Små solstrålar :)

Det finns många små solstrålar där ute som värmer ens hjärta med lycko-önskningar och snälla kommentarer! Det är så gulligt! Tack så mycket :) 

100415

En dag som började med läkarbesök och slutade hos tandläkaren :) Tandläkar besöket gick i alla fall jättebra :) Och jag fick äntligen min tandställning på nedre käken.Så framåt kvällen kommer jag antgligen ha grym huvudvärk precis som förra gången när jag satte in i överkäken.Jag får i alla fall nöja mig med att mina tänder är raka och ny-blekta inom ett år! Känns super!

När jag var färdig hos tandläkaren (Besöket tog ca 1 timma) åkte jag hem och gick förbi Ica en snabbis för att köpa med mig balsam hem.Det blev en ny sort.Anti-breakage.Det behövs när jag inte skött mitt hår på några dagar.Har gått i uppsatt dom senaste dagarna och haft hur mycket hårspay som hels..Så nu blir det en inpackning och ett förhoppningsvis bra balsam :) Efter duschen blir det middag som gäller och efter middagen ska jag ringa Fanny för att se som vi träffas idag eller i morgon.

Idag fick jag även hem paket igen.En svart oversize tröja med fickor som jag var nöjd med och en rosa som jag var mindre nöjd med eftersom att den inte satt något vidare bra på mig.Så den hamnar hos Swoppers igen.

Ett läkarbesök avklarat :)

Idag mår jag lite bättre.Känner inte någon feber i alla fall men har fortfarande ont i halsen.Dock okrade jag gå till läkaren imorse så det var ju bra :) Jag fick resultaten från när jag gjorde gastropi och allt såg normalt ut.Vi pratade lite och jag fick utskrifter på mediciner igen.Samma som jag har ätit så det är inget nytt :)

Nyss har jag varit och handlat på coop och handlat frukost och lite annat som behövdes i kylskåpet :) Nu ska jag sminka mig och fixa lite innan jag ska åka in till slussen.


God natt! I morgon väntar 2 läkarbesök

Nu ska jag försöka sova :) Jag har precis tagit en treo eftersom att jag tydligen har feber..inte mycket,en halv grad högre äb vad jag vanligtvis har.Men det är feber i alla fall..Jag får hoppas att jag känner mig bättre i morgon för annars måste jag avboka tiderna och det är synd :/
I kväll har jag gjort ansiktsmask samt fixat naglarna så jag känner mig fräsch nu när jag ska sova :) För övrigt har jag haft en lugn hemmakväll med promenader hit och dit.Riktigt skönt väder har det varigt och jag är allmänt nöjd med dagen :) Håll tummarna för mig i morgon gott folk! Go´natt söta läsare! :)

Få fler besökare till din hemsida

Bli medlem Här! och få automatiskt fler besökare till din hemsida! :) Det funkar verkligen!

Jag vann :)

Tack så hemskt mycket Daniela för presentkortet hos Dalala.se ! :) Nu ska jag hitta mig något fint att klicka hem!

100414

Just nu sitter jag med laptopen i knät och har precis tagit en treo.Jag känner att jag har ont i hela kroppen och håller på att bli rejält sjuk..inte alls kul.Dock vet jag inte riktigt vartifrån jag skulle fått det ifrån eftersom att jag knappt har träffat någon eller varit ute så speciellt mycket.Jag hoppas att det känns bättre imorgon för då ska jag på två läkarbesök.

Annars idag var jag duktig och ställde klockan på kvart i nio för att gå upp :) sagt och gjort! Det blev för en gångs skull frukost! I morse vaknade jag och var jättetörsig! Vet inte varför men jag drack kanske 2-3 glas vatten och var fortfarande grymt törstig! haha.Så idag har jag tagit med mig ett glas vatten vart jag än är i huset x) Efter frukosten gick jag iallafall ut för att få friskluft och passade även på att posta ett paket via posten och lämna in två stora XL paket vid Tobakskiosken :) Det känns som att jag är där rätt så ofta haha.Jag hämtar b.la ut mina paket där,postar paket osv osv. Ska dit snart igen för att hämta ut min leverans från H&M :) Idag eller i morgon ska jag också lösa ut mina pengar som jag fick tillbaka från returen :)

100413

Som sagt så fick jag lite kläder hemskickade :) Byter kläder,smink,skor osv. via swoppers.En riktigt bra bytes sida! Eftersom att jag fick hem kläder så ska jag skicka iväg mina kläder som jag bytt mot.Men det blir inte förens imorgon eftersom att jag har slut på frimärken..

Annars idag har jag tittat lite bloggar och pluggat :) Snart blir det duschen som gäller och senare blir det mer plugg och garderobrensning.Jag håller även på med en liten överaskning här i bloggen :) Hoppas på att den kan komma upp snart i veckan! Så håll utkik!
Glöm inte att du kan följa bloggen via blogglovin eller Twitter så du alltid håller dig uppdaterad :)

3 byten

Nu har jag äntligen fått mina paket :) Fick hem en transparant topp och en ljusgul tunika och ett par jeans! Jeansen ska dock sys in någon cm vid benen men annars är jag supernöjd!




"Multivitaminer kan öka Cancerrisk"

Så här skriver Aftonbladet:

Kvinnor som äter multivitaminer drabbas oftare av bröstcancer än kvinnor som inte tar vitamintillskott. Strunta i multivitaminer och satsa på att äta nyttig mat i stället, råder svenska forskare.

Jag själv blev surt förvånad.Inte av en chock för att riksen med cancer..nu för tiden är nästan allt cancerframkallade och då menar jag inte för att låta negativ.Utan jag tycker att det är så..det kommer ständigt upp nytt om att mat,dryck osv. you name it! som är cancerframkallande.Men att just multivitamier som ska vara så bra är cancerframkallande främst hos kvinnor gjorde mig lite sur.Här har jag suttit och bara proppat i mig piller dag in och dag ut känns det som! Eftersom att min läkare råder mig att göra det för att jag har brist på viktiga vitamier så som B12,B6. Jag tänker äta klart mina vitaminer och sedan får jag se om jag fortsätter eller inte.Dock skriver Aftonbladet att undersökningarna gjorts på kvinnor som tagit multivitamintillskott i flera år..
Läs hela artikeln på Aftonbladet.se HÄR!

I need you

It just hit me..I need you.
You wasn't on my mind later this day..but now the sun's fade away.
And when the darkness surrounds me..I just think about one thing that's makes me smile.
It's you,all the time.
You just makin' me shine all thorught.
I don't want to miss you,I thought I forget about us.
But I see now..I havn't forget about a thing..
I need you tonight..It just hit me back.

100412

I morse var det matte som gällde och det gick jättebra :) Dock kom jag en aningen försent men men.Jag han även få lite tid över efter 1½ timmes lektion till att träffa kompisarna innan dom skulle in på sin lektion.Sedan fick jag skjutts hem :)
Nu har jag varit hemma sedan i eftermiddags och jag har fixat med rummet och ska snart rensa i datorn.Jag har nyss ätit middag också så jag är mätt och glad! Det blev korv och potatismos. Husmanskost är verkligen underskattat i den här familjen! själv älskar jag husmanskost haha! Annars i veckan är det två läkarbesök på Torsdag och i helgen kommer några vänner från Värmland hit :)

Gjorde en liten ändring..

Nyss gjorde jag en liten ändring i bloggen :) Kan dock inte bestämma mig om jag tyckte om att ha enskild meny eller inte.Vad tycker ni ? Ser ni skillnaden ?
Ps. om ni/du har några bloggdesignfrågor är det bara att skicka iväg ett kommernar så ska jag hjälpa dig så gott jag kan! :)

Ögonskugga & Veckans blogg


Jag är med och tävlar hos Lizette om att bli veckans blogg och på köpet få en svart ögonskugga hemskickad från Vivaladiva :)

5 % Rabatt hos Battiesgalleria

Med rabattkoden "Ny kund" får du som ny kund 5% i rabatt vid en beställning hos Battiesgalleria.com :) Battiesgalleria är en smyckesbutik på nätet som är känt för att vara storsäljer bland namnhalsband,barnsmycken,namnringar i silver och guld och mycker mer.Här är några nyheter:


Håll koll via bloglovin'

Nu har jag skaffat blogglovin' på denna blogg :)
Följ bloggen så får du varje inlägg uppdaterat så du inte missar något!
Följ bloggen Här!

Sony Ericsson T707 + Mobilfodral + Kontantkort


Jag är med och tävlar hos  Lindablom om en Sony Ericsson T707,Ett kontantkort från och ett specieldesignat mobilfodral :)

Tävlingen avslutas den 17 April.Var med du också!

Presentkort hos Dalala

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 100kr hos Dalala.se hos Daniela :)


100411

Jag har precis tittat på American next top model 13.Modellerna är kortare än vanligt.Alltså mellan 1.60-1.65.Den här gången skulle dom likna några bilden från när dom var mindre.Ganska kul att se hur dom fick till bildernas efterliknelse :) Och speciellt kul är att dom är kortare.Eftersom att jag själv är ganska kort så var det kul att se hur dom fick till effekten att se längre ut på en bild.Jag har själv plåtats två gånger och vet hur svårt det kan vara att få till en bild.Jag ska även plåtas igen i sommar! :)
Annars ikväll är det plugg som gäller och att lägga sig i tid eftersom att jag har skola imorgon.Dock börjar jag inte förens 11.10.Imorgon ska jag även lösa in pengar och skicka iväg ett paket via posten.Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på :)


Presentkort hos H&M


Jag är med och tävlar om ett presenktort hos enbbloppis.blogg.se, gör det du med! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0