Måndag , 30 Januari 2012 :)

Detta stod på dagens Hudvård & Make up schema idag :) Vi fick applicera mask , creme och andra hudvårdsprodukter på varanda och prova på olika ansiktsmassager och så ! En väldigt kul dag med andra ord :)

Snart kommer Robert hit så jag ska slänga mig in i duschen nu !:)

Fredag - Lördag :)

Cosmopolitan - Drinken som Emma och jag skålade för fullt med igår då hon , jag , Danni och Linn firade Linns födelsedag :) Det var en kul kväll !

Nu tar jag det bara lungt efter gårdagen :) Jag sitter med ricinolja i håret och tittar på tv :) Idag kommer det antagligen att bli en "ta-hand-om-dig-själv-dag" !

Måndag , 23 Januari 2012

Idag hade vi 2 korta lektioner i skolan :) Den första var projetarbete som bestod av en genomgång och på den andra lektionen hade vi ett litet prov på det vi lärde oss på förra lektionen av Hudvård och Make up :) Provet gick bra !

Tydligen ska vi arbeta med Ole Henriksens produkter framöver i Hudvård och Make up ! :) Det ska bli spännande !! :)

Lördag - Söndag :)

Min Lördag bestod av "Hemmaspa" hos och med min underbara pojke :) Vi bastade och badade i bubbelbadkaret ! Senare på kvällen gjorde vi båda fotbad och myste med tv och chips i pojkens dubbelsäng ♥

Nu är jag hemma igen och har inte gjort så mycket mer än att plugga :) Snart blir det middag här hemma och efter det kanske jag pluggat lite till om jag orkar !

Fredag , 20 Januari 2012 - Bild på mig :)

Bild på mig från idag !

Hälso-dag i skolan :)

Bild från yogan idag i skolan !

Idag hade vi som sagt någon slags "hälso-dag" i skolan :) Ganska så lärorikt faktiskt ! Även om jag inte trode det själv..Vi tittade på lite filmer , körde en timmes yoga pass och diskuterade b.la värderingar och tankar :)


Torsdag , 19 Januari 2012.

Tisdagens outfit :) Ny tröja från Saint tropez , love it !

Det har varit dåligt med uppdatering då jag gjort annat ! Jag har dels varit med Robert under några dagar. Måndagens första hudvård & make-up lektion var intressant och rolig så den kursen ser jag vekligen fram emot ! Jag lärde mig en hel del men det finns nog tusen flera saker att lära inom det området :)

Idag har jag inte gått till lektionen som jag skulle ha för att jag var yr och mina ångest-attacker börjar sätta in igen..känns otroligt tråkigt ! Men jag hoppas det blir att bättre imorgon..Då ska vi ha "hälso-dag" i skolan :)


Söndag , 15 Januari 2012 - Ny kategori i bloggen :)

Imorgon är det skola igen som gäller och då börjar vi med det nya schemat :) På morgonen kommer vi att ha våran första lektion i "Hudvård & make-up" som jag ser fram emot ! Det är en av mina tillvals-kurser :) Jag kommer att lägga till en ny kategori i bloggen som heter "Hudvård & make-up" som förhoppningsvis kommer att fyllas på vartefter med bilder från lektionen , sminkningar osv. :)

Fredag , 13 Januari 2012 :)

Jag och Danni :)


Idag har det varit betygs-samtal i skolan :) Vi har precis avslutat Hantverksteknik C vilket b.la inehåller praktik , jobb på dockhuvud , kundpass och färgteknink ! Jag blev otroligt glad när jag fick veta att jag fått MVG på hela kursen ! Det gjorde min dag ! :)

Ikväll har jag inga stora planer.Jag ska fixa ögonbrynen och duscha.Vi får se om Robert kommer hit en stund eller inte. Imorgon ska jag och ett par tjejer till fira söta Emma som fyller år den 15:e :) Det blir TGI FRIDAYS med mat och alkohol. Senare går vi nog ut på någon trevlig krog ! :) Det ska bli toppen !

Shopping i Globen !

Köpte en fin vardags-tröja och ett armband idag i Globen :) Båda på Rea !

Idag var det en kort skoldag.Jag började dagen med ett prov i religion , som jag vet med säkerhet att jag åtmistonde fick G på.Nu är jag hemma från skolan men snart ska jag iväg på möte ! :)

Onsdag , 11 Januari 2012 :)

Bild från Google
Idag hade jag praktik på Salong Tingeling :) Jag såg fram emot det som vanligt för jag trivs så himla bra där ! På praktiken fick jag b.la titta på när Jenny gjorde medicinsk fotvård på kunder och så klart blev det även lite tittande på gele naglar som gjordes under dagen också :)

Jag var hemma vid 17.30 ungefär :) Under den tiden jag har varit hemma har jag hunnit äta middag , gjort en hårinpackning ( som jag fortfarande har i håret ) och pluggat lite religion , eftersom att jag har prov imorgon.Önska mig lycka till !!


För övrigt så är jag inte allt för glad på Schenker.Ni vet dom som leverar paket ? Jag spårade mitt paket från H&M och paketet var tydligen feldistribuerat..vilka puckon.

Måndagens outfit :)

Måndagens outfit :)

Idag är det första dagen i skolan sedan jul-lovet :) Jag gick upp riktigt tidigt för att fixa mig lite "extra" , men även för att jag hade tid hos tandläkaren !

Nu är det i princip 1 och ½ timme kvar innan jag ska åka till skolan så jag har tid på mig att äta lunch utan någon stress ! :) skönt !


Lördag , 7 Januari 2012 :)

Bild på min syster och mig från igår :)

Igår åkte jag till Väsby för att vara med lite vänner :) Vi tittade på film hos Krille och tog det allmänt lungt :) Filmen var superkul ! Jag tror den hette " Tucker and Dale vs Evil" - en skräck-komedi.Vid halv två åkte jag hem med pendeln :)

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Men jag ska väl städa mitt rum och förhoppningsvis lägga upp en "Dagens outfit" senare idag :)

Du.

Du har försvarat det jag inte kan försvara


LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG !

Ponchos från H&M :)

Denssa två klickade jag också hem från H&M:s rea ! :) Jag har provat den svarta i affären ett par gånger och tyckte att den var ur-snygg !! Men jag hade inga pengar just då så det fick vara..men nu har jag klickat hem den fina ponchon i 2 färger ! :) En i svart och en i kamel !! Endast 99 kr/st :)

Nyårs outfit ! :)

Den nya blusen som jag köpte på rean , en midjekjol med skärp och hight heels ! :) Perfa nyårs-outfit tycker jag !!

Mitt nyår firades som vanligt hemma med massvis med nya och gamla gäster :) Pojken var också där och höll mig sällskap ! Nyårsfirandet bestod av god mat , gott sällskap , gitarrspelande och vid tolvslaget gick vi alla ut och tittade på fyverkerierna och drack champagne :) En mycket trevlig och lyckad kväll :)

Idag har jag och pojken tittat på filmer som gått på tv , b.la " Min brors flickvän " :) Jag sitter fortfarande fastklistrad vid tv:n och tittar ännu mer film , dock utan Robert eftersom att han åkte hem för ett tag sedan.. Jag har inga planener inför kvällen så det blir en lugn kväll ! Imorgon åker jag nog in till stan och tittar megarean !


RSS 2.0