Hemma från akuten

Under helgen har jag inte känt mig allt så bra.Min infektion blev värre och värre och nu idag så fick jag åka till akuten inne i stan och ta prover och få medicin.Nu hoppas jag på att jag mår bättre och att jag inte behöver åka in till sjukhuset inatt..

Förutom infektionen så har saker och ting gått bra :) Helgen har varit mysig hos Robert helt enkelt ! Nu är pojken iväg med en kompis och jag stannar hemma och är sjuk..Jag ska försöka att umgås med Danni när Robert ändå är borta.Danni och jag har bestämt att vi ska ha tjejkväll hos mig någon dag med rosévin , vanligt vin , kanske utgång och sen film :D Det ser jag fram emot ! Jag och pojken ska nog ut och shoppa någon dag i veckan också ^-^ Kul !

Hos Robban

Helgen har spenderats med pojkvännen hemma hos honom ^-^ Det är därför min uppdatering i bloggen har varit kass under helgen..men jag tar igen det i veckan ! :)

Jag ska b.la visa upp lite nya kläder som jag köpt och lite annat ! Men nu ska jag äta och sen bege mig till Närakuten och hoppas på att jag inte skickas vidare till sjukhuset :/

Tisdag 26 juli 2011

I princip halva dagen har jag varit med Leif :) Vi har druckig kaffe hos mig , pratat strunt och så har jag spenderat ca 1 och ½ timma till att klippa den långhåriga pojken :) Nu har han fått kort hår ! ^-^

Jag köpte även en fin fin blus på vero moda som jag antagligen visar på bloggen imorgon eller någon dag då jag har tid , för nu ska jag bädda om i sängen och lägga mig och titta på någon bra film :)


Password

FORGIVE ME.

Färgar håret på Danni ;)

Vart i Farsta med Danni idag :D Fick med mig ett linne hem men det visar jag senare :) Just nu har vi lagt i svart hårfärg i Dannis hår , kommer bli skitfint :) Juste..Vi båda piercade näsan idag också :) Andra gången jag har en piercing i näsan ^-^ Tog ju ut den förra jag hade 2006.

Bjuder på en "jättefin" webbcam bild på Danni och mig utan smink..


Lördag - Söndag

Igår var älsklingen och jag hemma hos mig och myste :) Vi åt middag med familjen och Urban som hade tagit med sig en urgullig rottweiler på 2 år ! ^-^ Vi satt ute med dom ett tag och sedan tittade vi på Pranormal activity 2 , jag är fortfarande lite skakis även om jag knappt vågade se något..

Strax ska jag börja göra mig i orning för jag ska fika med Fanny och sen ska vi hem till Millan för att se hennes nya valp ! How cute :) Senare idag på kvällen kommer Robert hit igen ^-^ Han sover nog över här inatt :) ♥


Nya sommarklänningen

Denna sommarklänning köptes igår inne i stan innan krogen :) Jag hade tittat på den dagen innan men spenderade pengar på bion istället.Dagen efter åkte jag in med Daniela och köpte klänningen för bara 200 kr ! Ett riktigt fint kap :) En underbar klänning enligt mig då jag älskar blommor och volanger :)

Den användes även samma kväll på krogen med mina svarta pums och fransväskan :)


Biljard

Jag hinner inte skriva så mycket just nu , så jag försöker ta det lite kortfattat :)

Igår var jag ute med Leif :) vi var på 4 olika krogar/bars och vi slutade med att gå och spela biljard på en krog som blev våran sista runda :) Jag var usel måste jag säga ! men jag vann bara för att Leif hade ner åttan haha :P Vid tre åkte Leif och jag hem var och en för sig så jag var hemma vid halv fyra :) Jag somnade inte förens fem någonstans.

Vi drack föresten en jättegod drink med Marula , mjölk , grädde och vit cacao igår ! Supergod ! Den ska jag bjuda Danni på när hon fyller år och vi ska på krogen ! :) Både Danni och jag fyller år i September så vi ska fira våra födelsedagar samtidigt ! :D Bild på drinken kommer väl senare :) Så länge får det duga med en bild på mig från igår med mina nya lösögonfransar som jag provade..jag gillade dom inte lika mycket som 105:orna /:


Nya False lashes

I går när jag var i stan med Daniela och Robban så köpte jag med mig ett par nya lösögonfransar :) Jag älskar lösögonfransar då jag använder dom ganska så ofta som på krogen och lite mer speciella tillfällen.Dessa som jag köpte var lite längre än vanligt och hade mer volym ut i kanten.Hoppas dom inte ser allt för konstiga ut på.65 kr på Kicks :)

 

Tanken är att jag ska visa hur dom ser ut på sen när jag använder dom , vilket lär bli i dag ( Fredag ) :D


Bad teacher

Bad teacher var en film som jag , Robban och Daniela såg idag på bio :) Den var ganska så kul och bättre än mina förväntningar !

Vi tre har varit inne i stan hela dagen i princip , kikat i affärer , ätit en god lunch i kungshallarna och som sagt kollat på bio :) Vi hade dock lite otur med vädret idag för det duggade lite och blåste kallt..men det får jag tydligen stå ut med tills helgen i alla fall då det också ska bli dåligt väder..

Imorgon ska jag gå ut på krogen med en vän :) Det ska bli jättekul !


Danni

Min Onsdag har spenderats med underbara Daniela :) Vi har ätit lunch , gått i stan , solat på en äng , kollat rea , hämtat ut mitt paket från H&M och besökt solariet :) Imorgon hoppas jag att vi träffas igen då jag ska träffa Robert.Vi ska nog gå på bio :)

Nu ska jag forstätta att fixa lite med bloggdesignen :)

Tryck F5

Den nya designen är uppe :D Men inte helt färdig :) Headern + personligtext + bild ska fixas men allt annat är klart ! Skriv gärna vad ni tycker ?

Nu orkar jag inte hålla på med designen längre , puss och godnatt ! Imorgon (idag) ska jag vara med Danni , vi ska fika och sola :)

Bloggdesign och kommentarer !

Jag har kämpat med en NY BLOGGDESIGN ett tag nu till bloggen , därför har jag varit frånvarande :) Jag kommer att lägga upp designen ganska så snart , det är bara headern som ska fixas.Kolla runt lite när den nya designen kommer upp vetja :) Det kommer att finnas nya saker vid kommentarsfälten , menyn osv.

Jag svarar strax på alla kommentarer !
kram

Hanky panky !



Jag är med och tävlar om 2 par hanky panky trosor i valfri färg hos Bellzors :)
Klicka här för att komma till tävlingen!

Helgen

Helgen har spenderats åt helt andra saker än att kolla mobilen eller datorn.Jag har varken haft på mobilen dom senaste dagarna eller ens suttit vid datorn och kollat Facebook eller bloggen..Så nu har jag säkert 1000 sms att svara på och hundra uppdateringar på Facebook -.- haha , nä men..Jag lär ha missat ett och annat bland vänskapskrestsen.Men det ska kollas nu :)

Istället har jag varit här hemma med pojkvännen , Angelicas pojkvän , familjen , pappas kompis och hans son :) Vi har grillat , spelat kubb och druckit lite alkohol och haft det jättemysigt ! :) Just nu känner jag mig helt slut i både kroppen och huvudet..höh..partyhard :D

Här kommer lite bilder ifrån helgen :)

Pojkvännen Robert , min systers pojkvän Marcus och min syster

Jag och Robert ♥

Jag och Robert igen ♥

Robert , Urban , min bror

 

Ps. Robert , jag saknar dig !! Omnomnom ♥ Du är bäst :)


Min ♥ - Bildregn !

Pojkvännen och Marcus kom upp till landstället i Tisdag och min syster och jag åkte hem med dom idag i bilen :)

Jag har precis ätit middag och just nu tittar jag på tv och tänkte packa upp det jag orkar idag..Här om dagen så var Naughty och jag ute på äventyr och passade på att ta lite bilder :

Bild på min fin fina pojke :) omnomnom ! Man vill bara äta upp honom när man ser han !

Jag fick skjuts på pakethållaren.

Bild nummer 1 från Hembygdsgården :)

Bild på min naughty igen ♥

Bild nummer 2 från Hembygdsgården

Naughty försöker trixa med cykeln :D

Vi cyklade ner till vattnet :)

Bild nummer 3 på Hembygdsgården

Bild på naughty och mig ♥

En till bild på naughty och mig :) ♥

Bild nummer 4 på Hembygdsgården , kioskar typ :)

Majstången står fortfarande kvar där .. I värmland är man lite efter , höh.

Forever alone..Nej men , jag cyklade runt lite och tog kort och vi hade bara en cykel med oss.En bild på gentlemannen ( naughty )

Bild nummer 5 på hembygdsgården

Jag gillar din tröja Robert ♥


Måndag , 11 juli 2011.

Det är bra väder här i Värmland.Jag har solat en stund och duschat.Snart ska jag fixa håret , platta det och så tills imorgon då Robert kommer hit omnomnom :) Jag ska även börja packa lite smått ikväll så jag slipper göra det när pojken är här.

Onsdag åker jag hem och det känns skönt ! Då ska jag vara med Robert och förhoppnigsvis träffa lite vänner ^-^ Jag ska även försöka ta mig till Väsby och träffa folket där :)

Don't look now

Don't know.We don't know.If we can do this on our own.We hold on.Hold on to each other.. / - 110710

Detta inlägg är lösenordsskyddat och får bara läsas av mina närmaste !

Sunne

Idag har jag varit i Sunne en sväng.Jag köpte ett par fin fina halvstring som var svarta och transparanta med spets och rosetter omnomnom så fint ! En vit tunika , tights och hårprodukter.

För övrigt så ska jag ut i helgen eller ah , bara Fredagen.Det är nämligen en mindre festival här borta i Värmland.Så just nu fixar jag håret så jag slipper att hålla på med det i flera timmar imorgon så jag kan sova ut lite längre ^-^ Jag kommer väl hålla på att pyssla lite smått med mig själv ikväll..Mer planer har jag faktiskt inte..

Föresten så funkar inte min mobil som den ska så jag kan varken ta emot sms eller skicka sms..det suger eftersom att jag vill smsa med älsklingen !! Hoppas att han ringer ikväll så vi åtminstonde kan prata lite i telefon ^-^ Annars blir jag nog tokig !..

Sneak peak på den vita tunikan jag köpte idag , bättre bilder kommer senare:


Mobilbilder

Jag tänkte visa upp några bilder som är tagna med mobilen som inte visats i bloggen förr :)

Här är en bild som är tagen 2010 (?!) i September. Det är en bild på mig där jag står i en av salongerna i skolan och har klipp lektion:



På Landstället ^-^

Efter många timmars bilresa är vi äntligen framme på landstället i Värmland. Dock har jag varit här ett tag och packat upp lite och ätit en väldigt sen middag ^-^ men man blir sjukt hungrig efter en lång bilfärd..På vägen hit stannade vi i Bergvik för att köpa mat.Vi köpte med oss tacos , snacks , läsk , grillmat och annat gott. Omnomnom !

Resten utan kvällen ska jag antagligen titta lite på tv , kolla Facebook och prata i telefon med pojkvännen ^-^ Jag saknar honom redan..fuu ♥

Imorgon åker jag

Imorgon far jag och familjen till Värmland där vi har vårat landställe.Det känns väl helt okej :) Det ska bli skönt att få komma bort från storstaden ett tag antar jag..även om jag kommer sakna vissa personer ♥

Just nu håller jag på att packa det sista och snart ska jag gå och lägga mig för jag börjar bli riktigt trött ^-^ Men jag tror att jag orkar titta på ett South park avsnitt innan jag somnar , åhå !

Bild på mig från i förrigår när jag klippte lugg :)


Lugg

Igår bestämde jag mig för att klippa en tunnare variant av lugg och så här blev det :)


RSS 2.0