Första dagen på praktiken + Dagens outfit.

Jaha , nu är jag i princip helt redo för att gå till praktiken ! :) Jag ska bara äta något litet samt borsta tänderna innan jag går men annars är jag så gott som klar ! Jag har ( hade ) 1 timme och 15 minuter till godo innan jag ska gå .. så jag passade på att blogga lite nu innan jag går :) Jag måste erkänna att jag är lite nervös !

♥ Blus - H&M


♥ Svart tup - topp linne - H&M

 

♥ Svart cadigan ( syns ej på bild ) - Gina tricot

 

♥ Mellanblå jeansleggings - Salt

 

 


We'll get it right ♥

"And if I have to go
I want you to fallow
I still need you with me" - 110830

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG !

Presentkort

Jag är med och tävlar om ett presentkort från Fashionyouknow.com hos Reloadme där 3 vinnare utses ! :) Tävla här du med !

♥ Fösta pris - 2000 kr
♥ Andra pris - 1000 kr
♥ tredje pris - 750 kr

Tisdag , 30 Augusti 2011.

Det är tråkigt att schemat forstätter att vara i otakt..Vissa lektioner ställs in och andra flyttas..Men det nya schemat kommer väl snart igång antar jag !

På morgonen idag hade vi idrott.Egentligen skulle vi inte behöva byta om då vi hade spinning i ungefär 10 minuter och resten av dom 80 minuterna hade vi bara prat , sjukt onödigt att byta om men men.Sedan hade vi lunch + ungefär 2 timmar håltimme tills nästa lektion som var svenska B.Men Nej , den blev också inställd fick vi veta precis när vi skulle börja lektionen..Så istället för att sluta 10.50 idag väntade vi i onödan 2 timmar extra pga att läraren som vi skulle ha hade ett sjukt barn hemma.Om det nu var så , varför kan då inte skolan medela det till klassen som ska ha lektionen ?! Jag fattar inte..hel korkat.

Ok , det kanske inte var så nödvändigt att skriva här i bloggen men jag måste få dela med mig av min skolas idioti.. :)


Dagens outfit - Tisdag

♥ Svart plotröja - H&M

♥ Svart linne ( under , syns ej på bild ) - Marwin

♥ Puderrosa scarf - H&M

♥ Mörkblåa jeansleggings - Salt

♥ Väska - H&M

♥ Ballerina ( syns ej på bild ) - TIAMO

 


Får skjuts till skolan

Idag får jag skjuts till skolan av mamma , snällt ! :) Vi har bara 2 lektioner idag , idrott och svenska B.Dock har jag 1 timme och 45 minuter mellan dom lektionerna så det är inte något vidare för jag skulle vilja ha kortare tid så vi får sluta tidigare , men jag hinner väl äta lunch på dom nästan 2 timmarna och kanske kolla bloggen om jag har tur :)

För en stund sedan åt jag frukost och nu ska jag sminka mig lite , ta på mig kläder , packa idrottskläder och sen hoppar jag in i bilen !

Slipper SL idag som i princip alltid är försenad eller ska krångla på något annat sätt !



Måndag , 29 Augusti 2011 + Outfit.

En jätte onödig skoldag ärligt talat , vi kunde varit lediga hela dagen eftersom att vi tydligen inte hade några lektioner alls.Idrotten var inställd samt fördjupning i klippning och på religionskunskap-lektionen hade vi bara någon slags "introduktion".Men för mig blev det en produktiv dag i alla fall eftersom att jag letade praktik efter skolan :)

Slänger in en Outfit som jag hade för inte så länge sen :

♥ Kort jacka - Gina tricot

♥ Cardigan med päls - kommer inte håg..

♥ Leggings - Salt

♥ Ballerina skor - TIAMO


Tävling hos Guccilicious

Jag är med och tävlar hos Guccilicious om dessa produkter ovan ! :) Det är alltså en Shower gel , Daily scrub ,Cream wash och Daily wash som står på spel.Tävla här du med !

 


Praktik hos frisörimperiet :)

Jag ska berätta mer om dagen som gått snart ! Men först måste jag bara berätta att jag ska börja praktisera hos Frisörimperiet på Onsdag ! Det känns väldigt kul då personalen där är vädligt trevliga och salongen är ny och fräsh ! :) Önska mig lycka till i veckan ;) Här fixas hår , hud , naglar och tatuerings !


Drar till skolan


Nu är jag helt färdig inför skolan ! Jag har packat idrottskläder ( Även om jag inte tror att vi ska ha idrott ) sminkat mig lite ( fondation , ögonbrynspenna ) Och allt det andra. Jag har gott om tid på mig innan tunnelbanan går så jag tänkte passa på att blogga lite innan :) Det suger att inte Daniela är med mig på idrotts och 1 utav religionskunskapslektionerna..men jag får i alla fall äta lunch med henne idag så det blir kul ! :) Och på eftermiddagen har vi lektioner tillsammans så det är bra ! :) Annars idag hade jag tänkt att jag ska börja skriva på ett CV så jag kan börja ansöka om helg jobb !

Manikyr utan mallar

Att göra manikyr utan mallar är inte så lätt som man tror men på något sätt lyckas jag alltid att få till det rätt bra ändå ! :) Det krävs bara lite träning ! Denna bild tog jag precis nu , då jag blev klar med manikyren ! Snyggt va ? :)



Helgen med pojkvännen , bad , firande , mm.

Har spenderat hela helgen med pojkvännen :) På Fredagen var vi hemma hos mig och på Lördagen - Söndagen var vi i hos honom och firade en av hans familjemedlemmar , badade utomhus , var med gästerna och senare på kvällen gick vi till Roberts vänner och var där en stund och på natten tittade vi på den nya "pirates of the caribbean - on stranger tides" :)

Idag skulle Robert och hans band repa så jag åkte hem och har nu varit hemma ett bra tag :) Snart ska jag in i duschen och sen fixa naglar samt ögonbryn :) Alltså , det gamla vanliga som jag gör i princip varje / varannan dag !

Imorgon börjar det riktiga skolschemat :) Det ska bli kul ! Första lektionen är idrott där vi kommer att ha styrketräning då tror jag !



Nordiska musset + nya TIAMO ballerina :)

I Fedags var klassen på Nordiska musset där vi fick göra lite uppgifter :) Textil och Mode var helt okej att gå och titta på men sopor och män i badräckt var ju helt värdelöst tråkigt..

Juste ! Här ser ni mina nya ballerina skor från Tiamo :) ( Mina skor/fötter till vänster ) Jag mina nya ballerina !! :)


Är med pojkvännen :)

Just nu är jag med pojkvännen , vi håller på att titta på slutet av en film som går på tv :) Jag kommer att uppdatera imorgon när jag kan ! Men ikväll ska jag vara med pojken :)

Ha en trevlig Fredag !

Om 9 dagar är jag 19 år !

Detta är lite av vad jag önskar mig

 

Om 9 dagar fyller jag och mina trillingsyskon 19 år :) Jag har inte rikitigt bestämt än hur det ska firas.Men på dagen kommer vi att firas av familjen och jag får sällskap av pojkvännen och Danni ! På kvällen har jag inga planer , så vi får väl se vad som händer då :)

 

Veckan efter fyller Danni 18 år ! Då ska vi små fira lite på vardagen genom att gå till krogen och ta något glas :) Helgen som kommer samma vecka ska vi fira oss 2 tillsammans med massvis av vänner som följer med på utgång ! Jag fullkomligt längtar !


Kort skoldag..

Idag var det en kort skoldag..jag vet inte ens om man kan kalla det för en "skoldag".Var och en i klassen hade i princip bara ett möte på 30 minuter med våran mentor.That's it :) Det gick bra för mig för övrigt ! Vi pratade lite om schemat som vi fått , det ser ganska så chill ut ! :) Dock kommer jag att behöva lägga in kanske 1-2 extra i veckan lektioner då jag behöver tenta av procent i matten och sen är jag godkänd !

Efter skolan blev det fika med Danni som vanligt på Espressohouse ! Imorgon är det Naturhistoriska museet NORDISKA som gäller med klassen :) Då åker mammas digitalkamera med !


Amorspilar

Amorspilar.se är en professionell kärleksbutik på nätet där du lätt och diskret köper sexleksaker :) Amorspilar har ett komplett utbud av sexleksaker såsom dildo till massagestavar! Beställning inom sverige sker alltid mellan 24 - 48 timmar och levereras diskret !

Här kan ni hitta denna tävling där priset är presentkort värde 1500kr på MQ

Mina individuella val :)

Nu i åk 2 kommer vi äntligen att ha individuella val med i schemat ! Dessa har jag valt som mina IV - val :)

♥ Naglar
I kursen ingår nagelvård och att lära sig att tillverka Akryl/gelénaglar :)


♥ Fördjupning i klippning



♥ Hudvård & Make up
Plockning av ögonbryn mm.



Historia A

Första skoldagen !

Bild på dom flesta tjejerna från A klassen :) Tyvärr var inte jag med på bild eftersom att det var jag som tog kortet höh..

 

Första dagen i skolan sen sommarlovet :) Det känndes kul att få komma tillbaka till frisörpogramet och att få träffa alla tjejer igen.TYVÄRR så har klassen splittrats.. -.- Så idiotiskt..men jag blev i alla fall nöjd som fick gå med Daniela , Linn , Denise och Issa tillsammans med några andra från B klassen.Dock var inte alla lika nöjda som jag och jag hoppas att folk får byta lite.Vissa personer fick inte ens gå med folk som kände så väl.Men jag antar att skolan ser det som en bra sak att splittra upp klasserna till mindre och att man lär känna nya folk på det viset..Jag personligen tycker att det är lite surt då vi alla tjejer som gick i A klassen fått en sån bra kontakt och att klassen verkligen var en bra grupp !

 

Dagen har varit lång för jag är ganska så trött i kroppen och huvudet nu ! Även om vi inte gjorde så mycket i skolan.Daniela och jag började dagen med en Chailatte , sen gick vi till skolan , hade upprop , träffade nya klassen , åt god lunch och vid 14.00 bjöds det på tårta.Dock känner jag efteråt att jag kunde låtitbli den biten..

 

Nu sitter jag hemma i min nybäddade säng som min fina pojke ♥ var så duktig och bäddade imorse :) Han är så söt !! Snart ska jag väl duscha och försöka få ur det grå/lila från silvershampoot i håret.Senare blir det middag och ikväll har jag inga planer så det är skönt !


Första gången på veckor !

Det är första gången på veckor då jag vaknar tidigt.I morse vaknade jag halv åtta och har varit vaken sedan dess :) Jag har suttit framför tv:n och pratat med mamma och nu städar jag rummet.Robert kommer hit idag så jag har väl inget annat val än att städa haha !

Det ska bli underbart att få se pojken igen ! Har saknat honom så :)

Tävling i sammarbete med Gniztra

Jag är med och tävlar hos Crazyangel om en valfri vara från Gniztra.com :)


Skola på Onsdag

Onsdag ( 24/8 ) börjar skolan :) Det känns faktiskt kul att få komma tillbaka igen ! Jag hoppas på att vi får börja med håruppsättningar så fort som möjligt igen för det är något som är riktigt kul att göra ! Och dessutom är det alltid kul att fylla ut kategorin "Frisör" här i bloggen och få visa er en massa nytt ! :) Bilden ovan är en uppsättning som gjordes i ettan av mig.


Lockigt

Jag brukar mest köra på plattat hår och mittbena :) Men igår fixa jag till mig lite extra och lockade håret fram lite.Luggen blev inte som jag ville , antagligen bara för att jag slarvade till stylingen lite men det kändes ohövligt att vara inne och fixa håret i en halvtimme när kräftskiva med grannarna bara händer 1 gång om året :)


Kräftskiva

Igår var det gatufest/kräftskiva som gällde med grannarna :) Det var kul ! Vi samlades utanför vår lilla gata och tog med oss mat ut och åt tillsammans.Efter "middagen" kom Daniela dit :D Vi satt och rökte vattenpipa som min syster hade fått av en vän och så pratade vi en massa ! :) Vid halv två på natten åkte Danni hem , det var en lyckad kväll enligt mig ! :)


Krogen ikväll !

Ikväll blir det krogen med tjejerna från gamla klassen ! :) Det ska bli kul ! Digitalkameran kommer hänga med så jag hoppas på att få några roliga bilder med mig hem !


Blekte utväxten igår ! :)

Igår bekte jag utväxten med Mood ultrablond :) Här är utväxten jag hade innan ! Hemsk ! Mitt "riktiga" hår ser myckt mörkare ut på bilden eftersom att det är smuttsigt..Det var i alla fall skönt att bli av med utvxäten ! Och nu är mitt hår lite ljusare igen !


City

Snart ska jag dra in till city med Daniela :) Vi ska fika och jag ska väl köpa nytt smink.Vi får se vad vi hittar ! Dock ska jag nog inte shoppa allt för mycket eftersom att jag kommer att behöva mina pengar framöver !

Snart blir det kallt på riktigt ! Då får jag äntligen använda min pälsmössa igen ! ^-^ Dock är väl det de ända positiva med att ha vinter..att man kan använda pälsmössor och tubhalsdukar ?


Sista veckan..

Jag har precis kommit under fund med att det här är sista sommarlovsveckan ! Den 24:e börjar jag 2:an i gymnasiumet och mitt schema kommer förmodligen att se hektiskt ut !

Den här veckan har jag i alla fall planerat in massa roligt :) Imorgon ska jag vara med Daniela och vi ska fika och vara i stan ^-^ Vi får se om vi är med varandra på Torsdag också ? På Fredag ska jag ut med Emma och förmodligen lite av hennes / mina kompisar på krogen så det blir jättekul ! :D På Lördag så är det "gatufest" ute på gatan.Jag kommer väl att vara där lite för sällskapetsskull men på kvällen ska jag ut och dricka Rosé med Daniela :) Det är väl det som jag har planerat.Men jag ska även hinna åka till Väsby för att hämta mina saker som jag har där , alltså skor , tröjor mm. Det här veckan kommer jag inte vara med Robert eftersom att han är bortrest så det är inte så kul :/ Men jag hoppas hoppas hoppas att jag får träffa honom i skolveckan eller nästa helg !

Bild på mig tagen i en utav frisörsalarna :)


13 Augusti - 14 Augusti 2011 , ( Lördag - Söndag )

I går , Lördags så åkte jag till Robert :) Jag fick sällskap av min syster som också skulle dit , men för att träffa hennes pojkvän.Dom bor ju trost allt nästan grannar ;) Så det var kul att ha lite sällskap på pendeltåget för en gångsskull :) När vi var framme satte vi oss direkt i min systers pojkväns bil och körde till en liten strand där vi badade ! Det var faktiskt rätt så skönt i vattnet :) Varmare än i luften !

Efter det splittrades vi och jag och Robert åkte hem till honom där vi tittade på film , "Hollywood gigolo" och myste ^-^ I dag sov både han och jag länge , jag vet inte varför men jag var super trött och sov längre än Robert sen..ganska så vanligt i och för sig..

På dagen åkte jag hem och nu är jag trött efter att ha suttit på pendeltåget ett tag.I dag ska jag fixa naglarna lite.Mer planer har jag väl inte :) Men det är Söndag och då får man vara lat !

 

Bild på mina naglar förut :) Jag gjorde manikyr utan mallar så därför ser den vita toppen lite "skakig" ut.Jag klarar i princip inte av att ha square längre , för att dom går av hela tiden.Därför har jag rundade nu , får se om jag kan lägga upp en shysst bild på hur dom ser ut nu ? :)


Tack ! ♥



Tack söta Isabella ! Urgulligt skrivet :) Det värmde verkligen ! Jag slår vad om att du är minst lika söt ! Jag har skickat en kommentar i din blogg !

Inte som planerat..

Saker och ting verkar inte bli som planerade i helgen.Imorgon (Idag , Lördag) var planen egentligen att jag skulle vara med Danni men så blev det inte.Hon är sjuk stackarn :( Så jag hade tänkt att åka till pojkvännen idag och sova över men så blev det inte heller..

Imorgon kommer min mammas syster över och hennes man :) Så det blir grillning här hemma ! Men vi får se om jag stannar här eller om jag åker till Robert.Jag vill gärna träffa honom och gottgöra han för att jag inte åkte till honom idag..

Annars idag har jag färgat ögonbryn + fransar , gjort nagelmanikyr och hårinpackning.Nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen och sova så jag orkar upp tidigt imorgon ! Pojken är snäll och ringer och väcker mig ^-^

Jag vet inte varför men jag gillar denhär bilden på mig :) Den togs i Torsdag ! Dock hatar jag det blåa nagelacket jag har på bilden ! Fulaste nagelack ever..men jag var tvungen att ha något nagelack på mig för att det skyddar så bra.


I'm sorry

"You was right to the beginning darling
You need to save someone
Someone like me"

PRIVAT INLÄGG.

I belive..

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG.

Lite smått..

♥ Bommulstights från Lindex

♥ Lipgloss från Isadora

♥ Toothpaste , Denivit och Pepsodent white now

 

Detta köpte jag när jag var i Farsta i morse :) Jag har letat över allt efter vanliga bommulstighs.Jag var helt säker på att H&M skulle ha tightsen men dom hade bara några med viskos och jag är inte ett stort fan av viskos alls ! Det sitter illa och är obekvämt.Tillslut hittade jag i alla fall ett par tights som jag ville ha på Lindex :) Jag köpte också tandkräm och "puts" som ska ge vitare tänder , får se om det funkar ! :)


Trixar

Jag håller på att trixar med lite bloggdesigner , därför kommer jag väl att byta lite då och då och se vilken jag trivs bäst med :) Så det kan bli lite stökigt i bloggen framöver!

Borde sova..

Jag borde egentligen sova nu men jag kan inte..Jag vet inte vad det är med mig , men jag har ont i hela kroppen och känner mig inte helt bra helt enkelt.Det kan vara för att jag håller på att bli sjuk eller så har det något med medicinen att göra..

Jag tänkte i varje fall sätta på en film och försöka att somna till den.Jag hoppas på att jag känner mig bättre innan Onsdagen då jag förhoppningsvis ska träffa pojkvännen ♥ Det känns tomt att vara utan pojken..

Secure ♥

LÖSENORDSSKYDDAT INLÄGG !

Min nya poncho

Min nya poncho ! :) Denna köpte jag iförrigår med pojkvännen :) Jag tog också beslutet att jag behöver lite mer färg glada plagg i garderoben så jag köpte en hallonröd/rosa topp och ett par söta ballerina från TIAMO som jag förmodligen visar senare i bloggen för nu ska jag och naughty gå upp och äta "frukost" ^-^


Födelsedag

I torsdags fyllde min syrras pojkvän 19 år , gattis till honom ! :) På Fredagen därpå firade jag , Robert , min syster och hans kompisar honom på Bistro i Rönninge :)

På Bistro :) Systers pojkvän , hans mamma , och en av Roberts och min systers pojkväns kompis

Älsklingen ! :)


Valpen

För några veckor sedan var jag med en av mina nära vänner Fanny :) Vi fikade och sedan åkte vi hem till hennes syster för att äta middag och titta på hennes underbart söta valp ! ^-^

På bilden är Bosse ca 6 veckor gammal !

Bloggningen blir lite utlämnad nu då jag är med pojkvännen :)


Bilder :)

Utan smink :D


Tjejkväll ♥

Danni är här med mig nu och vi sitter och har mer än 1 kg godis som vi knappast kommer att äta upp !? Men gott äre :D Snart ska vi titta på film och hämta cola omnomnom ^-^ Danni sover över här inatt :)


Snart är det dags !

Snart är det dags för en tjejkväll med Daniela :D Men först ska jag stryka , städa , tvätta (redan gjort) , dammsuga och duscha.Daniela kommer hit vid 18.00 så jag måste lägga på ett kol nu ! :) Vi ska till Gubbängen och köpa nam nam tills kvällen och jag ska passa på att köpa mat till frysen och kylskåpet här hemma när jag ändå är där.

Jag hoppas på att kunna ta några bilder under kvällen ! men var berädda på två osminkade tjejer i sånna fall ;D

Måndag , 1 Augusti 2011.

Denna vecka hoppas jag på många förändringar.Det har inte blivit så många bilder i bloggen dom senaste dagarna men jag har varit upptagen som sagt.Det är sommarlov och jag ska ta vara på dom sista dagarna ! Snart börjar skolan igen..Dock ser jag väl fram emot det men jag känner på mig och förstår att det kommer att bli mycket plugg när tvåan börjar.Det jag mest ser fram emot är väl dom individuella valen :) Då jag b.la har valt hudvård-make up , akrylnaglar , historia A och fördjupning i klippning.Känns kul !

För övrgt känner jag mig mycket bättre.Jag har inte ont i njurarna längre :) vilket är bra ! Dock har jag sovit ganska så mycket av medicinen men den är ganska stark också.Jag har sovit i drygt 13 timmar..inte så vanligt för att vara mig ! Men det släpper väl efter någon dag ^-^

Saknar min fina pojke..♥


RSS 2.0