That's alright

Jag tycker att du är perfekt och det vet du.

Jag vill så gärna ha dig.

Men samtidgt inte,för den enda jag behöver just nu är mig själv.

Den jag knappt kan hitta.


Fan vad söta ni är !

Jag vill bara tacka för alla söta och stöttande kommentarer jag får här i bloggen ang. mitt psykbryt..Jag vet att ni alla har varit med om detsamma,att något är extra jobbigt eller att man bara inte klarar att hantera saker själv.Och just nu kan jag säga att jag har det jobbigt,minst sagt.

Ett leende på läpparna får jag i varjefall när folk som jag knappt känner eller bara pratar med ett tag dyker upp med stöttande och positiva kommentarer! Ni är guld värda :)

I does not mean I love you

Detta inlägg är lösenordsskyddat och får bara läsas utav mina närmaste !:)

Mobilbloggning - Åker hem på onsdag

Mitt internet är inte tillgängligt på datorn därför kan jag inte svara på kommentarer just nu så dom svarar jag på när jag kommer hem,alltså på onsdag kväll :) jag ser att jag har fått flera stycken och det glädjer mig!

Besöksrekord igår igen :)


Igår hade jag hela 188 besökare :) Alltså ett nytt rekord för min blogg! Väldigt kul :) Bilden är tagen klockan tolv på natten därför var det inte speciellt mycket besökare då men idag fortsätter det att stiga på statistiken,kanske jag lyckas få ennu ett rekord till ? :)


Svart på konstiga kommentarer..


Svar: Vadå "Fjåårt" har du typ problem? Anyway..Okej Arre var ett lite komiskt namn men ah.. Undrade bara om man kunde heta det.Tydligen :) Och ja,på bilden som jag la ut på bloggen var det andra gången jag klippte honom.Alltså mitt andra försök.Och om du frågar mig tycker jag att det var ganska bra gjort :) Som sagt,övning ger färdighet bitch! ;)

23 Juli 2010

Om 3 dagar är jag hemma i Stockholm igen :) Dock skulle jag inte ha något emot att stanna här ett tag till eftersom att jag känner hur mycket bättre jag mår både psykist och fysiskt här på landet.Men samtidigt längtar jag tillbaka till alla mina underbara vänner ;)

Idag har jag bara haft tid för mig själv :) Jag har fixat naglarna,peelat kroppen samt ansiktet,använt
silvershampoot samt mitt nya balsam från John Frieda,mycket bra och luktar supergott! Till middag idag blir det antagligen grillat igen och jag har fått mamma att köpa fisk eftersom att jag inte vill äta så mycket kött.

Bild från gårdagen då vi drack lite,jag drack bara en cider och ett glas vin så det var inte så farligt.Vi lyssnade på musik och spelade kubb! Mitt lag vann haha.

Besöksrekord :)


Besöksrekord i bloggen idag! Otroligt kul :) Igår hade jag runt 55 besökare klockan tolv och idag är det mer än dubbelt så många! Känns grymt :) Hela 114 besökare och jag hoppas att besökarna forstätter att stiga.

Svar på tal! "ingen bryr sig om din vikt"


svar: Vadå "jag är smal och nöjd men bla.bla.bla" Vad har jag och min blogg med dig att göra? Jag säger inte att min kropp är ful,något sånt skulle jag aldrig påstå.Dock kan den bli snyggare om jag går ner till 44,det tycker i alla fall jag och det är det som är huvudsaken :)

Och jag förstår inte varför du utrycker dig så dumt: "Skaffa dig ett intresse,ingen bryr dig om din vikt" Tydligen gör du det gumman ;) Sedan säger du att det är tragiskt och det förstår jag inte riktigt heller.Varför skulle det vara tragiskt om man blir nöjd med sig själv ? Allt är inte perfekt,det vet jag och allt ska inte heller vara perfekt! Jag har lärt mig det men trotts allt kan man göra sitt bästa för att själv bli nöjd,eller hur ?

Tack för att du skriver din mail,skickar detta svar till dig nu :)


Besökare

Det är alltid lika kul att få kommentarer från er :) Och det är minst sagt kul att besökarna stiger.Bilden nedan printscreenade jag för ungefär en timma sedan,innan jag gick ut och besökarna forstätter att stiga! 52 kanske inte är så mycket för er,men för mig är det en hel del :)


21 Juli 2010

Idag har jag fixat med min dator.Ja,faktiskt hela dagen.Jag har plockat isär en del utav den,fläkten tog jag bort och gjorde rent osv.Jag känner mig lite utmattad eftersom att jag bara suttit inne,vilket är väldigt tråkigt också.Men senare ska jag ut på en vardaglig cykeltur med min syster så jag får min vardagliga träning :) ska ju ändå lyckas gå ned 2-3 kg.

som ni kanske ser är min fläkt väldigt dammig.Den funkade inte innan men jag lyckades fixa det så nu stänger den inte av sig som den gjorde förut :) Känner mig lite duktig haha ;)

Bloglovin

Bloglovin är ett enkelt sätt att följa sina favorit bloggar på :) Enkel uppdatering då man inte missar några inlägg.Det sparar också en hel del tid framför datorn :) Jag har använt mig utav bloglovin i ungefär fyra månader på denna blogg och jag ser att det bara går uppåt med prenumeranterna! Mycket kul :) Klicka på ikonen nedan eller i länken under headern för att följa just min blogg.


bloglovin


20e Juli 2010

Nu sitter jag med silvershampoo i håret och ska snart duscha :) ska passa på att prova min nya conditioner som jag fick med mig hem igår.Det var bara lite synd att jag inte fick med mig någon hårfärg hem för jag är otroligt suge på att färga håret! Men jag tror nog att det får vänta tills jag kommer hem till stockholm :) Vilket borde bli ungefär den 26 juli.Tiden som har spenderats här i värmlnad har jag låtit håret vila och använt så mycket hårinpackningar och annat som ska vara bra för håret.Jag vill inte direkt tappa allt hår..

Idag har jag inte gjort så mycket mer.Jag vaknade ganska tidigt idag och åt faktisk frukost.Något som jag nästan aldrig brukar göra annars.En dålig vana..Senare ikväll ska jag titta på film på tv:n och städa i rummet på övervåningen :)

Jag håller även på med en ny design.Men den kommer jag inte lägga upp förens jag är hemma ;)

John Frieda conditioner

Det blev en shoppingrunda idag igen i Karlstad :) Dock orkade jag inte med att gå i affärer i flera timmar eftersom att jag har kört på tom tank idag..eller rättare sagt,jag har inte ätit något alls idag.Det märkte jag genom att jag blev väldigt trött snabbt.Jag brukar enkelt kunna klara mig en hel dag utan mat,men tydligten inte idag.

Hur som helst :) Jag fick med mig en conditioner från Jhon frieda collection :) Jag har aldrig testat hans kollektion men vi hoppas att det är bra! 105kr egentligen men nu köpte jag den på rea för endast 79kr.

15% rabatt

L8nyberg har fått in nya härliga sommarsmycken! Nu erbjuder jag mina söta läsare 15% rabatt hos populära L8nyberg :) Skriv bara in "Fancy" i kassan så dras rabatten av.Denna kod gäller till och med 31 juli.Här kommer några utav mina favoriter:

Glöm inte att titta in på rean som pågår just nu :)

18:e juli 2010 - Det man inte dör av gör dig starkare

En lugn,solig dag har det varit här på landet :) Jag klagar inte! Ibland är det skönt att bara låta dagarna glida förbi..även om jag önskar att jag kunde fånga dagarna liite bättre här på landet ibland men men.Jag har rensat i datorn,lagt foton i mappar,januari,februari,mars,april osv. Så jag har äntligen fått ordning på jan-juli och så ska det fortsätta.Känns skönt att veta vart allt ligger :) Jag känner bara mer och mer hur jag vill försöka att få orning på saker och ting.Allt från bilder från mina dagar till händelser i mitt liv.Dock är det lättare sagt än gjort just nu.Men jag kämpar på :) Jag har hört att jag är en riktigt stark person,från vänner som inte känner mig allt för väl och mina närmaste,det stärker mig verkligen men jag hoppas att det stärker mig nog för att jag ska kunna se ljuset i det hela.Det som stärker mig i svåra tiden är ordspråket jag och min pappa delar "Det man inte dör av gör dig starkare"..Det är viktigt för mig att tänka positivt just nu och då hjälper ordspråket mig en liten bit på vägen :)


Nu har jag skrivit av mig lite,det är en sån sak som jag har bloggen till b.la ;) Dock skulle jag inte skriva om vad som helst här,även jag har mina gränser ;)

Svar på tal! Ätstörningar.


Ett kommentar som är totalt onödigt och idiotiskt sagt enligt mig.Jag tänker inte gå in på detaljer om det är sant eller inte.Det är saker som jag inte skriver om i bloggen.Jag vill gå ner i vikt eller åtminstonde stanna på min vikt som jag har nu,det är saken.Jag strävar inte att må sämre genom att äta mindre.Jag trivs bra att äta lite och jag vill inte gå upp i vikt,så enkelt är det :)

Dessutom är denna person en "Särskrivare" Haha,fail :)

17:e Juli 2010

Det har varit en regning dag här i Värmland :) Men det gör mig inget alls! Jag har gått en timmes promenad till kyrkan och minneslunden.Det var riktigt skönt.Lite motion skadar inte ;) Nu sitter jag hemma och tittar på My new BFF med Paris hilton,inte det vettigaste på tv just nu men underhållande.

Igår cyklade jag och min syster runt här på landet.Vi klappade söta tjutat och kalvar :) Tänkte slänga upp några bilder från gårdagen:

Bild från kyrkan.


Cykeltur i Värmland

Ikväll var min syster och jag ute och cyklade :) Det blev en timmes tur runt området på bl.a en fin nybyggd cykelbana :) Vi såg såklart massvis med kor och tjurar som vi klappade.Naw! Vi var även och besökte min mormors mamma och vattnade blommorna.Vi stannade även till vid minneslunden.

Nu sitter jag och är trött efter turen.Det var hur skönt som helst att komma hem,sätta sig i soffan och öppna en kall peach cider,en härlig kväll utan tvekan !:)


Again

I had like to meet you again.

But I don't want to get in your way.


Rosett plånbok

Denna plånbok var mitt sista köp ifrån Karlstad :) Även den har jag tittat in ett tag! Dock var den inte på rea men jag köpte den ändå för att den är så söt jag behöver verkligen en ny ;) Min förra plånbok var aldeless för stor och ful haha..Den här är liten,har kreditkorts fickor,plats för mynt,sedlar och gott om plats till mina kvitton :) Min förra plånbok hade inte ens en ficka för mynt..

Svar på tal ;)


Om ni undrar vem "Anonym" är så är det Mellis :)

Och för inte så länge sedan skev jag att jag var ute och joggade på bloggen.Självklart så börjar Mellis angripa mig och skriva onödiga saker,enligt mig.Det var inget stort men fortfarande.Man märker verkligen när personer vill bråka :) Personer som faktiskt gillar att bråka.

En sak är i varje fall säker..Jag har aldrig varit en bitch,är absolut ingen bitch och kommer aldrig att bli det ;) Däremot är det bitchigt att skriva dryga kommentarer till andra folk och att faktisk GILLA att bråka..haha.

Skitsamma,lämnar detta bakom mig nu :)

Friends

I know we are only friends..

But you means so much more to me.


Mobilbloggning

Just nu sitter jag inne på internet via mammas nokiamobil eftersom att min dator olyckligtvis inte funkar som den ska och jag har inte tillgång till internet.men jag hoppas på att jag köper ett trådlöst internet nästa vecka någon dag då jag ska till härliga karlstad :) när jag har tillgång till datorn igen kommer jag att ladda upp bilder från förra veckans shopping. Jag ska även ta mig tid att svara på era söta kommentarer :)

12e Juli 2010

Enkelt sagt så har jag varit upptagen här på landet så jag har knappt uppdaterat alls :) dessutom så vet jag inte hur länge jag kommer att ha internet här eftersom att vårat för tillfället kronglar och jag har fått något slagt virus.

Igår somnade jag ganska sent,dels för att tankarna höll mig vaken och dels för att jag bara inte var trött.Men tillslut somnade jag och sov tills klockan halv tre tror jag då Leif väckte mig haha.Det var ett tag sen vi pratade men vi bestämde att vi skulle höras idag,så det känns skönt.Det är verkligen en person som jag inte vill tappa kontakten med.

Idag har vi grillat till middag och nu ska jag antagligen ut och spela med min syster :) Dock måste jag sätta på mig en tjocktröja för alla mygg som är ute!

Change

I'm in porgress..to make a change.

The drugs makes me dreamless.

I'm nausea everytime I look at my last.


Jobb

Nu ska jag bege mig till eventet :) Får se hur länge jag stannar där och om jag kommer att jobba något.Det skulle vara kul att jobba lite i varje fall! Nu ska jag sätta på mig något anständigt och sätta på lite tonande dagcreme ;)

Hörs!

Lite planering

Nu vid middagen har mamma och jag planerat lite saker.Dock inte dom exakta dagarna..men vad som ska göras ovs. :)

Fredag- Jogga,grilla,fixa i trädgården.

Lördag - Event hela dagen/natten + jobb som servitör.

Söndag - Vi får besök hit :)

Och nästa vecka blir det av till Karstad och shoppa lite.Då ska jag även köpa hårfärg ;) Sendan får det räcka med avfärgningar och blonderingar.Tror att detta blir min åttånde blondering!


Landstället :)

Jag tänkte lägga upp lite bilder på landestället eftersom att några av er var nyfikna på hur det ser ut här borta :) Dock tog jag bara kort på själv huset framifrån som vi bor i eller "slottet" som dom kallar det här haha.Bakom huset har vi  även en stor lada :) Dessutom ävger vi en hel del mark härborta,ända ned till stranden.


Nu är det grillning på gång så jag ska ut och äta middag nu med min hårinpackning :) senare ska jag ringa Fanny och prata skitsnack med henne ett tag ;)

Camping i värmland

Videon är ganska mörk och kort men jag hoppas att man ser lite i varjefall :) Jag sitter på pakethållaren och filmar lite utav campingen :) Se videoinlägget nedan eller klicka här för att se den via min youtube kanal.

8:e juli 2010

Igår var jag vaken tills halv två :) Jag och min syster var ute och hon skjuttsade mig på cykeln från eventent somär nu i värmland. Jag kommer antagligen att lägga upp ett videoklipp idag om hur det ser ut osv. med alla vagnar,bussar och tält på camping plattserna :)

Idag hade jag tänkt att sola men tyvärr var det inte så mycket sol idag,så jag hoppas på att vädret är finare imorgon så jag kan få lite bränna.Jag är en aningen trött idag,men det är nog för min medicin.Jag ska sluta på den idag och hoppas på att jag kan sova ändå :)

Bild från igår på cyckeln och min väska haha..Jag kommer att ladda upp flera bilder senare (kankse).Men ett videoinlägg kommer absolut att dyka upp i bloggen snart :)

Mer shopping

Det känns som att jag har shoppat en hel del förra veckan och denna vecka.Men det är faktiskt väldigt behövande saker ändå :) Denna gång kom detta med mig hem:

Vaken

Nu sitter jag i mitt rum,klarvaken :) Även fast att jag somnade vid halv tre..Jag ska checka packningen en gång innan jag åker till landet,så jag vet att jag har precis allt jag behöver med mig.Jag kommer trotts allt att vara borta i tre långa veckor.Jag ska även hinna städa rummet innan jag åker.

Jag passade på att fylla på musik till min mp3 så jag har tillgång till musik i bilen ;) Jag ville ladda in i mobilen men jag förstår verkligen inte hur det funkar när jag använder experia haha,får ta reda på det någon dag då jag har tålamod nog :)

Packningen.En stor väska och en mindre (Dock inte den svarta på bilden)

Jag blev utvald !

Vilel bara tacka söta Tessan för att jag blev utvald som veckans blogg hos henne ! :) Jag blev väldigt glad när jag fick mailet idag.Tack så hemskt mycket gullan! Besök Mamma tessan :)

5:e juli 2010

Idag har familjen friat mamma :) Jag har även hunnit shoppa och träffat Andreas.Kommer sakna den pojken grovt nu när jag ska vara borta i tre veckor på landet men men..jag känner ändå att det kommer bli skönt att komma bort från storstaden ett tag.Dock kommer jag också känna att det kanske kommer bli en aningen långtråkigt på landet i tre veckor.Men jag hoppas att tiden går fort när jag ska sola,ut och springa,fiska,shoppa mm. ;) Slänger in lite bilder från idag :)



4:e Juli 2010

Sol,packning och städning är det jag har ägnat mig åt idag :) En ganska så slö vardag helt enkelt.Dock önskar jag att jag inte var så trött idag så jag orkade sola lite mer.Jag tror att det är för att jag äter för lite och dricker för lite men men ;)

Naw, cutiepies!


Dessa tjejer
hjälpte jag idag med att sätta in en header (samt justera om den i photoshop online) och att justera om bloggen lite.Och jag blir så tacksam när så lite gör folk otroligt glada! Det jag gjorde tog kanske 10 minuter utav min fritidtid,inte längre och för det får jag ett urgulligt inlägg med bild och länk! Jätte tack tjejer ;)


2:a juli 2010

Jag måste först och främst säga att jag är nog den lyckligaste i världen som har sånna underbara vänner! Bästa vännen Fanny ställer alltid upp och konstigt nog så lyckas vi alltid skratta oss igenom svåra stunder :) Och vi slog även vårat rekord i att prata i telefon,hela 2 timmar och 22 minuter.

Dagen har varigt riktigt bra :) Det började med att jag var ute och solade,det var hela 28 grader ute i solen! Dock orkade jag inte ligga mer än 15 minuter.Men hoppas på att ligga längre imorgon.Sedan har jag tittat på "Sommaren med göran" Och ja,den var helt okej.Det fanns vissa saker som var extra roliga men allt var inte i min smak.Den var lite för lång.Senare har det blivit middag.Det blev faktiskt inte grillat eftersom att det blir så tjatigt om man har det varje dag.Så idag blev det gott med lite småplock :) Lax,färskpotatis,sill och mycket annat! Nu ikväll har jag varit ute lite var stanns.Har gått för det mesta och det har varigt riktigt skönt väder ikväll,inte för kallt eller för varmt.


Underbar dag

Torsdagen har spenderat i stan,hos tandläkaren,på ute café och sedan grillning hemma :) Mamma och jag hade det jätte trevligt och det är faktiskt första gången på länge jag känner mig så fri.Jag och Mamma fick med oss bra saker hem från rean och sedan andra behövliga saker.Så jag är super nöjd! Middagen bestod utav kött,potatisklyftor och bbq sås.Dock grillade jag och pappa lax som vanligt eftersom att jag försöker äta så lite kött som möjligt :)

Ikväll är det spiderman 3 som gäller och senare ska jag prata i telefon med bästa vännen :) Imorgon ska jag antingen ut till stan eller Farsta för att köpa dom sista presenterna till mor.


Shopping

Dagen har bestått utav en tur till tandläkaren,fika,en sväng på stan samt slussen med mamma :) Jag fick med mig en bikiniöverdel från Gina tricot,smycken,hårfärg som mamma betalade,en väska och ennu en tröja från Gina.Nästan allt var på rea så allt som allt blev det 325kr mycket prisvärt ;) Jag lägger upp bilder på sakerna jag köpte senare eftersom att just nu är mitt rum stökigt så jag kan inte fota på golvet,så nu är planerna att jag ska städa samt rensa garderoben och senare blir det grillning med familjen och ikväll kanske en titt på "Sommaren med göran" :)

RSS 2.0