Rainbow shots ;)

 
Shots i olika färger beställdes på Hellströms igår då jag och Sofia var ute med ett större gäng. Riktigt kul att möta nya människor och knyta nya band :)
 
Idag kommer min fina mamma hem efter att ha haft semester på landstället ett antal veckor, det förtjänar hon! Saknar henne så det ska bli kul att hon äntligen kommer hem :)

Enkel Frukost/Lunch !

 
Idag har jag varit med Fanny :) Vi träffades och åt middag tillsammans, det blev en liten sushi! Satt perfekt. Efter det gick vi till Bea en snabbis ( slutade med att vi var där i över en timma..) för att köpa frukost/lunch till mig. Då jag inte känner mig så pass kreativ varje dag till att göra en nyttig o snabb frukost/lunch köpte jag barngröt :) Det blev fruktgröt med hallon,päron och äpple! Lät gott :) Köpte även värdens godaste bordsvatten med smak av hallon och grapefrukt, nya sommarfavoriten från ICA! 
 
Imorgon blir det till att vakna tidigt och iväg till Johanna med ett gäng :) Då blir det en heldag hemma hos henne med lunch, middag och annat gott!
 

Gröna Lund !! :)

 
Igår var jag och ett stort gäng på Gröna Lund ! Vädret var perfekt på en dag på Grönan då det varken var för kallt eller för varmt :)
 
Jag åkte ALLTING! så lite stolt är man ;) Jag som i vanliga fall är en aning höjdrädd åkte till och med nya Eclipse :) Den var härlig, med den fina utsikten! 
 

Storshopping :)

 
Juicy Couture parfym :) 188:- på rean. ( Ord. pris 535:- )
 
 
Flytande mineralfondation, mineralconcealer, mineralpuder, fondationborste och mineraliser från MAC, 1400:-
 
 
Redken extreme strengh builder plus hårinpackning :) 329:- ( Ord. pris 410:- )
 
 
Matrix Shampoo och Balsam, 169:-
 
 
Zenz Therapy Hair elixir, 199:-
 
 
Maria Nila Colour mask - Molton blonde. 169:-
 
 
Strumpor med stjärnor på och solglasögon från MQ :) 98:- tillsammans på rean.
 

Känns så oerhört skönt att ha köpt allt nödvändigt ! :)
I alla fall smink + hårprodukter. Nu har man slängt de gamla sämre sminkprodukterna som ger mig dålig hy och finnar..en ren lättnad! Jag känner att det var totalvärt att spendera pengar på ett så bra, drygt och läkade smink från MAC. Hårprodukterna blev jag rekomenderad av en frisör på Ginos. Tror starkt på dom :) Parfymen från Juicy Couture har jag kikat på länge men då var den bara 50% nedsatt i pris, nu fanns det en kvar av parfymen och den var nedsatt till 70% så självklart slog jag till! Nu kommer jag inte behöva shoppa på ett bra tag..
 

Sminkad på MAKE UP STORE :)

 
Jag o Sofia skulle in på Make up store för att jag skulle köpa ett nytt puder/fondation. Det slutade med att man fick en helsminkning av en som anställd på Make up store som jobbar som make up artist ( vilket tydligen alla anställda gör! ) Servicen är verkligen på topp på Make up store i Åhléns på Medborgarplatsen! :) Jag blev sminkad med MAC mineralfondation,puder,spray o concealer. Köpte även en del smink från MAC :) Det slutade med en summa på 1500kr, men det är det nog värt!
 

Tisdag, 16 Juli 2013 :)

 
Slappdag då man gått runt i Roberts alldeles för stora t-shirt i väntan på att han ska komma hem från jobbet :)
 
 
Robert o jag har spenderat flera dagar tillsammans och det har varit riktigt kul att bada i poolen, laga middag och kolla film på kvällarna med honom! Nästan som att man bor tillsammans :) Dock är vi ju inte direkt tillsammans men..något där emellan! 
 
Men imorgon tror jag nog att det blir att åka hem. För på Torsdag ska jag o Sofia som sagt möjligtvis till frisören :) Har lite ångest över mitt hår just nu då det ser hemskt ut..men jag försöker varva ner så gott det går..Tänk att ha ångest för en sån egentligen så "liten" sak som hår..
 

New bag ♥

 
 
Åh ! Så fin och stilig väska ! Kan ju inte annat än att älska den :) Den nya fina fiorellin kostade mig bara 399 kr på rean ( ord. pris 699:- ) lagom glad är man :) Det var på tiden med en ny fiorelli då min gamla börjar se en aning sliten ut..
 
 

Lagom kul i affären.. ;)

 
Robert och jag hade lagom kul i affären förra veckan..Liten keps till en liten tjej :)
 

Lunch i stan

 
Sofia och Jag var inne på Björn Axén för att köpa en färgbomb till mig då jag vill bli lite mörkare blond :) Det fick bli en 812:a. Dock blev färgresultatet inte alls bra då jag tror att jag har för ljust hår/få pigment för att färgen ska bli rättvis o fick istället en blå pärlton som nu lämnat spår efter sig i längdena..Tur att man ska till frisören I veckan och fixa både det o den hemska utväxten! :)
 
 
Till Lunch blev det Thai på favorit stället i stan! Så jäkla god thai och sushi :) 
 
Jag njuter av sommaren än så länge, just nu har jag varit flera dagar med Robert :) men jag åker nog hem igen på Onsdagen då det antagligen blir besök hos frisören ( kompisen Sofia ) på Torsdag. Då ska vi fixa varandras hår så det ser jag fram emot! Helgen ser lite suddig ut än så länge men en utgång är planerad! 

I poolen :)

 
Lekdag i poolen har det varit idag med Robert! Vädret kunde inte bli bättre så ett dopp satt perfekt :) Vi köpte färdiglagad kyckling, potatissallad och cider till lunch. Blev proppmätt! 
 
 
 

AK

 
Robert och jag besökte Akademikliniken idag för konsultation om näsplastik. Jag fick träffa en oerhört duktig och trevlig kirurg/läkare på mottagningen! ( Dr. Paolo Montemurro ) Dock gick besöket inte som jag ville då kirurgen inte kan hjälpa mig med mitt besvär..Besväret är ju att jag har en aningen osymetrisk näsa..mest enligt mig själv då..men det syns faktiskt om man tittar noga..Lite besviken blev jag att deras klinik inte kan hjälpa mig när man lagt ut 750 kr på besöket. Men tacksam för trevlig stämning och personal!
 
Nu får jag se hur jag går vidare med detta. Jag funderar att söka upp andra kliniker i framtiden och se vad som kan göras. Kirurgen här på Akademikliniken tyckte att jag inte skulle fokusera på det "lilla" problemet utan att försöka acceptera det och vara nöjd med det jag istället gillar med mig själv :) Lät vettigt !
 

2 par nya Jeans :)

Demin jeans från H&Ms rea, 75 kr :) "Low waist super slim"
 
Mellangrå jeans från H&Ms rea, 100 kr :) "Low waist super slim"
 
Åkte med min syster till Farsta idag för att hon skulle köpa hårfärg :) Röd hårfärg fick det bli till henne! Hon är väldigt mörkbrun så utan någon uppljusning tror jag tyvärr inte att hon kommer få det resultat hon vill ha..men hon ville inte riskera att slita på håret så jag lydde henne helt enkelt och la på en väldigt röd färg på hennes mörka hår. Nu ska vi bara se hur pass den röda färgen tar..
 
Vi stannade till på H&M och för skojs skull plockade jag ut ett par jeans i storleken 26/30 och 26/32. Dom såg så vidrigt små ut när jag höll upp dom bara för att kika på dom! Men till min förvåning fick jag på mig 26:orna! Lite stolt är man..trodde att mina 2 kilo som jag lagt på mig under sommaren skulle visa sig mycket men..

Björn Axén - Spray Mousse

 
Detta är nog min första hårmousse ( spray mousse ) som jag köpt ! Jag är inget stort fan av vanlig mousse då jag tycker att moussen har en tendens att kladda och klibba på både händer och i hårbotten..! Men denna spraymousse gör det lätt att fördela i hela håret utan att bli kladdig då det bara är att spraya en måttlig mängd i hårbotten :) Lättare än så kan det inte bli ! 
 
Vid latare dagar använder jag bara Lanzás volume powder som införskaffades för ett tag sen ! Funkar det med.
 
Köpte Björn Axén Urban Size Matters Volume Spray Mousse för 50 kr istället för 150 på Kicks :)
 

Björn Axén Urban Size Matters Volume Spray Mousse : Thickening spraymousse som ger volym och fyllighetända från hårbotten. Håret blir STORT och glansigt. Innehåller värme- och UV-skydd som bibehåller hårets kvalitet och färg. Passar såväl fint som kraftigt hår. Applicera i handdukstorrt hår. Spraya Size Matters i hårbotten genom att dela benor med fingrarna. Massera sedan igenom hela håret och föna.

Stadga: 4/5, Volym: 5/5, Glans: 4/5.


Blonde protein

"Blond protein" från Maria nila :) 99 kr på utförsäljning i en frisörssalong i Rönninge ! ( ord. pris 179 kr )
 
Blonde protein: är en djupverkande proteininpackning för skadat hår. Cystine bygger upp och cashmere silk mjukgör håret och ger ett silkeslent resultat. Sheasmör och avokadoolja återfuktar, stärker och ger glans.

Aroma duschcreme :)

 
 
Väldoftande Aroma duschcreme i dofterna lavendel,melon och granatäpple :) En av duschcremerna kommer nog stå hos Robert ! Bra att ha där ! 58 kr för 3 reseförpackningar.
 
 
Och en större flaska med duschcreme med doft av kanel :) Kostade bara 20 kr och tänkte att det kunde vara kul att prova på en obekant doft i duschen! Jag kan tänka mig att kaneldoften passar som bäst på vintern :)
 
 

Om drygt 2 veckor..! :)

 
Om drygt 2 veckor har jag bokat tid på AK för att få mer information om priser och eventuella nackdelar med en näsplastik. Jag hoppas att en näsvingeplastik inte är alltför dyrt och att man har råd med en sån operation inom snar framtid ! Men man ska inte hoppas på för mycket.. i värsta fall får det vänta. Men helst inte..

Lumene - Matt touch

1 ansiktsrengöring och 1 toner :) Båda för 158 kr

Hoppas skarpt att dessa produkter funkar då jag har smått problem med oljig hy..Speciellt på mornarna och under dagen med elle utan smink.. det är så påfrestande och ser dessutom inte fräscht ut! Håller tummarna för dessa produkter! :)
 

Heldag med Sofia :)

En ny x-cider smak som provades på Pizzahut där Sofia och jag åt middag innan en lugn utekväll på Hellströms/Soft bar :)
 
Vi åt Tropical chicken utan bacon..en riktig god middag !
 
Goda drinkar som beställdes vid utgången sen ! "Blådåre" och "1 päron till farsa" ;) Man måste ju bara älska de nya namnen på drinkarna..!
 
Heldagen med Sofia bestod också av shopping under dagen :) 
 

RSS 2.0