Nacka forum

Idag har jag spenderat dagen med Danni i nacka forum :) Vi fikade på espresso house och åt en jätte god lunch på il piatto :) Medans Danni shoppade loss och hittade nästan allt hon behövde fick jag med mig en fin korallfärgad sidentopp och mina drömskor!

Lite bilder från dagen:

Jag som sitter och messar , det blåste som fan!

Lunchen på il piatto , kycklingsallad :)


Måndag , 30 maj 2011.

På morgonen på väg till skolan mötte jag Danni för att hon skulle lämna in en uppgift till våran mentor ( eftersom att betygen sätts i övermorgon ). Jag köpte med mig en is chailatte och sen satt vi på matten och spelade bingo.Alltså typ mattebingo där man skulle räkna och grejer..Danni och jag stannade ett tag extra i skolan och sen åkte vi till Gullmars och var där ett tag och chillade :)

Nu ska jag städa och göra ordning i garderoben.Jag måste leta efter mina nycklar och åk-kort som spårlöst försvunnit..Imorgon är det en hel dag shopping med Danni som gäller :) Awesome!

Bild på mig och Danni :)


Lårutmaning!

Jag kikade in på Egoinas blogg och såg "lårutmaningen". En jättebra utmaning tycker jag ! :) Det är många som följer kissies blogg ( som tur är är inte jag en av dom..) där kissie ständigt visar upp sin onormala beniga kropp och tycker att knappt äta något och att väga aldeless för lite är ett idial som man ska följa för att hålla sig snygg.Jag skulle inte vilja leva med en sån livstil , man ser faktiskt sundare ut med lite kurvor :) Allt om utmaningen står på Egoinas blogg , i detta inlägg :)

Här är mitt bidrag till "lårutmaningen". En oredigerad bild tagen med kameran aldeless nyss :) Mina lår kanske inte går ihop men jag ser sund ut i alla fall ! Och sund livsstil stöttar jag !


Bloggdesign

Jag håller på att göra om bloggdesignen lite :) Har jobbat på den i några timmar nu , men klockan är snart två så jag känner att det är dags att sova ! Imorgon är det plugg som gäller.

Det kan se lite konstigt ut nu att kommentera och så men jag jobbar på det !^-^

Hårprodukter


Jag är med och tävlar om detta paket för håret hos Linda :)


Torsdag , 26 maj 2011.

Dagen började med nationellt prov i matte för mig , vilket betyde att jag missade min sovmorgon men men..Provet gick väl sådär.Matte är inte min starka sida direkt.Sedan hade vi utvecklingsamtal idag på frisörlektionen vilket gick bra :) Förutom att jag inte alls gillar min mentor ( jag är inte den ända som ogillar honom..).Han gav oss uppgifter som vi skulle göra om och dom ska vara klara på måndag typ..smart kille att ge oss läxor som vi kunde fått för länge sedan typ en vecka innan vi slutar..

Bjuder på en bild tagen på mig idag med webben :)


This is me :)



Extensions

Idag fick vi också träna på att sätta in extensions med keratin wax :) Vi fäste några slingor var på en "hårmodell".Det var inte så svårt men man var lite mer nervös eftersom att man satte fast slingorna på ett riktigt huvud på en människa och då vill man absolut inte att det ska bli fel.

Bilder från morgonens lektion:





Corn rolls

Idag i skolan fick vi träna på att göra Corn rolls :) Det var kul men gick sådär..det var första gången jag gjorde en utbakad!



Bilder från stan idag med Danni :)

Efter läkarbesöket idag blev det fika inne i stan med Danni på Coffeehouse by george :) Jag beställde en Chailatte som vanligt , alltid lika gott ! Sen gick vi runt och kollade lite affärer.Ska in till stan imorgon igen och kolla lite mer och fika igen , så mysigt att fika ute nu på sommaren!

Jag och Danni ♥ :




På jobbet

Just nu sitter och på jobbet hos mamma och pappa och har precis ätit en god lunch , kycklingsallad och redbull blev det :) Snart ska jag gå och möta Danni och vi ska gå och fika och kolla lite affärer.Hoppas på att få med mig några bilder från stan idag då digitalkameran är med :D


Tatuering & weekendresa

Vinn din drömtatuering! Tävla om en weekend i Stockholm med entré till Stockholm Inkbash - http://www.tlcsverige.se/tavla/

Måndag , 23 maj 2011.

Idag har typ ingenting hänt.Det är "den här veckan i månaden" igen för mig..vilket betyder att jag blir väldigt trött och har sovit väldigt mycket idag.

Nyss pratade jag med Danni och vi bestämde "dejt" imorgon inne i stan med fika.Hoppas att det är lika bra väder imorgon som det är idag då ^-^ Men innan våran dejt ska jag till läkaren och knyta ihop mitt gruppsamtal som jag hade i höstas.Kommer säkert gå fin fint!

I veckan hoppas jag också på att hinna åka till Gnesta , gå på bio , åka till Väsby och få se provresultaten i matte nationella.

Farit hit och dit

Åh jag har knappt haft tid till att äta idag , så mycket har jag haft för mig! NU var det första gången jag åt idag..klockan kvar i nio..det är inte klokt :p

I Fredags var jag ute med Martin och Linn på hennes salong och sen fikade vi på Coffehouse by George  :) På kvällen åkte jag in till stan och satt på pubben med Leif ^-^ Efter några jinx och öl åkte vi hem till honom för att jag ville se hans nya lägenhet och den är faktiskt jättefin :) Och hans säng är underbart skön! I alla fall..spenderade natten där och somnade inte förens fem på morgonen.

Vid elva på förmiddagen idag åkte jag hem , sminkade mig och sen var det bara att dra ut igen , denhär gången till Väsby.Jag var där någon timma och sen skulle jag hem igen.På hemvägen stannade jag upp vid Andreas jobb och hälsade på där , gissa om pojken blev överaskad ^-^ Det var kul att se att han blev så glad.När jag ändå var där bestämde vi oss för att vi skulle ses ikväll :) Så nu har jag lite att göra innan han kommer hit.

Bild på mig från idag , puss haha :


Linn & jag

Besökte Linn på praktiken idag där vi fixade varandras hår ^-^


Mot stan :)

Det blev ingen blekning hos Denise idag så vi får ta det en annan vecka men det passar mig ännu bättre :) Istället åker jag in till stan för att söka praktikplats och vara med Martin eftersom att han bor i närheten :) Vid två åker jag nog in till Linns salong där hon ska shamponera mig och föna mitt hår och jag ska nog shamponera henna och locka hennes hår ^-^

Sax över kam 2

Jobbade med sax över kam idag igen på eftermiddagslektionen.Tyvärr hann jag inte föna så man kan se det fördiga resultatet




Bild på mig från Stan idag


Har Denises snygga skinnjacka på mig höh ! :)


Torsdag , 19 Maj 2011.

Torsdag..det betyder att vi hade en lång färg och klippdag ^-^ Färglektionen var roligare än vanligt då vi började med "Service". Alltså hur man tar hand om kunder osv. :) Och så gick vi lite smått in på hur man hanterar extensions! Jag skrev ner allting om det vi gick igenom så nu är jag expert ;) Fast nä..inte riktigt :) Men två och en halv sida med användbara tips fick jag skrivet :)

Dagen avslutades inne i stan med Danni och Denise ^-^ Vi fikade , Denise gick på jobbintervju ( hoppas hon får jobbet! håller tummarna för dig ♥ ) och så gick vi runt någon timma i affärer och förbi Denises salong för att hon skulle fixa lite saker men det var tyvärr stängd så då åkte vi alla hem istället.Jag ska förhoppningsvis dit imorgon och bleka utväxten :D

Föresten så såg jag provresultatet av klippbeskrivingsprovet som vi hade här om dagen. Jag fick vg/mvg , högst i klassen ^-^ Awesome!



Onsdag , 18 Maj 2011.

Det var typ provdag idag kan man säga.På morgonen var det Matte nationella som gällde och det kändes som att det faktiskt gick okej.Men jag ska inte ta ut något i förskott..Efter det hade vi klippbeskrivningsprov och det gick galet bra !:)

Jag slutade vid halv elva och hela eftermiddagen har spenderats med Danni igen ^-^ Vi åt lunch , shoppade ( jag fick bara med mig svarta snoddar , guldiga hårspännen och en svart dipliner så det är inte mycket till att visa i bloggen ) och sen solade vi solarium där det hände västa pinsamma saken..Asså jag trode att jag satte i pengar i nummer 3 ( vanligt solarium där man ligger ner ) och gick in i rummet men sen två minuter efter ville den inte starta och precis då kom jag på att jag hade lagt i pengar i 1:an som var ett stå solarium så ja ba "Fuuuck" typ sprang ut med bara string och alla mina kläder till rummet bakom.Som tur var såg inte jobbarkillarna mig springa runt där haha , skulle varit ännu mer pinsamt :p

Nu har jag precis ätit middag :) Tonfisk och ruccola , supergott och bra dietmat ! Snart ska jag fixa med lite skolarbete och efter det måste jag duscha av mig all lukt från solariumet..Imorgon är det en lång klippdag som gäller :D Då tar jag med mig digitalkameran :) Har blivit lite torrt med frisörbilder på senaste tiden.

Kaffe till Danni och Chailatte till mig , omnom!


Bild

Här är en bild som jag tror att jag inte visat tidigare i bloggen :) En bild på mig från en frisörlektion då jag hade lite längre hår ♥ Påminner mig om att jag måste färga utvästen snart..igen.


Hår , hud och naglar :)

Idag har jag tagit hand om mig själv heeela dagen ! :) Jag slutade 10.15 i skolan och var hemma strax efter.Jag har klippt mig själv , det blev snedlugg , klippt upp lite och klippt en aning kortare ^-^ ( bild kommer nog imorgon ) Plockat ögonbrynen ( lite smalare och mer form ). Färgat ögonbrynen + fransar , gjort nagelmanikyr , ansiktsmask , peelat kroppen och rakat benen :) Känner mig superfräsch !

Tisdag , 17 Maj 2011.

Åh hjälp mig..jag gillar verkligen denna scarf (bilder nedan) men är den inte lite FÖR söt för mig ? Vill inte se ut som en fukking tioåring precis ba Heei.. Denise och Jonna..Need your help ! Tar med den imorgon så ni får se hur den ser på , kommer lägga in en bild på bloggen också imorgon.

För övrigt imorgon händer det mycket kul ^-^ Det är klipplektion ( kanske klippbeskrivningsprov , inte säker. Får plugga ikväll och titta igenom våra klippbeskrivningar ifall det dyker upp ett prov imorgon ). Och sen ska jag och Danni åka en snabbis till Globen om hon vill det , har inte frågat henne men det går nog jättebra :) Jag ska bara dit på hemvägen en snabbis för att köpa en dipliner och lösögonfransar.Och sen ska vi sola solarium i närheten av mig :D Jag ska nog sola i stå-solariumet igen :)

Mer , bättre bilder på min nyinköpta scarf :

EDIT : JAG LÄMNADE TILLBAKA SCARFEN.



Jag och Danni

Bild på mig och Danni från idag då vi var och shoppade :) Vi hann inte att gå in i alla affärer som vi ville så vi bestämde oss för att planera in nästa shoppingdag som blir om någon vecka. Det blir efter studiebidraget rullat in :)

Jag till vänster och Danni till höger.Bilden blev lite skev /: Nästan helt vitt så man ser knappt mitt blonda hår..


Dagens planer

God morgon typ ! :) Snart ska jag till skolan och ha en lektion på knappt en timma och sen ska jag till Farsta för att möta Danni och vara med henne , myspys ! Vi ska fika och shoppa lite hade jag tänkt ^-^


Söndag , 15 Maj 2011.

Tråk söndag..jag som trode att det var Måndag och gjorde mig i orning för skolan höh.Men sen sa mamma att det var söndag , då var det skönt att veta att man han en ledig dag till :D Idag är det dåligt väder därför tänkte jag passa på att plugga och titta på film :)

Fick för övrigt hem min fin fina tunika från Nelly.com men det var en stor fet fläck på den så den byts ut mot en likadan.Lite synd att jag behöver vänta några dagar till på den..Tur är i alla fall att fakten tillbaks inte behöver betalas då dom har fraktfritt ett tag framöver :)


Drar ut :)

Nu drar jag ut för att sola solarium och sen ska jag hämta ut mitt paket från Nelly.com :) Jag ska prova stå-solariet dynamic idag !


Solarium

Jag och Danni var ju på solariumet idag :) Lite brun lyckades jag att bli efter bara en kvart! Jag tänkte sola lite imorgon också :) Vi får se om det blir 10 minuter på solariumet eller ute , beror på vädret.


Dermal anchor ? Skindiver piercing ?



Svar: Hej Angelica :D Fett med kul att du tittade in i min blogg !

Så här är det..Jag hade både skindivers OCH dermal anchors i tinningen :) Jag hade tre stycken. Dom två längst ut var skindivers och den i mitten med "bling bling" på var en dermal anchors :) Och Tack föresten ! ^-^ Tycker också att dom var fin fina :)

Lite fakta om percingarna :
dermal anchor: lite mer jobb att få i, sitter fast ordentligt, går att byta smycke, lämnar inga stora ärr.
skindiver: lättast att få i av dem båda, är mindre smärtsam(enligt en del) smycke går inte att byta, och den sitter inte lika bra som en dermal.


Bild från Google. En Dermal och en Skindiver :)


Skansen med FR10A

Idag vare skansen som gällde med FR10A , B och IV. Vi fick lite uppgifter som skulle göras och det fixade vi snabbt :) När vi var klara med uppgifterna tittade vi på djuren. Så söta så ! ^-^ När vi gått där en stund åkte jag och Danni och solade solarium och tog en fika efter :) En helt perfekt dag har det varit med underbart sällskap och bra väder !




Lista snodd från Denise (:

Snodde en lista från Denise

SKULLE DU HELST:
1. Pierca tungan eller läppen? Tungan
2. Vara seriös eller oseriös? Både och
3. Dricka grön eller röd mjölk? Grön
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna

SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon nu? Nä
2. Har du skolkat? Yeah..
3. Varmt eller kallt? varmt , utan tvekan :)
4. Soligt eller regn? Soligt
5. Fanta eller cola? Cola omnomnom!
6. Är du nyttig av dig? Jag försöker att bättra mig nu när jag är på diet.
7. Hur mycket är din månadsinkomst? Barnbidraget som ligger på 1050.Men brukar oftast få pengar av pappa när jag behöver höh.

OM MIG:

1. Vad heter du? Emelie
2. Hur svarar du i telefon? Hej det är Emelie..typ :)
3. Syskon? 2 trillingsyskon och en halv bror
4. Hur många barn vill du ha? Det har jag inte tänkt på
5. Vill du gifta dig? Ja om jag hittar den rätta
6. Favorit tid på dagen? Beror helt på vilken årstid och så.Dagen kan vara minst lika mysig som kvällen :)
7. Humör just nu? Lite trött men gla' ändå!
8. Sugen på just nu? Min barnmat som ska bli min middag.
9. Vilket shampoo använder du? Bobby's
10. Hur gammal är du? 18 år
11. Hur lång är du? 1.58 - 1.59 skulle jag gissa
12. Är dina föräldrar skilda? Nej
13. Vilken är din riktiga hårfärg? Mörkblont.
14. Vad väger du? 48,5
15. Har du någon sjukdom? Nej fy fan..
16. Vad har du för BH-storlek? Beror på hur modellen ser ut men oftast 75B - en liten C kupa.


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:

1. Pussat någon? Nej
2. Sjungit? Ja
3. Blivit kramad? Ja
4. Känt dig fånig? Nej
5. Saknat någon? Ja
6. Dansat galet? Nej
7. Klippt håret? Nä
8. Gråtit? Nä :)

GREJER:

1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? Nej
2. Har du en hund? Nej tyvärr inte.
3. Sover du helst ensam eller med någon? Det är mysigt att sova med någon men det kan vara skönt att sova ensam ibland också :)
4. Tror du på spöken? Nä
5. Är du mörkrädd? Lite.
6. Vad vill du ha just nu? En fettsugning..nä men..det finns nog inget som jag vill ha just nu.Jag är mätt och glad :)

VAD:
1. Åt du senast? En skål K-special med mini mjölk
2. Drack du senast? Saft
3. Har du på fötterna? Strumpor
4. Lyssnar du på just nu? All of the lights - Kenye west ft. Rihanna
5. Gillar du mest hos dig själv? Att jag är en stark person

Onsdag , 11 Maj 2011.

Ingen lärorik dag i skolan idag direkt. På den lektionen då vi har frisörämnen "klipp" fick vi istället svara på frågor om Gesäll och Mästarprovet.Vi har gått egenom Gesäll och Mästarprov förut så det var inte så svårt :) När vi svarat klart på frågorna fick vi gå hem men jag , Danni ( min diet homie ) och Jonna satt kvar i skolan drygt en timma för att vänta på att matsalen skulle öppna och äta lunch.

Jag var hemma vid elva och då solade jag igen.Det blev en timmes solning denna gång :) Ska försöka bygga upp min bränna stegvis.Imorgon längtar jag som fan ! Då ska FR10A , B , IV åka till skansen tillsammans :) Jag kommer att ta med mig digitalkameran och se om jag får tillfälle att fota lite :)

Bild på mig då jag hade lite längre hår :) Vet att jag har visat denhär bilden förr :D


Tisdag , 10 Maj 2011.

En spontan dag har det varit. Jag gick till skolan men jag hade inga lektioner eftersom att dom andra hade nationella.Surt fast ändå inte eftersom att jag fick mig en fin promenad hem :) motion som jag behöver då jag faktiskt började på min diet igår !

Vid elva tiden satte jag mig i solstolen och solade i 45 minuter , jag fick liite liite färg men inte mycket.En bra början i varje fall :) Senare började jag storstäda i mitt rum och lite på undervåningen.B.la så har lådor rensats från skit så jag får plats med saker som faktiskt behövs hålla reda på , känns skönt ! Jag har även köpt diet mat nu som jag ska äta framöver :) Jag ska också försöka med att äta mindre portioner i skolan och hemma och att äta regelbundet.

Under dagen messade jag lite med Martin. Han var i stan och var sugen på kaffe så jag ba "kom hit så kan jag göra lite kaffe åt dig pojk :)" så han kom hit , vi drack kaffe och sen blev det film.Han åkte hem för typ en halvtimma sen.Jag har hunnit fått mycket gjort idag och det är jag glad över för nu kan jag bara göra i princip det jag vill :)


Måndag , 9 Maj 2011.

Fin fint väder har det varit idag :) Så efter skolan passade jag på att sola , låg i solen i 40 minuter men fick inte så mycket färg idag , låg vid en dum tid då solen inte tar lika mycket antar jag.

Imorgon är det en kort skoldag och efter skolan ska jag direkt hem och sola.På kvällen kanske jag åker till Väsby och umgås med pojkarna en stund :)

Det är för övrigt myckte stress i skolan , jag vill hinna med så mycket på så lite tid.Papper ska lämnas in , uppgifter som ska göras klart , nationella i matte kommer snart också.Men jag antar att jag får ta vara på tiden så gott jag kan :)

Skål !

Bild från i Fredags :


Söndag , 8 Maj 2011.

I Fredags var jag på pubben men pojkarna.Därför bestämde jag mig för att hänga med tjejerna på klubben igår eftersom att det var länge sendan jag var ute med dom :) Trevligt var det i alla fall med snack , dans , shots och mer. Vid två drog jag hem till Martin för att sova över där , mys mys ! Jag har spenderat hela helgen sovandes hos honom , men det är bara kul ^-^

Idag kommer Andreas hit och vi kommer väl titta på film eller något :) Träffade honom en stund igår innan jag skulle in på klubben , känns bra att vi kan träffas lite oftare nu då han kommer vara i stan mycker mer i sommar.Han bor ca 2 timmar bort från mig annars..

Jag ska hinna med att städa upp lite i rummet för det ser hemskt ut ! Smink saker över allt , underkläder mm. och så ska det pluggas men det blir efter att jag varit med Andreas :)


presentkort på Kicks


Jag är med och tävlar om ett presentkort på Kicks hos Louise!


Presentkort på Gina tricot



Jag är med och tävlar om 750kr på Gina Tricot hos Emma! :)


Fredagskvällen

Fredagskvällen igår spenderades med Kimli och Martin på pubben :) Kul som vanligt ! Smakade en ny jinx - summer eller vad den nu hette , skitgod i alla fall ! Sen blev det öl resten av kvällen.Vi var ute tills klockan tre och sen åkte vi hem till Martin och sov där alla tre.Roligaste natten jag haft på länge med skratt och massa tönt prat ^-^


Väntrum

Vi har lektionssalar för frisörer i skolan på plan 1 och plan 2.Så här ser väntrumet för kunderna ut på plan 1 :) Självklart finns det klädhängare och toalett men det fick jag inte med på bild.Mysigt va ?



Torsdag , 5 Maj 2011.

Tordag betyder färg + klippdag :) Imorse hade vi färg och vi fick reda på omdömen och hur det gick på slutprovet i färg.Jag är nöjd med mina omdömen ! På klippningen övade vi på sax över kam igen. Supersvårt tycker jag då det gäller att få in tekniken rätt.

Imorgon är det utvecklingssamtal som gäller och jag är faktiskt lite skakis , men jag hoppas på det bästa :) Efter det ska jag göra mig iordning för utgång med Kim och Martin !

FR10A



Nya tröjan

Tog en bild på mig innan vi skulle börja klippa idag , mer som en dagens outfit bild :) Körde på uppsatt hår idag.


Dagens klipping

Idag fick jag vara snabb med klippningen.Jag har två och ½ klippning kvar och det ska jag hinna på 2 lektioner.Min frisörlärare var dock fett snäll och lät mig ta hem dockan och klippa klart en killfrisyr :) Tänkte göra det så snart jag har skrivit klart inlägget !

Dagens bilder :





Tisdag , 3 Maj 2011.

En timmes mattelektion med prov. Det gick väl sådär om jag ska vara ärlig.Hann inte klart hela så snäll som matteläraren är får vi som inte hann klart provet fortsätta med ett liknade nästa Måndag.Wish me luck liksom !

Snöade gjorde det idag också..snö i Maj ? Helt sjukt..Det är nu solen ska vara framme dygnet runt typ.Jag skulle solat idag på solarium men det uppstod krångel och sen blev det dåligt väder så jag hade verkligen ingen lust att gå ut i regnet.Jag har stannat hemma hela dagen sen klockan halv tolv ungefär , tittat på nya simpson avsnitt och nu ska jag plugga :) Dock har jag tappart bort min mapp med papper och allt som behövs , så vi får se om det ens blir något plugg idag..Detta tycks inte vara min bästa dag.Men jag hoppas på förändring imorgon för då har vi klipp och det ser jag fram emot :D


10 Snabba

Fanta VS Cola
Solsemester
VS Vintersemester
Fisk VS Kött
Hund VS Katt
Dusch VS Bad
SMS VS Samtal
Snygg
VS Rik
Guld VS Silver
Blond
VS Brunett
Chips VS Godis

Om du fick träffa vilken kändis som helst vem skulle du valt? Jag skulle vilja träffa Christina aguilera , helt klart :) Hon är sen många år tillbaka en insperationkälla för mig :)

Favorit färg? Svart.Det passar till allt liksom :D

Skulle du gjort om du fick 1 miljon? :D Shoppa , bjuda med familjen på semester , spara :)

Vilket är ditt favoritland och varför? Jag vet faktiskt inte. Har inte åkt utomlnads så kan inte direkt säga vilket mitt favoritland skulle vara.

Är du ihop med någon?
Nej

Beskriv dig själv med TRE ord Bjuder på mig själv , skrattglad och söt. haha !

Hur lång är du?
158 cm

Har du någon piercing eller tatuering? 6 st hål i öronen , har haft en piercing i näsan , har haft 3 st skindivers i tinningen.Har en i tungan och en i överläppen kvar nu..skl. fjortispiercing.Jag har inga tatueringar än :)

Vad anser du om plastikoperationer?
Det är absolut inget fel med det :)

Söndag,1 Maj 2011.

Söndag , jag är lagom trött kan jag säga.I Fredags var det fest ute i stan med pojkarna :) Det var en jätterolig kväll och det känndes bra att sitta ute och dricka lagom mycket.Börjar kännas att sommaren är här.

I Lördags , då det var valborg gick jag på hemmafest hos Micke med pojkarna och en annan tjej. Det blev förkrök hos Micke och sen gick alla förutom jag till brasan.Jag gick istället och mötte Viktor och Robin :) Jag kände inte för att gå ut eftersom att det var sjukt kallt..Jag satt hemma hos Robin ett tag med honom och Viktor, tittade på film och pratade och sen fick jag tillbaka till festen.Det var två awesome kvällar i alla fall ! :)

Dock har jag funderat lite , jag vill inte och känner verkligen inte för att dricka så pass mycket alkohol som jag gör.Asså att dricka varje helg ( och ibland till och med mer dagar än bara helger ) .Jag dricker mig kanske inte full varenda helg och så men det tycks alltid bli lite för mycket.Jag vill kunna satsa 110% på skolan nu innan sommarlovet börjar om några veckor.Jag har aldrig typ skitit i skolan , verkligen inte. Men jag vill bara vara lite mer "anständig" av mig om man säger så :)

Jag längtrar också tills min beställning från H&M ska komma hit ! Vill ha mina fina tröjor och tubtoppar ! :D

RSS 2.0