Covers

Nyss har jag tittat på Beck. Jag har duschat ( jag sov med hårinpackning i så jag sköljde ut den idag ) Bastat och nu ska jag ringa Andreas :) Jag ska försöka att somna snart med. Har planer för imorgon och då ska jag upp i tid! Sitter för övrigt och lyssnar på en underbar låt med Pixie Lott :) En riktigt fin cover på "Use somebody - Kings of leon". ---> Pixie Lott - Use somebody <---

Det finns även en annan cover på denna låt som jag också tycker om väldigt väldigt mycket ! :) En cover av Paramore, en av favoriterna! Denna är inte lika lugn, men minst lika bra om inte lite bättre ^-^ ---> Paramore - Use somebody <---

Det finns säkert otroligt många fler covers på denna underbara låt :)

Klippning

Ikväll har det varit en del plugg, tv tittande och prat i telefonen med pojken. Ska ringa honom snart igen för att prata ännu mer ^-^ Ikväll har jag även klippt min bror :) Det blev helt okej men han blev nöjd :) Han bryr sig dock inte lika mycket om det nu blir fel. Dock klippte jag inte snett och trimmern funkade som den skulle så jag är också nöjd. Jag klippte kortare på sidan och en längre tuppkam eller vad man nu ska kalla det :)

31 Oktober 2010

Söndag..igen. Dagarna går aldeless för fort enligt mig ! Nu när jag har lov i 9 dagar ska jag inte slösa bort mitt lov genom att sova bort halva dagarna. Det är en sak som jag bestämt mig för :) På lovet kommer det att bli en hel del plugg. B.la matte , eftersom att vi har prov efter lovet och Färglära som också kommer på prov. Så idag blir det en perfekt pluggdag :)

I veckan hoppas jag på att få jobba lite i salongen också. Jag bad min handledare att ringa mig om dom behövde extrahjälp eller så.Annars i veckan vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska till banken och fixa med studiebidraget och så ska jag förhoppningsvis åka till pojkvännen och spendera några dagar där :) Ska även höra med söta Linn om hon och jag ska ut och fixa naglarna någon dag ev. förlänga. Eller bara ta en fika :)

Två bilder från färgläran som vi hadde i Torsdags. Det handlade om dom tre grundfärgerna och blandning.Det kanske inte säger så mycket men jag kan nog inte förklara på ett bättre sätt ^-^ :


Underbar Fredag :)

Jag uppdaterade inte alls igår eftersom att jag gjorde annat.Jag hade en full-packad dag med saker att göra ! Det första jag gjorde var att gå till praktiken,slutade vid tre tiden,åkte in till stan med Linn,shoppade och åt på Subway.Alltid lika gott!

Efter det åkte vi vidare till Farsta,shoppade lite till och senare splittrade vi på oss. Linn skulle hem och fixa sig tills ikväll och detsamma gällde mig :) Jag var dock otroligt stressad eftersom att jag bara hadde drygt två timmar på mig att duscha,sminka mig,fixa håret,packa och hitta lämpliga kläder..Men jag hann! Jag åkte med tåget som rullade in i Södra station vid halv åtta och åkte en timma och 5 minuter till Södertälje centrum där alla vi skulle mötas som skulle på krogen :)

Vi möttes, alla 17 personer! Vi gick in och kvällen blev väldigt lyckad :) Även om varken Andreas eller jag inte drack något.På natten åkte Andreas och jag hem till honom och där spenderade jag natten. Otroligt vad dendär pojken kan göra mig lycklig ^-^

Halva dagen har spenderats hos Andreas. Jag åkte hem till Stockholm ganska sent dels för att jag var så otroligt trött och dels för att jag ville vara med honom ett tag till.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.Jag känner mig taggad på att gå ut på krogen,eller i varje fall träffa vänner :) Men vi får se hur det blir med det.Känner att jag kom hem ganska sent och är osäker på om jag verkligen orkar fixa mig så pass mycket om det blir krogen..Det skulle inte vara helt fel att träffa en vän och bara prata eller titta på en film. Annars blir det att jag stannar hemma,sätter mig och myser framför tvn och pratar i telefon med pojken.

Nu blev det ett ganska långt inlägg,det var väl kanske inte meningen men men :)


Stylat hår av Linn :)

I Torsdags stylade vi håret på varandra :) Det var kul men jag var så okonsenterad för typ första gången på en frisörlektion.Men jag får faktiskt skylla på att jag inte ätit något på hela dagen i skolan och vi slutade runt fyra ?! Linn shampoonerade mig,fönade mitt hår och stylade mig :) Lockarna gjorde hon med plattång !
Slänger upp en bild på mitt hår efter stylingen:

Mer uppdatering när jag är hemma :)

Jag har inte uppdaterat så mycket dom senaste två dagarna eftersom att jag har gjort lite allt möjligt, dvs. att jag varit grymt upptagen! Det har varit skola,prao,shopping ( haha ^-^ ) krogen, övernattningar,pojkvännen osv.

Just nu är jag i Södertälje hos min pojke men ska åka här ifrån om någon timma eller så.jag uppdaterar mer när jag kommer hem :) Jag har lite bilder från stylingen ifrån Torsdagen som jag ska publisera. Och lite andra bilder från den dagen :)

Navelsmycke och frans/ögonbrynsfärg :)

Detta köpte jag idag. Ett nytt navelsmycke och frans/ögonbsynsfärg.Jag hadde väntat på att navelsmycket som jag ville ha ( Hadde nämligen spanat in smycket för några veckor sedan ) skulle komma in igen och det har det gjort nu :) Så jag slog så klart till !


Haha !


Ja,alltså i inlägget som NU heter "26 Oktober" hadde jag av någon anledning skrivit "26 September" som rubrik först/innan jag ändrade till det rätta datumet. Jag märkte inte själv att jag hadde skrivit helt fel månad x) Bra att någon upptäckte det i varje fall och tack för kommentaren :)

26 Oktober 2010

Idag har jag varit otroligt trött hela dagen! Det beror dels på att jag inte ätit så pass mycket som jag borde och brukar göra i normala fall. Har endast fått i mig en macka och en aktimel på hela dagen idag.. Tur att jag bara hadde en lektion på en timma idag ! Annars skulle jag antagligen somnat.

När mattelektionen var avklarad åkte jag raka vägen hem,slängde mig i sängen och somnade direkt. Dock liite för länge så jag råkade nästan missa mitt möte i Farsta.Men jag hann precis :) På mötet gick allt bra. Efter mötet gick jag runt i TRE timmar ?! själv i Farsta för att titta på någon bra ögonbrynsfärg och ett nytt navelsmycke.Men jag hittade inget navelsmycke i min smak så det får vänta ett tag till.Ingen lämplig ögonbrynsfärg hittade jag heller..Får antagligen leta lite mer. Jag känner att jag borde åka till stan snart men jag har aldrig haft orken till det.Kankse blir det av nu på lovet ? Det känns som en väldigt väldigt bra idé :)

Imorgon är det skola som gäller som vanligt. Mattematik och klipp blir det . Dock har jag för mig att vi BARA har teori imorgon så penna,papper/block och sudd behövs absolut! Dock brukar jag inte ha några problem med att glömma sånt. Imorgon måste jag vara skärpt!

Kvällen spenderas framför tvn med Chaite och så klart bastu lite senare :) Efter bastun måste jag lägga mig i tid.

Gillar / Gillar mindre vecka 43

Gillar:

♥ Att det äntligen är sässong för polotröjor,stickat osv. Älskar det!
♥ Mysiga hemmakvällar med bastu.
♥ Att det är lov när denna vecka är slut ! Behövs :)
♥ Att jag äntligen får byta mitt navelsmycke !

Gillar mindre:

♥ Snö och den kalla vintern.
♥ SL som aldrig kan hålla tiderna. Kankse ingen nyhet direkt..
♥ Att jag kommer att behöva plugga en del mattematik under lovet.
♥ Att jag inte har råd med en ny vinterjacka som det är nu..kanske får jag det lite senare i vinter. Jag får vänta och se helt enkelt hur min ekonomi kommer att se ut famöver.

25 Oktober 2010

Jag har mest sovit hela dagen. Vet inte vad det är för fel men jag är otroligt trött och grinig idag ( ? ) Men jag antar att man har dåliga dagar också.Dock är jag mest van vid att ha BRA dagar nu för tiden men men :) Det går nog över imorgon. Då är jag säkert lika pigg och glad som vanligt :)

Imorgon är det skolan som väntar och möte klockan 14.00 i Farsta. Super! Då hinner jag köpe lite nödvändigheter efter skolan i Farsta. B. la ska det inhandlas ett nytt navelsmycke till min navelpiercing :) Det är nämligen dags att byta snart ! ;) Och så ska jag köpa ögonbryn/ögonfrans färg. Jag brukar inte färga ögonbryn/fransar men nu när jag väljer att spara ut ögonbrynen till lite tjockare storlek är det finare att färga så det ser nogorlunda ut medans man väntar på ett snyggt naturligt resultat :) Färgen ska ändå hålla i ca 4 veckor..

Kvällen bjuder på plugg och chaite :) Ev. om jag hinner med ska jag även basta! Inte helt fel.


Vinn Britney spears Radiance


Jag tävlar om Britney Spears nya doft Radiance hos decevven.blogg.se . Var med och tävla du också! :)

23 - 24 Oktober 2010

Igår var det par-middag,som sagt :) Riktigt trevligt var det! Kvällen började med att vi alla satt på våran inglasade altan och rökte vattenpipa med infra värmen på och filtar till dom som frös, otroligt mysigt och minst sagt trevligt. Efter det ställde sig alla i köket och hjälptes åt med middagen, Tacos blev det ;) Vi åt i "salen" eller vad man nu ska kalla det.

Efter middagen gjorde vi lite allt möjligt. Vi satt och pratade och drack.Kvälllen slutade någonstans runt två tiden :) En otroligt lyckad kväll om ni frågar mig !

Idag vaknade jag för ungefär en timma sedan och har precis ätit frukost. Idag händer det inte så mycket..jag ska basta och duscha snart ( Lite av min drog att basta.. ) och senare ska jag plugga.

Bild från gårdagens middag.
Fler bilder kommer senare :) Dom ligger inne på min systers kamera.


Dags för sängen..

Det har varit en sjukt underbar kväll :) Bättre än förväntat ! Vi lagade mat/Tacos tillsammans, rökte vattenpipa och massvis med annat. Jag publiserar ett inlägg imorgon och förhoppningsvis lägger jag upp några bilder också :) Nu har alla människor gått och jag får äntligen sova..det ska bli så skönt att få lägga sig i sängen och jag tror att jag kommer att somna direkt..utan problem ;)

Bjuder på en bild från i Torsdags då vi gjorde folieslingor :)

Klockan är redan tolv..

Klockan är redan 12.00 och jag ska städa rummet, fixa håret, sminka mig,välja kläder ( Dock vet jag redan vad jag ska ha för outfit ) och duka. Innan gästerna kommer :) Det blir ju par-middag idag. Min syster drog egentligen igång hela idén och bjöd folk, jag hjälper bara till med resten men får självklart vara med på middagen och resten av kvällen :) Det kommer säkert att bli jättekul !

22 Oktober 2010

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Är bara riktigt trött. Jag har fixat lite med desigen som ni ser :) Klicka annars på F5.

Snart är det middag som gäller men innan middagen ska jag duscha och basta. Att basta är min drog nu i vintertid. Det blir alltid så men det är så otroligt skönt att sitta i värmen ^-^ Imorse såg jag föresten att den första snön har anlänt till Stockholm. På ett sätt är det mysigt , men endå inte. Visst är det mysigt när det snöar på julafton med annars så gillar jag inte snön.Inte vinter i allmänhet, jag är absolut ingen vintermänniska..Ikväll ska jag städa mitt rum och göra fint tills imorgon. Imorgon ska min systers vänner komma hit och jag ska äta middag med dom :) Det kommer nog bli kul !

Bjuder på en bild från i Torsdags på mig (till vänster) och söta Linn :) ( till höger) Jag höll för mitt ansikte för att jag hatar att visa mig utan smink, i varje fall på foton..

Haha, det var så kul i Torsdags också när jag stod och klippe Linns lugg på rasten inne på toaletten. Hon kunde verkligen inte låta bli att blåsa bort håret och det kom såklart i mina ögon haha.Men visst passar hon bra i lugg :) Skitfint enligt mig!

Små korsörhängen

Julia berg driver en egen smyckeswebshop där hon säljer sina handgjorda smycken, Juveliasmycken.se :) Sortimentet är stort och det finns allt mellan örhången,berlocker,armband och namnsmycken.Det finns alltså något för alla smaker. Hennes smycken tillverkas endast i några par/styck så det betyder, först till kvarn som gäller !

Min favorit är dessa korsörhängen:

Dubbel svinrygg :)

Denna håruppsättning gjorde jag idag :) Jag kämpade med den i ungefär två och ½ timme och när jag äntligen var nöjd och färdig såg jag fram emot att vikarierna som vi kommer att ha nu ett tag skulle ta en titt på frisyren och bedömma den ordentligt. ( Jag ville ha både kritit och beröm för dåligt/bra arbete ) men nej, hon tittar knappt ens..men jag hoppas att hon ser att jag verkligen försökt och lagt ner tid på mitt arbete.Det gör jag alltid !

Jag gjorde även shampoonerings prov på en utav dom och ja,det kunde inte gå bättre kan jag säga :) Jag shampoonerar i och för sig mycket på praktiken nu så jag börjar få in tekniken.Vi fick även veta om vi hade IG varning i något och det hade jag inte, så allt flyter på i skolan och jag är supernöjd ! :)

Här ser ni bak och profil på min dubbla svinrygg :


Folieslingor

Idag jobbade vi med folieslingor i skolan :) Det var jättekul att få lära sig! Som vanligt jobbade vi på dockor men utan riktig färg.Vi fick jobba med balsam så det blev lite svårare eftersom att dom gled lite men annars så gick det super !:) Det kommer fler inlägg med bilder lite senare ikväll :) Dvs. efter att jag ätit middag. 

Här är lite folieslingor som jag gjorde idag. Man kanske ser att dom glidit lite om man tittar i hårbotten men det är inget konstigt eftersom att vi inte fick använda riktig färg som sagt..

Ps.Dessa bilder kanske inte är helt intressanta för er läsare , men det är kul för mig att ha i mitt arkiv så att jag
senare kan jämnföra med det jag kommer att göra i famtiden.


20 Oktober 2010

Skoldagen började med teori och hårprov :) Dock bara ett prov som vi senare gick tillsammans så det var inte jätteseriöst om man nu inte hade alla rätt.Jag fick alla rätt förutom två,helt okej. Senare skulle vi klippa. Jag klippte klart min uppklippning på dockan och började med en längre variant utav klippningen Bob. Det var den första frisyren som faktiskt var lite svårt att klippa måste jag erkänna. Jag ska forstätta klippa på den nästa vecka eftersom att jag inte han bli färdig idag.

Bild på mig när jag står och jobbar :)


En längre variant av frisyren Bob. Kortare bak med B klippning och längre famtill :) Notera att klippningen inte är klar!

Uppklippning :)

Idag blev jag klar med min uppklippning :) Tyvärr hade jag inte tid med att styla eller föna håret men det syns att jag klippt upp i varje fall. Fick mycket bra kritik av läraren.

Jag ska snart uppdatera med händelser från dagen samt bilder :) Men först ska jag sätta på mig myskläderna och ta något att äta.


19 Oktober 2010

Sovmorgon och senare en timmes mattematik i skolan :) Det gick väl sådär måste jag säga,vi tjejer satt mest och pratade under genomgången haha. Kvällen har varit som en liten guldkant i vardagen, bastat, fixat naglarna, ögonbrynen, hårinpackning, vaxat benen. Känns riktigt bra och jag känner mig riktig tjejig ;)

Imorgon är det en rolig dag som gäller i skolan. Då har vi lektion i klipp , frisör :) Då kommer digitalkameran med som vanligt.


18 Oktober 2010

Igår satt jag knappt vid datorn.Dels för att jag var otroligt trött och för att jag helt enkelt hade annat för mig på kvällen.Då blev det 25 minuters bastning med hårinpackning och dusch. Hur skönt som helst ! :) Senare tittade jag på b.la south park på comedy central. Comedy central har blivit en av mina nya favorit kanaler , Jag börjar faktiskt att gilla stand up comedy. Jag som aldrig kunnat tro att jag av alla skulle kunna underhållas av det.Så fel man kan ha :)


Måndagen har bjudit på lite vardera. B.la shopping. Jag fick med mig två polotröjor och är mycket nöjd ! :) Långärmade och polotröjor är ett måste nu i vinter. Och jag måste säga att polotröjor passar mig väldigt bra ! Nu ikväll ska jag prata med pojkvännen och rensa i garderoben. Jag kom fram till att jag har ganska mycket tröjor/ leggings som inte används längre.

Imorgon är det mattematik som gäller och förhoppninsgvis får jag tillbaks provet som jag gjorde förra gången.Men jag räknar nog med att få göra omprovet.

Måndagens outfit :)


Detta är Måndagens outfit :) Svart ziphood, svart linne , Mörkblåa jeans , silver örhängen , Guldhalsband från Gold digger och Pärlarmband.

Svar på tal..igen :)


Svar: Min naturliga hårfärg som du kan se är ganska mörk. Jag skulle säga att min naturliga hårfärg är ljusbrun :) Dock ser den mycket mörkare ut eftersom att jag har utväxt på blont hår.

Försenad födelsedagspresent :)

Förra helgen så var Kenta och Annika här eftersom att dom skulle iväg på en båt med mina föräldrar. Dom passade även på att gratta oss trillingar som fyllt år :) Vi fick en väldigt behövlig present ! Jag och min syster fick ett presentkort på Ikea värde 500kr.Min bror fick ett presentkort hos Åhléns på samma värde. Jag vet precis vad jag ska köpa och hoppas på att det blir en tur till Ikea snart !


Onsdagens outfit

När jag ändå är igång här i bloggen så publiserar jag några bilder på mig från Salongen i Onsdags :) Onsdagens outfit var mitt puderlinne , mina nya svarta jeans , smycken ( som jag tog av mig eftersom att vi skulle shampoonera ) samt en militärgrön tjocktröja.


14 Oktober 2010

Dagen har varit slö. Väldigt slö..jag sov jättebra inatt men fotfarande så har jag lyckats sova hela dagen i dag. Nästan.Det är sjukt och skumt ? Dock känner jag mig lite piggare nu och ska försöka att städa mitt rum och senare plugga :) Ikväll blir det tv tittande och filmtittande på 6an och bloggläsande. Imorgon är det jobb på salongen som gäller. Vi får se om jag tar med mig digitalkameran.


En lista , Det var ett tag sendan.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Pjamasbyxor, puderlinne.
Vad använder du just nu för skor: Mina svarta ballerina om det inte är allt för kallt eller mina uggs :)
Favoritfärg på kläder: Ingen tvekan om svart :) Passar till allt!

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Pappa
Du delade en drink med: Fanny :) Bästa vännen. Vi delade inte precis men jag smakade av henne..
Du gick på bio med: Kommer inte ihåg. Var ett tag sedan..
Du gick på stan med: Robin Väsby och Viktor
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Låt du hörde:
Rihanna - Only girl
Film du såg: American pie - Naked mile som gick på tv för någon dag sedan.
Mat du åt: Köttfärslimpa, sallad och potatis.
Kram: Mamma
Puss: Antar att det var med Andreas
Fest: Chillkrök hos Robin väsby
Känslan: Glad
Ilska: Igår kväll.
Resa: -

Glädje: Igår , idag , nu :)
Dröm: -
Boken du läste: Det var otroligt länge sedan jag läste en bok..
Personen du träffade: Tjejerna i skolan :)
Personen du pratade i telefon med: Andreas. Vi pratar nästan varje dag.
Personen du fick sms av: Lee
Gången du åt en 7-eleven korv: Något jag aldrig gjort..
Gången du var utomhus: Några timmar sen..
Gången du sov: Imorse innan klockan 6 på morgonen då jag gick upp för att fixa mig till fotograferingen.
Saken du köpte: Det måste varit då jag shoppade i Nacka forum.

Om dig

Namn: Emelie ( Tänker inte skriva ut hela namnet i bloggen )
Ålder: 18
Längd: 158
Vikt: 45 , 6.
Civilstatus: Singel och trvis bra med det !
Smeknamn: Em eller Emmi.
Syskon: Två trillingsyskon och en halvbror.
Sysselsättning: Stundent. Studerar till Frisör :)
Bra egenskaper: Positiv , glad , social m.fl.
Dåliga egenskaper: Får lätt humörssvängningar haha. Det finns nog en hel del här också.
Hårfärg: Blond / Platinablond.
Ögonfärg: Mörkbrun.
Skostorlek: 36 - 37.


Klippning A , B och C.

Idag jobbade vi med att klippa så kallade A , B och C klippning. Jag hann inte bli klar idag men jag hinner absolut bli klar nästa gång och då ska jag styla håret så det kommer upp bilder på slutresultatet :) Här är bilder från klippningen idag:


Jag gjorde en "Special indelning" själv eftersom att jag tyckte att det var svårt på att hålla koll var man ska sluta klippa uppklippt ( C - klippning ) och då gick det hur bra som helst. Bättre att vara på säkra sidan eller hur :)

Uppdatering utav dagarna som gått..

Jag har gjort massvis med roliga saker om dagarna både förra veckan och denna :) Allt har varit helt underbart! Jag lever livet fullt ut helt enkelt.

Förra veckan shoppade jag en del, gick i skolan ( som vanligt ) jobbade på salongen, och i helgen sov jag över hos Robin väsby med Chrille. Det blev körk med Robin , Chrille , Tanja och Vikor. En väldigt kul kväll även om vissa blev lite för fulla haha. Men det var kul ändå :) Det blev shopping i Väsby Centrum innan jag åkte hem och jag fick med mig en jättefin Bh från Newyorker och två tjocktröjor som jag älskar så !

Denna vecka har dagarna bara flugit förbi..Idag var det matteprov som gällde och det gick helt okej. Jag fick även tillbaks mitt gamla prov och jag fick G så jag är väldigt nöjd med det. Sedan så var det skolfoto som gällde :) Jag tjatade om att jag ville sitta i mitten på en stol ( för oss som i kortare , ni som har tagit skolfoto vet hur det går till med att vissa får stå och andra sitta på stolar framför ) och jag fick mit vilja igenom och fick sitta i mitten ^-^

Denna vecka ska jag göra en del. Jag ska jobba i helgen , Träffa Fanny och hennes pojkvän , träffa Andreas och åka till Väsby om jag hinner :)

Hemma från salongen

Igår hann jag inte uppdatera eftersom att det mesta utav tiden gick ut på att baka ( eller åtminstonde försöka..) och lite annat. Igår var det även temadag i skolan, Vi hade Hawaii.det var roligt och allt gick bra :) Vi fick även sluta tidigare.

Idag har jag jobbat på salongen mellan 10.00 - 16.55 :) Tiden bara flyger förbi där ! Jag shampoonerade , gjorde lite slingor och fönade.Nästa gång ska vi snygga till lite på salongen , jag ska få se hur man gör akryl naglar och kanske få en färlångning själv ? Vi får se om jag vill/behöver det :) Jag trivs i alla fall super bra på salongen.

Snart kommer lite utav släkten hit och vi ska äta kräftor , gott ! Ikväll ska jag antagligen ut :) Så nu ska jag sätta igång att fixa mig.

4 Oktober 2010

Imorgon är det skola som gäller, 55 minuters mattematik och senare åker jag vidare till min gamla skola i Nacka för att lämna böcker och för att hälsa på mina gamla klasskompisar :) ska bli kul !

Ikväll har jag pratar med en nära vän. Det känns som att det är väldigt mycket som händer just nu och ibland önskar jag att jag inte kunde falla för någon så lätt.. Men vad ska man göra när känslorna tar över ? Nu ska jag fortsätta att titta på tv, fixa ögonbrynen och senare lägga mig så jag orkar upp i tid :)

Gillar/Gillar mindre vecka 39

Gillar:

♥ Att jag haft en underbar helg med olika vänner :)
♥ Spontana saker/händelser
♥ Att vi ska börja med styling i skolan
♥ Det kändes som att matteprovet gick hyfsat bra!
♥ Studiedagar

Gillar mindre:

♥ Att vintern närmar sig med stora steg
♥ Personer som förstör mitt goda humör..
♥ Att Linn och jag fick vänta i en timma för att ta min piercing här om dagen..
♥ Att mina pengar verkar flyga iväg..det kostar att ha kul ibland!

Lägger in detta inlägg i kategorin : Gillar/Gillar mindre :)

True ♥


Ja, det är ungefär så jag sumerar min helg med ord :) Jag kan inte förklara det mycket simplare än att jag haft en underbar helg med vännerna. Den har varit spontan och lyckad! Precis så som jag vill ha det. Dock har mycket pengar gått åt men det var det värt ;)

Förmiddag :)

I natt sov jag hyffsat. Jag älskar att sova på mage men det gick inte alls eftersom att min navelpiercing fortfarande är svullen.. men jag lyckades somna ändå :) Igår hände det inte så mycket, jag var ute en stund för att lämna en film och senare gick jag hem för att titta på tv.En helt okej kväll :)

Nu håller jag på att göra egen koksaltlösning för att rengöra med. Jag har kollat lite på internet efter recept på koksaltlösning och alla säger olika. Dock följer jag East streets recept.. Igår fixade jag även naglarna. Har inte tagit hand om dom på ett tag men nu är dom fina igen ! Jag kanske inte behöver göra nagelförlängning trotts allt ?

Annars idag ska jag städa rummet och plugga hade jag tänkt. Söndag är en typisk pluggdag ;) Ska även göra ansiktsmask och duscha.Vi får se vad som händer ikväll :)

Haha ! Tittade in hos söta Linn och fick se att hon hade publiserat denna "fina" bild där hon hade ställt upp min lugg..Men visst gjorde hon ett bra jobb med frisyren bak ? :)

Frisör: Linn
Modell: Jag
Bild: Linn/Tagen från Linns blogg

2 Oktober 2010

Gårkvällen spenderades med Robin väsby och andra folk :) Riktigt kul var det ! Vi träffades i Medborgarplatsen och åkte sedan vidare till Väsby där killarna krökade hos Robin. Jag gjorde inte det duktig som jag var eftersom att jag precis piercat mig.

Vi tittade på paranormal activity och en annan film senare på natten. Vid två gick nästan alla eftersom att det var bara 2 killar och jag som skulle sova hos Robin, ink. han själv. Vi alla somnade vid halv fyra någon gång :) Och imorse vaknade jag klarvaken vid sex, vad är det för fel på mig ?! haha. Men lyckades somna om efter en timma tills klockan tio i tio. Då tog jag pendeln hem :) Nu är jag trött, vi får se vad jag orkar göra ikväll. Jag ska fixa mig någorlunda ifall något roligt dyker upp!


Navelpiercing




Denna piercing gjorde jag igår :) Det gjorde inte så ont som jag faktiskt trode att det skulle göra. Det som gjorde lite ont var när dom skulle dra upp den och skruva på kulan. Det kändes kan jag säga ! 750 kr fattigare, men men. Jag gillade dock inte att vi fick vänta en hel timma på att få en piercing. På ANT piercade dom direkt och dom var minsk lika proffesionella där..Jag fick med mig salt hem och nyss har jag legat med saltlösning på piercingen. Den förra läkte super, på 2 veckor. Så vi hoppas på att denna läker lika bra :)

Jag valde en stav med en vanlig kula nere och strass uppe. 150 kr.Den är gjord på East street piercing.

 

 


Fika på Coffehouse by George med Linn


Som sagt, idag var jag ute i stan med Linn :) Hon mötte upp mig i Tallkrogen där vi åkte vidare in till skanstull och för att leta rätt på piercing salongen jag skulle till. Det tog ett tag innan vi hittade dit, men lite motion är aldrig fel haha. Tillslut hittade vi dit :) Jag fyllde i lite papper innan jag skulle pierca mig och vi fick sitta och vänta i ungefär en timma innan det var dags..lite drygt men vad ska man göra lixom ?

När jag väl låg och skulle ta navel piercingen så var jag lite nervös. Dock inte lika nervös som jag var när jag skulle ta min första piercing över läppen. Och nej, det gjorde inte ont när han stoppade in själva nålen men det gjorde ont när han skulle dra upp piercingen och skruva på kulan överst, aj aj ! Men det var det värt för snyggt blev det :) Dock var det lite för dyrt, 750 kr.

Efter det fikade jag och Linn på Coffehouse by George. Någon god karamellkaffe och morotskaka blev det för min del. Det blev våran frukost/lunch kan man säga, haha :)

Tack Linn för en underbar dag ! Nu ska jag sminka mig och hjälpa mamma med maten och senare ska jag ut till Väsby för att träffa Pojkarna :)

Done :)

Nu har jag och sötaste Linn varit ute och gjort en sak. Gissa vad ?! ;)


RSS 2.0