31 Augusti 2010

Dagen i skolan gick bra :) Jag fick matteboken idag så jag ska antagligen börja plugga ganska så snart! Det är prov om två veckor på kapittel ett så jag måste sätta igång.Jag ska klara matten denhär gången!

Efter skolan åkte jag hem.Jag satte på tv:n och somnade en stund.Inatt sov jag bara 3 timmar,vilket inte är tillräcklingt med sömn.Men jag lyckades vända fel på dygnet förra helgen så jag skyller på det..I veckan är det också min födelsedag :) Fyller 18 på Torsdag vilket kommer att bli grymt! Krogen och piercing väntar ;)

Nu ikväll har jag ätit middag på Donken.Det var ett tag sedan jag åt där men det var helt okej :)


Hjälp mig att bli veckans blogg :)

Nu har jag chansen att bli veckans blogg hos Stina :)

Jag skulle bli jätteglad om ni ville rösta på min blogg ! Alla utan blogg kan också lägga sin röst,skriv gärna i e-mail.Ni som har blogg får gära rösta och skicka iväg ett kommentar i detta inlägg så länkar jag er vare sig jag vinner eller inte när röstninen är slut :)

Rösta här så blir hag glad,jag är ettan,alltså Emmiq ! :)


Shopping

Shoppade lite idag igen :) Fick med mig ett par jeansleggings som jag så desperat behövt! Dom sitter sjukt bra på mig måste jag säga :) Så jag är nöjd! Fick även med mig ett armband hem.


30 Augusti 2010

Idag har jag spenderat dagen lite överallt :) Imorse var det läkarbesök som gällde men det gick bra,precis som vi trodde.Nyss har jag varit inne i Gullmars och varit med Fanny bästavän! Vi pratade,skrattade och hadde kul som vanligt.Förhoppningsvis följer jag med henne upp till hennes pojkvän och jobbar ett tag i helgen och gör annat skoj :)

Ikväll ska jag inte göra så mycket mer.Det blir middag och senare dusch.Jag är nöjd med min dag :)

Ps. Tack Simone för att du rättade mig i förra inlägget !:) Ibland kan det bli lite galet..


Reklam - Publiseras INTE

Alla som driver en blogg har antagligen råkat ut för samma sak som mig.Ibland får man kommentarer från andra bloggare som reklamerar sin blogg genom att skicka in ett kommentar som lyder ungefär : " Titta in min fina blogg där jag skriver om mig själv,min hund och familj osv.

Jag personligen tycker att sånna kommentarer är rent utav tråkiga.Istället för att reklamera sin blogg kan man börja med att skriva något gulligt kommentar eller liknande så blir det mer intressant :) På det sättet kommer jag att behöva titta in på din blogg,svara på kommentaren och då kanske jag lyckas fastna för din blogg.

För att göra det tydligare att jag inte publiserar sånnahär kommentarer har jag skrivit det i kommentarsfältet innan mina läsare kommenterar :)


Sjusovare..

Idag blev jag återigen väckt av en vän.Dock Andreas denna gång..Nu slipper jag i varjefall använda väckarklockan på mobilen eftersom att mina vänner väcker mig i god tid haha! Men som vanligt somnade jag om..Jag har märkt att det är så skönt att somna om efter att man vaknat.Vet inte varför men så är det :) Annars brukar jag faktiskt vara den morgonpigga personen.

Jag sitter just nu och tittar på tv.Men snart ska jag in i duschen och använda mitt silvershampoo (det lilla som finns kvar) Och nej,jag ska inte ha i det i sådär 40-60 minuter som jag brukar ha i det för jag har märkt att det lätt blir lila på så sätt.Nu räcker det med 10-15 minuter :) Jag tänkte även använda min hårinpackning från Depend som jag för övrigt tycker är sjukt bra! Den motverkar också gula toner,precis som silvershampoot :)

Resten av dagen ska jag spendera hemma.Det kommer att bli städning och garderobrensning.Föresten så klippte jag mitt hår ennu kortare igår kväll :) 5 cm rök.Som jag sa igår,jag är trött på det långa risiga håret!

28 Augusti 2010

Glad/lycklig och sprallig.Så kan man väl beskriva mig med ord idag.Jag känner mig nöjd.Nöjd med allt jag gjort dom senaste veckorna,alla hinder som jag har klarat av och jag är oerhört lycklig att jag faktiskt för mer än 6 månader sedan hoppade av skolan.För nu har jag fått en ny chans i Enskedegårds gymnasium..Ibland känns det som att detta var precis vad gud ville skulle hända :) Efter regn kommer solsken,är det inte så man säger ?

Alla har sina motgångar det vet jag,men man lär sig alltid något av dom.Mer eller mindre.Jag har lärt mig att mogna och att kunna ta saker mer seriöst.Utveckla mig själv och att kunna leva i nuet.Dock har jag en bit kvar att gå.Det kommer alltid att finnas motgångar i ens liv men minst lika mycket medgång :)

Nu blev det lite mycket "Tanke-prat" men jag försöker bara beskriva att jag faktiskt kan se ett ljus i tunneln och att saker och ting börjar klarna för mig :)

Annars idag har jag som sagt klippt mig själv (Se inlägget med bilder här) , Rensat och slängt kländer ur en av garderoberna och nyss har jag ätit en god middag med familjen och chris.Det blev lax som vanligt för min del med tomater,tomatjuice och rödlök.Mycket gott!

Senare ikväll ska jag bara ta det lungt och kanske titta lite på Family guy :) Jag ville färga håret idag men jag antar att det får bli imorgon eller i veckan.

27 Augusti 2010

Idag har jag städat rummet och jag hoppas på att jag hinner färga håret.Har även klippt mig själv,men bara topparna eftersom att det behövdes :) Andreas var här en stund också eftersom att han var i krokarna.Det var kul som vanligt! Träffar den pojken inte allt för ofta.Dock har vi tagit igen mycket tid den senaste tiden. Han öppnade även sin present och han gillade den minst lika mycket som jag gjorde.Dock var det inget speciellt,bara en liten gåva.

Andreas lilla present.Ett flätat läderarmband :)

Småsaker

Shoppade som sagt lite idag efter läkarbesöket :) Fick med mig en leopardmönstrad t-shirt som jag visar senare ikväll eller imorgon och ett par snoddar och hårspännen eftersom att jag alltid lyckas tappa bort mina som jag köper.Dock kommer jag alltid att lägga hårspännerna i min sminkvästa från Make-up-store hädanefter!

26 Augusti 2010

En härlig dag i skolan avklarad! Jag känner absolut att jag valt rätt linje den här gången :) Känner mig 100% säker på att detta är det jag vill göra i många år framöver..

Idag slutade skoldagen egentligen 16.05 men jag gick tidigare eftersom att jag skulle på ett läkarbesök.Det var så att jag hann precis i tid! Tog mig ungefär en timma att komma dit från min skola.Där gick det också bra.Bättre än förväntat :) Jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta än att allt verkar gå hyffsat bra just nu.Efter läkarbesöket hann jag även med att shoppa lite.Ett par snoddar,hårspännen och en t-shirt i leopardmönster.Nöjd!

Ikväll ska jag klippa mig själv om jag hinner,jag brukar göra ibland.Det ska bli kortare och mer uppklippt :) För i helgen ska jag bleka blondt igen! Längtar :)

Min kväll

Min kväll har varit skön :) Ska snart in i duschen och göra hårinpackning hadde jag tänkt och senare bli det sängen! I morgon väntar skolan.Från 9.20 - 12.20 :) Ikväll är det första gången jag har sett fångarna på fortet sedan pogrammet kom tillbaks på fyran.Det är inte lika bra som det var när man var liten,men klaga kan jag då inte göra.Fortfarande underhållande :)

Nelly shoe

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Skicka gärna in ett kommentar att ni har röstat så kan jag rösta på eran sko! :) Eller så länkar jag helt enkelt eran blogg när tävlingen är avslutad!


24 Augusti 2010

Min mage säger morr..så jag borde antagligen äta något snart!

Skolan började 8.20 och jag slutade en timma senare.riktigt skönt :) Det var ingen riktig lektion heller eftersom att vi hadde diagnosiskt prov.Det gick helt okej för mig,dock märkte jag av att sommarlovet precis varit över haha.

Efter skolan åkte jag in till Farsta en snabbis,där mötte jag även Robin rosa så det var kul.Jag fick med mig hårfärg (blekning) en sjukt snygg tröja från Carlings och en present till en vän!

23 Augusti 2010

En lung dag :) som sagt så hadde jag bara en lektion idag.Väldigt skönt! Sitter för övrigt och pratar med den sötaste personen i världen ! Det känns som att saker och ting börjar gå frammåt..men i väldigt väldigt små steg :) Men frammåt går det i alla fall !

Imorgon är det skola som gäller.Mellan 8.20 - 9.20.Senare vet jag inte riktigt vad som händer,vi får se vad dagen har att bjuda på.Snart ska jag göra lite te och senare blir det sängen :)

Lördag - Söndag

Igår var det en jättebra dag! :) Dagen började med att jag åkte till Farsta för att köpa underkläder som jag hade lagt undan,men jag kom försent så affärerna hann stänga,dagen kanske inte började så pass bra men den slutade näst intill perfekt.Det brev grillning till middag hemma och efter middagen fixade jag håret och sminkade mig och var redo för stan :) Jag träffade Fanny inne i stan och vi pratade och gick runt och hade allmänt kul.Hon visade bilder från massvis av konvent som hon hade varit på i sommar och det var riktigt kul att se.Vi mötte även en gammal klasskompis ( Till mig i varje fall,Emma går i Fannys klass,den klassen som jag slutade i ) och det var väll trevligt att träffa dom tjejerna.

Vid elva tiden blev Fanny hungrig så vi gick till ett ställe och åt och pratade mer.Dock var vi två ganska så trötta eftersom att Fanny bara sovit ett par timmar och själv låg jag och pratade i telefon hela natten igår.Sedan var det dags att åka hem..trodde jag ;) Det slutade med att jag åkte till en fest med min syster.Fast jag stannade inte så länge eftersom att jag skulle försöka att lägga mig i tid så jag orkade upp idag eftersom att jag ska till stan igen snart.

Hela natten har jag pratar i telefon :) Riktigt kul ! Det kommer även bli så ikväll med.Pratade med Andreas och en vän som jag inte pratat med på riktigt länge!

Nu ska jag sminka mig och dra ut till stan senare ! :) Hoppas på att kunna möta Victor,hans kompisar och Fanny.

19 Augusti 2010

Idag mår jag helt okej,varken jättebra eller jättedåligt.Ikväll har handlat middag.Det blev hemmagjord pizza och jag lyckades bra! I och för sig är det inte speciellt svårt att göra fel men endå.

Senare ikväll ska jag rensa garderoben och städa rummet.Inte speciellt kul men det måste göras det med :) Här är ett sött linne jag shoppade för någon dag sedan,249kr:

Bara så att alla vet :)


Svar: Nej så är det absolut inte :) Jag kommer inte läsa svenska A första året. Jag har inga som helst problem med svenska eller engelska.Dock gör alla som börjar ettan dessa prov på gymnasiumet.Jag behöver egentligen inte göra det eftersom att jag redan har betyg i kärnämnerna.


18 Augusti 2010

Mycket har hänt idag.Dagen började med prov i Svenska och det gick bra! Inte alls svårt :) Dock var det lite onödigt för mig att göra det eftersom att jag redan har betyg i svenska A men men.Imorgon har jag sovmorgon till nio och börjar med prov då med,men ett Engelskaprov.Det kommer antagligen också att gå bra! Imorgon ska det även delas ut verktyg,så för min del blir det en frisörväska som jag får :) Känns super! Imorgon kommer jag även att sluta tidigt,idag slutade vi vid halv två så det var också helt okej ;)

Jag kom hem för en stund sedan och är helt slut,men har försökt att bli piggare genom att dricka witamin well.Jag har åkt runt nästan hela dagen känns det som.Jag har varit i skolan och vid lunch/håltimmarna åkte jag in till stan för att äta lunch med mina föräldrar som jobbar i närheten. Ikväll ska jag gå ut en stund,känner att jag behöver röra på mig :)

Andra delen

Jag shoppade även ansiktsprodukter,nödvändigheter helt enkelt :) Den söta tröjan följde också med hem! Jag tror att den tröjan är en utav mina bästa köp!

Ansiktsprodukter: Jag fick även med den lilla acnekrämen när man köpte två saker från Neutrogena :)


Uppe tidigt :)

Igår ikväll gick jag och la mig klockan åtta,vilket är ganska så tidigt och nu känner jag mig redo och utvilad! :) Det första jag gjorde på morgonen var att ta en dusch och sätta i silvershampoot.Satt med det liite för länge,som vanligt ;) Det blev lite lila fläckar men dom går bort efter några tvättar så det är ingen fara.

Idag ska jag pyssla med lite allt möjligt.B.la åka till skolan och ev. åka till Gullmars.Jag ska även städa mitt rum och skicka iväg ett paket via posten.

Snart ska jag sminka mig och ta på mig något vettigt ;) Vi får se om jag hinner uppdatera med en dagens outfit innan jag går :) Annars lägger jag upp en när jag kommer hem!

Så här ljust har mitt hår blivit efter silvershampoot :) Dock skiftar det lite mellan vitt och ljusblont men det är fint det med!

16 Augusti 2010

Först och främst vill jag bara tacka för alla underbart söta kommentarer/gratulationer både på Facebook och här i bloggen ! Ni är ju för snälla :)

Annars idag har det hänt både det ena och det andra.Jag fick mig en väldigt glad nyhet imorse om att jag som sagt kom in på Frisörlinjen så det känns super.Nu får jag kämpa på och hoppas hoppas hoppas på att allt funkar som det ska.Andra gången gilt,typ :)

Imorgon klockan nio ska jag vara i skolan och ha samtal med rektorn samt studievägledaren.Det kommer antagligen bli så att första året går jag bara frisörlektioner eftersom att jag redan gjort allt i ettan.Jag har pluggat in svenska,engelska osv. och fått betyg i dom.Det känns skönt men samtidigt inte.Jag känner att 4 VG:n och resten G inte är nog.Dock får jag en ny chans om jag väljer att gå konvux eller liknande efter att jag pluggar klart tre år på gymnasiumet och som det är just nu kommer jag att vilja höja mina betyg.Men vi får se,jag kanske hinner bli nöjd efter tre år på gymnasiumet :)

Ikväll har jag stått inför ett svårt beslut.Jag tänker inte nämna några namn eller så i bloggen..Men jag orkar bara inte att bli behandlad som skit och bli utskälld för att jag tar kontakt med en vän det är inte så det ska vara.Ska man inte bli glad ? Tydligen inte..Sånt här gör mig pissed off rent ut sagt!

Happiness!

Jag är överlycklig! Imorgon klockan nio är det möte med skolan :) Jag kom in på frisörlinjen!


Ny profilbild :)

Nu har jag äntligen lagt upp en profilbild i menyn! Bilden är tagen i helgen :) Ni som klagar så mycket på att jag aldrig lägger upp bilder på mitt ansikte,ta en titt i menyn nu! --->
Dock är den bara tillfällig :) Ska antagligen byta senare.

Jag vet att jag borde sova vid denhär tiden,men som sagt,så har jag vänt på dygnet.Jag försöker verkligen att vända rätt på dygnet igen men det går inte så bra för mig haha.


Resa till London

Jag är med och tävlar om en resa till London hos Modellinglove :)

Det du vinner är följande:
Flygbiljetter till Gatewick, tur & retur,Hotell (välj valfritt) max 1000 kr natt,3000:- var att shoppa för och Du väljer datum när resan ska ske.

Jag vill vinna för att jag aldrig fått chansen att åka utomlands och se mig om i världen,jag har alltså aldrig satt min fot på ett flygplan.Det skulle vara otroligt kul att åka till London då jag bl.a vill se Buckingham palace!

14 Augusti 2010

Mycket lyckad och rolig dag ! :) Jag vaknade tidigt på morgonen,vid sex och kunde absolut inte somna om.Så jag satte mig rätt och slätt och tittade på Family guy som underhållning.Tittade kanske på två avsnitt eller så innan jag gick upp ur sängen för att äta frukost.

Lite senare vid tre tiden ringde Andreas och hade precis slutat jobbet så jag bjöd över honom hit :) Vi fortsatte att titta på Family guy,pratade och hade det allmänt mysigt.Så som det brukar vara när man spenderar tiden med honom.

Vid 4 tiden åkte Andreas hem och det var dags att äta middag med grannarna.Gatufesten var i full gång ute på gatan med nästan alla grannar. ( Vi har en liten gata på sex hus ).Kvällen har fortsatt att rulla på med musik,cider,öl och massvis med pratande.Jag träffade även Maria,min barndomsvän och vi kunde inte sluta att skratta och att prata om gammla minnen :) Alltid lika kul att se henne! Vi kommer antagligen att träffas någon dag nästa vecka också.

Nästa vecka ska jag även försöka mig på att träffa lite andra vänner som har velat träffa mig ett tag då jag var borta på landstället i tre veckor.Känns kul :)

Blekning

Eftersom att det skulle ta tid för Mood att komma in i affären köpte jag den som jag tyckte var näst bäst :) Dessutom var det kampanjerbjudande.95kr för en förpackning istället för 115kr.Sammanlagt betalade jag 190kr för två.Ett helt okej pris :) Vi får se när jag hinner färga men jag hoppas på att det blir innan helgen!

Jag blev veckans blogg :)

Nu är rösterna räknade och jag blev utsedd till veckans blogg hos Adelina :) Tack så mycket till er som röstade på mig,med eller utan blogg!

Hos Adelina kan ni läsa mina svar på frågorna som Adelina mailade över till mig eller så har ni det i inlägget under. (Detta inlägg).Jag lovade även att länka er som hade en blogg och jag håller alltid det jag lovar :) Tack än en gång sötisar och ett stort tack till dessa underbaringar:

http://mickikarlsson.blogg.se/

http://michaila.blogg.se/
http://alexxandrakristoffersson.blogg.se/
http://jasses.devote.se/
http://aamandanathalie.blogg.se/

4 snabba

Fick ett mail från Adelina med 4 snabba frågor som jag skulle svara på :)

1. Varför började du blogga?
2. Hur länge har du bloggat?
3. Vad är det bästa med att blogga?
4. Vad gör en blogg intressant enligt dig?


Här kommer mina svar på frågorna :)
 
1.Jag började blogga för att mina vänner hade blogg och dessutom så tycker jag att det är ett kul sätt att visa för andra vad som händer i min vardag.Det är smidigt att man senare kan kika in i arkiven och veta precis vad man gjorde den dagen.
 
2.Jag har haft tre olika bloggar så jag skulle tro att jag bloggat sammanlagt kanske 1 och ½ år.Men nu kommer jag att hålla mig på denna blogg framöver :) Jag har skivit på denna i 5 månader.
 
3.Det bästa med att blogga är att man kan dela med sig utav tankar,åsikter och vardagen i sitt liv.Det är kul att få kommentarer, speciellt om det stärker en.Dock får man vara försiktig med vad man publiserar och vad man skriver.Det är en sak som jag lärt mig haha!
 
4.Enligt mig ska en intressant blogg ha bilder,mycket text (Dock inte överdrivet) och bra skrivet.Det är inte kul att läsa särksivningar eller stavfel var och varannan mening.Det är också kul när bloggen visar lite vem du är :)

10 Augusti 2010

Jag är lite dålig på att blogga men jag har mina anledningar.Idag har det inte hänt så mycket :) Vilket är ganska så skönt.Jag var uppe hela natten och var med Olle och min bror.Vi spelade,tittade på tv och klockan tre på natten tyckte vi att det var dags att gå ut haha.Jag måste börja vänta rätt på dygnet :)

I morgon ska jag till Farsta för att köpa blekning.Dock inte den jag egentligen vill ha,den kommer inte in förens 2 veckor så jag får köpa en annan som också funkar helt okej :)
Så här ser mitt hår ut just nu:


Ls8 ersätter lunarstorm

Jag tror nog att dom flesta vet att Lunarstorm lades ner igår.Nu har en ny sida födds - Ls8 :) Sidan är skitsnygg och enkelt att navigera sig igenom.Självklart är jag medlem och går under namnet Emmiq.Lägg gärna till mig som vän! Du som har blogg kan även lägga upp rss länken/länken till din blogg på lunar och på så sätt kan dina vänner följa bloggen för varje dag :) Tummen upp!


Svar på tal ! Jag är med i peter08:as blogg..


Svar: Det är jag som är med i peters blogg :) Dock skickade jag in en bild på skojs skull för att se vad han tyckte.Inte för att jag egentligen bryr mig men det var en kul grej ;)

Och Tyvärr,hela desiger gör jag inte just nu.Jag har varken tid och jag känner inte för att sitta hela dagarna vid photoshop.Det står även innan du kommenterar min blogg att jag inte gör hela bloggdesigners för tillfället :)


6 Augusti 2010

Som sagt,shopping och mycket springade har det varit idag och mer utgång kommer det antagligen att bli snart igen :) Men det säger jag absolut inte nej till! Jag behöver träffa vänner och gå ut då och då för att må så bra som jag mår nu.Till middag grillade familjen och som vanligt åt jag lax,eller rättare sagt "foliepaket" med lax och grönsaker.Gott! Det var mitt första mål på dagen så jag var ganska så hungrig ;)

Imorgon är jag och mina syskon ensamma i huset :) Inget speciellt egentligen.Imorgon ska jag även följa med min syster till Farsta en snabbis för att köpa en present åt en vän.Då ska jag även passsa på att lämna tillbaka min randiga tröja från H&M.Jag hoppas även på att det blir utgång.Vi får se vad dagen har att erbjuda :)

Bilder från idag:

På sommaren sitter vi oftast ute och äter.Jättemysigt!


5 Augusti 2010

Mitt illamående har lagt sig men istället så är jag förkyld.Jag tror att det beror på att jag har varit ute i för lite kläder dom senaste dagarna.I förrigår var jag ute tills tre på natten och var ute i ett par tunna byxor och ett linne,kanske inte så smart direkt ;)

Jag hoppas att jag hinner bli frisk tills nästa vecka för då ska jag göra både det ena och det andra.Träffa vänner som kommer hem b.la :) Känns kul!

Annars idag har jag inte så stora planer.Jag får helt enkelt ta kvällen som den kommer :) Jag ska även försöka att vända tillbaka på dygnet.Idag sov jag tills klockan halv två vilket inte är ok! Därför ska jag lägga mig i tid ikväll.

Jag vet att jag inte bloggat så mycket,men ibland har jag varken tid eller ork.Det finns viktigare saker än bloggen om man säger så :) Jag ska absolut inte sluta blogga helt,det hoppas jag att jag aldrig gör.Men mer eller mindre.

2 Augusti 2010

Allt känns så lungt..när det igår var kaos.Idag känner jag mig nere på jorden igen vilket känns skönt :)

Ikväll har jag suttit och jobbat på min jeanskjol.Jag håller nämligen på att slita ner den,jag gjorde den även en aning kortare :) Jag lägger upp en bild på hur den ser ut när jag är färdig.Jag mår lite bättre än igår men är fortfarande sjuk..jag hoppas att jag kan bli bättre i veckan så jag kan träffa några vänner.

Annars i veckan ska jag på läkarbesök och jag hoppas på att jag kan bleka håret en sista gång.Som sagt är ungefär 30 cm utav utväxten vit blond och resten har en gulaktig ton vilket inte är så fint..

Rösta på mig :)


Jag har blivit utvald som finalist hos Adelina och jag skulle bli jätteglad om ni läsare ville rösta på min blogg hos henne så jag har chansen att bli veckans blogg :)

Jag är nummer 3, Emmiq.blogg.se !

Om ni röstar så skicka in ett kommentar i detta inlägg så länkar jag era bloggar i ett inlägg efter resultaten även om jag vinner eller inte! Skriv gärna lite information om er själva eller bloggen så det blir lite mer intressantare :)

Ni som inte har blogg kan rösta endå genom att skriva in eran mail.


RSS 2.0