Dark brown eyebrow liner

Jag köpte en ny ögonbrynspenna idag på H&M.Jag kan verkligen inte sminka mig utan ögonbrynspenna ! BIG NO..


Stranden

Denna dag har som sagt spenderats med Daniela :) Vi var på stranden och solade i sådär tre timmar..skönt men väldigt varmt ! 25 grader men jag klagar inte för det är riktig sommarvärme och det är så det ska vara nu i Juni :) Imorgon ska det bli nästan lika varmt och då ska vi till Värmdö strand och sola lite mer ^-^ Jag fick konstigt nog inte så mycket färg idag men jag hoppas på att få mer färg imorgon.

Ikväll ska jag bara fixa naglarna , plocka ögonbrynen , göra hårinpackning och städa rummet så det är snyggt tills helgen ifall Daniela sover över här :)

Lördag ska Robban vara med Daniela och mig ( får se om det blir fler ) och på Söndag ska jag packa för på Måndag åker jag och min familj till landstället i en vecka !


Kvällsfika

Dom senaste dagarna har jag varit hemma för att jag är förkyld /: Men det börjar sakta men säkert att bli bättre..

Igår blev det en jättegod kvällsfika med Familjen :) Det blev jordgubbar , grädde , vattenmelon , honungsmelon och glass.Omnomnom ! :D

I helgen är det Midsommar där lunch och middag spenderas hemma med familjen och senare på kvällen ska jag träffa Robert då vi ska gå ut tillsammans :) I helgen ska jag också till Aquaria och då kommer förhoppningsvis digitalkameran med som vanligt !:)


Bröllops bilder

I Lördags var jag och min familj på bröllop då min kusin Anna och hennes man Daniel skulle gifta sig :) Här kommer lite bilden som min syster tagit :

Kusinen Anna i sin fin fina känning :)

Anna , Daniel och sonen

Gästerna vid bordet och paret

Dukningen som gick i rosa toner :)


Fredag , 17 juni 2011

Bloggdesignen är på gång men jag är inte helt färdig med den än.Jag har knappt haft tid att sitta vid datorn då jag varit ute och rännt med Daniela :)

Igår var vi ute till klockan sex imorse
, kul kul ! Men vi båda var helt förstörda när vi kom hem till mig ^-^ Vi somnade nästan direkt och jag sov tills klockan sju på kvällen..SÅ trött var jag haha !

Ikväll har jag tittat på en komediserie och snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mitt hår med lite silvershampo :) Imorgon är det bröllop som gäller och då ska digitalkameran med ! :)

Gör om bloggdesignen

Just nu håller jag på att göra om min bloggdesign så det kommer att vara lite stökigt i bloggen framöver..

Jag har haft fullt upp med annat under dom senaste 2-3 dagarna men uppdatering om dagarna kommer snart :)

Söndag , 12 Juni 2011.

Galen helg , vad mer kan jag säga ? :) Igår firade massvis av grannar , släkt , vänner min systers student :) Det var kul men inte lika kul idag när jag är bakis..fu!

Webbcam bild på mig från igår:


Platinablond ♥

Jag är kär i min hårfärg just nu , Nästan så dära platinablont så som jag vill ha det !:)


Skolavslutningsfirande :)

Igår var det fest som gällde på kvällen med Linn och Danni för att vi skulle fira att vi gått ut ettan ! :)


Watch out ! ;)

Daniela wesander , Watch out ! Jag kanske lyckas bli lika brun som dig i slutet av sommaren ;) ^-^ Jag lyckades få lite färg i Tisdag och idag efter dom 10 minuterna i solariumet :)


Onsdag , 8 juni 2011.

Fredag är det skolavslutning och jag slutar ettan i gymnasiumet ( igen ). Så kan det gå när man valt fel linje som man gick i 2 år och sedan hoppade av och bytte till en betydligt bättre skola och en annan linje.Men jag trivs så himla bra i Frisör så ingen chans att jag byter linje igen ^-^

Idag har jag solat solarium för att bättra på brännan lite tills avslutningen , nyss har jag duschat och nu ska jag städa rummet och fixa naglarna ^-^ Jag även ladda digitalkameran så jag kan fota lite på avslutningen :)

Bjuder på lite bilder från gårdagens första sommardopp:


Första doppet :)

Idag tog jag , Danni och Denise ( fast nä , hon var för feg ) första doppet för i sommar i sjön :) Mys ! Jag tror att Daniela och jag badade typ tre gånger ^-^


Sveriges nationaldag :)

Idag är det sveriges nationaldag , grattis sverige kanske man ska säga ?

Inget speciellt har egentligen hänt idag.Jag har återhämtat mig från helgens fester och försökt att fräscha till mig lite ^-^ Jag har pratat med min bitch Danni och vi två och Denise ska ut imorgon till stranden och förhoppningsvis ta vårat första sommardopp :) Lite alkohol kommer nog också med ^-^

Det har varit skönt att få sova ut idag och ikväll ska jag fortsätta med att bara ta det lugnt. Jag ska fixa naglarna och prata i telefon lite senare med min BFF ♥ Får se om jag hinner fixa bloggdesignen lite :) Eller åtminstonde headern..


Absolut repair

Här är min nya inpackning som jag köpte hos frisören :) Har hört bra saker om den så hoppas den är värd pengarna !

Så här står det om den :
Intensiv kur som reparerar på djupet och ger vitalitet åt försvagade hårfibrer. Håret blir återuppbyggt, mjukt och glänsande.


Svar på tal ! Färger



Svar : Hej Elin :)

Det är alltså det här inlägget det handlar om folks ! :) Vi jobbade med elementarfärgerna Blå , Gul och Röd.Om du exempelvis vill ha färgen mahogny som är en 5:a på färgstjärnan blandar du röd och blå men tillsätter lite mer av den röda :

/5. Mahogny - Röd och blå - mer av röd

Jag vet inte vad mer jag ska skriva ? För jag förstod inte riktigt VAD du ville veta :p Men jag gav dig i alla fall lite info om vad jag kan :)



Bildregn ifrån helgen :)

Jag har haft fullt upp med roligheter i helgen ! Precis som det ska vara med andra ord ^-^

I Fredags var jag ute med finaste tjejerna , Danni och Denise ♥ Vi var inne i stan en stund och sen drog vi till Denises salong där hon praktiserar för att hon skulle hjälpa mig att ha silvershampo i hårbotten där jag blekte håret för någon dag sedan :) Det är lite gult medans mitt andra hår är platinablont..Det blev i alla fall en aningen bättre efter ^-^ Tack Denise sötnos ! Dessutom köpte jag en hårinpackning som jag ska visa bild på senare här i bloggen :) En bra hårinpackning är det mitt hår behöver just nu..

Vid klockan sex kom jag hem och då var det snabba ryck ! Jag spacklade mig , packade lite snabbt och tog på mig lite finare kläder och drog till Gnesta för att spendera kvällen med Andy och hans vänner :) Vi satt på en krog och hade det riktigt mysigt.På natten sov jag hos Andy.

Dagen efter , på Lördagen åkte Andy , jag och gänget som var i Fredags till Micke för att fira göteborgaren :) En jävligt lyckad fest måste jag säga ! Jag sov även över hos Andy på Lördags natten också ^-^ Så jag har spenderat Fredagen - Söndagen i Gnesta , väldigt kul !

Här kommer lite bilder ifrån Fredagen:


Torsdag , 2 juni 2011.

Det har hunnit bli en ny sommarmånad :) Juni betyder att det snart är sommarlov ! Känns skönt :) Dock kommer jag nog att sakna skolan eftersom att den var så chill för mig i ettan och nu i tvåan kommer jag få ett fullt schema igen.

I Onsdags var jag ute med Leif först i stan och sen på stranden ett tag senare på kvällen ^-^ Jag hade tagit med mig en filt som vi satt på och han hade köpt Breezer till oss båda , omnomnom! Vi satt där och pratade och drack lite lagom och lyssnade på The voice på mobilen.Det var en riktigt mysig kväll :) Jag kom inte hem allt för sent eftersom att jag var tvungen att gå upp ganska tidigt idag för att jag ska vara med Daniela snart :)

Daniela och jag ska åka till Nacka forum igen och byta hennes shorts och efter det vet jag inte vad som händer riktigt.Får se om hon har lust att bleka min utväxt ^-^

Bling bling navelsmycke

Idag har jag varit i stan en stund med Leif ^-^ Jag köpte finaste bling bling navelsmycket :) 99kr.


RSS 2.0