Klickat hem leggings !

 
 
Med Marc b väskan klickade jag även hem 2 välbehövda jeansleggings ! Ett par i mörkblå ( bilden ovan ) och ett par i svart :) Jag hoppas dom passar mig ! 149 kr styck ! 
 

Bilder från Iphonen ! :)

Dom senaste dagarna har jag varit med Robert hemma hos honom ! Vi har lagat mat tillsammans eftersom att vi varit ensamma hemma , vi har badat , tittat på film och ätit sushi ! :)
 
 
Här gjorde vi laxfilé med philadelphia och babyspenat. Tillbehör blev klyftpotatis och vitlöksbröd ! :D Hur gott som helst !!
 
Till efterätt doppade vi jordgubbar i choklad och badade i jacuzzin ! :)
 
 
Skönt att ha pojkvännens dubbla aldelless för stora strumpor på sig när fötterna fryser !
 
Här gjorde vi egen korvstroganoff med ris :)
 
Mys i soffan medan vi tittar på film :)
 
 
 

Mys !

Idag har min fina pojke kommit hem från utlandet ! ;) Det firas med bad , vitt vin och jordgubbar tillsammans med honom !! :)


Söndag , 22 Juli 2012 !

Fick hem min andra päls senare , mycket fin på ! :) ( Visar bättre bild en annan dag ) Och som några av er kommenterat..så ja jag vet att det är sommar , klart men inte använder päls då ;) Förstår väl till och med jag ;) Jag la bara upp en bild på bloggen på min första päls som jag fick hem för att visa hur den faktiskt såg ut på :)
 
Mycket har hänt dom senaste dagarna ! Det har varit utgångar med vännerna , gayklubb , badat mm. Imorgon kommer min fina kille hem ! Det kommer bli det bästa på hela veckan ! :) Saknar honom varje minut ! ♥ Då ska vi nog bara mysa och ta hand om varandra extra mycket eftersom att vi båda kommer att vara helt slut efter våra fullspäckade dagar !

Så här ser pälsen ut på mig !

Nöjd över mitt köp ! :)

Leverans från Nelly.com !!

Äntligen kom min efterlängtade pälsväst från Nelly ! I brevlådan till och med ? Aldrig varit med om tidigare då jag beställt från Nelly. Den satt jättebra och var otroligt fin på ! Jag är mycket nöjd ! Så fin och min för knappt 200 kr ! :)
 

( Det ser ut som att pälsen är lila längst ned..men det är den absolut INTE ! )

Brun pälsväst !

Bild från Google.
 
Kunde inte hålla fingrarna i styr och klickade hem ennu en till pälsväst till ett bra pris ! :) Det är samma päls som på bilden fast en BRUN.Köpte den för ungefär 350 kr ! Nu längtar jag tills den kommer på posten ! Jag väntar fortfarande på min andra päls från Nelly.com...
 
Jag vill också att min fina pojke ska komma hem från sin semester snart så jag kan få krama på honom ! Han ska vara borta i 10 dagar och jag har knappt lyckats överleva 3 dagar av dom.. Saknar honom så ! ♥

Loréal - Thermo cell repair

 
 
Idag var jag inne i stan med Isabella från klassen :) Vi åt en god lunch och fikade ! Det var kul att se henne ! Det jag fick med mig hem från stan idag var ett värmeskydd från Loréal i creme form ! Produkten ska skydda mot värmeverktyg ( obvious.. ) förebygga skört och torrt hår. Så denna produkt passar nog mitt blekta hår ! :) Kostar för övrigt 129 kr ! ( ordinariepris 199 kr )

Beslutångest !

 
 
Dessa godingar har jag suktat efter ett bra tag nu ! Men jag tyckte att dom var för dyra då priset låg på 599 kr. Men nu har dom satts ner på REA till 399 kr ! Jag köpte med mig ett par 36:or hem. Dock är jag lite osäker på om dom kanske är lite lite små för mina fötter.. Jag provade en 37:a och den var ungefär 1 - 1 och ½ cm för stora och glappade.. Nu för tiden köper jag mest skor i 36:or om dom är gjorda i riktiga matrial så som skinn osv. Dessa är gjorda i new leather så dom kankse töjer sig lite ? Jag får helt enkelt prova att gå i dom här hemma ett tag och se om dom töjer sig , några få millimeter skulle vara bra ! Beslutångest var det ja.. 

Nya hårvårdsprodukter !!

 
 
Igår införskaffade jag mig några nya hårvårdsprodukter ! :) Blandannat en hårolja och hårmask från Orofluido och en färgbomb nummer 1003 från Revlon ! Det var 20 % rabatt på färgbomben och någon procent rabatt på Orofluido produkterna också ! Allt som allt blev det lite över 500 kr ! Ett värt köp !

Nagellack med en djup blå färg från BYS nr 96 med glitter !

 
Dessa naglar gjorde jag hemma igår :) Även om mina naglar inte är så långa kan man ändå få dom fina ! Jag använde ett av nagellacken som jag fick i julas av smärmor ! :) Jag applicerade sedan på lite glitter för att göra det festligare !!

Sushi !!

Sushin som vi åt hos Robert :)
 
I förrigår lärde min pojkvän mig att äta Sushi ! :) Det var godare än förväntat och jag blev riktigt förtjust i det ! Dom senaste tre dagarna har jag ätit Sushi , Thai och Sushi igen ! Omnomnom ! 
 
Sushi som jag åt med Fanny igår :) Riktig lyx !
 
 

Ring

 
Köpte en ring med blommor på från Albrekts gulds rea ! 

RSS 2.0