Fredagskvällen :)


Igår var det hemmafest hos fina Johanna :) Jag och mina kompisar och andra galna människor yrde runt och dansade , pratade och hade det allmänt kul :) Jag längtar tills nästa kommande hemmafest hos Johanna som blir i Maj !

Ikväll blir det kanske en till hemmafest , dock är det inte samma person vi ska vara hos :)

Torsdag , 19 April 2012 :)

Bilden är från idag :) Jag har i princip spenderat hela dagen i mjukisbyxor ! Hel skönt ! :) Men jag gjorde även lite vettiga saker idag som att träffa en fin vän. Det var väldigt roligt att vara med honom som vanligt ! DU betyder mycket :) 

Ps. Mitt hår är absolut inte VITT i verkligheten.. det bara ser ut så eftersom att ljuset lyser så starkt emot :)

Tisdag , 17 April 2012 :)

Gårdagens outfit ! :)

Skola idag som vanligt :) Efter skolan åkte min klass in till stan där vi hade bokat möte med ett företag som ska hjälpa oss med studenten.Vi stod och väntade på den bästämda mötesplatsen men personen som vi hade bokat tid med hade inte möjlighet att komma ! Även om det var ett möte som hade planerats för länge sedan ?! Helt idiotiskt.. Då var det minst 1 Och ½ timme bortkastad tid .. ! Nu gäller det att leta vidare på företag som fixar studentskivor och som är mer seriösa !

Imorgon ska jag till Linns praktik och jobba där med henne hela dagen så det ska bli superkul ! :)

Idag har jag hållt på med den nya bloggdesignen och jag kan meddela att den strax är klar !

Måndag , 16 April 2012 :)

Dagens lunch ! Energidricka funkar alltid :D

Idag var det temadag i skolan , totalt värdelöst om jag får säga det själv ! Dagen verkade inte ett dugg planerad och alla gick runt att se ut som frågetecken ? Vi fick i alla fall sluta tidigare så det var ett stort plus ! :)

Efter skolan gick jag och Danni till min mammas och pappas jobb och tog en fika där :) Senare satte vi oss på Snaps inne i Medborgarplatsen och tog en cider i det fina vägret :)

Lördag och lite shopping :)

Detta är mina senaste köp :) En skön tröja med glitterinslag från Lindex och 2 nya smycken :)

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett bra tag eftersom att jag haft lov :) Men nu när skolan börjar igen ska jag försöka komma med flera uppdateringar som vanligt !

Igår var jag ute med mina fin fina tjejer på Lobby ! Lobby har under helgen bartömning så alkoholen var otroligt billig ! Hela stället var fyllt med folk och stämmingen där var kanon :) Jag kom hem tidigt på morgonen efter en utekväll som jag sent kommer att glömma. Idag har jag inga planer alls då jag känner mig lite seg efter gårdagen. Det blir nog bara att stanna hemma och ta det lungt med föräldrarna antar jag ! :)

Lunch och shopping i stan !


Idag blev det en timmes lunch med Linn i stan i det fina vädret :) Efter lunchen gick jag in en snabbis på H&M och hittade en riktigt fin kofta ! Att det var på rea var bara en bonus ! :)

Söndag , 1 April 2012 :)


Ännu en helg som gått otroligt fort ! Denna helg har haft sina för och nackdelar. Kanske mer sina fördelar :) Jag har träffat nytt folk ! Varit ute på stan med en vän och tagit en fika i den fina kvälls solen :)

I veckan så händer det massvis med spännande saker ! Så denna vecka ser jag absolut fram emot :) Dessutom är jag ledig Torsdag - Fredag från skolan ! Sedan är det lov som gäller :)

♥ Privat inlägg

RSS 2.0