Tragus piercing :)

Den nya percingen sitter i den illa snibben längs in till huvudet, kallas för Tragus percing 
 
I Torsdags efter KBT mötet åkte jag o två kompisar in till stan för att göra mig sällskap när jag piercade mig :) Jag har länge velat göra piercingen men har skjutit upp de då jag behövt pengar till annat. Men nu är den gjord o jag är nöjd! Nästa vecka blir det förmodligen en till piercing ;) Vänta o se :)

T-shirt från Gina Tricot

 
Köpte denna t.shirt på Gina tricot för några dagar sedan :) 64kr på rean. Älskar texten o hur den är rundad nertill, blir en snygg detalj! Den sitter lagom löst på o det gillas skarpt :)

Friendship ♥

Bild på Sofia o mig i våra fina mössor :)
 
 
Dagen har bjudit på sovmorgon i bäddsoffan, te till frukost och snart ska jag bege mig till Sofia för att lämna över kläder som inte jag använder längre o som jag vet att hon vill ha då hon kollat på dom. Bra att kläder som inte jag längre använder kommer till användning hos någon annan :) 
 
I morgon ska jag till skolan o sen blir det jobbsökande som gäller! Usch o fy att gå ut i kylan..men jobben kan inte vänta! Söka söka söka är de som gäller..

Söndag, 12 Januari 2014 :)

Plättar som gjordes hos R på Söder, blev en god middag :)
 
Testade mammas glasögon, satt ganska så bra på mig ändå ;)
 
Jag har bott på Söder ett bra tag nu, men nu är man hemma i villan igen med mamma, syskon o illern :) Känns konstigt men skönt! I går var pappa o jag o hämtade en bäddsoffa hos Sofia, köpt för 150 kr! Ett av de bästa kör jag gjort! Soffan passar perfekt i mitt lilla rum som jag fått tillbaka då min syster tog tillbaka hennes gamla :)
 
Illern Micko bor nu med oss i villan o det är kul :) I natt sov han hos mig. Älskar den lilla krabaten 
 
Helgen har varit lugn, jag har hjälp min syster att flytta hem igen o gjort fint i mitt lilla rum. Bilder kommer upp snart! Jag har träffat vänner, skrivit in mig på arbetsförmedlingen o shoppat på mellandagsrean :) Paljettleggings, t-shirt med text, kofta i kaninhår o en väska blev köpta :) 

RSS 2.0