Vårväder :)

Nu börjar våren äntligen smyga sig på ! Snön börjar smälta på marken och droppa från taken :) Snart får vårkläderna komma fram ;)
 
Idag åkte en slapp outfit på då jag bara skulle åka en station för att ta bort stygnen i min mun. Jag opererade nämligen bort en visdomstand förra veckan.. Det gjorde otroligt ont och var besvärligt.. men nu är det på bättringsvägen :)
 
Jag fortsätter mitt lov med att slappa och ta det lugnt tills helgen :) Då blir det utgång som gäller !

Vinrött & Svart :)

 
 
Dagens outfit :)
 
Oversize t-shirt - H&M ( NY ! reaköp, 30 kr )
Kavaj - Lindex ( NY ! reaköp runt 100 kr )
Midje jeans - Bikbok

Måndag, 25 Februari 2013 :)

Supergod och fin tårta som bästa vännen Fannys syster gjorde till Fannys fördelsedag som jag fick vara med och fira i Lördags :) Fyllning med choklad, chokladbotten och färsta hallon !
 
Nu har jag fått mitt sportlov och det känns skönt :) Jag har en del planerat med vänner och så som jag ser fram emot ! Det kommer att bli lunch ute, trevliga hemmakvällar hos vänner och säkert flera utgångar :) Plugg är också planerat under veckan då jag har redovisning i samhälle/naturkunskap nästa vecka !

Innan och efter tandställningen..!

 
 
 
Efter tandställningen : ( Endast överkäke )
 
 
 
Jag har ju som sagt tagit ut min tandställning ( mer än 12 månader sen..) och nyligen var jag på sista besöket hos tandregleraren :) Jag fick kolla och spara gipsformar av mina tänder innan tandställningen sattes in ! Mina tänder satt ju hej vilt innan jag fick tandställning ! Hadde nästan glömt bort hur illa det var.. Jag är tacksam att jag stod ut med att ha "rälsen" i drygt ett år :) För nu är mina tänder raka och otroligt snygga ! Älskar att mina små huggtänder syns ! 

400 kr rabatt !

 
 
 
 
Jeans köpta på favoritaffären ! :) 100 kr för dessa snyggingar ! 499 ord. pris.
 
De sitter en aningen för tight.. men förhoppningsvis töjer dom ut sig någon centimeter i midjan efter anvädning :) 

De senaste dagarna.. :)

 
De senaste dagarna har bestått av att jag varit med mina fina bästa vän ! :) Vi fikade på favoritsället Coffehouse by George i skanstull en eftermiddag. Lite kläder fick jag med mig hem från rean som jag ska visa sen !..
 
 
 ..Och i förrigår kväll blev det en mini-utgång med henne och andra vänner :) Fanny ville att jag skulle prova en sur drink så vi båda tog en "Apple smash", riktigt god ! 
 
 
..Avslutar med en liten ego bild ;) Den togs i Onsdags innan mini-utgången :)

RSS 2.0