Mitt 2010

Nu är snart året slut så därför tänkte jag passa på att göra en lista om mitt 2010 :)


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Mitt liv har förändrats en hel del under det senaste året. Jag har upplevt saker som jag aldrig upplevt förut , jag har kämpat så hårt som jag aldrig gjort förr. Det finns många saker som jag gjorde i år som jag aldrig gjort förut. B.la att behandla min fobi.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
Dog någon som stod dig nära? Ja
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? -
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 10 Augusti och 6 September.
Vad var din största framgång 2010? Min största framgång var nog när jag var strak nog att se att jag hade allvarliga problem och tog tag i dom samt kämpade. Även att jag i all stress bytte skola :) Det lädde till bättre erfarenheter och en ljusare framtid för mig. 
Största misstaget? Att bli tillsammans med M.
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja. Jag var sjukskriven i 6 månader från skolan.
Bästa köpet? Det finns många :) B.la en klänning från JC , underkläderna jag köpte från mellandagsrean men mitt bästa köp är nog blusen som jag kommer att ha på mig imorgon på nyår :)
Vad spenderade du mest pengar på? Underkläder och toppar :) 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja. Mitt otroliga stöd från familj , vänner , släkt och pojkvän när jag hade det som jobbigast i år.Det finns nog mycket mycket mer som gjort mig glad :)
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Rihanna - Who's that chick , Rihanna - Only girl , Christina aguilera - Stronger then ever , Flyleaf - Penholder , Flyleaf - Tiny heart , Flyleaf - So I thought.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare tror jag. Men det går uppåt med små steg för varje dag :)
Vad önskar du att du gjort mer? Ja, jag hade hoppats på att få åka utomlands med familjen men jag antar att jag får ta tag i det själv med vänner eller pojkvän när jag får jobb, tid och pengar
Vad önskar du att du gjort mindre? Att jag varit mindre naiv.
Hur tillbringar du julen? Med familj och släkt :) Kollar på Kalle , med stort julbord , klappar och aladin asken så klart !
Blev du kär i år? Ja :)
Favoritprogram på TV? South park , King of queens , stand up comedy , rawr.
Bästa boken du läste i år? -
Största musikaliska upptäckten? Kate perry. Från början hörde jag kanske ett stycke på radion från henne och jag gillade varken låten eller hennes röst men på den senaste tiden då "Frireworks" kom ut börjar jag gilla hennes röst mer och mer.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja :) Jag fick allt jag önskade mig ^-^
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja det finns en sak.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Mer mogen , vuxen :) Alla kort-korta kjolar samt klänningar har åkt i papperskorgen.
Vad fick dig att må bra?: Vänner , Familj , Sommaren , värme , Sex , Pojkvännen ( nuvarande ) alla mina goa minnen från sommarkrök.
Vilken kändis var du mest sugen på? -
Vem saknade du? Mormor
De bästa nya människorna du träffade? Jag antar att det måste vara Andreas vänner jag träffade på krogen, dom är hur snälla som helst och trevliga ! :) Och M ( mitt ex ) vänner var schyssta.
Hur har året 2010 varit för dig?  Det har varit svårt , men det finns vissa små solstrålar.
Bättre än förra året? Tyvärr inte , men jag hoppa på en förbättring i år :)
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Sommaren med alla nya människor och festen hos Johanna :)
Har du flyttat under år 2010? Nej , jag bor fortfarande hemma.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Paramore - The Only Exception
Har du druckit alkohol? Ja en del. Dock inte lika mycket som förra året eftersom att jag inte SKA / FÅR dricka alkohol som det är just nu. 
Har du rökt? -
Har du kysst en främling? Haha ja
Har du förlorat en vän? Vän och vän.. ? Men ja.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nej. Vilket är synd.
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej !
Har du ljugit för en bästa vän? Nej :)

Till nyår

Ja, jag shoppar gärnet ! Men så blir det när mellandagsrean pågår , pengarna flödar och nyår närmar sig :) Detta shoppade jag idag till nyår:

2 st lösögonfransar för 99kr :)


29 December 2010

Jag har totalt vänt på dygnet vilket suger ! Imorgon måste jag upp i tid !.. Jag ska ut och köpa lite små saker till nyår :) Mina planer inför nyår är fortfarande inte bestämda. Det är inbjudningar till fester hit och dit. Dock tror jag att jag kommer att spendera nyår med bästa vännen Fanny och andra flickor och pojkar.Mys ! Pojkvännen ville också träffas men vi får se hur det blir med det , jag firade nyår med honom förra året och i år ska han bort till Flen.

Nu ska jag äta middag och efter det ska jag städa lite och tänka på vad jag ska ha på mig på nyår och vad i helvete jag ska göra på nyår ^-^ Jag har en del att välja på.

Mellandagsrean

Mellandagsrea , L4D2 och pojkvännen har tagit upp stor tid för mig just nu ^-^ Igår var jag uppe hela natten och spelade på min brors dator så jag vaknade sjukt sent idag.. Jag ska försöka att lägga mig i tid senare så jag orkar upp imorgon. Planerna är att jag ska kika in mellandagsrean igen. Dock tror jag att det mesta är utplockat..

Jag har i alla fall lyckats köpa en jättefin och söt blus på mellandagsrean som jag antagligen kommer att ha på nyår :) Trosor - 5 par , en klänning , en långärmad jumpsiut och en väska med fransar, allt från olika affärer så jag är sjukt nöjd ! Den nya väskan var precis det jag behövde till våren !


Undies ♥

Mellandagsrea är awesome ! :) Förra veckan köpte jag dessa 5 par trosor. Jag fick även 2 st par till i spets av mamma i julklapp i rosa och vit.


Maraton igår kväll och idag + besök från pojkvännen :)

Jag har inte bloggat så pass mycket för att jag gjort annat :) Jag har ett liv och har inte tid att blogga precis hela tiden. Igår var det Maraton på älsklings serien på Comedy central i långa sju timmar. Jag satt med cola och mös under täcket medans jag kollade. Dock vid två tiden blev jag en aningen trött efter att ha suttit nästan sju timmar framför tv:n så det var nära på att jag somnade.

Idag var det maraton igen , dock inte lika länge. Andreas kom hit och vi tittade tillsammans på South park , det var mysigt och kul att se pojken igen. Det känns som evigheter sedan ! Men han åkte hem senare under kvällen. Snart ska jag sova och imorgon tänkte jag försöka vakna i tid :) Jag måste vända rätt på dygnet !


Julafton 2010

Julafton är snart över, jag sitter och tittar på Hälsoresan , den sista luckan i kalendern är öppnad och så är alla presenter med :) Jag har haft en otroligt mysig julafton med familjen och morfar.Nästan alla har alla hjälpts åt med mat och bakning.Den kunde inte bli bättre än så här! Här är lite utav dom presenter som jag fick i år :

Riktiga ull tofflor som kommer komma till användning hela vintern :)

Björn Axén tools / Obh nordica - Straight and curl nano pro med DVD + skyddstoppar till tumme,pekfinger,långfinger.

Lite skönhetsprodukter.Stärkande nagelack,ansikstmask,fondation,mascara,concealer.

Mössa i svart !

Jag fick även bedsett, underkläder,pengar,värmeskydd till håret och lite annat smått :)

Klätt julgranen

Idag blev julgranen klädd :) Så här ser den ut hemma hos oss i år :


Rea rea rea !

Jag var inne en sväng till Farsta för att köpa färdigt alla julklappar ( i sista minuter as usual.. ) Men shopping galen som jag är fick jag även med mig 5 par olika sjukt snygga trosor för 150 kr ! :) Gissa om pojken kommer att bli glad ^-^ Och en jättefin klänning som kommer användas flitigt i vår/sommar som kostade 49 kr NU men kostade FÖRR 399 kr ! Helt sjukt ? Idag var det nästan kaos i Farsta pga. att det var så många folk, jag undrar om jag ens kommer att gå på mellandagsrean eftersom att det antagligen kommer att vara fullproppat med folk då. Vi får se om jag har ork till mellandagsrean eller om jag struntar i den :) Jag behöver trotts allt mina pengar till annat än kläder just nu. Tillexempel så ska Andreas och jag spendera pengar tillsammans efter jul då vi ska ut och äta :) Vi ska även köpa lite saker tillsammans.Det blir våran julklapp till varandra och det känns bättre än att köpa en tröja eller liknade till honom.

Nu ska jag slå in julklapparna som jag köppt :)


21 December 2010

Dagen har gått snabbt. Mest pga. att jag sovit och inte ätit något alls idag eftersom att jag inte varit hungrig för att jag har pms.. dock ska jag äta något snart , men det får bli något litet.

Idag är det i varje fall äntligen jullov för mig ! :) Jag börjar den 17:e igen och det känns verkligen super ! Imorgon ska jag köpa den sista julklappen eftersom att jag inte gjorde det idag. Imorgon ska jag även städa rummet och göra extra fint inför julafton. Mycket mer händer inte just nu.. jag antar att jag kommer att ta det lungt dom senaste 2-3 dagarna innan jul för mina pms besvär..


kamera



Jag är med och tävlar om en Canon kamera i Dennis julkalender! :)
Klicka här för att komma till tävlingen.

19 December 2010

Söndag.. en jävligt död söndag. Jag har inte gjort mycket alls idag. Jag har rensat garderoben och snart ska jag in i duschen :) Jag har försökt att prata med min pojkvän lite men har verkar lite off eftersom att han spelar så jag får antagligen stå ut med lite ensamhet.

Det är ungefär 3 och ½ dag tills julovet börjar för mig. Jag slutar så sent som på Onsdag. Men det gör mig inget för jag får 2 dagar extra ledigt efter jul eftersom att det är kom-i-kapp-dagar och jag är redan klar med allt :) Så det blir skönt ! Imorgon har jag lite som ska göras. Jag ska ( fortfarande ) hämta ut mitt paket från H&M, sista dagen imorgon.. och så ska jag ringa ett samtal och reda ut lite saker. Jag ska även försöka att åka till nacka. I veckan ska den sista julklappen även köpas :)

18 December 2010

Julhandlat skulle jag göra idag. Men jag hittade inte en enda julklapp inne i Farsta .. Det får bli en sväng till stan i veckan helt enkelt :) Jag fick dock med mig en piercing till min "fjortispiercing" som jag trodde skulle passa men den var aldeless för kort. Jag får köpa en liiite längre stav nästa gång jag ska pierca mig :)

God middag , garderobsrensning och städning har jag hunnit med ikväll. Jag ska fortsätta städa klart rummet och julpynta lite hade jag tänkt.

Imorgon ska jag hämta ut mitt paket från H&M som jag inte gjort än där en grå väst ligger och väntar på mig :) Imorgon är det också skola som gäller , en lektion så det blir skönt.

Stämmer det ?

I Torsdags mätte och vägde vi oss i skolan hos skolsyster och enligt henne är jag 1.57 cm och väger fortfarande 48 kg. Alltså lika mycket som jag vägde för 3 år sedan. Jag har alltså inte gått upp ett enda kilo dom senaste 3 åren :) Dock klagar jag inte ! Men att jag är en centimeter kortare än jag var förr, det vet jag inte om det stämmer riktigt.. Men jag älskar att vara liten så det gör mig iget om det skulle vara så :)

Grattis !

Grattis pappa på födelsedagen ! ♥ Vi har firat med goda räkmackor och tårta ikväll :)

Färgrecept

Det har inte så mycket saker i skolan idag vilket i och för sig var skönt med stylinglektionen kändes lite onödig eftersom att vi bara satt och pratade hela klassen ( eller ja.. dom som var där vill säga ). Och lektionen innan hade vi repetition på färgläran :) Vi fick skriva ett färgrecept för första gången vilket var svårt men jättekul ! Det vill jag absolut göra mer :)


Bild som jag tog i skolan idag från wellas färgkarta som vi använder oss utav :)


14 December 2010

*Pust..* Jag kom precis hem igen efter att ha varit i stan/jobbet hela dagen.. Jag är trött och har ont i fötterna just nu. Egentligen vill jag bara lägga mig i min säng och sova men jag får vänta ett tag till.

Dagen har varit lång men otroligt rolig och sådär vintermysig :) Efter mitt prov i skolan slutade jag och fick skjutts av mamma till Nacka där jag lämnde tillbaka mina gamla läroböcker så nu är allt fixat. jag är duktig och har hållt reda på böckerna så jag slipper att betala :) Dock förväntade jag mig inget annat heller.

Efter det åkte jag och min mamma in till min systers skola där det var UF och dom visade upp sina produkter. Riktigt kul och mysigt med julstämming. Där köptes även två julklappar :) Sedan bar det vidare in till Ringen där mamma och jag köpte mer julklappar och jag fick med mig en underbar klänning hem ! Den kommer antingen att användas till nyår men också mycket flitigt i sommar. Den klänningen kommer nog bli min top-andra-favorit-klänning. Man kan alltså säga att jag i princip har spenderat hela min dag ute i den julpyntade stan :) Dock blev jag lite grinig den senaste halvtimmen eftersom att jag var lite trött och att jag inte hade ätit något alls på hela dagen..Men jag fick mat i magen så fort jag kom hem ! :)

Imorgon ska jag fösöka att ladda upp med bilder från Klipp-lektionen som vi alltid har på Onsdagar :)

Slutade tidigt

Som vanligt slutade jag tidigt idag :) Jag hade matteprov ( som gick sådär kändes det som..) och efter det gick jag hem. Snart ska jag ut igen och åka till mina föräldrars jobb där mamma ska skjuttsa mig till Nacka då jag ska lämna böcker som jag haft kvar ända sedan jag hoppade av. För ungefär ett år sedan..

Efter det ska jag och mamma besöka min systers skola där dom har UF :) Ungtföretagande.


Betyg på inlämmningsuppgift

Ikväll har jag varit inne på fronter , lämnat in en uppgift och tittat lite på betygen. Jag fick äntligen mitt betyg på min Apu-inlämmningsuppgift och det blev MVG :) Jag jobbade hårt med den uppgiften så jag tycker att det var välförtjänt av mig. Nu hoppas jag bara på ennu ett bra betyg på uppgiften som jag lämnade in på fronter nyss.

Dagens Humör..


13 December 2010

Jag har totalt vänt på dygnet och det suger.. Idag måste jag försöka lägga mig i tid så jag kommer upp imorgon. Jag tror att jag råkade vända på dygnet i Fredags då Angelica och jag var hemma hos Fanny och tittade på film.. Vi kom hem vid tre och jag somnade kanske inte förens fem på morgonen.

Idag har jag lite saker som ska fixas. Jag ska b.la hämta ut min beställning från H&M idag , skicka iväg en skoluppgift via fronter , ringa Nackagymnasiums biblotek ( done! ) och rensa i mammas dator eftersom att jag får en ny på Torsdag av pappa :) Så jag ska lägga över lite bilder osv till mitt USB.

Klicka nedanför för att följa min blogg via Bloglovin :)

bloglovin

One by one

Detta inlägg är lösenordskyddat !

kreativitet

Som ni ser håller jag på med ennu en ny design ^-^ Dock är inte headern klar eftersom att jag inte alls vet hur den ska se ut .. Vi får se när jag blir klar med designen , men förhoppningsvis i veckan :)

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jag har tagit det lungt , tittat på tv , duschat och bastat ! Imorgon har jag sovmorgon och det känns super :)

10 Sanningar om mig

Bara för att fördriva tiden lite :)

Jag ogillar att sminka mig - Dels för att det inte känns som JAG och för att det är mycket finare att vara naturlig :)

Jag älskar klackskor - Dock blir det mer och mer sällan jag använder klackskor.

♥ Jag har bara varit riktigt riktigt kär i en person - Och det är min nuvarande pojkvän Andreas som jag fortfarande avgudar.

♥ Jag är en ganska så filosofisk person - Tro det eller ej , men jag har alltid varit det och kommer alltid vara sån. Det är en del av min personlighet. Att jag är en djuptänkande person.

Min naturliga hårfärg är mörkblond

♥ Jag äter aldrig på Donken längre , sedan drygt 1 år tillbaka - Nej tack till 4 dagar gammal mat.

Jag faller lätt för killar med piercings och tattueringar

♥ Jag ogillar unga mammor - Det finns så onödigt många bloggar, pogram osv. om unga möndrar. What's up with that ? Att skaffa barn när man är 14 år tycker jag bara är oansvarigt och så tycker jag synd om barnet..poor kid. Ta inte illa upp nu , för detta är min åsikt :)

♥ Jag har fem piercingar och sex hål i öronen - Jag har en piercing som sitter ovanför läppen ( Medusa ) Aka. "Fjortispiercing" , en i Naveln och tre stycken Skin Divers i tinningen. Gå till min kategori Body modification ♥

♥ Jag har aldrig åkt utomlands - Men det är något jag vill göra och det kommer förhoppninsvis ske inom en snar framtid :)

Skin Divers piercing

I förrigår var jag och piercade mig :) Tre stycken "Skin Divers" i tinningen. Superfint ! Skin Divers menas med att man gör ett snitt ( i mitt fall i tinningen ) , puttar in en metallbricka under huden och skruvar ett hål och skruvar in själva piercingen ( stenen ) i brickan så den sitter fast. Det var en spontangrej men fint blev det och jag kunde inte vara mycket nöjdare :)

Jag planerar att göra mer piercings men det får dröja ett tag. Men jag planerar inför våren att pierca mig igen. Vi får se var och när :)

Jätte dålig bild men den får duga tills vidare..Tre Skin Divers som sitter vid tinningen.

Annars rullar dagarna på :) Igår var det slingprov för mig och jag fick ett stadigt VG , jag är glad ! Det var kom-i-kapp-dag i skolan så vi som inte hade något kvar fick sluta tidigare. Efter skolan åkte jag och Linn till Coffehouse och tog en Chailatte :) Ett perfekt slut på gårdagens skoldag ! I dag är jag ledig och jag ska på filmkväll hos Fanny senare :) Yay !

8 December 2010

En riktigt härlig dag har det varit ! ^-^ I skolan hade vi några personer på besök som pratade om facket och ja, det var kul att höra på :) Mycket vettiga saker som sades. Vi fick även sluta tidigare , 11.30 alltså ungefär 50 minuter tidigare och det gjorde dagen ännu bättre.

Efter skolan åkte jag med Fanny till stan. Vi piercade mig och efter det gick vi och mötte Fannys pojkvän :) Imorgon ska jag träffa dom igen och vi ska antagligen gå ut på krogen. Yay ! Nu ska jag plugga och senare ska jag försöka lägga mig i tid, det är en lång skoldag imorgon !

Valfri bikini/Monokini från Fashionbox



Jag är med i en tävling hos http://eeeelins.blogg.se/.

 

Var med och tävla om en valfri vara ur Fashionbox sortiment av bikinis och monokinis!

 

Letar du efter en vit bikini, svart bikini, leopard bikini, mönstrad bikini? Hos Fashionbox.se hittar ni mesta!

 


7 December 2010

Jag känner att det blir mycket text i bloggen och få bilder. Men så kan det se ut. Just nu händer det mycket i mitt liv och jag lägger mer energi på att leva mitt liv än att sitta och blogga hela dagarna.

I dag var jag i skolan som vanligt , endast en lektion. Efter lektionen åkte jag till Huddinge och var där ett tag och senare åkte jag hem igen. Jag har varit grovt trött i dag men det beror nog på att jag halvt vänt fel på mitt dygn. Jag måste vända tillbaka rätt på dygnet , i dag ! Imorgon är det mattematik och en klipplektion som gäller :) Jag slutar 12.20 och då ska jag till Nacka för att lämna några böcker.

Min kväll tillsammans med pojken ♥

Kvällen spenderades med pojken :) Vi har inte träffast på ett tag, eller rättare sagt en månad skulle jag tro. Det blir så när man bor så pass långt ifrån varandra men det håller ändå. Jag städade och fixade innan Andreas skulle komma eftersom att jag ville göra det lite extra mysigt :) Jag hann dock inte äta innan pojken kom hit så jag har gått med magen tom till nyss då jag fick i mig en rejäl portion spagetti och köttfärsås.

Det var i varje fall en mycket mycket lyckad kväll med pojkvännen. Dock kan det inte bli annat eftersom att jag alltid trivs så bra i hans sällskap :) Jag följde med honom till pendelstationen i stan men nu är jag hemma. Jag väntar på ett samtal från honom och senare ska jag antagligen lägga mig i sängen eftersom att jag börjar 9.40 imorgon.Jag ska även på möte efter skolan.

6 December 2010

En ledig dag idag :) skönt. Jag håller just nu på att städa och snart ska jag sminka mig. Pojken kommer hit en stund efter att han varit på föreläsning. Han är så ambitiös ^-^ Vi får se vad vi hittar på men det kommer antagligen att bli en massa massa prat och mysande. Om vi hinner ska han hjälpa mig med mattematiken :)

2 Advent

2 Advent idag :) Tiden går fort ! Dock önskar jag att den kunde gå ännu fortare så sommaren kan komma snart.Jag har nyss duschat och bastat lite. Snart blir det städning utav rummet som gäller och efter det ska jag laga någon lämplig middag. Det blir något inte allt för avancerat ^-^ Jag får se om jag orkar plugga mattemaktik senare .. det borde jag göra. Annars idag har jag även blivit överfallen av mess ( I och för sig har det pågått hela helgen ) inget mig emot. Det är bara kul när folk hör av sig som man inte pratat med på länge osv. Imorgon tror jag att jag ska träffa Viktor och Chrille i stan , det kommer att bli kul att få träffa dom pojkarna igen ^-^

Bild på min navelpiercing :)


Tandläkaren nästa..

Detta är andra gången min plupp som håller fast spiralen och spiralen åkt ut och tanden vägrar att flytta på sig ! Jag har en tuggtand lång inne vid kinden som inte riktigt sitter som den ska. Alla andra tänder är raka och fina och sitter som en perfekt båge men inte denna.. och den har medfört lite problem. B.la att jag kommer få ha min tandställning kanske 1-2 månader längre. Dock kommer jag antagligen att få ta ut tandställningen innan sommaren , alltså precis efter det nya året börjat , yay ! ^-^

Anyway , nu är jag inte så glad eftersom att jag måste till tandläkaren igen. Jag var där förra veckan. Nu får jag ta den tid jag får eftersom att det är ganska så viktigt att denna spiral i tandställningen måste sitta på plats med hjälp av en "plupp". Jag känner att detta blev ett väldigt lärorikt inlägg .. INTE ^-^ Jag var bara tvungen att avreagera min ilska lite haha .


"Pluppen" som håller spiralen

Själva spiralen som är jätte , jätte liten.

Btw.. förr skulle jag aldrig aldrig aldrig att skriva ett inlägg eller ens nämna att jag hade tandställning eftersom att jag tycker att det är pinsamt. Men när jag tänker efter så är det "bara" ett år utav mitt liv :) Och dessutom kommer jag att få jättefina tänder efter. Jag ska försöka få tag på före och efter bilder senare. Vi får se om jag visar upp dom i bloggen men det är först och främst för mitt eget syfte. Det kan vara kul att ha för mig :)


Bloglovin

Jag har märkt att mina läsare har stigit den senaste månaden , det känns kul ! :) Jag ska påminna er om att ni gärna får följa mig via bloglovin om ni känner för det.

Klicka på denna länk så kommer ni direkt till min bloglovin sida :)

Kort lista

Min bästa vän Andreas och Fanny :)
När jag borstar tänderna Gör jag det noga ^-^
När jag lagar mat kanske det inte blir världens godaste , men ätbart blir det säkert..
Jag är rädd för att misslyckas.
Den värsta känslan är att känna sig ensam eller inte tillräcklig. 
Den bästa känslan är lycka
Jag är bäst på att vara mig själv :)

Jag är sämst på att städa.

Jag kommer alltid vara en person som är kreativ och djup i sinnet.
Jag lyssnar på blandad musik.
Jag pratar alldeless för mycket och för snabbt enligt dom flesta utav mina vänner och min pojkvän.
Jag tycker om att jobba i salongen , shoppa , vara med vännerna och att vara i skolan - speciellt på frisörlektionerna.
Kärlek är något jag inte kan vara utan.
I somras hade jag det tufft .. men det är bättre nu !

Sist jag grät var länge sedan.
När jag vill tänka brukar jag oftas vilja vara ensam.

När jag bakar bakar jag helst små kakor eller kladdkaka :)

Innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna , tvättar bort sminket och ringer till min pojke och pratar med honom en stund.

Just nu tänker jag på hur otroligt mycket jag saknar Gnestaminnerna..
Bebisar är något jag inte kommer att få på många många år.
Idag har jag sovit mycket så jag kan bli frisk.
Ikväll ska jag kanske hyra någon bra film eller träffa en vän i närheten där jag bor :)
Imorgon kommer jag Kanske att åka till Väsby !
Jag vill verkligen ha sommar just nu
Om jag var ett djur skulle jag vara ett rådjur pga. mina ögon.
Min mobiltelefon är en LG touch.
När jag vaknar på morgonen är jag oftast ganska så morgonpigg :)


4 December 2010

Gårdagen var inte mycket till dag. Jobb på salongen samt lite shopping. Jag kände mig inte helt frisk igår ( inte idag heller ) så jag höll mig hemma. Så blir det idag med.. Går kvällen/natten kom det fram lite oväntade ord från en vän som chockade mig. Det var inte några dumma ord eller så. Men det chockade mig , rejält.

Idag var planerna att jag skulle ut med Fanny men varken hon eller jag kunde eftersom att ingen kände sig speciellt bra. Jag hatar vinter eftersom att man alltid lyckas bli sjuk ett x antal gånger om.. Det blir som sagt att stanna hemma idag , städa rummet och göra det jag har ork till. Jag ska även se om jag orkar sitta vid dator en stund till och fixa med bloggdesignen.


3 December 2010

Som ni märker orkar jag inte lägga ner så mycket tid på bloggdesignen så detta får vara min tillfälliga design. Just nu är det mycket i skolan och denna dag har varit lång eftersom att jag har jobbat på salongen.

Ikväll ska jag som sagt plugga och skriva klart samt lämna in en uppgift via fronter. Jag ska även ringa bästa vännen och planera inför imorgon och ringa min underbara pojkvän :) Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. jag shoppade idag och fick med mig ett par smycken som jag ska visa i bloggen senare !

Bloggdesignen görs om..

Just nu görs bloggdesignen om men jag orkar inte göra färdigt den ikväll så det får bli en annan dag. Bloggen kommer därför att se lite havfärdig ut tills vidare :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova , imorgon blir det praktik som gäller !

Faktura från "Dentally yours" , va i helvete ?!

Jag fick nyss hem ett paket från Denatlly yours. Jag hade ingen aning om vad det var men jag öppnade det och i paketet låg en eltandborste samt en faktura på drygt 350 kr.

Jag VET med all säkerhet att jag varken fyllt i ett formulär eller att detta skulle vara något som jag hade beställt. Jag tittade direkt upp deras hemsida. Det finns inte mycket information , varken mailadress eller vilka som arbetar där. Dock fick jag tag på ett nummer som jag fick med fakturan men deras öppentider var mellan 13 - 15. Det är liite märkligt att dom bara har öppet 3 timmar .. Jag fick även fram sex OLIKA nummer som Dentally yours ringt från, fick dom via internet. Detta är otroligt fräckt eftersom att jag inte har skrivit in mig på dreas hemsida att jag vill prenumerera. Jag har inte ens sätt deras förbannade hemsida förr !

Jag slog även upp "Dentally yours" på internet och såg att jag inte är den enda som jag fått denna fakura hemskickad och blivit offer.

Om det är någon mer än jag som fått denna faktura hem , vad gjorde ni ? Jag tänker i varje fall inte betala en endaste krona. Jag ska överklaga och överklaga , i västa fall får jag polisanmäla.

Kort klippning

Idag blev det en sen uppdatering utav bloggen men jag har helt enkelt gjort annat och varit way to tierd för att orka blogga. Nyss pratade jag med bästa vännen och vi planerade lite inför helgen :) Julklappar ska handlas och det ska fikas !

Jag var nära på att inte gå till skolan idag pga. min tandvärk. Det gör sjukt ont att spänna tandställningen ! Men jag klarade i varje fall av mina timmar i skolan :) 9.20 - 12.20. Vi klippte en kort frisyr på dockan och jag lämnade in min VG/MVG uppgift och hoppas på att nå mitt mål !

Här är lite bilder från dagens klipping :)




RSS 2.0