Tisdag , 28 Februari 2012 - Nya ballerina :)

Mina nya ballerina som jag köpte för några veckor sedan ! 99 kr på H&M :) Hur fina som helst !

Jag håller på och kämpar med den nya designen , men jag blir inte riktigt nöjd vad jag än gör känns det som !.. Men jag vill verkligen lägga upp någon ny fin design snart ! :) Det är bara ha tålamod antar jag..

De senaste dagarna av mitt sportlov har spenderats med vänner och pojken :) Pojken och jag har ätit godis och haft den mysigt i helgen :) Firandet av bästavännen blev också lyckat och det var en av dom roligaste utgångar jag haft på länge ! Snart väntar ännu en till utgång då jag ska på min pojkväns skiva , det ska bli kul ! Jag måste även hitta en lämplig present till honom eftersom att han fyller år nästa vecka ! Jag har planerat att åka ut i helgen och kika på vad som finns för fint att köpa :) Jag har redan några idér i skallen !

Idag har jag suttit med bloggdesignen och städat hela rummet ! Alltså grundligt ! Duktig tjej :D Nu sitter jag och tittar på tv och väntar på att min syster ska komma hem så hon kan bleka min utväxt..

Klippt snedlugg :)

Idag klippte jag snedlugg :) Blev väldans nöjd !

Nu har jag hunnit få sportlov ! Det känns otroligt välbehövt efter några stressiga veckor i skolan :) På lovet har jag bestämt mig för att jag ska hinna med att vara med kompisar ( de som jag inte träffar allt för ofta ) , ha en chill dag eller flera och plugga..

Snart ska jag till en vän och fira att hon fyller 20 år! Vi ska äta middag hos henne och sedan blir det utgång :)


Tisdag , 21 Februari 2012 :)

Bild på mig från helgen :)

Jag har nyss kommit hem från skoladag som besod av en idrott samt en svenska lektion :) En kort dag alltså ! För övrigt så sitter jag och klurar på en ny bloggdesign ! Jag har suttit med koder och annat dom senaste dagarna så snart kanske det dyker upp en ny fin bloggdesign snart ^-^ Vem vet ?

Fredagens färgteori-lektion :)

Vi fick lära oss nya färgmetoder i Fredags :)

Två stycken riktigt coola färgtekniker som man kan använda då man vill ha mer effekt i håret :) Denna var en av dom ! Jag har kommit halvvägs på bilderna ovan ! Vi jobbade dock inte med riktig färg på dockorna utan med balsam vilket var lite synd tyckte jag för jag skulle gärna vilj se resultatet !

Fredag , 17 Februari 2012 :)

Bild på mig tagen med webben alldeless nyss :)

Det har hänt mycket saker i veckan så jag har inte hunnit uppdatera som vanligt ! Men jag passar på att skriva nu då jag har god tid på mig innna jag ska ut på krogen :)

I skolan idag övade vi på olika och nya slingtekniker/färgmetoder vilket var väldigt kul ! Vi fick prova på "stjärnan" och "sicksack" slingning :) Båda ger en snygg effekt ! Jag ska visa någon bild från lektionen senare ! Nu måste jag ta på mig något vettigt och sedan blir det utgång :D


Torsdag , 9 Februari 2012 (:

Bild på mig i svartvit som togs förra året i Augusti :)


Igår efter praktiken sov jag över hos pojken :) Vi hade det mysigt hemma hos honom där vi lagade lite mat och tittade på tv. Idag har det varit en hektisk dag med pendeltågsåkande och tunnelbansåkande hit och dit.Jag åkte blandannat med en kompis in till stan :) Vilket var trevligt även om vi inte gick där så länge :) Här om dagen köpte jag även en ny väska , jag blev störtkär i den ! Jag får väl ta och visa upp den i bloggen någon dag ! :)

Fredag - Söndag !

Bild på mig från några veckor sedan :)

Det har hänt så otroligt mycket nu på senaste tiden så jag har knappt hunnit med att blogga ! Jag har haft fullt upp i skolan och spenderat tiden på annat än att sitta vid datorn.

Hela helgen har jag bott hos pojken där vi var med och firade en trevlig 75-års fest :)

Nu i veckan har jag en hel del planerat så jag har mycket att stå i !


RSS 2.0