YOU & ME ♥

#outfit #H&M #cardigan #Veromoda #Ginatricot #todays #curlyhair #blond #selfie
 

Praktik - 170314 ♥

#lashes #lösögonfransar #separated #separerade #differentsizes #9 #11 #blacklashes #extensions
 
Tillbaka till praktiken, känns kul :) Snön passade också på att göra ett återbesök efter vårvädret här i Sthlm..inte lika kul..Dagen på salongen gick snabbt, som vanligt. Tjejerna o jag på salongen satte upp ett nytt, ursnyggt nagelbord till Kami :) Nu är det ännu snyggare inne i skönhetsgrottan! O en gladare Kami har vi med.
 
Fina Sofia övar just nu på att lägga fransförlängning, därmed bilden på lösögonfransar :) Hon ska förhoppningsvis få träna på min syster då jag redan har lösögonfransar påsatta. Min lilla kämpe där 

Victoria Secret ♥

#Victoriasecret #cravings #pretty #mist #bodylotion #showergel #musthave #loveable
 
När Issa var på besök ville hon fylla på sitt förråd med Victoria Secrets mist :) I Parelle hittade vi alla olika sorter o det var minst sagt svårt att plocka ut sina favoriter! Alla luktar ju underbart, önskar att man hade råd med hela hyllan! Jag hittade också ett super sött mobilskal med VS loggan o ränderna, I must have it! 

Friday 140314

#selfie #me #blond #browneyes #swedish #girl #readytoparty #withfriends
 
En nära vän, Isabella från Kiruna åkte till Sthlm för att hälsa på :) Det var en riktig vårdag här med sol o plusgrader! I Kiruna har dom fortfarande snö o minusgrader..
 
Det blev fika på Wayne´s, shopping, middag och på kvällen gick vi till salongen. På salongen fixade vi håret o de sista detaljer innan det var dags för krogen. Det blev en lugn kväll med mycket prat o jag var hemma innan tolv :)

Ferret ♥

 
Sötaste illern Micko 
Det är min systers, men jag älskar honom som att han vore min egen.

Saknar praktiken..

#matrix #haircolour #colourchart
 
Influensaliknande symtom har smygit sig på min kropp, trött, ont o feber har man..O imorgon kommer en vän från Kiruna ner o vi hade tänkt o shoppa, ta en fika i stan o sen gå på krogen. Men hur tusan ska jag orka det ?! Jag hoppas bara att jag känner mig bättre imorgon..Praktiken har fått lidit hela veckan då jag inte kunnat vara där. Känns surt men vad ska man göra..Saknar bästa praktik platsen! :)
 

S.T.O Lingonberry

#sto #haircare #hairtherapy #hairoil #intense #moisture #lingonberry #seed #oil #marianila
 
Den bästa håroljan kommer från Marianila o är värd varenda krona! Funka på alla hårtyper,ger näring o glans :) Min köpte jag på Skönhetsgrottan (d.v.s min praktik)
 

Fransförlängning ♥

#fransförlängning #fransar #extentions #eyelashes #long #lasting #beautiful
 
Basma gjorde en otrolig fransförlängning på mina tjocka men sneda fransar! Det var en utmaning för henne men hon klarade det med en klackspark, så duktig som hon är :)

REQ hand & bodylotion

#req #hand #body #lotion #smells #good #fantastic #handcare #softhands #favorite
 
När Kami skulpterade glitternaglarna på mig använde hon en så underbart doftande handcreme på mina händer senast. Jag blev så förälskad i den att jag köpte en handcreme i doft av björnbär ♥

REQ Gelé nails ♥

#gelnails #nails #glitter #glitternails #natural #naturalnails @skönhetsgrottan
 
Fina Kami gjorde gelénaglar på mig för en dryg vecka sen :) Jag valde själv att jag ville ha glitter, Men annars fick hon fria händer o göra lite som hon ville. Så det blev naturliga naglar med silverglitter detaljer :) Så snyggt!

Fettisdagen + praktik

#fettisdagen #semla #grädde #floursocker #Thelins
 
#Matrix #colour #haircolour #haircare
 
På så kallade "fettisdagen" samlade vi hela gänget på Skönhetsgrottan o fikade med semla :) Det var riktigt härligt att all personal var samlad för en gångs skull o pratade o skrattade! Jag trivs så jäkla bra på min praktikplats ♥
 
Efter fikat var det städning av hela salongen som gällde. Jag ordnade b.la Matrix färgtuberna enligt färgkartan. Klockan 22.30 var man klar o det var dags att åka hem, man var ju lagom slut efter städningen kan jag lova!
 
Imogon ska jag på Booster o direkt efter det till praktikplatsen på salongen :) Där ska jag få fransförlängning! Kul ;)
 

RSS 2.0