Gellack :)

 
I Lördags åkte jag o en vän till min syster :) Där spelade vi kort o drickmemory. Min syster provade att göra gellack på mina små naglar, jag valde ett neonrosa glitter-gellack. Det blev super fint o de kommer passa perfekt nu till nyår :)
 
Julen har varit fantastisk! Jag firade den på Södermalm med pappa o fler! På Södermalm serverades tre-rätters :) Under julen har jag varit vakt till lilla illern Micko. Han bodde med mig hemma hos mamma i Villan.
 
Det har även blivit en hel del sovandes hos en kompis som också bor i Södermalm. Vi har tittat film, lagat mat tillsammans, handlat o haft det allmänt trevligt :) Trivs bra hos honom!
 

Söndag, 22 December 2013 :)

Träningskläderna o nya mjukiströjan från Lindex är på! :) Det var så här jag såg ut igår innan det var dags för gymmet!
 
Det har varit några hektiska dagar nu innan jul! Jag har åkt hit o dit - till föräldrarnas företag, Sofias salong, träffat kompisar på lunch/fika innan dom ska bort till jul o nyår, bott med R i hans nya lägenhet på medborgarplatsen! Men det är kul att så mycket händer ibland :)
 
I Lördags blev det en myskväll hemma hos mig i villan med ett lagom stort sällskap :) Vi var vakna sent in på natten!
 

Insta inlägg :)

#lockigt #hår #jag #och #Sofia #blonde #blue #hair 
 
#selfie #uggs #white #curls #no make-up
 
#me #no make-up
 
#healty #hair #products #blondeschampoo #blondeconditioner #Marianila #tangleteezer #Palett #frizzcontroloilspray #hairspray #pink #justbought #newin
 
 
Blev lite instagram inspirerat inlägg ;) Haschtaggs här o var haha :) De 3 första bilderna är från Skönhetsgrottan där min fina vän Sofia jobbar. Jag gjorde lockar på oss båda i håret och det blev riktigt snyggt! På Salongen fick Sofia klippa mig o jag köpte även med mig hårprodukter hem, bla:
 
♥ Colour protect shampoo o balsam, travelsize
♥ Blonde schampoo o balsam 
♥ Hårspray, strong finish
♥ Frizz control oil spray
 ALLT från Marianila :)
 
Och så även en Tangleteezer i rosa :)
 

40-års fest för min bror :)

Den fina dukningen som min syster o pappa hade gjort! Lokalen som dom hyrde var jättefin :)
 
En förkylning har följt mig de senaste dagarna o vägrar att släppa taget! Dock har febern hållt sig undan vilket är skönt..I veckan har jag sökt jobb o haft en trevlig middag/vin kväll med en kompis :) I Lördags firades som sagt min halvbror ( föredrar att kalla honom "hel" bror.. ). Trevligt umgänge med människor man aldrig träffat förut, bubbel, super god tapas o efterätt! Det var en minnesvärd kväll för mig :) 

H&M och Gina Tricot :)

Vardaglig, lite oversize kavaj som köptes från H&Ms rea, 150 kr samt ett otroligt snyggt linne från Gina tricot för ord. pris 79 kr :) 
 
Jag har letat som en dåre efter detdär jäkla linnet från Gina Tricot i min storlek (xs) o tillslut hittade jag ett sista ex kvar av linnet i stan :) Överlycklig! 
 
Issa o Jonathan från Kiruna har varit här i Stockholm under helgen! I Fredags blev de shopping, fika o catch-up :) Senare på kvällen blev det en efterlängtad utgång! Så kul har jag inte haft det på länge :) Denna vecka har jag även fortsatt med att lämna in cv:n..o mer ska det bli den kommande veckan! Skam den som ger sig!! :)
 

RSS 2.0