Inoa 10N

 
Det blev en övernattning hos närmaste vännen Fanny igår ! :) Vi stannade uppe till 03 på natten även om båda hade jobb/skola. Kanske inte det smartaste draget men vad ska man göra när man druckit energidricka..Det var i varje fall en kul natt med massvis av prat och skratt !
 
Idag var jag i skolan, efter skolan åkte jag till Rådmansgatan för att Sofia skulle ljusarefärga min utväxt på 2 cm :) Vi fick inprovisera lite då alla färger inte fanns till hands.. Det blev en 10N på utväxten och resultatet blev kanon !
 
Imorgon är jag ledig från skolan men ska dit för att lämna in lite uppgifter :) Och på Onsdag så ska jag ev. lägga i en mörkare toning i mitt ljusblonda hår ! Det sker på Sofias praktik :)
 

Keratin smooth ! :)

Tycker alltid att det är lika kul att testa nylanserade hårprodukter på marknaden ! :) Köpte denna spontat på en mataffär igår då den såldes mer än 50% billigare där ! Oljan luktar magiskt gott, är inte ett dugg kletig och är mer rinnande än de flesta oljor vilket gör produkten mer hanterbar att fördela i håret :) Tycker jag ;)
 
Just nu sitter man med hårinpackning i håret, en typisk söndag ! Och snart blir det middag och sen fika för att fira mors dag :) 

Fredagens shopping !

2 Bh:ar från H&M :)
 
Favorit hårsprayen och dry schampo :) H&M och Kicks !
 
Ingen skola idag ! Då passade man på att luncha med sällskap i Globen och kika i lite butiker :) Jag fick med mig behövliga saker hem ! Nu är jag hemma igen och måste fixa mig inför att fira Johanna ikväll :) Kommer bli riktigt kul ! 

Fining tröjan !

 
 
Tröjan med mönster fick åka på idag :) passade perfa under jackan !
 

Om man tittar lite noggrant på den första bilden kan man se att jag klippt forward graduation ! Dvs. etapper fram :) Fick först panik för klippningen men har insett att den passar mig ganska så bra, eller så har jag bara blivit mer van :)
 

Mönstrat :)

 
Man har ju lagom ont i fötterna efter en lång dag i stan ! Men kul var det :) Jag, fanny och johanna stannade i stan så pass länge att vi både hann bli hungriga på lunch och middag. Tanken var att jag skulle hitta en lämplig studentklänning, men det gick åt skogen, kräsen som jag är ! Johanna hittade en supersnygg outfit till hennes födelsedag som ska firas på Fredag :) 
 
Jag däremot hittade en enkel och galet snyggt mönstrad tröja från rean på Cubus, 99 kr ! 

Grisslinge :)

Bild som Juan tog på stranden vi var på igår :) 
 
Jag plus tjejerna och några killar åkte till stranden igår :) Först stannade vi vid Värmdö marknad för att köpa grillmat och diverse andra tillbehör :) Det slutade med att vi delade upp oss i två grupper då vi var ett hyfsat stort och galet gäng :) 
 
Våran grupp valde att grilla kycklingfilé, oxfilé, zuccini och halloumi :) Supergott ! Hela gänget delade sen på tillbehör så som blandsallad och potatissallad och marshmallows :D Efter grilningen blev det ett dopp i det lite för kalla vattnet ;) Jag lyckades skrapa upp foten och handleden..inte alls kul ..! 
 
Runt 20 åkte man hem och på kvällen blev det utgång med en del från tidigare umgänge :) Man såg melodifestivalen på baren och sjöng med. Ur härlig helg med andra ord :)

400 kr fattigare.. men så nöjd ! :)

Kläder som shoppades både igår och idag :) 2 toppar, ett par beiga jeans, en klänning och en kavaj/jacka. Alla plagg är ifrån H&M !
 
2 nya toppar ! 
 
 
Klänning och beiga jeans :)
 
 
Nya kavajen/Jackan :) 100 kr !
 
Armband i guld från Lindex !
 
Ja, det har blivit en hel del shopping de senaste dagarna ! Men alla saker var nog behövliga ;) Jag ska försöka addera mer färg och mönster till garderoben :) Har insett att det är jäkligt snyggt ;)

Sneak peak .. :)

 
Gjorde några köp idag som sagt ! :) Några RIKTIGT bra köp ! och två stora genombrott för mig .. Jag köpte för första gången på år och dagar plagg som hade färg ( annat än tråk svart som jag snöat in mig på annars..) och ett annat med färg + mönster :) Inte illa ! 
 
Tänkte lägga upp bilder på plaggen imorgon då jag faktiskt har tid och då solen är uppe så man får bättre och rättvisare ljus på korten :)

Skola, shopping, fika & middag ! :)

 
Ja..som rubriken lyder :) Det har blivit en hel del trevligheter idag ! Jag kikade in en snabbis på H&M och fick såklart syn på saker jag ville ha och som dessutom var nedsatt i pris ! ( Otroligt kul att hitta saker på rean då det är bra för mig som studerande ! ) 2 par toppar och en klänning fick följa med hem :) 
 
Efter det begav jag mig till Fanny och E där vi först fikade med jordgubssmulpaj och sedan gjorde vi en fräsch kycklingsallad till middag :) Passade perfekt med något lättare efter fikan ! 

Fynd från H&M och Lindex !

( Förstår inte varför bilderna roterar sig själva när man laddar upp på blogg.se..)
 
 
Igår var jag i stan med Fanny och egentligen skulle vi köpa skor till henne men istället köpte hon och jag annat ! Ett par jeans från H&M för 75 kr och en klänning med perfekt längd för 50 kr och ett par undisar från Lindex för 50 kr. Bra köp ! ;) 
 
Det blev även middag i stan :) Jag åt sushi som vanligt ! 

Onsdagens Outfit ! Blå kavaj :)

Idag åkte nya kavajen på :) Vädret passade utmärkt för den !
 

Nya kavajen/Jackan !

 
 
 
 
Åkte en sväng till centrum för att köpa puder och fick syn på denna snygga kavaj/jacka på Rea ! :) 100 kr betalade jag för finingen ! ( Ord. pris 399 kr ) Den ska nog användas imorgon om vädret blir bra :) Håller tummarna !

Lördag 11 maj 2013 :)

I Lördags blev det jordgubbar och vin med Fanny :) Vi satt på altan och hade det lagom bra i det fina sommarvädret !
 

Nya ballerinaskor ! :)

 
 
Nya ballerinaskor vs de gamla.. Helt sinnessjukt att jag faktiskt gick runt med trasiga skor ! Väntade i princip bara på att dom skulle falla sönder ..!
 
Jag älskade de gamla ballerinaskorna och såg att H&M återigen fått in samma modell :) Självklart köpte jag ett par likadana för 99:- + sulor :) 

Torsdag, 9 Maj 2013 :)

Plugg plugg plugg..enda in tills klockan 2 på natten ! Men man får skylla sig själv om man inte varit så pass aktiv i skolan som man borde !
 
Det är i princip skolarbeten och uppgifter jag kommer jobba med nu när jag är ledig. Jag har en långhelg från Torsdag-Söndag så det är bara att jag jobbar på :) Jag kom en bra bit idag ! Annars så ska jag försöka hinna med att fika med några vänner imorgon. 

Måndag, 6 maj 2013 :)

Haha så typiskt att man hittar eftersläppsbiljetterna ( trodde att jag tappat bort dom! ) nu när skivan inte blir av ändå..! Känns trist att egentligen inte ha någon skiva eller middag, men flak är fixat åtminstonde så det duger väl bra :)
 
Det känns stressigt just nu att studenten börjar närma sig ! Knappt 1 månad kvar tills jag tar studenten ! Det kommer bli kul och det är något jag verkligen ser fram emot då jag känner att jag pluggat mina gymnasie år + 2 extra år ! 
 
Jag har försökt att slappna av och satte mig i solen en stund, efter bara 10 minuter har jag lyckats bli lite lite röd :) 

Fredagens outfit :)

Utgångsoutfit ! Nya blusen från Lindex drog jag på mig tillsammans med svarta jeans och ballerina :)
 
Igår blev det utgång med Emma och Sofia :) Vi besökte Kristall för första gången, men det var inget för mig ! Det var ganska så lamt där..! Igår blev det även första grillningen här hemma, som man längtat :) Gott var det.
 
Idag blir det plugg och sen kanske man åker hem till en kompis. Vi får se vad kvällen har att bjuda på :) 

Valborgsmys :)

Bild från gårdagen då bästavännen kom över på fördrink, vin och ostbricka med avocado, mozarella och tomater :) 
 
Valborg blev en riktigt rolig dag ! Dagen började hemma hos mig och bästavännen med fördrink,vin,ostbricka. Till kvällen gick vi till Soft för att möta fina Sofia och Emma :) Soft stängde vid 01 så då gick vi vidare till Lion bar. En lugn skön kväll med underbara vänner :)
 
 

RSS 2.0