Rean fortsätter ! :)

 
Mocca handskar med fina detaljer :) Köpta för 175 kr ! Ett grymt kap :)
 
En vanlig svart topp ! 75 kr :)
 
Jag är glad att rean fortsätter ! Jag har mer rea-kap att visa men jag får ta det när jag är hemma för det är där jag har sakerna :) just nu är jag hos Robert ! 
 
Robert och jag ska fira nyår tillsammans hade vi tänkt :) Planen är att han och jag ska vara med hans kompisar ! Kommer nog att bli kanon ;)
 
Efter nyår kanske vi åker till J och D´s lägenhet och stannar där ensamma några dagar. Det var mysigt sist ! Så jag tror det blir minst lika mysigt nu också :) Hoppas ni alla får ett gott nytt år !!

Lördag, 29 December 2012 :)

Igår var jag på salongen hela långa dagen och hjälpte till  ! Efter det blev det en go spontanmiddag på pizzahut med finaste Robert :) Efter att jag tryckt i mig en pizzabit och en underbar chokladsufflé begav vi oss till en tom lägenhet i Södertälje där vi tittde film på kvällen/natten ! :) Tack för att vi fick låna lägenheten J och D !! :)
 
Nu ikväll ska Robert och jag laga tacos !! Gott :)

Jul med Robert ! :)

 
 
 
Fina bilder från ett fint och härligt julfirande med Roberts och hans underbara familj/släkt ! :) 
 
 
Av början på dagen bjöds det på dopp i grytan som jag aldrig tidigare testat, men det var gott :) Inget fel alls med det ! Senare åt vi julbord med mestadels hemlagad mat, efter det blev det efterätt som var cheescake med hallon och kvällen avslutades med att mumsa i sig choklad från chokladaskarna ;)
 
Imorgon är det julfirandes hemma hos mig med en del av min familj och pojkvännen Robert så klart ! 

God Jul !

Min nya fina tröja som jag köpte i förrigår för 200 kr ink. rabatten på 50% ! Brukar inte vara så mycket för vitt då det lätt blir smuttsigt snabbt eller är för stark vit...men denna tröja var i en perfekt höst-vit färg ! :) Den ska användas idag, på julafton ! :D
 
Jag har annars varit med Robert och vi har firat mini-jul och åkt en snabbis till Tumba idag :) Imorgon ska julen firas hos pojkvännen med hans familj och på Tisdag blir det jul firandes hemma hos mig med en del av min familj och Robert så klart ! Så det blir många jul firandes, men det är ju bara mysigt och kul :)
 
Hur firar ni eran jul ? Hoppas alla ni där ute får en god jul och ett gott nytt år ! :)

Söndag, 9 December 2012 :)

 
Helgen har varit härlig ! Fredagen spenderades med fina Isabella hemma hos mig med middag och vin, senare på kvällen blev det en tokig utgång med flera meters kö som tog oss hela 40 minuter att komma in..Mer än hälften i kön blev inte insläppta ! Galet ! Men vi kom in och hade det superkul ! :)
 
På Lördagen orkade jag inta göra så mycket, så jag låg i soffan i min brors rum och tittade film ! B.la en gammal Harry potter film och en gammal Scary movie :) Det var sådär lagom kul ;)
 
Idag är det plugg som gäller ! Tänkte skriva klart talet till muntliga nationella som ska hållas imorgon :) 

Torsdag, 6 December 2012 :)

Idag tog jag mig friheten och solade solarium för en gångs skull :) 
 
Imorgon hoppas jag på att det blir skola igen då det varit kaos med vintervädret ..! Efter skolan blir det systembolaget och sen och middag hemma hos mig med Isabella :) Senare vid kvällen blir det förmodligen utgång !

Fyllt på garderoben..

Glansig jacka och smink från H&M :) Jackan snappade jag åt mig för 159 kr !
 
Shampoo och balsam för mörkare nyanser av blont, från John Freida ! 99 kr styck hos Kicks :)
 
Transparant tröja med detaljer samt leggings med stenar :) Båda för 200 kr !
 
Mer pengar ska spenderas på julklappar snart också..! Det är inte klokt vad tiden går..Skolan har gått snabbt och snart är det bara 6 månader kvar tills jag tar studenten ! Vet inte om jag ska längta eller inte .. ? 
 
Nästa vecka är det muntliga nationalla som gäller ! Så jag håller på att slipa på mitt tal :) Det känns inte alls nervöst att stå där och prata inför folk, det som jag är orolig över är hur pass bra eller dåligt mitt tal kommer vara..Jag gör mitt allra bästa i varje fall ! :) 
 
Idag fick jag tillbaka mitt skriftliga nationella prov, fick VG och det var jag nöjd med ! Trodde ärligt talat jag skulle få icke godkänt..! 
 
Imorgon är det praktik på salongen som gäller. Blir en hård dag för mig då jag ska försöka jobba i en hemsk träningsvärk !
 
 

RSS 2.0