Ute med pojkarna ikväll :)

Idag började vi vanlig tid, 8.20 en utav mina tidigaste dagar i veckan. Dagen gick bra, fram tills vi skulle jobba med B klassen. B klassen är för övrigt stökig och bråkar med alla och allt. ( Tack gud att jag inte hamnade i B klassen..) Så det blev ett litet bråk mellan en tjej i klassen och 4 stycken andra personer i pararellklassen. Vi jobbade med en frisyr, som tog mig ungefär 3 timmar att göra. Dock måste jag träna, träna , träna ! För den var inte lätt att göra kan jag lova. Det var många andra som tyckte detsamma. Dock är det tur att jag gillar att hålla på med långhår :)

Om någon vecka börjar vi med styling istället för shampoonering. Känns kul ! Jag känner verkligen att jag för en gångs skull valt rätt linje.

Efter skolan gjorde jag och Linn sällskap till Gullmars. Hon åkte hem men jag mötte Robin Väsby och Vickor. Vi hade det otroligt kul och dom två pojkarna får mig alltid på gott humör :) Vi åkte till Robins gamla skola för att lämna tillbaka böcker osv. efter det åkte vi till Tyresö centrum och jag provade underkläder men jag fick inte med mig något hem eftersom att jag konstigt nog blivit så kräsen när det gäller Bh:ar. Dom ska sitta perfekt enligt mig ;)

Efter shoppingen åt pojkarna kebab men jag stog över.. Ush för kebab. På bussresan hem var vi alla tre lite små trötta, vi satt och nästan halvsov på bussen allihopp haha. Gulligt ;) Vi bestämde oss också för att träffas imorgon. Då ska jag till väsby, vi ska chill kröka hos Robin , titta på film och prata strunt. Vi får se om jag sover över eller inte, men antagligen blir det så :) Imorgon hoppas jag på att jag kan pierca mig också!


Nya jeansleggings :)

Jeansleggings funkar alltid ! Jag använder mer jeansleggings än vanliga jeans. Dels för att det är så mycket skönare och dom sitter oftast mycket bättre :) Jag köpte två stycken för 800kr. Värt !

Det fick bli ett par svarta och ett par mörkblåa. Båda är i samma modell med fickor.

Detalj fram:

Gårdagen / Idag

Gårdagen spenderades med en gammal vän. Jag trodde att jag bara skulle stanna där en stund.Men det blev att jag stannade där i några timmar :) Kul var det i varje fall. Vi pratade och tittade på film. Vid halv nio kom jag hem,inte allt för sent. Då åt jag en sen middag och gissa om jag var hungrig eftersom att jag inte hade ätit något på hela dagen ?! Senare på kvällen tittade jag på tv, pluggade, pratade i telefon och vid ett somnade jag.

Det känns som att klockan är mycker mer än ett..Kanske för att jag har spenderat min morgon hos tandläkaren inne i stan,så det känns lite segt. Vi gjorde en rutinkoll och tog kort. Allt var snyggt och fint, så inga problem där :) Efter läkarbesöket fikade jag inne i stan med mamma eftersom att hon jobbar i närheten. Nu har jag varit hemma ett tag och pluggat..ska snart fortsätta med det eftersom att jag har prov imorgon!

Idag åkte uggsen på :) Det var sjukt kallt ute imorse..Jag funderade nästan på att ta vinterjackan, men nej. Det är lite för tidigt för att gå i fjällräven på morgonen.Dock såg jag många andra i stan som gick med vinterkläder..såg skönt ut ju.

26 September 2010

Söndag..den tråkigaste dagen i veckan.Helt klart ! Jag har städat , undervåningen samt mitt rum. Rensat ut garderoben, det blev en hel påse som ska bort.Antingen så skänker jag bort dom till barn/ungdommar som behöver kläder eller så tar min pappa med dom till en second hand butik i stan.Jag vill vara helt säker på att dom kommer till användning för andra och att dom kommer rätt. Om jag ger bort dom till behövande ska det vara gratis för dom, ibland kan det vara svårt var man ska vända sig när det gäller sånt..

Jag har även tittat på tv, repriser från Idol och skånefruar :) Och jag ska snart titta om det går någon rolig film senare. Annars så mår jag bättre och ska gå till skolan imorgon ! ^-^ Jag hatar att vara sjuk men äntligen mår jag bättre.

Meningen var också att jag ev. skulle träffa en vän idag. Men så blev det inte. Man märker när ingen orkar kämpa längre i en relation. Antingen så släpper man allt och lägger ner..eller så kämpar man lite till ? Jag står på gränsen och vet inte vad jag ska göra åt saken..


Presentkort hos Vevvz

Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M värde 200 kr hos Veronica Andersson aka. Vevvz :) ( Direkt länk till tävlingen ).

23 Septemer 2010

Jag är sjuk..därför har jag inte hunnit eller varken kunnat uppdatera så mycket här i bloggen.Dock loggar jag in då och då och svarar på era söta kommentarer :) Fick en liten rolig kommentar från Comviq kompis i ett inlägg..Jag hade ju skrivit om dom tidigare så det var lite kul att just någon från Comviq kommenterade , tips på erbjudande till alla comviq användare.

Jag har annars sovit mycket idag. Det har mest blivit att jag legat i sängen.. vilket är skönt när man är sjuk men väldigt tråkigt också att dagen ska gå till att ligga i sängen. Nyss har jag varit uppe och ätit lite , blev soppa och det är i varje fall något :) Jag försöker att inte stoppa i mig allt för mycket alvedon heller.

Imorgon måste jag dock gå ut och röra på mig lite.Måste bort till brevlådan för att posta ett paket. Måste egentligen till Farsta också och lämna tillbaka en tröja men vi får se hur det blir med det.Orkar kanske göra det en annan dag :)

21 September 2010

Det är en del som har hänt dom senaste dagarna. Men tänker inte sitta och skriva ner det i bloggen. Men saker har hänt , därför har jag inte varit så aktiv med bloggandet..
Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv. Jag ska snart ta en dusch och senare städa rummet.Jag hoppas på att allt blir bättre imorgon. Trotts allt så är det en ny dag :) Jag ska försöka uppdatera ikväll med lite roligare inlägg !

Presentkort hos Jockiboi

Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M värde 1500kr hos Jockiboi :) Du tävlar själv via denna länk!

19 September 2010

Röstat har jag gjort idag , ätit pizza till middag och tittat på " Vad bli det för mat " med pappa. Just nu tittar jag lite på valvakan. Sitter mest och lyssnar på tv:n bredvid eftersom att jag sitter vid datorn. Jag håller tummarna!

Ikväll har jag inte gjort så väldans mycket , var ute med en vän en snabbis och snart ska jag plugga lite matte innan jag sover. Jag kom igång ganska så sent med det men men..bättre sent än aldrig , visst ? För övrigt så vaknade jag ganska så sent idag. Jag vaknade först klockan sex  men somnade sedan om till halv elva och somnade om igen. Blev till att jag gick upp klockan halv ett tror jag..men det var skönt att sova ut.

Imorgon är det skola som gäller. En lekton och det är mattematik. Hoppas det blir genomgång av provet och att vi får tillbaka dom. Då hoppas jag på ett G. Dock vet jag att om jag inte får G på detta prov så kommer jag att få gå extra lektioner i matte. Jag har alltid haft svårt för matte så det förvånar mig egentligen inte..men samtidigt så gör det mig inte så mycket heller så länge jag pluggar och får ett G i slutändan :)



För övrigt så känns vissa saker lite knas. Jag har inte tid med folk som ljuger och sviker. Därför är jag glad att jag har träffat så pass många nya människor på den senaste tiden :) Jag tänker inte tjafsa eller bråka längre , utan har bestämt mig för att lämna dom jobbiga sakerna åt sidan just nu. Jag tänker INTE hamna där jag för en gång började svindla och då jag mådde riktigt dåligt..aldrig igen , jag ska leva i nuet.


18 September 2010

En spontan dag.. jag rusade iväg till Farsta idag för att köpe en piercing eftersom att min kula hade lossnat.Men det blev en bling piercing , två linnen från Marwin och en blommig tröja som kom med hem :)

Nu ikväll har jag ätit en god middag med familjen och morfar. Jag har även tittat på film " Met the spartans ". Den har jag sett förut men den är lika rolig nu ! Jag har för övrigt inga pengar på mobilen så kan bara messa vänner med Comviq kompis..Men som tur är har många det nu :) Dock inte alla ..

Annars ikväll har jag varit ute lite här och där. Ska även ut igen senare för att möta min syster . Men just nu ska jag titta lite på tv och duscha samt göra hårinpackning och ansiktsmask. Det borde jag hinna innan jag ska ut igen..

Attans..;)

När jag tog min piercíng förra Fredagen (9/9) gjorde jag i princip allt man inte ska göra..

♥ Drack alkohol dagen efter
♥ Pillade som fan på den (a)
♥ Bytte piercingen efter nio dagar..

Det känns inte så bra just nu..Jag ska sluta att pilla på den och jag ska göra rent med sprit.Dock har jag varit duktig med att göra rent den ! Det är en sak som jag måste erkänna :) Jag rengör den med intim tvål och inte sprit för det torkar bara ut.Rengör då och då när jag tycker att det behövs med spriten bara..

Denna piercing köpte jag : Nu ska jag sätta i den :)


Fan !

Har lyckats tappa min kula till piercingen -.- så nu måste jag rusa till stan för att köpa en ny!

Trött efter en lång skoldag..

Idag hade vi den längsta skoldagen i veckan, då vi slutar kvart i fem. Dock fick vi sluta lite tidigare som vanligt så jag ska inte klaga ;) På morgonen blev det shampoonering och jag fick sitta modell eftersom att jag inte gjorde det förra gången . Jag kan bara säga att min nacke domnade bort efter ett tag .. men men :) Jag som hade stylat håret precis innan jag skulle till skolan..Men vi får alltid tid på oss att styla och fixa till håret efter shampooneringen så det var egentligen ingen fara. Dock kunde jag fått sovmorgon istället för att stå vid spegeln och fixa håret helt i onödan .

På eftermiddagen fixade vi frisyrer på långt hår :) Älskar att göra det för det är alltid så kul och timmarna går alltid så snabbt . Fast.. det gör dom alltid när vi har alla frisörämnen tycker jag . Det blir nästan aldrig tråkigt ! Idag gjorde vi en " Rosett frisyr " som jag visar i ett annat inlägg eftersom att jag inte kunde lägga in alla bilder i dag i mammas dator.. min är ju fortfarande död. Och så gjorde vi en annan frisyr som jag faktiskt inte kommer ihåg vad den heter , måste bli bättre på att lära mig namnen på dom frisyrer jag gör ! Det gick så där med dom för mig , rosettfrisyren var lite svår att göra och vi har precis klippt dockorna så det blir ennu svårare på kort hår . Jag funderar starkt på att ta en låne-docka nästa gång och göra på dom för dom är inte klippta och därför lättare..

Nu har jag varit hemma en stund och jag har ätit middag , en vädligt tidigt middag men jag var hungrig som bara den ! Åt i och för sig både lunch och ett wienerbröd i skolan. Hemma till middag blev det kycklingspätt , gott och snabbt. Precis vad jag behövde haha !

Imorgon är det praktik som gäller och jag får sovmorgon till tio men slutar inte förens halv sex skulle jag tro. Så jag måste lägga mig i tid idag så jag håller mig pigg hela dagen imorgon :)

Jag känner att det blev mycket text här och det är inte säker många som kommer att orka läsa detta , men jag skriver främst för min egen del och dom som vill läsa får gärna göra det ! ^-^


Frisörlektion , Klipp & Teori.

Idag var det en kort dag i skolan :) Tur det eftersom att jag bara sov ca 4 timmar igår natt ! I skolan hade vi en frisörlektion , klipp & teori. Jag fick klippe min första docka och det gick så där om jag ska vara ärlig..det var lite svårt att få det rakt.Men jag fick bra kriktik från min lärare i varje fall :)

Vi hade även lite teori och tittade på en snabb film. Jag skrev ned så mycket på min teori så mitt papper blve fullt och jag fick knappt plats med svaren bredvid frågan..jag vill lära mig så mycket som möjligt känner jag.Som alltid. Det var en kul dag och dom 3 timmarna gick snabbt.

När jag kom hem somnade jag direkt pga. att jag sovit så lite inatt. Och nyss har jag ätit middag med familjen. Tjockpankaka ♥ Nu ska jag titta på "Halv åtta hos mig" och senare ska jag antagligen sova :) Jag ska försöka ladda in med lite roliga bilder imorgon! Då är det ennu en frisörlektion som väntar. Uppsättning med långt hår.

Min dator är död..

Jag vet inte vad som har hänt men min dator har lagt av , skärmen funkar inte och den sätter aldrig igång när jag trycker på starta-knappen..Så den ska lämnas in på lagning så snart det går. Dock tror jag att det kommer att ta lite tid att få den fixad..

Nu är jag inne på datorn här uppe men vet inte hur mycket jag kommer kunna använda den osv. eftersom att det är min mammas dator som jag använder.Det kanske inte kommer att bli lika mycket uppdateringar i bloggen men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt och lägga in bilder om det går :) Jag har några bilder från frisörlektionen som ska upp i bloggen !

14 September 2010

Nyss slutade jag skolan :) Matteprovet del A gick fint, dock vet jag inte hur det gick på B delen..det kändes väl sådär..

Nu när jag är hemma ska jag plugga lite , städa som vanligt och ta det lungt. Känner mig inte helt okej idag , men jag hoppas att det blir bättre tills imorgon så jag kan gå till skolan som vanligt ! Imorgon har vi mattematik och en lång frisörlektion, kul :) Annars i veckan händer det inte så mycket mer..jag ska förhoppningsvis med Fanny ut till hennes pojkvän men jag är fortfarande inte helt säker på att det blir av av olika skäl.Men vi får hoppas :)

Ny design !

Nu är min nya design uppe :) Jag är nöjd ! Vad tycker ni ?

Bakis..

Tack för alla söta kommentarer jag har fått ! :)

Igår var det krogen som gällde ! Jag som tänkte att jag skulle ta det lite lungt lyckades dricka lite för mycket..( Jag som inte ens skulle dricka ) Kvällen började med att jag mötte upp en utav mina bästa vänner, Fanny och hennes syster i Gullmarsplan.Vi åkte vidare och trodde att vi skulle komma in på Nattklubben Sommar, men kön var enorm så vi gick vidare. Sommar får vi ta någon annan helg helt enkelt :) Det sägs vara ett kanon ställe!

Det slutade med att vi gick till klubb blå.90 kr för inträde som vi tjejer slapp betala eftersom att vi har gratiskort.Vi gick in, dansade , jag smakade lite shots och öl från mina vänner och sedan dansade vi vidare. Klubb blå var inte så stort , men det var ok. Jag bestämde mig att gå hem lite tidigare än dom andra , men då mötte jag Lee och min syster på en pub så jag stannadekvar och drack öl med dom.Roligt !

Kvällen slutade med att jag blev en aningen full..men jag kom i varje fall hem själv! Det var duktigt gjort ;) haha.Nu har jag sovit tills klockan ett och är fortfarande trött..har tagit piller mot illamående och ska snart försöka äta yoghurt eller något litet.Känner absolut inte för riktig mat idag! Ush och blä..

Ikväll kommer jag antagligen bara att ta det lungt och spendera dagen på rummet med film och sängen.En RIKTIG bakis dag rättare sagt..Hoppas att ni får en trevligare Söndag än mig !

11 September 2010

Nine Eleven ♥
Idag är det krogen som gäller :) jag har sminkat mig klart precis och nu är det städning som på gång.Senare blir det middag och efter det ska jag fixa håret.Kommer att ta kort på hur jag klippt mig då också och så får vi hoppas att jag hinner publisera en bild här i bloggen innan jag går.Men det lär jag hinna,ska inte gå förens 9 - 10 slaget.Dock kommer jag inte att få dricka alkohol eftersom att jag nyss piercade mig.Men jag kanske tar någon drink eller shot endå :)

10 September 2010

Apu idag :) Mellan 10.30 - 15.00 jag fick alltså sluta två timmar tidigare. Jag fick i och för sig mest städa och så. Men jag hann även fixa naglarna hos deras nagelhörna, det fick bli ett grått nagelack, fint! Nu ikäll är jag redan jättetrött efter dagen men jag försöker att hålla mig vaken så jag kan sova senare och vakna tidigt imorgon :) Jag ska försöka ta vara på helgerna eftersom att jag har så mycket just nu i skolan.Nästa vecka gäller matteprov och om ungefär två veckor har min klass shampooneringsprov.

Jag har även klippt mig själv idag,igen.Skitsnyggt om jag får säga det själv !? Sista klippningen för nu är jag nöjd! Bild kommer :) Jag lovar. Föresten så är det jätte irriterande att ha i läkstaven nu i piercingen eftersom att den fastnar i min tandställning hela tiden..Jag kommer i och för sig bara att ha läkstaven i 2-6 veckor så det är ingen större fara.Funderar på att pierca mig igen när denna piercing läkt :) Men vi får se hur det blir då ;)


Försenade svar från "Frågestunden"

Jag glömde visst att publisera svaren den 6:e så jag publiserar dom nu istället :) Om ni har några fler frågor så är det bara att skicka ett kommentar så svarar jag tillbaka till er! Hoppas att ni fått bra svar:

Hur många besökare har du per dag ? :) har du något bra sätt att få fler besökare !?
Jag har ungefär mellan 50 - 80 besökare per dag :) Dock lite mindre på helgerna,då har jag mellan 30 - 60 besäkare.Ett bra sätt att få besökare på ( och stammisar ) är att skriva inlägg som intersserar dig och att kunna skriva på ett bra och roligt sätt och att vara sig själv.Det går hem direkt kan jag lova :)

Sedan så är det ju inte helt fel att kommentera andras bloggar då och då.

Varför började du att blogga?
En väldigt vanlig fråga ;) Har ni läsare ingen fantasi ?! Jag började blogga för mina kompisar hade blogg och för att det är ett enkelt sett att enkelt titta tillbaka på arkiven/dagarna.

vilket är ditt favorit-klädplagg?:)
Det måste nog vara mina blekta jeansleggings och min väst! Får inte glömma bort min Fjälljacka heller! Så varm och skön på vintern :)


Är frisörlinjen rolig ?
Frisörlinjen är jättekul ! :) Man får lära sig så mycket olika saker. Att sätta upp frisyrer,klippa,spamassage, nagelvård osv. Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade av Nacka gymnasium för att byta linje.Det här är så mycket bättre och alla lärare är så trevliga och roliga.

Åhh! Vart ska du pierca dig ?
Jag piercade mig i överläppen :) Eller s.kl "Fjortispiercing".Kostade runt 500 lappen.

ÄR DU OSKUlD :)?
Nej jag är INTE oskuld ;)

1.Varför bloggar du?
2.Har du kille?
3.Favorit färg?
4.Vad är ditt bästa sommarminne? :)
kram

1.Svaret på frågan kan du se längre upp i inlägget :)

2.Nej jag är singel och trivs ganska så bra med det.Just nu känns det som att jag måste fokusera på skolan.

3.Mina favoritfärger är ljusrosa och svart.

4.Mitt bästa sommarminne måste antagligen vara den dagen då mitt ex och jag var ute på vår första dejt.Underbart, han och jag är fortarande bästa vänner och kommer antagligen att vara det livet ut.Ett bra sommarminne är också alla dom sommrarna jag spenderade med Maria,min barndomsvän :)

Favorit låt? :)
Favoritlåten just nu är The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die

Fiin blogg<333
Hur gammal e du?
Tack ! :) Jag fyllde precis 18 år !

Nääär kommer bilder på leopardtröjan, eller långklänningen, när de sitter PÅ..? :P haha!
Bilder kommer så fort jag får tid att ta kort på dom :) Sanningen är att jag inte hunnit använda min leopardtröja haha..och min långklänning har inte kommit än..

Vart köpte du jeansleggingsen?:)
Jag köpte jeansleggingsen på H&M


Min nya piercing

Detta blir min andra piercing :) Jag pircade mig när jag var 13 - 14 för fösta gången i näsan men tog ut den för att jag personligen tycker att det är fult med näspiercing..men det kanske bara är för att den satt så fult på mig ? Nu har jag i alla fall tagit en ny piercing ovanför läppen :) Tog den idag med Linn och nej det gjorde inte ont..nu hoppas vi bara på att den läker som den ska !


9 september 2010

En lång Torsdag har det varit.Fast den gick endå snabbt :) Imorgon är det Apu som väntar mellan 10.30 - 17.00.Känns kul !

Idag har vi shampoonerat och gjort två nya frisyrer på dockan.Jag hann bara göra en eftersom att jag var på möte i ungefär en timma.Efter skolan åkte jag och piercade mig :) Det blev fint och jag hoppas att den läker bra.Ni ska få se bild senare på den :) Här får ni en bild på frisyren som jag gjorde idag :

Knuten eller "twist" som den kallas med stödnålarna i.Dom ska alltså inte vara där när frisyren är helt klar.

Praktik

Idag gick jag inte till skolan,av personliga skäl. Idag har jag inte alls mått bra, men jag hoppas att jag mår bättre imorgon för då har vi dom roligaste lektionerna ! Alltså frisör :)

Idag har jag även letat Apu. Jag fick en plats på första stället jag frågade och som jag även själv har varit och klippt mig osv. kul ! Jag börjar praktisera på Fredag klockan 10.30 så det är skönt.Jag tror att jag slutar någonstans vid 17.00.Det blir en ganska så lungn dag kan man enkelt säga.Jag vet inte riktigt vad jag kommer att få göra , men jag hoppas på att jag får schampoonera och kanske sätta i hårfärg.Men jag kommer även att få städa så det är jag berädd på :)

Snart ska jag sätta igång med mattematiken och senare ska jag lägga mig i tid så jag orkar upp imorgon.


7 September 2010

Idag skulle jag egentligen till stan.Men så blev det inte.Det får bli nästa vecka istället :)

I skolan idag hadde jag som vanligt bara mattemaktik.Det gick bra och dagen gick snabbt.Eftersom att ja sov dåligt igår natt så somnade jag dirket efter skolan..det var skönt.Men jag hoppas att jag kan somna senare ikväll.Snart ska jag plugga och senare städa rummet eftersom att jag inte gjorde det igår..det är så otroligt tråkigt och jag lyckas skjuta upp det varje gång..men idag ska det städas!

6 September 2010

Idag har jag gjort lite av varje :) Jag var i skolan på en lektion,mattematiken.Den gick bra,lite flummigt bara eftersom att jag satt mittemot Linn och ah,vi är som vi är haha.Men vi var duktiga och räknade några tal i alla fall.När jag endå var i skolan passade jag på att hämta min Frisörväska eftersom att jag skulle klippa och färga en väns hår :)

Ikväll har jag färgat håret och klippt topparna på honom och det tog kanske 1 och ½ timma.Men både han och jag blev nöjda.Sitter just nu och tittar på " Biggest loser , sverige " men ska snart sätta mig vid datorn och spela wow eller Left 4 dead om olle loggar in på vent så jag kan få hjälp..

Imorgon blir det skola mellan 8.20 - 9.20 och efter skolan ska jag förhoppningsvis åka in till stan för att göra en väldigt rolig sak ! ;)

Min första håruppsättning :)

Denna håruppsättning gjorde vi i klassen förra veckan.Dock ser inte alla likadana ut eftersom att man gjorde den på fri hand :) Det är inte meningen att hårspännet i håret ska synas,men dockan har stått i mitt skåp hela helgen och frisyren ser inte exakt likadan ut som när man gör den på direkten :)

Lägger in denna bild i kategorin " Frisör " det kommer även att komma upp nya kategorier inom frisör så småning om.

Söndags kvällen :)

Ikväll har jag ätit en jättegod middag :) Sitter fortfarande och fixar med designen men hittar inga bra bilder att ha i headern,vi får se hur jag gör med den.Det får se ut som det gör tillsvidare.Vad tycker ni om den går/blå färgen föresten ?

Annars kommer det inte bli så mycket mer uppdatering ikväll.Kanske lite senare,men inte just nu.Sitter nämligen och spelar Left for dead med en kompis på Ventrilo.Ska snart återgå dit och spela på advance! Kul spel ;)

5 September 2010

Idag har jag inte gjort mycket alls.Jag sov ganska länge eftersom att jag var vaken sent igår.Jag satt inne på min brors rum med hans kompis och senare gick vi ut en stund :) Jag spelade lite zombiespel på brorsans dator eftersom att dom andra satt och tittade på Roast på comedy cetral och det var inte så kul tyckte jag eftersom att Sarah silverman var med och hon är inte alls rolig på något sätt..

Idag har jag fixat lite med bloggdesignen men är inte färdig på långa vägar..men just nu tänker jag ta en paus från det och sätta mig med matten en stund :) Imorgon är det skola som gäller.Endast en lektion blir det för mig,skönt.Efter skolan ska jag leta Apu-plats :)


Lördagens shopping

Jag åkte till Farsta tidigare idag och köpte fondation som jag behövde :) Fick hjälp med att välja fondation hos Kicks så det var bra! Fick med mig den som passade mig bäst.Köpte även en tröja för 299kr som såg ut som en baseboll jacka :) Väldigt fin och nej,den var inte från Gina tricot eftersom att det är så tråkigt att ha en så för att nästan alla äger jackorna från Gina.Jackan fotade jag inte så jag visar den en annan dag.Ett snygg armband kom även med mig hem,älskar det !


3 September 2010

Dagen efter min 18års dag :) Det blir ingen krogen för min del idag, dock blir det imorgon istället !:)

Jag fick massvis med kommentarer som "Vilka fina saker du köpt" ang. inläggen under där jag publiserat några utav mina presenter..Det skulle uppskattas att den som kommenterade faktiskt läste eller lusläste inlägget innan man skickar ett såndant kommentar.Jag uppskattar annars alla kommentarer och svarar gärna på vad som händer idag eller hur jag mår :)

Nyss har jag ätit middag,tacos och det var väldigt gott! Jag åt jättemycket igår och idag också,men det är väl bara bra för min del :) Annars idag har jag duschat och sovit.Kände mig väldigt trött från igår men det var inte så konstigt eftersom att skolan och firandet tog min energi.

Ikväll ska jag antagligen bara ta det lungt.Kanske hyra någon bra film.Imorgon ska jag hinna åka en snabbis till Farsta för att köpa smink och silvershampoo.Sedan ska jag sminka mig och möta några vänner innan krogen.Antingen blir det krogen i Södertälje eller någonstans i Stockholm !

Bjuder på en bild på mig från förra veckan :

God natt :)

En dag som har varit jättebra,allt har varit jättebra! Men nu är jag trött.Efter en lång skoldag och firande ska jag äntligen få lägga mig i min nybäddade säng som andreas så duktigt bäddade :) Imorgon ska jag leta Apu-plats och fixa lite på internet.Visar tre presenter innan jag somnar och förhoppningsvis visar jag mer imorgon om jag har tid.Dock fick jag inte alla mina presenter idag men dom kommer i efterhand.

Världens skönaste tröja från Fishbones som sitter otroligt bra på! Tack lilian :) En ansiktsmask som jag behövt ett tag nu :) och mängder med snoddar.

Status :)

Min Facebook status säger allt :

2 September 2010 - Min 18års dag!

En helt perfekt,underbar dag på alla sätt och vis ! :) Skolan idag gick awsome och resten av dagen verkade hänga på..I skolan lärde vi oss att shampoonera och ge spamassage.Det gick jättebra för mig och jag la ned all min energi för att försöka göra mina två lektioner så bra som möjligt och jag måste säga att jag är nöjd med min insats!

På lektionen efter luchen jobbade vi med långt hår.Vi gjorde en ( enligt mig och många andra ) en avancerad frisyr men efter att jag kämpat minst 25 minuter på min docka blev det perfekt! Ska visa bild nästa vecka då jag tar med mig digitalkameran :) Sparade nämligen dockan med frisyren på så att jag kunde fota.Jag är nöjd med min första frisyr på dockan.

Efter skolan mötte jag Andreas :) Han hade tattuerat sig,sista sittningen och hans tattuering blev jättefin och passar honom jättebra.Han hade även färgat håret och så.Han passar så mycket bättre i svart ;) Vi var hos mig,la oss i sängen för att både han och jag var så trötta efter dagen.Jag hade jobbat med frisörlektioner hela dagen från 9.20 - 16.05 ungefär.Egentligen ska vi jobba tills 16.45 men vi fick sluta lite tidigare vilket var skönt.

Andreas och jag sov ett tag och jag kände mig mycket piggare när jag vaknade igen.Gästerna började komma vid middags tid och då åt vi smörgåstårta och det var lika gott som alltid :) Vi öppnade paket,fikade och hade allmänt trevligt.Jag fick nästan allt jag önskade mig och är nöjd.Jag fick även massvis med pengar vilket lär behövas nu när jag behöver ny höstjacka och skor :) Efter att alla gäster gått gick Andreas och jag ned och tittade på "Supersugen" en stund.En film som jag sett förut men den är väldigt underhållande :)

Vill även tacka alla söta läsare och vänner som grattat mig på födelsedagen! Jättegulligt :)
Ps. Kolla in min vän Linns blogg ! Schysta tips och en superfin blogg :D


En utav mina många presenter jag fick idag :) Puderborste,fondationborste och concealerborste.Älskar dessa borstar från Kicks,helt underbara!

1 September 2010

1 september..det innebär att hösten är här och att jag blir 18 imorgon !:) Känns otroligt kul men samtidigt inte.Jag är verkligen inte redo för att bli stor haha ;) Det blir i varje fall firande imorgon och förhoppningsvis kommer Andreas hit och firar mig också.

Ikväll har jag en del att göra.Jag ska städa rummet,räkna mattemaktik,färga utväxten och ev.göra slingor.Jag måste bara säga att jag älskar mitt silvershampoo från Biosilk! Desto mer man använder det ju tydligare effekt får man.Idag hadde jag bara i silvershamppot i 13 minuter och det är nästan vitt nu! Schysst :) Dock behöver jag köpa nytt eftersom att det tog slut idag..

Imorgon fyller jag som sagt år.Det firas hemma med smörgåstårta,Familjen,Andreas och presenter.Så klart har jag skola imorgon också.Går tills fem över fyra.Min senaste dag..Men vi har bara mattematik och frisörlektioner så det lär gå snabbt eftersom att det är så pass kul :)

RSS 2.0