Gårdagen / Idag

Gårdagen spenderades med en gammal vän. Jag trodde att jag bara skulle stanna där en stund.Men det blev att jag stannade där i några timmar :) Kul var det i varje fall. Vi pratade och tittade på film. Vid halv nio kom jag hem,inte allt för sent. Då åt jag en sen middag och gissa om jag var hungrig eftersom att jag inte hade ätit något på hela dagen ?! Senare på kvällen tittade jag på tv, pluggade, pratade i telefon och vid ett somnade jag.

Det känns som att klockan är mycker mer än ett..Kanske för att jag har spenderat min morgon hos tandläkaren inne i stan,så det känns lite segt. Vi gjorde en rutinkoll och tog kort. Allt var snyggt och fint, så inga problem där :) Efter läkarbesöket fikade jag inne i stan med mamma eftersom att hon jobbar i närheten. Nu har jag varit hemma ett tag och pluggat..ska snart fortsätta med det eftersom att jag har prov imorgon!

Idag åkte uggsen på :) Det var sjukt kallt ute imorse..Jag funderade nästan på att ta vinterjackan, men nej. Det är lite för tidigt för att gå i fjällräven på morgonen.Dock såg jag många andra i stan som gick med vinterkläder..såg skönt ut ju.
Kommentarer
Postat av: lina

fina uggs, dom är hur sköna som helst :)

2010-09-28 @ 15:28:57 URL: http://dduvetselina.blogg.se/
Postat av: Becca med C

Jag skulle också plugga, men det gick åt helvete :( Kramisar

2010-09-28 @ 15:58:57 URL: http://bmedc.blogg.se/
Postat av: Felizia Höök

Var gärna med i dagens blogg hos mig om du har tid :)

2010-09-28 @ 17:45:40 URL: http://feliziahooks.blogg.se/
Postat av: Anonym

Var har du köpt uggsen?

2010-09-28 @ 18:41:43
Postat av: ladymuffin :)

snygga ;D

2010-09-28 @ 19:39:21 URL: http://ladymuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback