Brorsans Sushi :)

Igår var jag och Robert inne på min brors jobb :) Han är chef och ägare på en lyxig sushi resturang! Det var den godaste och häftigaste sushi jag någonsin ätit! 
 
Efter sushin gick man mätt och belåten på bio! Robert och jag såg Baksmällan 3 :) Rusktigt bra och rolig!

Tofflor till hösten :)

 
 
Urgulliga tofflor från Cubus för 39 kr :) Köpt på rean ! Kommer passa utmärkt till kallare höst och vinterklällar !
 
 

Extensions :)

 
 
Igår. Lördag hade jag fina Pia som kund :) Hon ville ha extensions, bli stylad och få håret upsatt ! Så det fixade jag ! 
 
Tyvärr finns inte före bilder på håret,dessa är endast efterbilder då extensionen sitter i och håret är stylat ! Upsättningen finns inte heller bild på.. men blev riktigt nöjd med förlängningen och stylingen :) Pia verkade nöjd hon med så det värmde ! Huvudsaken är ju att kunden blir nöjd..!
 

Sunsilk & TRESemmé :)

Shampo & Balsam från Sunsilk som inhandlades på coop, 2 för 30:-. Båda är för skadat hår och är värmeskyddande ! Köpte även ett värmeskydd i sprayform från TRESemmé för drygt 40:-, billigt det med ! :)
 
Under helgen har jag umgåts med fina Sofia :) vi hade det galet roligt och trevligt i stan med goda drinkar och härliga shots i flera olika färger ! Måste göras om snart igen ! :)
 
Och igår hade jag en kund, eller en av mina nära som bokade mig för extensions, styling av hår samt hårupsättning :) 
 

50 % Off :)

 
 
Var på Heron igår och kollade bio ! :) Såg Evil dead, äcklig men en bra skräckfilm !
 
Har länge letat efter ett puder som maximerar volymen i håret och hittade ett puder på utförsäljning på en av frisörsalonerna på Heron, så jag slog till med att köpa pudret och en återfuktande hårinpackning :) 277:- för båda !
 

I studentmössan

 
 
Studentmössan skrevs på igår ! :)
 
 
 

Drink från Tiki room :)

 
 
Denna drink beställdes in igår för att fira att vi precis tagit studenten ! :)
 
Den smakade supergott ! Lite tropisk och man kände verkligen att de var nypressad fruktjuice ! Gott med rom i mitten också :)

För vi har tagit studenten !

Champagne frukosten med några av fina tjejerna från klassen :) o jag till höger !
 

Oroligt att jag äntligen, efter 5 år av gymnasietid
( bytt linje ..) tar studenten ! :) En overklig och fantastisk känsla ! Vill tacka alla som grattat mig både privat och på internet.
 
Flaket var de roligaste jag varit med om på länge :) Även om man luktade öl från flera mils avstånd efter..
 
På kvällen blev det en lättare utgång med drinkar och en stor jäkla drink från Mellowbar i Tiki room, 400 :-, men god var den ! Tack Leif som bjöd :) Tyvärr var man lagon spyfärdig på natten och det blev en tidig kväll för oss alla !

Rosa finis champagnen ! Moët :)

 
 
Köpte champagne till studentfrukosten imorgon :) Blev en fin rosa ! Moët, 400 :-

Tubtopp klänning & Halsband :)

Tubtopp klänning och halsband från H&M :)
 
 
Imorgon är det studenten som gäller ! Det kommer inte bli en helt vanlig student för mig så jag inte kommer fira nästan alls med familjen. Det blir att vara ensam hemma med några vänner och äta tårta och dricka champagne och sen ut ! :) Kommer bli så fruktansvärt kul !
 
Jag hade i alla fall planerat att ha på mig tubtoppklänningen som jag köpte idag, halsbandet, svarta ballerina och studentmössan för Onsdagens utgång på kvällen ! :) Blir nog bra !

Studentörhängen :)

Blus med ficka :) H&M, 100 kr rea
 
Kavaj, H&M 150 kr rea. Superfin på !
 
Örhängen från six :) och en deo 
 
Finis örhängerna ! De rosa ska bäras på studenten :)

Ledig idag :) Då åkte mamma och jag för att stressa iväg och köpa det jag tror är det sista till studenten, örhängen ! Min outfit kommer bestå av ljusrosa och silver-smycken vit klänning och svarta high heels ! och så klart min fina studentmössa :)

Fredag - Lördag ! :)

3/4 ärmad pullover i vit spets ! H&M
 
Mörkgröna jeans :) H&M
 
 
I Fredags shoppade jag och två tjejkompisar inne i stan :) Jag fick med mig en vit spetströja/pullover hem och ett par mörkgröna jeans från H&M ! Älskar färgglada jeans då man så lätt kan pigga upp en outift :)
 
I går förade man hemma hos mig och sen blev det utgång ! Vi firade att en nära vän till mig hade tagit examen och blivit så kallad "Magister" nu ! Så grattis till honom :) Innan kvällens slut hade vi hunnit bli lite fler folk vid bordet vilket bara var kul ! 

RSS 2.0