Sax över kam :)

Övade på sax över kam igår, gick super bra ! :) Övning ger färdighet !
 

Igår hade jag skola som vanligt, Robert var med mig på sista lektionen och vi åkte hem tillsammans till mig. Vi tittade på film och gjorde mat, Tacos !! :) De senaste dagarna har jag pluggat för höja betyg och för att komma ikapp, allt har jag hunnit med och det känns skönt nu när allt är inlämnat! I slutet av trean ska ett projektarbete vara klart så det har jag även börjat på :) 

Beställt studentmössa ! :)

Mössorna vi fick prova !
 
Exemplaren
 
För någon dag sedan beställdes studentmössan ! Studenten känns så nära nu, det är galet vad fort åren på gymnasiumet har gått ! Tillsammans med mössan beställde jag en royal hood !

Fiorelli nr 2 :)

 
 
 
 
Min nya fina väska ! :) Trodde aldrig att jag skulle få tag på en men äntligen så snodde jag till mig den på rean ! Den ska absolut invigas imorgon :) Love it !

Tippar :)

En limmad tipp på Isabella som jag satte fast :)
 
 
 
Fredag är nog min favorit skoldag !! Igår på nagel-lektionen preppade vi nageln och satte på tippar på varandra :) Superkul var det ! Och lätt som en plätt nästan ! Jag har ju praktiserat på en salong tidigare där jag lärde mig lite om hur man gör gelénaglar och kan redan lite så för mig var inte detta en sån stor utmaning. Nu satte vi inte på gelén utan fokuserade mest på hur man limmade fast tipparna :)

Lite av skolans produkter ! :)

 
 
 
Är så glad att vi fått in nya och BRA produkter till skolan ! :) Känns jättekul att få jobba med dom ! Nya kappor,färgskålar,avfärgningscreme och färgerna är också i nytt märke, INOA :) 
 
Snart ska jag åka till praktiken :) Jag brukar vara där till sent på kvällarna, men det får man ta ! Jag trivs !

Favoritlådan !

Nu har jag fixat lite i min favoritlåda ! :) Här förvarar jag hårprodukter , nagelprodukter , ansiktsprodukter och presentkort på gelénaglar som ska användas så småningom :) 

Måndags shopping :)

 
 
Idag blev det lite shoppig med mamma ute i den regniga staden ! :) Nödshampoo och balsam köptes , en hairmask som ska vara superbra och en honey blonde color mask :) 

RSS 2.0