Jag klipper :)

Lägger ut en fin fin bild på mig från klipplektionen i veckan :)


Mer bilder från klippningen

I går var jag som sagt på studentskiva , därför blev bloggadet utanför men idag kommer jag blogga en hel del :D Kommer berätta mer om skivan senare + publisera bilder från stället :)

Här kommer några fler bilder från i Onsdags när vi hade klippning :)





Klippningen idag

I skolan idag hade vi vikarie igen :) Först var jag inte alls på topp men efter lite mat så blev jag mycket piggare och fick tillbaka mitt vanliga positiva humör :D

Jag klippte Lines och Graduation :) Här kommer lite uppdelningar som jag gjorde idag :) Fler bilder kommer snart.Det känns som att denna inlägg kommer att bli fullt med bilder annars så jag publiserar ett inlägg efter med mer bilder så blire nog bra :D





Inget speciellt :)

Idag har det väl inte hänt någon speciellt :) Jag har varit i skolan och efter skolan mötte jag Danni i Gullmarsplan för att äta lite och så , trevligt var det i alla fall ! :)

Efter skolan idag har jag bara tagit det lungt , tittat på American dad , fixat ögonbrynen och snart ska jag fixa naglarna :) Jag ska ju på studentskiva imorgon :D så det kommer att bli awesome ! vet dock inte vad jag ska ha på mig på efter släppen än men jag antar att det blir lite nytt från shoppingen :)

Liten väska

Denna väska köpte jag också idag i stan :) Min första lilla väska.Jätte bra och praktisk att ha när man inte vill ha så mycket att saker med sig.Perfekt till krogrundor och kommer nog anvädas en hel del annars också ! ( Kediorna på väskan är guldrostiga , inte silver som dom ser ut på bilden..helt fel. )

Med och utan blixt :



Gårdagens utgång !

Torsdag - Lördag har jag druckit alkohol och festat.Det känns i kroppen kan jag säga för jag mår inte så där jättebra.Men det kanske blir bättre framåt kvällen.

Gårdagen var i alla fall en utav dom bästa utekvällarna hitils ! Som sagt så gick jag ut med Leif och vi gjorde sällskap till Hellströms med min syster och Sandra. Det var trevligt :) Vi drog vidare till Nivå 22 som jag fullkomligt hatar , inte alls ett kul ställe..Där beställde vi en osse ( typ Redbull och vodka ) och den var riktigt god ! :) Efter "förkröket" drog Leif och jag vidare till Dovas där vi tog whisky , öl och avslutade med en helt okej drink.

Sen vetifan var vi hamnade eller varför vi hamnade där men vi hamnade i alla fall i TC och sen i slussen av någon anledning.Vi letade efter ett ställe där man kunde ta en sista öl :) Allt var i princip stängt när vi var ute , klockan halv tre ( halv fyra nu på sommartid ) men vi lyckades komma in på ett ställe där vi tog en drink. Den drinken var så sjukt god ! :D Smakade lite cocos :)

Vid halv sex var vi hemma hos mig ^-^

Tack Systrer , Sandra och Leif för en sjukt bra kväll ! :) ♥

Medis snart..

Spenderar kvällen med Leif i Medis/Stan och dricker öl :) Nom nom ! Det var så sjukt länge sedan jag träffade den pojken så vi kommer nog ha mycket att prata om :) Jag är lat och orkade inte åka till Eriks place :/ Så det är därför jag åker till Medis istället och tar det lungt :)

Bettskenan

Bettskenan som jag har använt nu ett tag efter tandställningen funkar super ! Mina tänder är fortfarande på plats och jag är så jäkla glad att jag hade tandställningen i 15 månader. Totalt värt det ! :) Jag älskar mina söta små huggtänder ^-^


Frisörlektionen i Torsdags

Det blev inte så mycket bilder tagna i Torsdags men här är en bild på dockan i alla fall :) Vi tränade på att göra diagonala folieslingor.Som sagt , så var det riktgt svårt !

Vikarien som vi hade i Torsdags var typ helt sajk.Hon vek sitt folie på ett annat sätt som inte jag gör för jag tycker att det blir enklare om jag bara viker kanten en gång och det blir definitivt snyggare men efter rasten när jag kom in hade hon vikt alla MINA folie på hennes sätt.Då var det inte så konstigt att mina foleslingor blev fula eftersom att jag inte är van vid att göra på hennes sätt.Alla frisörer har olika tekniker , knep och det får hon respektera men tydligen inte..


Mysig kväll

Som sagt så var det inflyttningsfest som gällde idag kväll :) Det håller på imorgon också så jag drar antagligen dit då med om jag inte drar på krogen eller till Väsby :) Det var i alla fall en mysig kväll , utan alkohol. Vi tittade på film , åt våfflor och massvis med snacks haha.Jag kom hem för ungefär 30 minuter sedan :) Nu ska jag ta bort sminket och lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av American dad.


Inflyttningsfest :)

Nu ska jag sminka mig , ta på mig kläder och fixa håret sedan bär det av på inflyttningsfest hos min bästaväns pojkvän :) Digitalkameran följer absolut med !


Till sommaren ?

Jag är sjukt sugen på att klippa page :) Kanske till sommaren ? Det skulle vara döö snyggt !




Krogen

Nu ska jag ut på krogen med en vän och ta en öl :) Det ska bli najs ! Lungt och skönt ! Jag kommer inte hem allt för sent hoppas jag för imorgon ska jag leta praktikplats inne på Söder :)


Torsdag , 24 Mars 2011.

Idag blev det också en kort skoldag eftersom att vi fick sluta tidigare , alltså klockan 12 :) Najs ! Då vi egentligen ska sluta 16.45 !

Vi hade vikarie idag och fick träna på en diagonal slingning.Det var svårt ..men det ska det vara första gången :P Jag fick inte rikigt till det som jag ville , men förhoppningsvis lär jag mig snart :) Nu ska jag platta håret och senare ska jag städa rummet om jag orkar och ikväll drar jag ut en stund :)

Bjuder på en bild från dag :) Jag och fin fina Denise !


Onsdag , 23 Mars 2011.

Planeringar hit och dit , känns väldans kul ! :D Imorgon är det öl som gäller efter skolan med en vän , på Fredag är det inflyttnigsfest och öl där med som gäller :)

Nästa månad i April kommer en pojk som bor flera flera timmar bort från mig hit ^-^ Awesome ! Och i samma månad är två hemmafester planerade :) kan inte bli mycket bättre :)

Nyss har jag ätit middag med min syster och hennes pojkvän.Det var gott ! Jag har inte ätit sedan lunch så det satt bra med mat nu :) I skolan idag fick vi sluta tidigare så det var riktigt skönt.Jag han med två klippningar på en ny docka så det var bra gjort. Imorgon har vi färg + styling så då kommer digitalkameran med till skolan :D

Tisdag , 22 Mars 2011.

Jag håller fortfarande på och knåpar med en design , jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill att den ska se ut :/ Men jag hoppas att bli klar snart i alla fall..Tills dess får det se lite stökigt ut på bloggen.

Idag gick jag som vanligt till skolan , stressade och fick försöka sätta upp håret och täcka dom lila slingorna från silvershampot så gott jag kunde :P När jag väl var i skolan hade vi ingen lektion..Kul att mina kompisar inte upplyser mig om det men men.Jag ringde Linn och pratade med henne ett tag och sedan vandrade jag hem.Det var faktiskt jätteskönt att gå hem för en gångsskull ! Det var nästan 12 grader ute och sol :D

Svar på fråga 2



Svar: Hej igen :p

Jag skickar verkligen inte ut mina personliga kodmallar eller stilmallar.Jag har gjort designen i grunden och byggt upp den som jag vill ha den.Så tyvärr går det inte :/ Jag hjälpte folk förut med designer men just nu har jag inte tid..Det finns säkert massvis med grundmallar på internet som du kan hitta :) Gratismallar och så som du kan göra om själv om du vill ! Det är bara att söka på Google !

Svar på fråga



Svar: Hej Elin :) Eftersom att det inte går att kommentera i din blogg så får det bli att jag svarar i ett inlägg

Tack så mycket :D Och vad glad jag blir att designen uppskattas ! Men tyvärr gör jag inte bloggdesigner till andra då det tar så lång tid och jag har knappt tålamod till att göra mina egna designer :/

Lite kvar att göra..

Min nya design är på G och jag börjar nöja mig :) Tryck på F5 om ni inte ser den nya designen.


God morgon ! :)

Nu är jag vaken :D Jag har precis duschat och ska äta frukost nu och efter det ska jag torka håret och se om det lila har försvunnit mer..om inte , så vetifan om jag tänker gå till skolan :s jag vill ju inte gå till skolan med lila hår..men jag hoppas på att det försvunnit :)

Efter skolan ( om jag går dit ) ska jag plugga , städa rummet och göra klart bloggdesignen :)


Söndag , 20 Mars 2011.

Jag har bara i princip legat och tittat på serier hela dagen vilket har varit sjukt skönt och slappt :) Jag har också fixat lite med bloggdesignen men jag kommer nog inte att orka att fixa så mycket mer på den ikväll.För tanken är att jag ska försöka få ut det violetta i håret från silvershampot och titta klart på mina serier :)

Ikväll fick jag även en smärre chock när jag läste ett mess jag fick..varken bra eller dåligt men chockad blev jag.I alla fall .. imorgon är det skola som gäller , en lektion och senare har jag inga intressanta planer förutom att forstätta på bloggdesignen och göra vg/mvg uppgifter så jag har dom klara i slutet av veckan :)

Bjuder på en bild på mig :


Ny design på G

Samtisigt som jag sitter med silvershampo i håret håller jag på att göra om designen på bloggen lite :) Ni får alltså ha tålamod om det ser lite stökigt ut några dagar framöver :P Men jag brukar vara snabb med att göra klart bloggdesigner :D

Morgonens fråga



Svar: Hej anonym ! :)

Jag tycker att Jane hellen Mood 100 ultrablond är en av dom bättre blekningarna jag testat faktiskt :) Man kommer nog att bli lite lite gul även om man har i blekningen 60 minuter (maxtiden) men det gula går enkelt bort med ett bra silvershampo :)

Om man vill minska det gula av blekningen brukar jag göra så att jag har i den minst i 45 minuter.Dock beror det på vilken färg man har innan,din hårtyp ( om håret klarar av så pass lång verkningstid ) och resultatet man vill ha.Jag är mörkblond och vill ha ljusaste blont så jag har i blekningen maxtimala verkiningstiden.

På förpackningen står det att det inte rekomenderas till mörkare än mörkblont och jag håller absolut med.Om du tillexempel är svarthårig och vill bli ljus , gå istället till en riktig frisör :) Tro mig , det blir så mycket bättre än att hålla på och färga tusen gånger hemma..


Smink + Hårfärg

Shoppade smink och hårfärg idag :) Det behövdes ! Sitter med blekningen i nu så vi får se hur det blir.Jag förväntar mig inte en så stor förändring från innan :p



Gårdagen

Igår slingade min syster som sagt håret på mig , lite lite ljusare :) Och ah , det blev helt okej.Lite guld/gult så vi behöva slinga/färga igen med en ljus färg.Jag fick sitta med "mössa" på mig och man känner sig alltid lika fin med den på haha..


Mina nya klackar

Jag har totalt glömt att visa mina nya klackar som jag fick hem i paketet :) Så sjukt fint med platå !




Så jäkla trött !

Jag är helt slut .. Jag vaknade halv åtta , åt frukost , gjorde mig iordning och åkte till Farsta när det öppnade.Imorgon måste jag dit igen för att köpa ny fondation..

När jag kom hem slingade jag håret , det är lite gul/guld aktigt i botten nu så jag tänker inte visa bild ! Men det kommer förhoppningsvis att bli bättre då vi ska slinga ljust igen i helgen eller nästa vecka :) Tills dess får jag nog gå i uppsatt så det inte ser så gult ut i botten.Men ah , ni blondisar vet hur det är ;) Det tar ett tag innan det blir som man vill ha det :) Man får stå ut helt enkelt !

Nu ska jag lägga mig i min varma säng och titta på lite American dad avsnitt ! Det finns en risk att jag somnar men jag uppdaterar imorgon som vanligt :D Och då blir det lite mer "Svar på tal" eftersom att jag inte han att svara på alla frågor idag


Det blir ett videoinlägg :)



Svar : Hej ! :)

Vi har lärt oss olika tekninker i skolan som jag kan visa när jag har tid i ett videoinlägg :) Jag hoppas att det dyker upp ett videoinlägg antingen imorgon ( om jag hinner , ska på kompis konsert + kanske krogen ). Det kommer i varje fall komma upp ett videoinlägg om det framöver där jag förklarar lite olika tekniker och visar :) Så håll utkik här i bloggen Daniella och ni andra som är intresserade :D

Svar på tal - Mina skor



Svar : Hej Elin :D

Eftersom att man står upp mycket när man jobbar så är det smart att ha ett par stadiga skor med rejäla och sköna sulor :) Någon form av tofflor är smart att ha ! Jag jobbar i ballerina skor på sommaren eller just nu har jag mina stövlar med låg låg klack , det rekomenderas inte !.. Men det är inte bara skorna som spelar roll när man jobbar utan också hur man står :) Tänk på att ha en bra hållning både för din skull och för att det faktiskt ser snyggare ut när man arbetar med kunder :P Du kommer få veta mer om hållning och hur man ska stå osv. i gymnasiumet om du börjar på frisörporgamet :)

Mina skor är från Skopunkten har jag för mig :) Det finns säker några billiga med låg klack där som du kan hitta.
Lycka till ! kram

Fredag morgon

God morgon ! Nu är jag pigg och vaken :D I går kunde jag tyvärr inte blogga som jag ville men idag tycks internet vilja funka igen så då kör vi på som vanligt :) Jag ska försöka få tag på bilder från Modelldagen av Linn också så jag kan visa er lite hur det går till.

I alla fall..planerna idag är väl att leta ny praktikplats :) Städa rummet och duscha.Ikväll vill jag gå ut på krogen men vi får se hur det blir med den saken.Det kan vara skönt att stanna hemma också.

Nu ska jag kila upp och äta frukost , nam nam ! Hörs senare mina söta läsare :D *puss*


Jag har mascara på fingrarna på bilden :P


Inget trådlöst..

Just nu sitter jag vid mammas dator pga. att mitt trådösa internet inte funkar på datorn där nere :/ Så ikväll kommer det nog inte bli mycket till uppdatering och dessutom så är jag sjukt trött så jag ska snart tvätta bort sminket,borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen och somna till en halvbra film :p

Imorgon försöker jag uppdatera med shopping från idag ( igen ) :D och bilder från dagens "Modelldag" i skolan och egobilder så klart :) haha ! God natt så hörs vi imorgon allesamans :D

Modelldag

Idag har vi modelldag i skolan :) Vilket innebär att man får ta med sig kompisar,syskon eller så till skolan och färga,klippa,rakpermanenta,permanenta osv. för endast 200 kr.Jag ska klippa Danni :D Så det ska bli kul ! Om jag inte får några mer "kunder" kommer jag antagligen att fortsätta på klippningen på dockan eftersom att jag ligger två klippningar efter :) Så då kommer jag ikapp igen !

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till skolan ! Kommer vara där fr. klockan 10.00 till 15.00. Beror på kunderna och så.Om några av mina vänner läser det här är det bara att messa om ni vill komma förbi och bli klippta efter färga håret , utväxten för 200 kr :D haha.

Bjuder på en bild från gårdagen : Nam nam med wienerbröd ! Det ligger ett bageri precis bredvis salongen där det alltid är nybakat så man kan nästan inte låta bli att gå och köpa något efter lunchen :P


Visning av projektarbetet

I dag var det visning av projekten som gällde i skolan :) Ingen i min grupp var där förutom jag :P Men så kan det gå ! Jag fick ställa upp allt själv och fixa det sista men det gick utan problem ! Sedan fick vi svara på frågår om alla olika epoker , det var kul ! Jag tog med mig pappret hem för att göra vg/mvg uppgifterna.

Det kommer att komma upp en drös med inlägg idag :D Bilder på det jag har shoppat och bilder på vad som fanns i mitt paket från H&M ( dock åker 2 saker tillbaka ) och en till supersuper fin sak ! Och fler bilder från idag i skolan :)



God morgon

Jag somnade sjukt tidigt igår .. Jag hade varit i stan i några timmar och sedan blev det en tur till jobbet så jag var jätte trött när jag kom hem.Vilket märktes.Det blev inte mycket till blogg uppdatering då jag somnade framför Simpsons avsnitt :P

Så nu är jag jätte morgon pigg :) Dagens planer är att jag ska till skolan där vi ska redovisa våra projekt , fan vad kul ! :D Man behöver inte prata inför alla men det gör jag gärna ändå , då kanske betygen höjs en aning ^-^ Jag antar att vi kommer sluta tidigare eftersom att redovisningen inte kommer att ta flera timmar :) Kameran åker så klart med till skolan ! Efter skolan kanske jag går av vid globen och kikar i lite affärer.Om inte , så blir det att jag åker hem och pluggar för det behövs inför nationella i Matte !

Jag ska hämta ut mitt paket idag också :) Gjorde ju inte det igår.Hoppas ni får en härlig vårdag ! Nu ska jag upp och fixa lite frukost.

Webbcam bild på mig från någon dag sedan :) :


Power nap !

Åh , jag är helt slut ! Jag gick upp vid sex för att jag vaknade då och kunde verkligen inte somna om hur mycket jag än försökte. Jag hann i alla fall få i mig frukost vilket inte händer ofta.Sedan bar det iväg till Tandläkaren där avtrycks gjordes och vi fotade mina tänder :)

Efter det gick jag runt i stan och letade efter navelpiercings men jag orkade bara titta på två ställen och hittade inget som föll mig i smaken..Jag gick runt i andra affärer sen och la undan två skjortor från Gina tricot tills imorgon :) dom var fina !

Efter stan åkte jag till mina föräldrars jobb och åt lunch. Jag har farit i stan i några timmar och jag är helt slut så jag ska ta en power nap nu på typ 30 minuter haha.Efter klockan 17.00 ska jag hämta ut mitt paket från H&M är det tänkt :D Visar vad som finns i paket när jag hämtat ut det :)

Kort Lista

jag vill – Ha helg igen :)
jag har –  Nyss varit med en vän
min senaste kyss – Var fin :)
jag lyssnar mycket på – Musik :D
jag funderar på
– Vad jag ska göra imorgon förutom att gå till tandläkaren och slipa mina tänder.Det kanske blir en tur till Väsby ? 

jag pratar – Konstant..
jag gillar inte – Svikare
min första kyss – Var med en underbar person som jag fortfarande håller kär :)

jag avskyr när folk snackar
– Bakom ryggen
kärlek är – En fin känsla :)
jag gillar – Sommar

jag är förälskad i – Ingen just nu :)
sist jag grät var – Länge länge sedan
min mobiltelefon är – En LG touch
när jag vaknar på morgonen – Är jag nästan alltid morgonpigg !
innan jag går och lägger mig – Stänger jag alltid av datorn och säger godnatt till folket här hemma

idag har jag
– Varit i skolan och varit med en vän
just nu tänker jag på – Hur jag önskar att vårvädret håller i sig så man kan börja använda klackar snart :)
ikväll ska jag – Titta på American dad :D
imorgon kommer jag – Att vara hos tandläkaren klockan tio och efter det ska jag nog åka till Väsby
jag hoppas – Att det snart blir middag för jag är hungrig :D
jag vill verkligen – Ha mitt H&M paket nu som jag har väntat på i snart två veckor


Katy perry ft. Kanye west - E.T (HD)


Ray ban solglasögon

Jag är med och tävlar om ett par Ray Ban från Pigtail hos Negativenancy :)


Lost & Found

Åhå ! Jag hittade mitt älskade halsband för någon dag sedan som jag trodde försvunnit på fyllan :D Jag blev hur glad som helst ! Det är så fint så fint :) Det låg i fickan på den cardiganen jag hade på mig samma dag då jag trodde att jag tappat bort den haha !


Spontan utgång igår

Spontan utgång med Olle igår :P Vi åkte in till Fridhemsplan klockan halv tolv för att möta upp lite folk som redan satt på pubben. Dock var inte jag så pepp men det funkade att sitta där och prata :) Jag drack inget och det var lika bra det.Olle och jag kom hem vid tre och satte oss och kollade på Family guy avsnitt tills klockan blev halv fem :) Sen gick han hem och jag somnade i princip direkt.

Idag ska jag försöka att plugga lite, duscha och städa rummet.Kom igen , det är Söndag ! :) Då får man vara slapp och stanna hemma :D

Lördag , 12 Mars 2011.

Sitter och tittar på Family guy avsnitt , har precis ätit en god middag och ska snart få sällskap av Olle. Det blir nog ingen utgång för mig ikväll.Men det gör inget för jag skulle ändå inte orkat x)

Känner att det bara blir massvis med webcam bilder på mig nu i bloggen , men det är väl också kul :D


Gårdagens utgång

Sliten , lite bakis och lite nere är jag idag.Men det är skitsamma ! Saker löser sig alltid :D Igår var det utgång med Micke , Olle , Martin och Kimli ! Trevlig kväll :)

Träffade nya folk , pratade och spenderade tid i rökrummet så mina kläder som jag hade igår måste tvättas , lukar ask-kopp ! Inte najs..Martin sov över hos mig , vi kollade på film och imorse vid elva åkte han hem.Nyss var jag ute med Olle på en prommis , det behövdes ! Det är jättefint väder ute också :D Hoppas att det håller i sig :) Idag kanske det blir utgång igen , jag ska prata med tjejerna.

Annars så blir det en hemmakväll med Olle i min brors rum och filmtittandes och cola ! Nom nom !


Webbcam bild på mig :D

Slänger upp en bild på mig i bloggen medans jag städar mitt rum :D Jag vet inte hur mycket uppdatering det blir idag/ikväll eftersom att jag ska ut :) Men jag ska försöka att uppdatera innan jag beger mig i alla fall :)


Spolar

Eftermiddagens frisörlektion bestod av att vi skulle träna med rullning med spolar.Denna gång övade vi med andra spolar som vi inte hade förra lektionen, som faktiskt var svårare att jobba med tycker jag då man inte kan putta in dom spretiga topparna i ett tunt papper så dom håller sig snygga utan att här fick man använda fingrarna/pinkammen och använda en teknink som jag inte var van vid.Men jag hoppas att jag lär mig snabbt , för det brukar jag väl göra.



Slices - Randigt och skiftande

Har precis kommit hem :) Sitter och lyssnar på Beautiful people , Burlesque - Christina aguilera , sjukt bra låt ! I alla fall..

Imorse på färglektionen övade vi mer på folieteknik. Jag känner verkligen att jag börjar kunna folieslingor tok bra :D Alltså att jag gör snygga indelningar och att foliepaketen blir snygga och bra gjorda. Idag gjorde vi två slingtekniker - Slices , Randigt och skiftande.

Här är lite bilder från lektionen imorse som jag tagit :






Smile

Jag gillar mitt NYA leende och tänder :) Så fina ! Bild på mig :


Bettskena

Efter skolan idag var jag hos tandläkaren :) Jag fick min bettskena till överkäken som jag ska ha nu i en hel vecka , dag och natt och senare ska jag bara ha den natt tid.Den syns inte alls ! Som jag hadde trott att den skulle göra så det var bra ! Dock är mina tänder ömma så det känns som att få in tandställningen igen men jag antar att jag får ta ipren eller liknande om jag tycker att det blir allt för plågsamt haha


Mer bilder från projektarbetet

Här kommer lite mer bilder från mitt , Linns och Denises projektarbete tillsammans :)



Onsdag , 9 Mars 2011.

Just nu är jag enormt trött ! Jag har bara sovit tre timmar inatt..

Gårdagen spenderades hos Robin i Väsby med honom och Victor :) Det blev fimtittandes och serietittandes :D Mysigt ! Jag kom hem vid ett och somnade inte förens halv tre på natten.Men oj så bra jag sov sen ! Imorse vaknade jag vid sex på morgonen , sminkade mig och var sjukt pigg ! Men det dröjde inte ens fram till lunch då jag redan kände mig trött och verkligen kände av att jag sovit alldeles för lite :p

I skolan idag var det full fart med projektarbete :) Jag jobbade tillsammans med Linn och Denise ! Här kommer några bilder : Lägger upp flera senare :)




Glad :)

Nu har jag sminkat mig , nu ska jag fixa håret och ta på mig några sköna kläder och sedan bär det av till Väsby :D Jag kommer antagligen också att äta middag ute med Robin :)


Snyggt från L8nyberg

Åh ! Checkade in L8nybergs smyckes sortiment :) Jag fastnade direkt för alla söta ugglor och coola fjädrar ! Det är något jag vill ha på mina smycken i vår/sommar ! Här är några utav mina favoriter :) :



Rabattkod till mina läsare :)

Nu langar jag en till rabattkod hos L8Nyberg :) En smyckeskedja på nätet med allt från tuffa armband, halsband, håraccessoarer och smink !

Ange koden : "VACKER" i kodrutan vid kundkorgen så får du 15% rabatt på ditt köp ! :) Bra va ?
Rabttkoden gäller Mars månad ut , alltså tills den 31 Mars :D


Vid shamponeringen

Bild på mig från en frisörlektion vid shamponeringen :)


Måndag , 7 Mars 2011.

Imorgon tar jag ut tandställningen ! :D Den 15:e slipas och ev. bleks tänderna ! Awesome ^-^

Idag har jag pratar för fullt med olika personer , både här i området och i Väsby :) Det blir röjj imorgon hoppas jag , annars blir det på Onsdag i Väsby :) Nästa vecka blir det också röjj , dock här i närheten av mig så det känns skönt och det kommer att bli dunder najs !

Imorgon är det skola som gäller och direkt efter skolan ska jag åka och ta ut tandställningen ! Oj vad skönt det ska bli :D Efter tandläkaren ska jag hem och sminka mig , sätta på mig ett par sköna kläder eftersom att jag bara ska sitta hos Robin och ta det lungt ! I veckan ska jag också träffa vaktis och ge honom en liten kram haha , bara för skojs skull !

Biverkningar..

Jahapp , nu sätter antibiotikan igång och vissa biverkningar börjar kännas..inte kul ! Jag rör mig nog ingenstans idag förutom hemma :/ Hoppas att jag mår bättre imorgon så jag kan ut på krogen och dricka öl ! nom nom :D Alltså..jag har hört att det är farligt att dricka alkohol när man tar antibiotika ? Någon som vet om det stämmer ? :s

Jag borde kolla upp det innan jag går på krogen imorgon och beställer öl..Fast EN öl kan ju faktiskt inte skada ?

Svar på tal !


Svar : Ja men jeansleggings använder jag också :D Det är vardaglig klädstil enligt mig så ! :)

Alltså när jag sökte till frisörlinjen 6 månader innan jag skulle börja/byta linje så fick jag rådet att redan börja använda handcreme och så redan då.Men jag tycker att det viktigaste är att använda en bra handcreme efter att man haft frisörlektioner och vardagligen om man orkar.Använd handskar när du ska schampoonera eller färga :)

Svar på tal - Frisörfrågor



Svar: Hej igen Elin ! :) Jättekul att du frågar saker i min blogg :D

Ehmn..jag börjar med frågan ;
Om man måste vara intresserad av mode bara för att man går frisörpogrammet ?
Alltså..personligen tycker jag att man i allmänhet ska klä sig lite classy.Kläder är viktigt och utstrålar en själv :) Klart tycker jag att man ska vara insatt i mode , även om man går frisör. Jag skulle inte vilja klippa mig hos någon med mjukisbyxor och en collage tröja likxom ?

Och till andra frågan :
Vad rekomenderar du för kläder man ska ha om man går frisörpogrammet ?
Jag rekomenderar sköna inne skor först och främst ! Själv går jag i ballerina på sommrarna vilket inte är så bra.Så köp ett par snygga skor att ha inne som sitter bekvämt :) Typ sneakers.Sen är en snygg cardigan , åtsittande jenas, klackskor eller kavaj snyggt ! När man börjar ta emot kunder senare tycker jag också att man kan styla sitt eget hår och göra det snyggt inför kunderna , det get ett bättre intryck enligt mig :D Typ så här brukar jag se ut i skolan vardagligen :

Och till sista frågan ;
Säg positiva och negativa saker om frisörpogrammet :

Positiva saker :
♥ Det är kul på det sättet att man får vara väldigt social
♥ Man blir aldrig full lärd och lär sig nya saker hela tiden :)
♥ Lektionerna är mycket roligare än vanliga lektioner !

Negativa saker :
♥ Man blir lätt torr om händerna , börja sköt dom i tid med handcreme och handskar.
♥ Man får lätt ont i fötter,armar och rygg
♥ Att man får praktisera så pass tidigt , man får mest bara städa i ettan

Hoppas du fått bra svar ! :D Annars är det bara att fråga igen :)

Fick antibiotika

Nu är jag hemma igen från närakuten :) Det var som jag trodde , urinvägsinfektion. Så nu kommer jag att få äta antibiotika i 5 dagar..vilket innebär egentligen att jag inte får dricka alkohol men några öl kommer jag nog ta imorgon ändå :)

Nu ska jag ta min medicin och sätta mig framför tv:n en stund :)

Svar på tal - Lösögonfransar ?



Svar: Först och främs , tack ! :) Och nej , jag har inga lösögonfransar på dom bilderna :) Det är mina naturliga ! Dock använder jag lösögonfransar då och då när det är utgång ! :D Man ser lite mer festligare ut då !

Närakuten ikväll

Damn it ! Ikväll blir det Närakuten i Gullmarsplan , akut tid ! Innan akut tiden ska jag få skjuts för att hämta ut mitt paket med kläder så det kommer säkert att dyka upp lite bilder på det hemklickade senare i bloggen :)


Tisdag , 1 Mars 2011.

Tandläkarbesök var det som gällde idag :) Lite så där små bakis och allt fick jag ta mig dit.

Hos tandläkaren tittde vi på tandställningen och allt ser perfekt ut ! :D Så nu är ett datum satt då tandställningen åker ut och en slipning , ev. tandblekning ordnas :) Den 8:e Mars , nästa vecka åkter den ut ! Jag är glad ! Efter drygt 1 och ½ timma var jag klar och då åkte jag raka vägen hem eftersom att jag var så sjukt trött från gådagen.

I går var det krogen som gällde.Jag skulle egentligen till Väsby och kröka med Robin men det blev så sent så det blev stan istället med M och andra pojkar ! Vi satt och tog några öl , det var sjukt trevligt och mysigt :) Vid två följde Martin och M mig hem , snällt av dom ! Ärligt talat var jag ganska så borta igår kväll .. men vem kan motstå öl liksom ? :D

RSS 2.0