Mössan ♥

Den känns som att det börjar närma sig varmare tider.I varje fall så sken solen imorse och lite av snön hade smällt ♥ Ett bra vårtecken ! Det kanske var sista dagen att använda min svarta pälsmössa ? Det kändes en aningen varmt med vinterjacka för en gångs skull..


Min helg

Jag tänkte berätta lite kort om min helg :)

I Fredags : Hälsokursen avslutades :) Min tre-dagars-kurs var över.Jag känner att jag har fått mycket hjälp av kursen och kommer absolut att ha användning av den i framtiden lika mycket som i nuet.Efter kursen blev det shopping i Slussen.Jag,Denise och Linn skulle egentligen ha fest men vi hittade ingen lokal :/ Det känndes lite synd men jag antar att det får bli en annan gång.Jag gick iväg till grannen och umgicks med Micke och Kimli.Vi tittade på film och spelade ps3.Jag övernattade.

När kursen pågick fick vi massvis med infoblad och nyttig fakta.Jag köpte även med mig en hypnos skiva hem :)

I Lördags : Jag umgicks med pojkarna lite på dagen.Till kvällen solade jag solarium ! Det behövs nu till vintern :) Jag tog det bara lungt vid kvällen och satt i princip vid datorn och kollade film med mig själv haha.

I dag : Är det Söndag , ingenting är planerat. Jag antar att jag ska vara aktiv på Facebook.

Helping hand

It’s time to forgive all your sins.
If I were there I would be your helping hand ♥

Några rader från en dikt / - 27/1 2011

Dygnat

Igår/idag har jag , Olle och Micke dygnat.Det var awesome ! :) Vi satt och tittade på tre filmer var av en var nattbuss 807 , en riktigt B film men det måste ju trotts allt ses.

Killarna och jag var uppe tills klockan blev sju på morgonen..det är näst intill omöjligt att sova med dom i närheten.Dom sitter och lyssnar på äcklig trallpunk och säger enormt barnsliga men roliga saker.Jag är också lite barnslig av mig ibland så jag skrattar alltid för fullt haha.

Vid sju på morgonen bestämde vi oss för att FÖRSÖKA att sova , men det var lättare sagt än gjort.. Så jag/vi har varit uppe hela natten. På Hälsokursen idag var jag sjukt trött men jag lyckades ta mig igenom passen.När jag kom hem vid 17.00 ungefär satte jag mig i min brors rum med en cola och tittade på tv.Skönt ! Min tv funkar inte för tillfället , inte för att jag tror att den är trasig eller så , mer ett tekninskt problem som inte jag lyckas fixa.


Bilder på mina charmiga blåmärken på benen..Ett på knät som är från i förrigår och ett på smalbenet som är från igår.Ibland är jag allt bra klantig !

Onsdag , 26 Januari 2011.

Hälsokurs på Ersta sjukhus från 9.00 - 15.30 var det som gällde idag :) Vi fick besök av en psykolog , mag/tarm specialist och sjukgymnast.Det var det som vi hann med på dagens schema :) Dagen gick snabbare än vad jag trodde och det var faktiskt enormt kul att få mer lärdom om hur man exempelvis hanterar stess , hur stress uppstår i kroppen , hur det påverkar kroppen , vilka hormoner som släpps fria i kroppen av stress osv. Jag har två dagar kvar av kursen och dom ser jag fram emot ! Imorgon ska gruppen som jag är i få besök av en dietist , präst och åter igen sjukgymnast.Detta är inget som har med skolan att göra , utan jag har tagit ledigt från skolan för att gå denna kurs.


På hemvägen var det stopp i trafiken och jag fick vänta ca 40 minuter på min tunnelbana .. så jag kom hem ganska så sent.Nu har jag precis bastat och duschat :) Ikväll har jag inga planer alls och det känns bra !


Tisdag , 25 Januari 2011.

Idag var jag ute till klockan blev fyra på morgonen..Jag var ute med en granne och Micke.Det var inte meningen att jag skulle vara ute speciellt länge och absolut inte inne i stan.Men det var där vi hamnade och sedan åkte vi hem till grannen och var där och tittade på "kick ass". Det var en trevlig kväll :) Vid fyra gick jag hem och somnade inte förens halv fem..

Som tur var hade jag bara en lektion på 55 minuter idag så jag klarade mig igenom det :) Jag har försökt hålla mig vaken hela dagen för att inte somna eftersom att jag gärna vill kunna sova inatt också.. Jag ska nämligen upp tidigt imorgon och gå på IBS - skola från Onsdag - Fredag.Det ska bli kul och nyttigt att få lära sig ett och annat men samtidigt lite jobbigt :/ Men det går säkert bra , hoppas jag.

Ikväll ska jag titta på tv och bara ta det lungt.Halv åtta hos mig kommer på tv:n om en stund så det ska bli kul ! :) Senare måste jag lägga mig i tid ! Jag känner att det kommer att bli en utmaning..

Söndag , 23 Januari 2011.

En virrig Emelie som skriver helt fel år på inlägget "22 Januari 2010" så klart ska det stå "2011".Det är antagligen jag som inte vant mig än vid att det nya året är här..


Lördagen spenderades dels i Väsby och Hemma :) Det blev en åktur till Väsby först för att träffa dom vanliga,alltså Robin,Chrille,Victor och Tanja. Jag var där en stund och senare åkte jag hem till Stockholm central för att möta Denise och Linn eftersom att jag skulle ha tjejmiddag hos mig.Efter tjejmiddagen åkte jag tillbaks till Väsby där det var alkohol som gällde ! Jag tror att det var runt 10 personer i en tvåa hemma hos Robin,det var lite trångt men vi hade spred ut oss bra.. :)

Eftersom att jag egentligen inte ska dricka alkohol för att jag går på medicin som är farligt att blanda med ( om det går riktigt illa slutar det på sjukhuset..) var jag så dum men jag hängde med "grupptrycket" och drack ändå.Jag fick hjärtklappning och ångest..det var inte något vidare kul men Tanja lugnade ner mig då vi satte oss i badet.Det var så otroligt jävla skönt att lägga sig i badet,röka och dricka öl ♥

Det hände en hel del jobbiga saker på festen som jag inte kommer gå in på i bloggen.Men blev det bättre till kvällen då jag fick alla ord ur munnen till rätt person och jag fick sagt det jag ville få sagt till ett utav mina ex och tvärt om.En riktig lättnad direkt från hjärtat helt enkelt.

Ikväll blir det att titta på Solsidan och ta det lungt :) Imorgon väntar en sen lektion och ett tandläkarbesök ! Bara ungefär 2 månader kvar tills tandställningen åker ut !

Lördag , 22 januari 2011.

Varning för äcklig bild !

Idag är tungan mer svullen.. Det hade jag i och för sug räknat med.Dock är den inte lika svullen som det sägs att den ska vara.Min tunga ser för övrigt jättecklig ut just nu eftersom att det bildas bakterier på tungan även om jag använder listerine 3 gånger/dagligen.Jag får bara äta flytande föda och det innebär inget godis eller god paj som vi åt till mat igår..jag fick göra mig en soppa istället.Jag får heller inte snusa,röka eller dricka alkohol..Var jag tvungen att ta piercingen direkt innan helgen ? :/

Planerna idag är att jag ska åka till pojkarna i Väsby.Och med pojkarna menar jag Victor,Chrille och Robin.Nu ska jag sminka mig !

Bild på min tunga en dag efter att jag piercade den:


Tungan

Meningen var ju att jag skulle kanske..ta ut mina skin divers i tinningen men jag är fortfarande inte 100% säker att jag vill ha bort dom eftersom att jag inte kommer kunna sätta tillbaka dom igen på samma ställe..Jag var i varje fall i stan idag och piercade tungan :) Pratar inte fullt normalt..men det får jag stå ut med i någon vecka antar jag.


Fredag 21 jan 2010

Go' morgon ! :)

Idag är planerna att jag ska åka in till Gamla stan och be min piercare titta på en utav mina skin divers i tinningen då en har svullnat och jag är lite rädd att den ska åka ut :/ Just nu sitter jag och sminkar mig så jag kan åka in ganska så snart :)

Jag ska även åka till Väsby idag eller imorgon :) Kul !


Slingning - Slices

Idag i skolan gjorde vi slices ( en viss slingninsteknink med folie ). Vi fick även för första gången göra eget recept :) Jag fick en uppgigft utav läraren att göra en "Kall röd samt mörkbrun" så jag valde en 55/46:a som en Kall röd och en 4:a som mörkbrun.

Med slices ser det mer naturligt ut och det är viktigt att ta TUNNA passér.


Jag körde varannan färgslinga och varannan det naturliga håret. Det är det naturliga håret som sticker ut.Färgslingorna är inne i foliet :)


Så här såg färgen ut när jag tog ut folien :) Den "röda" är den kalla röda och den som ser ljusare ut är nyans 4.Tyvärr hann jag inte ta kort på hur det blev efter men det kanske kommer upp senare nästa vecka då vi ska använda dockorna igen :)


Spenderat dom senaste dagarna i Väsby C

Jag har inte uppdaterat för att jag bokstavligen bott i Väsby dom senaste dagarna med Robin och Victor.Jag har sovit hos Robin från i Måndags tills nu , Onsdag.Och oj vad awesome vi har haft det ! :) Vi har tittat film , handlat saker som inte ska nämnas i bloggen och bara haft det allmänt bra. Killarna i väsby är så söta och alltid roliga att umgås med , dom får mig att bli glad :) Och det är så vänskap ska vara.

I Måndags kom Victor och Chrille förbi till Robin där han och jag var. Vi tittade på tv och pratade strunt som vanligt.Det blev en lång lång natt då Victor stannade sent.

I Tisdags såg vi film , "Ghost rider" den var faktiskt ganska så bra ! Jag skulle absolut kunna se den igen då jag inte riktigt såg början.

Idag när jag kom hem kände jag mig en aningen äcklig eftersom att jag har haft ont om kläder hos Robin..Så nu luktar jag i princip ciggarettrök och snus..Varken kvinnligt eller gott luktande ! Dock dränkte jag mig nästan i parfym ( En god doft från Lumene ) när jag skulle på pendeln och det hjälpte lite i varje fall.. :) Nu blir det en lång dusch med bastu så klart , inpackning för håret och peeling för ansiktet :) Då känner jag mig säkert lika fräsch som vanligt !

Jag snodde Victors handledsband. Han får antagligen tillbaka den nästa gång vi ses ^-^ Antingen blir det i helgen eller så blir det nästa vecka :) Vi får helt enkelt se när dom och jag har tid.DÅ ska digitalkameran med !


Väsby

Snart åker jag till mitt "andra hem" Väsby och träffar killarna !  Så här ser sminket ut idag :) Håret är uppsatt i en hästsvans.


Reaktion på inlägg ang. utseende.

För ett tag sedan började jag läsa Mickaelas blogg - 14 år och Gravid till 15 år och morsa.Dels för att jag vill se hur hon klarar sig med en bebis vid 15 års ålder och för att hon faktiskt kan säga rätt så intressanta saker ibland som får igång mina tankar.

Detta inlägget läste jag hos Micha och det fick igång mina tankar då jag läser andra kommentarer också..

Ni kommer att förstå om ni läser några rader från hennes inlägg, det är inte så långt.


Mitt kommentar:

Det är otroligt töntigt att kommentera "Fan för killar" eller liknande.Alltså va ? Alla killar är inte sånna som du beskriver troligtvis Kevin.Eller "K" som antagligen står för kevin , om inte..rätta mig om jag har fel.

För det första så är inte alla killar sånna som bara går efter utseendet.Dock är utseendet viktigt eftersom att det är det första man ser hos en person.Sedan brukar personligheten förstärka/försämra utseendet mer eller mindre.

För det andra så om det är Kevin som sagt alla dom sakerna till dig är han bara dum i huvudet, ärligt talat.En pojkvän ska inte säga sånt på ett så pass olämpligt vis.

Och dom som kommenterat "strunta i vad han tycker". Det är lättare sagt än gjort ! Dom älskar varandra och självklart bryr man sig om vad andra partern tycker om en. Man vill alltid se som bäst ut med sin partner.Dock ska han alltid tycka att man är vacker med eller utan smink , om man är sjuk osv.

Kevin låter inte som en bra kille alls.Anyway , jag ville i pricip bara få sagt att man ska behandla varandra väl i vilket förhållande det än gäller.Och framför allt att man ska vara stolt över den man är och hur man ser ut :)

Klubb NU.

Igår var det en jävligt härlig kväll :) Firade att finaste Emma blev 18 år och det firades på Klubb NU i Fridhemsplan.Jag hade mina nya high heels med platå på fötterna och mina ben var helt slut efter 1 och ½ timmes dans redan. Jag blev bjuden på drinkar och killarna bar runt på mig och lyfte upp mig på dansgolven haha så jäkla kul !

Jag , Fanny och Erik mötte Victor innan vi gick in på klubben. Vi hann bara att träffa pojken i cirka 1 timma men det var kul ändå :) Vi satt och pratade och jag tjafsade med Victor som vanligt , dock på ett roligt sätt. Sedan vid klockan elva var stod vi i kön till klubben vi var uppskrivna på. Kön var lång så vi fick betala entré , 120 kr.. lite små drygt men det känndes dumt att missa Emmas födelsedag och en otrolig kväll så det var priset vi fick betala helt enkelt :)

Vid klockan tre var Fanny och jag hemma hos henne och vi båda var sjukt tötta. Jag sov på hennes gästmadrass och vi vaknade vid elva och då knuffade jag mig in i Fannys säng med henne och Erik x)

Bilder togs från klubben och jag hoppas på att dom kommer upp på hemsidan eftersom att flickorna och jag var med på vissa utav bilderna :)

Det finns så mycket annat jag ängnar mig åt än just bloggen just nu. Därför får listan vara en stund och jag tar tag i den när jag hinner :)

Idag ska jag till Väsby om jag orkar det. Annars blir det till att ligga hemma och ta det lungt.Imorgon är mitt lov slut och skolan börjar för mig :) 

Frisörbilder

Lägger ut lite bilder som jag nog inte visat tidigare :) Då jag hade GUL/BLONT hår. Ussh ! Första kortet är på mig , Denise och Linn :) <3 Andra kortet är det jag som står och klipper.
Volanger ♥

Åh är det bara jag som är helt förälskad i denna blus från H&M ? Rea 99 kr ( förr 249 kr ) det kliar som attans i fingarna !


Mina individuella val 2011

Nu har jag valt och skickat in mina individuella val för 2011 :)

Formgining A ( naglar ) 100 p
Historia A 100 p
Hudvård och make up 50 p
Fördjupning i klippning 50 p
Psykologi A 50 p
Långhårsdesign , fördjupning 50 p
Mode och trender 100 p
Engelska B 100 p

Estetisk verksamhet:
Bild

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan har bestått av mycket shopping , farandes hit och dit och läkarbesök :) Men allt har gått bra och jag har fått med mig väldigt behövliga saker från mellandagsrean och billiga ! Jag har även fått sova ut vilket behövdes :) Denna vecka har jag lyckats vända RÄTT på dygnet igen och jag känner mig redo för skolan. Jag har även valt mina individuella val.Veckan är inte slut än och bjuder förhoppningsvis på en fika med fina Linn i helgen ! Och även ett besök till piercaren då jag vill ta bort mina piercings.


♥ Dag 12 – I min handväska.

Jag har blivit lite sen med listan och ligger lite efter men jag kommer ikapp snart ! Jag har spenderat hela dagen på jobbet igår samt läkarbesök tidigt på morgonen.Här kommer dag 12 i alla fall :Det här är sakerna som jag oftast har i min handväska :)

- Deoderant
- Lipsyl
- Tändare
- Lambi servetter
- Åksjuketabletter
- Överfallsalarm , dock ligger det ibland i fickan också där jag har mina nycklar,åk-kort och mobilen.
- Plånbok
- Öronmuffar nu till vintern :)
- Prada parfymen
- Snoddar
- Digitalkameran ( som inte är med på bild eftersom att det är den jag använder att ta kort med .. )
- Och smink samt sminkväska.♥ Dag 11 – Mina syskon.

Jag tar dag 10 någon annan dag eftersom att jag missade igår helt enkelt.


Mina syskon ;

Jag är trilling vilket menas med att jag har två syskon till som är födda på samma dag och alltså lika gammal som mig :) Det är ganska så ovanligt !

Min syster och jag är inte så där jättelika.Kanske en aning i ansiktet med inte kroppen.Jag är mindre byggd.Min bror och jag är inte ett dugg lika utseendemessigt men vi har samma sjuka humor ! Jag brukar spendera mest tid med min bror tror jag , sånt går i perioder.Men mest brukar det bli så att jag sitter inne i hans rum och tittar på tv eller spelar när inte han spelar.

Jag älskar mina syskon och jag vet inte vad jag skulle göra utan dom :)

Bild kommer när jag har tid.

Klackar

Dessa klackar kikade jag på innan dom var på rea men dom fanns inte i min storlek då. Nu har jag äntligen klickat hem mig ett par och på rea dessutom! 199 kr :)

Stay

If god hear me now , please give me a sign and tell me he’s not going to leave without me.
I’m terrified to be alone in this world.
I don’t have my own heart, so I need someone elses heart that keeps me going , can I please stay with you ?

/ - 19/11 2010

Manikyr

Det var säkert mer än ett år sedan jag använde manikyr hemma. Förr hade jag alltid manikyr på naglanra , alltid. Men nu köpte jag mig ett manikyrset och tänkte göra mina naglar fina tills skolan börjar :) Om jag har tid så visar jag bild på hur naglarna blir ! 99kr kostade manikyren och jag valde att använda soft rosa eftersom att jag tycker att biege blir gulaktig efter ett tag.


Stolt

Halv nio imorse ringde jag min pojkvän och ville önska honom lycka till på första dagen i sin nya skola och han blev jätteglad ^-^ Jag med för jag är så jäkla stolt över den pojken ♥


♥ Dag 9 – Min tro.

Jag skulle egentligen vilja hoppa den här frågan eftersom att jag knappt vet jag jag själv tror på , OM jag nu ens tror alls.

Jag kan i alla fall berätta att jag är konfirmerad , jag är inskriven i svenska kyrkan och tillhör den kristna religionen. Det är nog min mamma som har fått mig lite på vägen att det är ödet som bestämmer hur saker och ting ska bli. Det är väll lite i det ordspråket jag följer.


9 januari 2011

Idag är det söndag. Mina söndagsaktiviteter idag blir att åka till farsta för att köpa hårfärg :) Vi får se om jag hinner färga idag eller någon annan dag. Det beror helt på min syster eftersom att det är hon som ska färga. Jag känner att mitt hår är en katastrof just nu. Det är vitt/grått/beige.Inte alls snyggt men jag antar att jag får överleva ett tag till och senare kanske jag färgar om till någon brun nyans.Jag ska bara låta håret vila ett tag till :)


♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett ögobnlick..det finns många.Men jag väljer ett väldigt väldigt speciellt ögonblick för mig :)

Det var en dag då Andreas , min nuvarande pojkvän bjöd ut mig för första gången. Dock var vi inte tillsammans då men vi båda drogs till varandra , det är magiskt ärligt talat. I varje fall så bjöd han ut mig i skolan när vi satt i en soffa vi hade i klassrummet :) Vi bytte nummer och jag minns hur jävla nervös jag var.. Dagen var i alla fall helt perfekt ! Vi brukar fika på samma ställe idag med , platsen väcker minnen ♥


Det blev en väldigt sen natt igår , kom hem vid halv fyra därför publiserar jag inlägget idag även om det skulle vara postat den 8:e jan.

♥ Dag 7 – Min(a) bästa vän(ner).

Jag har många bästa vänner , inte bara en :)

Min första bästa vän kommer från mina barndomsår och som jag spenderade mina yngsta år med :) Maria heter hon. Vi lekte alltid när vi var små och jag har underbara och roliga minnen från dom stunderna. Dock har vi tappat kontakten på dom äldre dagarna men vi pratar fortfarande lite då och då och träffar på varandra ibland eftersom att vi bara bor några hus ifrån varandra.

Andreas som även är min nuvarande pojkvän är en utav mina absolut närmaste och bästa vänner. Vi har känt varandra sedan grundskolan och håller fortfarande kontakten även om vi bor på distans.Vi pratar i princip varje dag och jag säger precis allt till honom vilket är väldigt skönt då vi oftast tänker likadant , dock inte alltid men för det mesta :) Det är skönt att kunna prata med det motsatta könet tycker jag då man får andra reflektioner om saker och ting. Pojkar är inte lika kompliserade som tjejer , det kan jag absolut erkänna.

Sedan har vi Fanny :) Vi lärde känna varandra i min förra gymnasieskola och vi klickade direkt. Jag har inte en sådan relation med någon annan och jag kommer nog inte ha det heller.Det är väldigt speciellt. Vi har alltid alltid kul vad vi än gör och vi får alltid varandra att skratta. Vi har aldrig bråkat på våra snart 3 år. Vi pratar om allt , verkligen allt och kan skratta åt saker som egentligen är allvarliga. Vi kommer alltid att hålla ihop och det har vi sagt till varandra också. Vi träffas då vi kan , mer eller mindre i perioder och pratar då och då :) Dock är vi duktiga på att prata i timmar även om vi bara egentligen skulle "höras en snabbis" haha.

Jag har även mycket mycket bra vänner i min nya klass :) Linn är nog en utav dom närmaste och vi kan alltid skratta och ha kul tillsammans.Disease

I feel so bad , I'm like a disease no one wants to have.
You need someone else that's open minded.
I'm just here for being reminded , I'm not as good as you.


Fail

It's always being someone else around watching us fail.


Shopping

Detta shoppade jag igår :


♥ Dag 6 – Min dag.

Torsdag , och den så kallade 13 dagen :) Det betyder att det är en röd dag idag.

Min dag har varit helt okej.Typiskt en vanlig "lov dag". Jag har fortsatt shoppa eftersom att mellandagsrean fortfarande pågår för fullt :) Jag försöker även att göra en ny bloggdesign som jag hållt på med idag som ni märker. Imorse vaknade jag kring nio och väckte min underbara pojke och vi låg och pratade lite , dock var jag sä trött eftersom att jag knappt sovit inatt så jag somnade om och vaknade inte förens jätte sent..Jag har ätit middag med min syster och hennes pojkvän och kvällen består utav städning,tv:tittandes och rensning ur garderoben.

Jag visar vad jag har shoppat när jag har tid :)

♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Detta inlägg skulle jag egentligen skrivit den 5:e men jag var aldeless för trött och gjorde annat som jag skrev tidigare :) Jag ska försöka hålla inlägget kort eftersom att jag vet att jag kan vara ganska så duktig på att skriva oändligt långa inlägg.

Vad är kärlek ? Kärlek är en känsla djupt inom en själv som ger lycka. Kärlek kan vara olika enligt mig beroende på vem/vad det handlar om. Kärlek till en pojkvän och en familjemedlem är tillexempel inte detsamma. Det är svårt att beskriva men kärlek skiljer sig.Dock blir man alltid lycklig av den vare sig det är kärlek till en vän , husdjur eller pojkvän.Kärlek är nog den viktigaste känslan som finns :) Man vill helt enkelt känna sig uppskattad och älskad!


Åsikt - Ung mamma Mikaela

Michas blogg ( 14 år och Gravid till 15 år och morsa ) är det väl ingen som har missat ? Hon verkar vara en jättesöt tjej och så men jag förstår verkligen inte hur hon tänker ibland. Det första som upprörde mig var att hon hade fått en liten bebis , Kelly när hon bara var 14 år och sedan bli mamma när hon är 15 år. Det är inte klokt.

Jag läste även att hon är gravid IGEN och jag kan inte förstå att hon inte har lärt sig att ha syddat sex..Till och med Kevin ,pojkvännen som är myndig borde förstå bättre. Hon säger själv att hon inte kan hantera två barn. Ja men vad i helvet är problemet ? Använd kondom som ska vara 99% säker eller p-piller eller whatever.Det skyddar, tro mig.Om kondomen nu skulle gå sönder får man väl ta ett dagen-efter-piller inom 3 dygn. Då har barnet inte hunnit komma till.

"Herregud, det finns INGEN vettig anledning att hata mig för att jag är gravid igen. Vem som helst kan bli det.."

Jag blev faktiskt liite upprörd när jag såg meningen ovanför på hennes blogg. Dock kan jag dels hålla med henne eftersom att ja, det kunde faktiskt varit nästan vem som helst SOM INTE HAR SKYDD VILL SÄGA. Klart man inte hatar Micha för att hon har barn vid den så pass unga åldern, det finns ingen anledning till att hata en person för det. Dock blir man lite frusterad eftersom att hon inte verkar veta riktigt vad hon gett sig in på och blir gravid igen även fast hon säger att hon mår så dåligt efter den första förlossningen verkar inte helt smart.

Jag kan förstå att hon mår psykiskt dåligt efter att hon är så ung och har barn , hon skriver själv i sin blogg att hon inte vet vad hon vill göra med livet och nu kan hon tyvärr inte välja allt hon vill. Det kommer tillexempel bli väldigt svårt för henne att studera eller jobba.

En sak som gör min ännu mer upprörd är att hon lägger ut videos där hon exempelvis sitter NAKEN och gråter i duschen , dricker cider och visar bilder på sig själv när hon gråter. inte en vanlig människa skulle lägga ut en sådan konstig video utan att vara emotionellt rubbad.Jag har ingenting alls med detta att göra egentligen. Jag har kommenterat i hennes blogg flera gånger men inget direkt påhopp eller så. Sånt är bara dumt. Om man har en blogg får man tåla att det kommer finnas personer som klankar ner på en , det kommer finnas personer som alltid ska trycka ned en men även personer som stöttar. Det får man räkna med när man väljer att starta en blogg :)

Sedan tycker jag att det var riktigt dumt av henne att "prata ut" med en av hennes läsare via msn. Jag undrar hur hon tänkte då ? Hon satt tydligen och pratade ut om sina problem med människan - bloggläsaren. Sedan hade bloggläsaren spridit vidare vad Micha hade sagt till andra. Det förvånar nog inte många. Själv skulle jag aldrig göra så. Det finns andra personer att prata med. Hon har sin pojkvän, Kevin , sina föräldrar och om hon inte tycker att det hjälper finns det alltid hjälp från annat håll. Dvs. Bup och psykiatrimottagningar.

Mina tankar far omkring och jag undrar lite när jag kikar in på hennes blogg vad hennes föräldrar tycker om att hon lägger upp inlägg om att hon mår så jättedåligt och videos där hon är naken och gråter ?

Jag skriver detta för att jag mest måste få skriva av mig om mina tankar och åsikter.Det är inte meningen att uppröra folk eller så med inlägget.

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Jag ska sammanfatta kort var jag åt idag. Det har inte blivit så mycket men jag har inte behövt så mycket energi idag eftersom att jag mest kollat på tv och fixat med rummet :)

Frukost - Morotsbröd med cream cheese , franska örter och te :)

Lunch
- 1 halv banan och 1 honugnsmelonbit

Middag - 2 st rostbiffskivor med potatissallad och ett glas sweppers , pear/lemon.

Övrigt - 1 lussebulle


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar , två stycker underbara personer som alltid ställer upp och får mig att andas.

Min mamma är uppvuxen i Värmland med hennes syster , alltså min moster. I huset i Värmland där mamma är uppvuxen har vi nu som sommarställe och jag fullkomligt stor trivs där ! När hon var 16 år flyttade hon hemmifrån för första gången och bodde i en mysig liten lägenhet uppe i Stockholm. Men flyttade senare tillbaka till Värmland.När hon var äldre flyttade hon hemifrån igen till Stockholm och träffade min pappa.

Dom träffades på en dansbana :) Mamma är utbildad som ekonom , precis som min syster utbildar sig till. Hon har jobbat på kontor och nu jobbar hon tillsammans med pappa och dom båda driver ett företag tillsammans som gått i arv.

Pappa är uppvuxen i Stockholm och har en bror.Pappa har alltid varit flitig och har sedan 15 års ålder jobbat. Hans första jobb var att dela ut tidningar. Med pengarna som han tjänade ihop köpte han sin första tv :) Han har även jobbat med ett x antal fler olika jobb. Han har tillexempel varit slacktare , sjöman och kock.

Mina föräldrar är gifta sedan snart 14 år tillbaks.

Förläldrar är sånna som man alltid ska kunna räkna med , som man ska kunna säga allt till och kunna vara sig själv med.Och det är så jag känner när jag är med mina föräldrar. Mina föräldrar är dom två personer som har hjälpt mig genom mitt liv , i otroligt svåra stunder men även kunnat skratta med mig och se hur jag förändrats genom åren. Mycket mycket kärlek till dom båda ♥

Bild på mina föräldrar kommer när jag har tid :)

3 Januari 2011

Jag misstog mig och ska till att skriva "3 Januari 2010" i rubriken i bloggen men sedan inser jag att det faktiskt är 2011 ! :)

Jag har totalt vänt på dygnet , det ni märker med tanke på att jag inte uppdaterar så pass ofta i bloggen just nu. Det är lov , så det får man i och för sig räkna med :) Min pojkvän är antagligen fortfarande sjuk , har inte pratar med honom på ett tag då han inte har någon mobil för tillfället eftersom att hans laddare är borta.. Dumma jävel ! ^-^ Nyss åt jag mitt första mål på dagen , det var gott och jag är mätt ! Nu ska jag in i duschen , sätta på bastun , göra ansiktsmask och inpackning senare ska jag fixa naglarna ! :)

Min underbara pojke vid stundenten förra året  , så förbannat fin ! :


Liten lista , 2010.

1. Bästa upplevelsen/minnet?
En bra upplevelse är när jag började skolan i Enskede, inriktning Frisör och träffade alla underbara vänner :) Jag piercade mig även för andra gången,och det blev även en tredje gång. Det var spännande !

2. Värsta upplevelsen/minnet?
När jag fick ätstörningar i sommras. Min psykiska och fysiska hälsa var i stor fara.. men nu går allt vägen igen.

3. Årets film?
Det måste nog vara Avatar :)

4. Årets låt?
Jag skulle kunna komma med hur många låtar som helst ;) Men jag lyssnade mycket på Flyleaf i år.

5. Den bästa serien eller tv-programmet?
Jag är inte för så mycket tv-serier :) Men det får bli South park !

6. Bra eller dåligt år?
Både och faktiskt, kanske mer ett dåligt år.Jag har fått uppleva saker i mitt liv som skrämde mig rejält och som även oroade folk i min omgivning. Jag har fått kämpat för att jag ska må bra och det har tagit sin tid.. Men på vägen då allt var som jobbigast har jag även hunnit hitta en stor del utav den personen som jag vill vara och uppfattas som.Jag har helt enkelt hittat en del av mig själv som jag trivs bra med och jag har utväcklats så otroligt mycket under det senaste året. Jag har blivit mognare, ställer högre krav på mig själv vilket jag oftast ser som positivt.Jag kan tycka att mitt 2010 har varit ansträngade och väldigt väldigt jobbigt. Men jag gjorde det som var bra för mig och jag fick mycket hjälp att klara mig från andra håll. Ett jobbigt med lönande år skulle jag nog säga.


7. Vad hoppas jag tills nästa år?
Jag vill att 2011 ska bli lättare och otroligt bra ! Jag ska försöka att leva i nuet som jag alltid försöker att göra och jag hoppas att detta år blir betydligt mycket bättre än det tidigare :) Jag har massvis att se fram emot i år.

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

När jag tänker på "Min första kärlek" tänker jag på småbarnskärlek , kanske inte helt riktig riktg kärlek. Men ändå en fin känsla :)

Min första kärlek var på dagis , det minns jag. Jag var kär i en kille som hette Isac :) Han var från japan. Jag kom ihåg att vi brukade göra saker tillsammans som att fingermåla och åka rutschkana och saker som småbarn gör. Jag kommer inte ihåg så mycket mer från dagis eftersom att jag var så pass liten.. Men han var i varje fall min första kärlek :) Isac , en japan som gick på samma dagis som mig , gulligt !


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag ska försöka att presentera mig själv kortfattat :) Vi får se hur det går !

Jag är en 18-årig tjej , född den 2 september och uppvuxen i Stockholm med Familjen. Jag är trilling - Trilling menas med att jag har två syskon som är födda på samma dag och alltså lika gammal som mig själv :) Jag har en bror och en syster. Jag är för tidigt född med mina syskon. Jag vägde endast 750 gram. Jag fick ligga med respirator och opereras en gång för en hjärtklaff som inte ville stängas , som egentligen ska stängas när man föds. Men det gjorde den inte på mig. Jag andades oregelbundet men jag var stark och klarade mig :) När jag var 6 år flyttade jag till Enskede efter att ha bott i Hammarbyhöjden. Där träffade jag en utav mina barndomsvänner som jag spenderade de mesta av min barndom med.

När jag kom upp i högstadiet träffade jag massvis med nya underbara vänner i en "Teater klass" där jag trivdes. Jag träffade även min kärlek Andreas där :) Vi har alltså känt varandra sedan i högstadiet ! Andreas och jag var redan då bästa vänner och sedan blev vi kära och vi blev officiellt tillsammans i slutet av nian.

Efter nian var det Gymnasiemval som gällde. Jag valde att söka in till Nacka inriktning Mode/Design. Efter ett tag där trivdes jag inte längre dels för att min lärare trackasserade mig dag in och dag ut och för att skolan var så pass stor som den var. Jag fick även problem med hälsan och mitt psykista välmående. Jag sjukskrev mig i 6 månader och sedan hoppade jag av för all stress.

Jag tog nya tag och fick hjälp från alla håll med min hälsa. Jag sökte in till en trevlig mindre skola i närheten och jag trivs som fisken i vattnet nu :) Jag går i 1:an just nu inrikting Frisör.

Jag ser mig själv som en stark , förnuftig , flitig  och väldigt positiv person :) Jag har förändrats genom åren och äntligen känner jag att det är den här personen som jag vill vara. Folk säger att jag är en förstående och mycket djup person då jag är duktig på att prata känslor och förstå känslor. Därför ställer jag alltid upp för mina vänner och kan hantera mig själv mycket bättre nu.

Jag försöker alltid att "leva i nuet" då det är ett utav mina motton :) Ett annat motto jag lyder efter är "Det man inte dör av härdas man av" Det utrycket kommer från pappa då han och många andra stöttade mig genom en svår tid.

Jag är duktig på att hålla koll och planera. Jag är den som vill styra och ställa och vet hur jag vill ha saker och ting. Med åren har jag fått mer och mer press på mig själv då jag alltid vill prestera till max. Det gäller i princip allting jag gör, speciellt när det gäller skolan då jag aldrig ger upp !

Som det är nu ska jag gå klart min utbildning i Frisör och skaffa sommarjobb sommaren 2011 :)


Januari lista

Många andra verkar göra denna lista eller har redan gjort den :) Jag tänkte också passa på att göra den , även om jag är lite sent ute känns det som. Men jag har inte haft tid under jul helt enkelt. Jag kommer skriva lite kort om varje punkt på listan och få in dom bilder som passar bra in i sammanhanget.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Rosett frisyr

Jag kollade igenom mammas dator efter bilder eftersom att jag ska försöka samla på mig alla bilder som jag vill behålla på usb minnet :) Jag hittade denna bild som jag inte visat i bloggen tidigare. Det är en frisyr som jag gjorde i höstas.

Rosettfrisyr :


Bra början ..typ

Min Facebook status :

Freaking awesome nyårsafton ! ^-^ Dock blev det liite för mycket sprit för mig , mitt rum ser ut som jag vet inte vad.. sminket sitter kvar från igår och jag har en sjuk huvudvärk..Bra början på det nya året !


RSS 2.0