♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag ska försöka att presentera mig själv kortfattat :) Vi får se hur det går !

Jag är en 18-årig tjej , född den 2 september och uppvuxen i Stockholm med Familjen. Jag är trilling - Trilling menas med att jag har två syskon som är födda på samma dag och alltså lika gammal som mig själv :) Jag har en bror och en syster. Jag är för tidigt född med mina syskon. Jag vägde endast 750 gram. Jag fick ligga med respirator och opereras en gång för en hjärtklaff som inte ville stängas , som egentligen ska stängas när man föds. Men det gjorde den inte på mig. Jag andades oregelbundet men jag var stark och klarade mig :) När jag var 6 år flyttade jag till Enskede efter att ha bott i Hammarbyhöjden. Där träffade jag en utav mina barndomsvänner som jag spenderade de mesta av min barndom med.

När jag kom upp i högstadiet träffade jag massvis med nya underbara vänner i en "Teater klass" där jag trivdes. Jag träffade även min kärlek Andreas där :) Vi har alltså känt varandra sedan i högstadiet ! Andreas och jag var redan då bästa vänner och sedan blev vi kära och vi blev officiellt tillsammans i slutet av nian.

Efter nian var det Gymnasiemval som gällde. Jag valde att söka in till Nacka inriktning Mode/Design. Efter ett tag där trivdes jag inte längre dels för att min lärare trackasserade mig dag in och dag ut och för att skolan var så pass stor som den var. Jag fick även problem med hälsan och mitt psykista välmående. Jag sjukskrev mig i 6 månader och sedan hoppade jag av för all stress.

Jag tog nya tag och fick hjälp från alla håll med min hälsa. Jag sökte in till en trevlig mindre skola i närheten och jag trivs som fisken i vattnet nu :) Jag går i 1:an just nu inrikting Frisör.

Jag ser mig själv som en stark , förnuftig , flitig  och väldigt positiv person :) Jag har förändrats genom åren och äntligen känner jag att det är den här personen som jag vill vara. Folk säger att jag är en förstående och mycket djup person då jag är duktig på att prata känslor och förstå känslor. Därför ställer jag alltid upp för mina vänner och kan hantera mig själv mycket bättre nu.

Jag försöker alltid att "leva i nuet" då det är ett utav mina motton :) Ett annat motto jag lyder efter är "Det man inte dör av härdas man av" Det utrycket kommer från pappa då han och många andra stöttade mig genom en svår tid.

Jag är duktig på att hålla koll och planera. Jag är den som vill styra och ställa och vet hur jag vill ha saker och ting. Med åren har jag fått mer och mer press på mig själv då jag alltid vill prestera till max. Det gäller i princip allting jag gör, speciellt när det gäller skolan då jag aldrig ger upp !

Som det är nu ska jag gå klart min utbildning i Frisör och skaffa sommarjobb sommaren 2011 :)

Kommentarer
Postat av: ♫♪ Sandra T

coolt att du är trilling!

& kul att veta mer om dig (:

2011-01-01 @ 23:58:45 URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: ♫♪ Sandra T

haha är nog för lat för en sån lista (a)

2011-01-02 @ 00:04:47 URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: P E R F E K T I O N I S T . S E

sv: tack så mycket! :DJag hade en bra nyårsafton! :) Hade du?

2011-01-02 @ 00:07:11 URL: http://perfektionist.se/
Postat av: P E R F E K T I O N I S T . S E

sv: Härligt, härligt! :) Händer i morgon då?

2011-01-02 @ 00:13:30 URL: http://perfektionist.se/
Postat av: Bunny

Vilken knasig födsel :( Men spännande att vara trilling ju :D Är ni jätte lika varandra? :DSvar: Mihih, vad kul :D Gott Nytt År på dig med :D

2011-01-02 @ 10:11:39 URL: http://bunnydrugz.blogg.se/
Postat av: FREDRIKA

Fin blogg! Allt bra med dig? :)

2011-01-02 @ 12:19:03 URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: P E R F E K T I O N I S T . S E

sv: Kul! :D Jag ska plugga, heheh. Inte lika kul. :/

2011-01-02 @ 12:42:43 URL: http://perfektionist.se/
Postat av: FREDRIKA

Sv; Hääärligt,samma här :)Har du några planer för ikväll då? :)

2011-01-02 @ 18:36:20 URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: jessica

du är sååå fin :)vinnaren av dagens blogg är nu uppe :) blev det inte du så anmäl dig gärna till nästa tävling :) kram <3

2011-01-02 @ 21:34:26 URL: http://jeessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback