Nya undisar från Ella M :)

Nyköpta underkläder från Ella M :) Jag har snöat in mig på märket då jag gillar de mesta av dreas sortiment vad gäller trosor , bh:ar och annat som tillhör underklädesavdelningen ! Dessa köpte jag på rean ! Jag betalade 100 kr för dessa tre par :) Så underbara !

Teorikurs idag !

Idag var det handledarkurs som gällde på Körskolan :) Kursen tog 3 och ½ timma men det gick undan fort ! Jag ser fram emot att börja övningsköra redan nu ! Det ska bli så kul ! :D

Från svarthårig till blond ! :)


Hittade ett gammalt USB som jag nyss har tittat igenom ! Jag hittade massvis med bilder från förr då jag hade svart hår !!

Frisörlektion , 11 Maj 2012 :)

Idag hade vi en kom-i-kapp dag och utvecklingssamtal :) Det gick bra för mig på båda fronterna ! Denna uppsättningen gjorde jag idag samt en fönläggning :)

75 kr istället för 399 kr !!

Jag har länge gått och tittat på en tröja ( tröjan till vänster på bilden ) och suktat över den ! Men 399 kr kändes lite väl för dyrt för lilla mig då jag inte får så mycket pengar att röra mig med i månden. Nu , några veckor senare gick jag in i samma butik för att titta lite och i rea hörnan hittade jag ett exemplar kvar av denna tröja för bara 75 kr !! Lycklig blev jag minst sagt och snappade åt mig tröjan fort som attan ! ;) En riktigt kap gjorde jag idag :)

Dagens frukost !:)

Jag har totalt snöat in mig på Havregrynsgröt till frukost :) Det går snabbt att göra ( ca 3 minuter i micron ) och är supernyttigt också ! ;) Jag brukar alltid äta gröten med typ lingonsylt , hallonsylt eller färska bär och alltid mjölk ! Omnomnom ! :D

Nu ska jag bege mig in till stan för att möta min syster och mamma :)

Tisdag , 8 Maj 2012 :)

Bilden är tagen för bara några minuter sedan - Jag i mjukisbyxor :)

Det har varit en härlig dag idag.Jag har fått massvis med sömn vilket jag behöver ! Jag har strosat runt i mjukisbyxor mest hela dagen ! Imorgon ska jag på möte och sedan ska jag ut till stan för att luncha med mamma :)

Löshår !! :)

Igår köpte jag äntligen nytt löshår :) Det var på tiden ! Mitt gamla löshår var helt förstört och sönderblekt..inte snyggt ! Detta löshår behöver jag nog inte bleka , utan idag har jag bara tvättat det med svagt silvershampo :) Får se hur resultatet blir sen ! :) Detta löshår köpte jag för bara 590 kr !? Åk till Skärholmen om ni letar billigt och bra löshår :)

RSS 2.0