Shoppat hos HÄR - för frisörer :)

 
Från vänster:
 
♥ Total result repair shampoo & balsam från Matrix
♥ Boost control spray från Screen
♥ Oxidant 3% & ögonbryn/fransfärg från Refectocil
♥ Volumepowder från Osis +
♥ Hårolja, treatment från Maroccanoil
♥ Thermo cellrepair, värmeskydd,fuktbevarare från Loréal
 
Känns så skönt med lite nya hårprodukter då jag sällan klarar mig utan. Värmeskydd o håroljan är väl de viktigaste för mig, så jag spenderade en stor slant på att köpa Maroccanoil :) O den är utan tvekan den bästa o lättaste håroljan jag testat på otroligt länge, super är den!

Vardaglig outfit!

 
♥ Topp från Lindex, 199 kr
♥ Tjockare leggings från H&M, 199 kr
 
Torsdag..o de är Halloween! Men idag kommer det inte bli något firande, det kommer på Lördagen :) Vi får se om man klär ut sig eller inte.. Jag sitter o väntar på att Anton ska komma hit efter jobbet så vi kan börja laga middag tillsammans! Senare ikväll blir de antagligen film o att stanna uppe sent då både han o jag är lediga imorgon :)
 
Har förövrigt varit en spännande Torsdagsmorgon med KBT-gruppterapi som pågick i ungefär tre timmar, jag var lagom trött efter all information som man skulle ta till sig! Men lärorikt är det nog med all sannolikhet :) Det är inte första gången man använder KBT metoden o än så länge har jag haft all nytta av just denna metod. Så vi hoppas på att de än en gång hjälper mig på rätt spår :) Har positiva känslor!
 

Mini pc :)

Äntligen hittade jag laddaren till den lilla Asus mini datorn :) Nu när den är igång igen kommer den att användas flitigt då den är snabbare och smídigare än min andra dator som är betydligt äldre o klumpigare för att vara en laptop..
 
 
 
 

Sep. - Okt. 2013 :)

♥ Sofia o jag var på Danderydssjukhus för att röntga min visdomstand som snart ska ut..! ♥ Provar shortsen jag fått av pojkvännen :) ♥ Lilla sötis illern Micko som ligger o sover gå gott, han är ju för fin ♥ Bild på hårfärgen då jag färgade till mörkare blond, färgade från en 11.0 ( riktigt ljusblond ) till en 8.3 ( ljus gyllenblond ). Men nu när färgen åkt av en del så ligger jag på en 10.3 ungefär :) ♥ Provade Steampod på praktiken! ♥ Bild på mig ♥ Fika med bästa vännerna Daniel o Sofia :)
 
Det är Oktober o ingen snö syns till än! Värmen håller fortfarande i sig o vi ligger på plusgrader i Stockholm :) Det känns skönt att snön dröjer då jag inte längtar.. dock kan snön gärna få komma på Julafton! Blir lite extra mysig julkänsla då :) 
 
Nu pågår mitt höstlov från skolan, så den lediga tiden spenderas med pojkvännen Anton! Han åker bort om mindre än 1 vecka så vi passar på att umgås så mycket vi hinner. Han o jag kommer även umgås på Halloween ( i helgen ) med massa blandade vänner så det ser jag fram emot! Halloween kommer firas hemma hos en vän o möjligtvis en stund på Paradise senare på kvällen/natten, men vi får se vad alla känner för då :)
 
Naglar ska förstås fixas innan jul o nyår! Jag byggde upp mina egna naglar med gelé men nu är det dags att slipa bort den gamla gelén o sätta på nytt! Tyvärr har jag ingen slipmaskin hemma så jag bokade tid på Salong Tingeling för borttagning av gammal gelé o 1 nytt nagelsett :) Blir nog en vanlig fransk manikyr!
 
Uppdaterar bloggen så fort jag kan hädan efter! :) Men nu är det dags för sängen!

RSS 2.0