Manikyr/spa i skolan

Pulvret som vi hade i vattnet luktade jättegott ! Typ apelsin :) Händerna blev mjuka och väldoftande efter..

Sitter just nu och bloggar från iphonen , får se hur det går ! I Fredags hade vi kundpass och naglar som alltid :) På nagel lektionen gjorde vi spa och manikyr på varandra , jag valde en fräsch halvtransparant rosa färg från OPI på mina naglar, vi jobbar i princip bara med märket OPI :) Vid nästa nagel lektion ska vi nog börja sätta på tippar !! Kul ! :)


Slingor i skatboet :)

 
Har aldrig riktigt lagt upp en bild på hur håret blev efter toningen. Detta är resultatet ! Satte i lite slingor ! ;)

Måndag , 24 September 2012 !

 
Det är bara plugg som gäller nu , så mycket till fritid får jag inte.. Det är projektarbeten hit och dit i skolan och andra uppgifter som ska lämnas in. Dessutom har jag börjat få små attacker då det känns som att jag ska svimma , riktigt obehagligt ! Hoppas det försvinner av sig själv..
 
Ikväll har jag försökt mig på en hemmagjord tandblekning :) Bilden ovan.Jag valde att använda citron och bakpulver. Fy tusan vad det smakade underligt och äckligt i munnen , gillades inte  ! Men jag stod ut och borstade tänderna med blandningen i två minuter. Jag ska prova detta i minst 2 veckor och se hur resutltatet blir :) Om man ens kommer att se skillnad ! Ska bli kul :)

Blå midjebyxor :)

En outfit som jag hade i Fredags ! :) Blå byxor i högre modell som jag fått av Isabella samt en långärmad/ trekvarts tröja till ! En enkel , supersnygg outfit :) 

Lackade och filade naglar :)

Idag hade jag min första nagel-lektion och för första gången lackade jag någon annans naglar ! :) Det var lackning som vi övade på ! :) Jag filade till och lackade Isabellas naglar.
 
Lite verktyg som vi använde :
 
 
Hur Isabellas naglar såg ut innan/påbörjad filning av vissa naglar :
 
 
Hur slutresultatet blev :
 

Mys-outfit ! :)

 
 
Igår regnade det till och från , blåste gjorde det också..! Så jag satte på mig ett par sköna byxor som är nyinköpta , en stickad tröja och nya jackan ! En riktig mys-outfit :)

Ny :)

Idag har vi studiedag , dvs. ingen skola ! Jag och fina Isabella passade på att luncha tillsammans , åt bakad potatis med skagen !! Hur gott som helst :) Och så gick vi runt och tittade i lite affärer som vanligt.
 
En jacka som jag tidigare tittat på men inte köpt då den kostade 599 kr och hade inte alls råd med det ( student ni vet.. ) Nu hittade jag samma jacka i min storlek , et ex kvar för 200 kr ! Köpt ! :)
 

Min nya hårfärg !

 
Har knappt hunnit blogga då jag firat min födelsedag , varit med släkt , familj och pojkvän. Spenderat tid på golfbanan med pojkvänens familj , tonat håret i skolan ( liknande den på bilden ) . Blev inte så nöjd först när jag såg mig i spegeln , men jag börjar allt mer trivas i min nya hårfärg ! :)

Lördag , 1 September 2012 :)

Gårdagens outfit ! :) 

RSS 2.0