Onsdag , 30 November 2011 - Praktikdag


Idag var det 2 dagen på min praktik i Huddinge och jag trivs redan som fisken i vattnet !:) Jag fick göra lite allt möjligt på skönhets salongen idag.B.la så fick jag lära mig lite om fotvård och vara med på behandling , lite färglära och hur man skulpterar naglar på ett snyggt sätt :) Dock fick jag inte prova att skulptera eftersom att det behövs mycket erfarenhet och teknik för det ! Men jag fick lacka med top-gloss och någon slags base på kunder :) Superkul !


Måndag , 28 November 2011.

Bild på mig från i Fredags då jag precis fixat klart håret :) Lockat och så !

Mycket har blivit planerat idag ! B.la ett mycket roligt event har planerats in om 1 vecka då Danni gör mig sällskap :) Hon och jag bestämde oss också för att gå på krogen denna lördag om jag har pengar..men vi hoppas på det ! :)

I skolan idag gjorde jag även matteprov i ett kapitel och fick ett sms senare av min lärare som skrev att jag klarade G nivån och kan till och med få höjt betyg om jag väljer att göra klart dom frågor som jag inte hann med ! Det beskedet gjorde i princip min dag !! :) Vi får se om jag besämmer mig för att nöja mig med ett G eller om jag vill höja som sagt , vi får se vad jag orkar med ! Huvudsaken är att jag fick G i matten :) Äntligen en bit på väg !


Söndag , 27 november 2011.

Helgen är snart slut och jag har hunnit med lite av varje :) Dock kanske inte dom mest vettigaste sakerna ! I Fredags var jag ute med Danni på krogen.Det blev förkrök hos mig med familjen och en del av släkten ! :) Sedan gick vi till krogen.Jag sov över hos Danni :)

 

Igår kom pojken över till mig och sov här tills idag :) Dock åkte han hem för inte så länge sedan.Idag är planerna att jag ska plugga matte ! Jag har ett matteprov på Måndag som jag måste klara av !! Önska mig lycka till :)

 

Bilden på mig ovan är tagen i Fredags :)


Gele naglar

Så här blev resultatet från när fina Jenny förstärkte mina naturliga naglar på Salongen i Tisdags :) Det blev glitter manikyr som jag älskar såå !

Dock kommer det nog upp finare bilder på naglarna senare.Det var svårt att få till en riktigt fin bild idag..

Onsdag , 23 november 2011.

Dagens outfit ! :)
Volang-scarf , randig t-shirt , polo , jeansleggings , armband.

Igår hände det mycket !! :) Jag var och skulpterade naglarna på salong Tingeling i Huddinge och dessutom så fick jag en praktikplats hos dom ! kul kul :)

Idag var första dagen på praktikplatsen i Huddinge och det kändes bra :) Jag fick titta på när Jenny fixade naglarna på kunderna och jag fick lära mig ett och annat om skulptering ! :)

Väsby

Bild på mig i lockligt hår från i Lördags :)

Igår var jag i Upplands Väsby och träffade pojkarna igen :) Jag var även där för att hämta mina saker som jag glömt hos Robin sen i våras..

I Väsby tog jag det bara lungt med killarna.Vi träffade folk och tittade på lite av The grudge 2 ! Senare på kvällen tog jag pendeln direkt till Robert och sov över där ! :) ♥


Wella studio


Idag hade vi besök på Wella studio på Östermalmstorg :) Vi fick lära oss mer om färgteori ! :) Det var väldigt kul och jag fick skriva ner en hel del.

För någon dag sedan lyckades jag dra på mig en förkylning..Väldigt tråkigt !! Jag hoppas på att bli friskare nu till helgen.I helgen ska jag bara ta det lugnt och plugga , plugga , plugga ! Precis som förra helgen..

Nästa vecka ska jag fixa naglarna i Huddinge , gå på läkarbesök och tandläkarbesök..Så det blir mycket fritid som går till besök hit och dit.


Square nailsJag fixade om mina naglar här om dagen :) Jag filade dom i en fyrkantig form istället för en rundad form som jag hade förut.Jag tycker att square nails är finare !:) Ni får antagligen se bild på naglarna i veckan !:)

Jag längtar tills den 22:a då jag får fixa naglarna på salong !!Uppklippt med lugg :)

Idag gjorde vi egenklippning :) Dvs att vi själv hade valt ett antal bilder med olika fisyrer som vi ska klippa.Jag valde att klippa denna frisyr idag eftersom att det var den längsta frisyren jag hade av mina bilder :) Dock är dockans hår ostylat på bilden.

Jag blev helnöjd med klippningen i alla fall ! :)

Torsdagens outfit + Detalj :)

Gårdagens outfit :)

 

Det har varit en stressig vecka och det kommer nog att hålla i sig helgen ut.Idag hade vi kundpass hela dagen i skolan.Meningen var att vi skulle ha en permanentkund men jag har redan gjort permanent på en kund och har redan betyg i det momentet.Så jag fick rulla spolar på en docka..det tog mig mer än 1 timma.Det var så tråkigt och jobbigt att rulla på en docka ärligt talat..efter det passet hade/har jag fortfarande ont i nacke , axlar och armar..

 

Efter skoldagen åkte jag raka vägen hem och satte mig direkt vid dator och pluggade.Jag har pluggat från ungefär 17.00 tills 21.00. Jag har hunnit bli klar med 2 stora uppgifter..men jag har lite annat kvar att plugga så det är det jag har som sysselsättning i helgen.

 

Dock får jag en liten paus på några timmar imorgon då Robert ♥ kommer hit och pussar lite på mig och piggar upp mig !! :)

 


Tisdag , 8 November 2011.

Igår var det utvecklingssamtal i skolan som gällde :) så jag var bara i skolan drygt 30 minuter !

Samtalet gick i alla fall bra och utan problem :)

Eftersom att jag var ledig igår (och även idag ) började jag smått på en ny bloggdesign.Jag är dock inte färdig med den och har en hel del kvar att göra.Så vi får se när det kommer upp , OM den ens kommer upp !

Annars så är det stressigt i skolan och jag har mycket plugg framför mig.Idag ska jag ta itag i försäljning & service uppgiften hade jag tänkt :) Jag kommer att plugga hos Robert eftersom att han kommer hit snart och sen ska han och jag åka hem till honom ! :)


Lördag , 5 November 2011.

Bild från i Tisdags då jag satte upp håret bak i en fin rosett :)

Jag har varit borta i princip hela lovet :) Eller ah , jag har varit hos Robert och därför inte bloggat så mycket.Robert och jag har b.la firat våran 4 månaders dag ( som inträffade igår ) , vi har lagat mat tillsammans , tittat på fillmer och haft det allmänt trevligt hemma hos honom :) Förra helgen "invigde" jag och några av mina tjejkompisar lovet med förfest hos mig :) Idag var jag och Robert på skogskyrkogården och sa hej till mormor ♥


Snart är lovet slut , men jag känner att jag fått vilat ut tillräckligt ! :) På Måndag börjar skolan igen.Då bloggar jag som vanligt ! :)

RSS 2.0