Fredag , 30 Mars 2012 :) Frisörlektion !


Fredagens lektion bestod av dockarbeten :) Jag hann klart med båda två ! Bilderna är från dagens frisörlektion :) Ikväll ska jag fixa mig och dra ut på äventyr !

Söndag , 18 Mars 2012 :)

Bild på mig och mitt ruffsiga hår :)

Idag händer det inte så väldans mycket..Jag ska plugga , städa rummet och fixa ögonbrynen :) Det blir inte direkt någon slapp Söndag jag ser fram emot !


Skansen :)


Igår var Robert och jag på skansen :) Vi tittade på alla djuren , åt våfflor med grädde och sylt och när vi kom hem till mig bastade vi ! En bra dag var det tycker jag :) Dock kunde solen fått kika fram lite mer eftersom att det var ganska så blåsigt och kallt ute..Men vad kan man förvänta sig i Mars..

I veckan händer det mer spännande saker ! Jag väntar på ett paket från H&M som jag vill ska komma nu nu nu ! Men det lär nog dröja tills åtminstonde nästa vecka..Det jag klickade hem var i alla fall en jacka ( parkas ) och 3 tubtoppar i olika fina färger :) Visar sen ! :)

Klippt lugg igen :D

Without make-up


Idag har min skoldag bestått av endast en idrottslektion :) En vanlig Torsdag för mig helt enkelt ! På idrotten hade vi hinderbana som betygsattes och jag fick MVG så jag är glad ! Efter skolan klippte jag en fin liten lugg på mig själv , det blev en längre variant :)

Imorgon är det skola som gäller , dock vet jag inte om det blir kundpass eller teori ! Vi får se :)

Dagens makeup-lektion i skolan :)

Detta är några bilder från dagens makeup-lektion :) Vi använder oss utan produkter från märket Youngblood. Vi testade både mineralfondation i puderform och flytande mineralfondation på varandra.Min favorit var utan tvekan mineralfondationen i puderform !

Snart kommer vi även att få besök av Younblood som kommer att prata mer om deras produkter och födjupa sig lite mer i hur en grundsminkning till vardagen går till ! :)

Torsdag , 8 Mars 2012 :)

Såhär ljust är mitt hår nu :) Är verkligen supernöjd med silvershampoot som jag köpte från Lee stafford ! Funkar utmärkt :)

Firandet av älsklingen hemma hos honom i Tisdags var kul och mysig ! :) Av mig fick han ett kedjehalsband i rostfritt stål :)

Lite shopping ! :)

Här är några saker jag shoppade för någon dag sen ! :)

Shampo och balsam , en jättefin topp , ett par jeansleggings ( favorit i repris - jag tappade bort mitt förra par så jag köpte likadana nu haha ! ) , present till pojkvännen och 2 sjalar :) Men dom fick inte vara med på bild.

Fredag , 2 Mars 2012 :) - Bild på mig

Bild på mig från i helgen :)

Utgång med pojkvännen och vänner på Magenta blev av i Onsdags :) Det var en kul utgång med fireball och dans ! Imorgon ska jag hämta ut ett paket med en fin blus som jag klickat hem och så ska jag åka och köpa en fin present till min pojke som fyller år snart !:)

RSS 2.0