Sax över kam

Idag fick jag för första gången prova på tekninken "sax över kam". Det var super svårt måste jag säga och många svordommar flög ur munnen.Men Jag lyckades ändå få till det hyffsat tillsist ..typ :)

Uppdateringen på bloggen igår fick vänta , då jag pluggade som en galning till provet som var idag. Det praktiska gick så jävla bra ! Det praktiska var att vi skulle göra folieslingor. Slices och vävda. Skrivprovet har vi inte fått resultat än men jag försökte sikta på ett vg :)




2 Bilder från dagens frisörlektion

Här kommer 2 bilder från dagens frisörlektion :) Söta Jonna och blonda lilla jag !



Square layers

Square layers var den klippningen som jag gjorde idag :) Det är en klippning som passar bra till dom som vill klipp sig och vill kvar fylligheten i topparna.Jag hann göra en klippning på dagens lektion , helt okej jobbat tycker jag :)

Martin kom hit efter skolan och jag klippte honom , lite läskigt var det men kul ! Vi satt i parken och fjantade oss en stund och sen följde jag med honom till tunnelbanan i närheten för att hämta ut mitt paket från Nelly.

Ikväll kommer jag att sitta och plugga , det är färgprov imorgon och jag vill verkligen få ett bra betyg !




Favoriter + Rabattkod

Nu har Cocoo.se fått in nya härliga sommarnyheter i sortimentet :) Med rabattkoden : easter får du 15% rabatt på din order fram tills den 14 Maj 2011.

Cocoo har fått in mer saker än bara smycken i sortimentet som söta necessärer , mobilfodral , hårkejdjor och ett "Veckans erbjudande" :)

Här är några av mina favoriter:


Tisdag , 26 April 2011.

Igår blev det en "välkommen-hem-till-Stockholm-öl" med pojkarna inne i stan :) Det var jättekul att få träffa dom igen !

Idag har jag blekt min systers utväxt. Det är alltid lika kul att hålla på med andras hår tycker jag ! :) Hon fick också en hårbottensmassage ^-^ Mina planer för idag är att packa upp väskan , duscha och sedan får jag se om Andreas kommer hit en stund :) Träffade honom en stund i stan igår och väntade på pendeln med honom innan jag skulle till krogen.

Här kommer några bilder som jag tog under lovet från landet :)



Färgstjärnan

Det blir mer stressigt av att vi snart har slutbetygsprov i färglära och min bok ligger i skåpet , så jag kommer att få rå plugga hela dagen imorgon.Dock har det gått super på alla andra färgproven men jag tar det säkra före det osäkra och pluggar stenhårt ändå (:

B.la så ska vi kunna färgstjänan.Här är min fina färgsjärna som jag gjorde :)


Hemma igen

Nu är jag hemma i Stockholm igen , det känns skönt men samtidigt stressigt. Jag ska hinna med att packa upp , duscha , äta middag och sen ut och spinga innan det blir mörkt.Planerna var egentligen att jag skulle ut och träffa kompisar men det hinner jag inte med känner jag så det får jag ta en annan dag.

Blommig tubtopp - Beställt !

Jag utnyttjade äntligen mitt presentkort från Nelly.com och beställde hem denna fina tubtopp ! Jag älskar tubtoppar då dom är otroligt fina till sommaren :) 259 kr , fast för mig blev det istället 159 kr.


I början av terminen

Här är två bilder tagna på mig i början av terminen i skolan har jag för mig :) Kommer inte ihåg av vem dom är tagna av tyvärr..Dom är tagna med mobil så det är därför dom är i litet format.



Glad påsk ! :)

Glad påsk ♥ alla människor som läser min blogg ! :) Jag sitter fortarande och är halvt förkyld med halsont och snuva men jag är glad i alla fall.Jag har hunnit sola idag , dock knappt fått någon färg men i alla fall , ätit påsktårta och nyss åt vi påskmiddag med sill , ägg , janssons mm. En jättegod middag helt enkel ! :)

Snart blir det väl lite kubb och pilkastning borta vid ladan :)

Besök

Bild från idag på Madelene och hennes fina nord svenska häst som var på besök hos oss idag :)


Sommarvärme

Sommarvärme i Värmland idag ! Yay :) Det har varit lungt här på lanstället.Vi har fått besök av söta Madelene som var här med sin fin fina häst ! Vi kommer antagligen att gå förbi henne någon dag framöver och se om jag kan rida lite , kul kul :) Jag och min bror gick även till strömmen och nu ska det grillas för fullt igen ! Jag tror att det blir fläskfilé den här gången omnom.

Bild på mig tagen på en frisörlektion från Denises FB :)


Tävling hos Lovisa

Just nu har Lovisa en tävling på sin blogg i sammarbete med Evasunderkläder :) Du kan vinna en valfri vara från Evasunderkläder för max 300 kr.Tävla här!


Matrix biolage

Nu har Annely Nordlund en tävling där man kan vinna ett shampo samt balsam från Matrix Biolage :) Tävla här! Mer information om produkterna du kan vinna finns i hennes blogg i samma inlägg :)


Torsdag , 21 April 2011.

Jag är fortfarande sjuk , halsont och snuva men ingen feber.Jag får bara hoppas på att jag blir frisk till helgen och att någon kan skjutsa mig till Karlstad så jag kan gå på hemmafest i Stockholm.Men just nu ser det inte så ut.. :/ jag kan i alla fall trösta mig med att i sommar kommer det nog att bli en hel del festande som jag inte kommer att missa , awesome !

Nu har lite av släkten kommit hit till landstället och det ska snart grillas ! :) Gott !

Klippning på G

225 bilder i min "Frisör mapp" på datorn :) Inte illa ! Och det kommer att bli fler ! Jag har visat dom flesta bilderna men här kommer mer ! Det här är en bild från en klippning som vi gjorde i början av första terminen har jag för mig.


På landstället

Efter en bilresa på drygt sex timmar är vi framme i Värmland :) Jag var ju inte så där jättesugen på att åka hit.Men mamma tyckte att det skulle vara bra för mig då jag mest varit ute och festat en massa den senaste månaden..

Vi kommer stanna här i sex fucking dagar , känns lite surt för jag missar hemmafester..men så får det bli.Möjligtvis att jag åker hem på Fredag men då bor jag inte hemma , utan hos en vän som ska ha hemmafesten :) Imorgon kommer lite släkt hit som stannar över påsken.Jag ska också jogga minst en timma imorgon har jag bestämt mig för så jag hoppas inte att det är allt för varmt.I veckan ska jag också hinna med att fiska , grilla ,  och sola lite i vårsolen :)

För örvigt så har jag dragit på mig en förkyling som medför både feber , hosta och snuva.Inte så kul men jag hoppas att det går över snart om jag tar det lungt några dagar framöver.


Slingning

En bild på när Linn slingade mitt hår för ett tag sedan :) Mitt hår var riktigt mörkt då , nu är det i princip patina blont ^-^

Bild från Linns blogg :)


Filmkväll och packning ikväll

Nu äre städning som är i full gång i mitt rum :) Jag ska ha det fett med fint när Andreas kommer hit.Jag mötte honom i gamla stan vid tolv idag och vi gick runt där i fina solvädret tills han började jobbet.

Kvällen spenderas med film , packning och sällskap av Andreas ett tag.Mycket prat kommer det att bli men det är bara kul att prata med han :) Han är en av dom personerna som förstår mig bäst !


Stampen

Orkar inte skriva så mycket nu då jag är trött från dagen.Det har varit en underbar dag med fin fint väder :) Grillning på altanen med syster och hennes kompisar har det blivit , en joggingtur på 40 minuter har jag också hunnit med :) Awesome ! Jag hade en period då jag joggade väldigt mycket , en sån period kommer väl snart igen :)

På kvällen åkte jag , Olle och Micke till Stampen för att se några band lira , det var ett helt okej ställe :) Inte min musik men det var kul ändå ! Nu ikväll har jag varit hos Olle en stund med honom och Micke.

Imorgon blir det en hektisk dag.Då ska jag hinna med att städa rummet , packa , vara inne i stan vid 12 för att fika med en vän och klippa min bror ska jag också hinna med.Bäst att jag lägger mig nu då :)


Webbcambild , page.

Ännu en bild på mig och mitt fin fina page ! :D Är jättenöjd att jag klippte page för jag trivs verkligen i page :) Det är smexigt och kvinnligt ! Jag ska nog klippa lite lite kortare nästa gång :)

Som ni ser på bilden har jag lite kortare hår i nacken och längre hår fram :)


Ofärdig snedlugg

Här är en bild från en frisörlektion som vi hade för länge länge sedan. Jag klippte snedlugg på bilden :) Dock är den inte helt klar som ni kanske ser , men man ser i alla fall att det ska bli en snygg snedlugg :)


De sista bilderna

Slänger upp dom sista bilderna från när Damian klippte page på mig :)




Söndag , 17 April 2011.

Idag blire en städ dag :) Jag ska rensa ur garderoben och städa fint i rummet , på Tisdag kommer Andreas hit och då vill jag ha det lite anständigt i rummet :D Han och jag har inte träffats på ett tag så det kommer att bli sjukt kul att få träffa honom igen :) Han är trotts allt en av mina närmaste vänner ♥

Idag flyttar också Leif in i en ny lägenhet , awesome ! Så någon dag i veckan eller så måste jag åka dit och titta på lägenheten :)

Igår natt fick jag för mig att gå till grannen för att träffa honom och Micke och titta på Nattbuss 807 och det gjorde jag , klockan ett på natten :D Men det var kul ! Dock var nog inte någon av oss så jätte pigga men men :) Jag kom hem vid två och då tittade jag på Family guy och somnade sen.

I veckan måste jag även bestämma mig om jag ska bort till landstället med nästan alla familjemedlemmar och träffa lite av släkten eller om jag ska stanna hemma , gå på inflyttnigsfest och hemmafester.Jag är sugen på att stanna hemma , men vi får se hur det blir.

Gårdagens upptåg :D

Igår var det mycket roligt som hände :) Jag och Martin ( Italiano ) Åkte till Väsby för att möta upp andra kompisar och sen titta när Olle , Micke och Jocke spelade - Utbränd heter bandet. Dom spelade i 30 minuter och var sjukt duktiga :)

Efter det blev det öl hävning höhö. Jag , Robin och Victor satt hemma hos Robin och drack öl och cider nom nom. Senare vid halv tre på natten drog vi ut för att följa med Victor hem och sen mötte vi upp Martin och väntade på bussen med honom :)

Robin somnade i sängen och jag somnade sjukt skönt i hans soffa xD



Mitt page

Idag fastrar jag varken på kameran eller webben :/ Men jag slänger upp en hyfsad bild ändå bara för att visa hur jag ser ut i page :)


Insperation till 100 %

Christina aguilera har ALLTID varit en insperationkälla i mitt liv :) Hon är vacker , smart och talangfull. Denna bild inspererade mig extra mycket idag , jag vill nog klippa kortare page ♥


Torsdag , 14 April 2011.

Modelldag , jag har fått en ny frisyr - page och fått en ljusare hårfärg med hjälp av blekning :) I'm happy !

Just nu sitter jag och fixar naglarna tills helgen :) Fin fint blir det :) Jag är lite trött i kroppen efter att ha stått i duschen och hållt på med silvershampo och inpackning ett tag samt att jag var och rände i Farsta förut.Jag längtar lite tills imorgon då jag ska på en kompis konsert och senare blir det nog lite krök :) Mys !

Slänger in en bild på mitt hår då det var på G att klippas till page av Damian (våran lärare)
Bild tagen av Jonna och lånad från Jonna :)


Bleker håret..

Just nu bleker jag håret.. Vi får se hur resultatet blir :) Jag ska snart ta ut det för då har det gått 1 timma.Visst är jag fin med blekningsmedel i pannan ? höhö :)


Modelldag :)

Idag var det modelldag i skolan som gällde :) Damian klippte page på mig vilket blev jättefint :D Jag är jätte nöjd ! Snart ska jag bleka utväxten när min syster kommer hem från skolan så jag hoppas att mitt hår blir ännu finare nu :)

Här är lite bilder från dagen ! :) Linn la en färgbomb i mitt hår (platina) och så är det bilder från när Damian klippte mig och sist när Linn plattar mitt hår.




Onsdag , 13 April 2011.

Jaha :) En soft skoldag avklarad :D Vi hade säkerhet i skolan och gjorde uppgifter G och MVG :) Känns bra ! Lektionen slutade klockan elva ungefär vilket var underbart skönt ! :)

Ikväll ska jag plugga och börja lite smått med städningen i rummet.Imorgon är det modelldag som gäller och då ska digitalkameran med ! :) Jag ska klippa topparna tror jag och klippa klart på dockorna.För jag ligger efter med 2 klippningar men det tar jag lätt ikapp.

Vi får se om jag klipper någon imorgon eller bara blir klippt själv , jag har inte planerat att jag ska klippa någon men jag ska försöka övertala min bror att komma till skolan så jag kan klippa honom ! Det skulle vara kul att färga någons hår eller utväxt annars :D

Dumhets-test

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 14 ! Awesome :D 

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Lördagens utgång

Igår blev det ännu en "spontan" utgång :) Jag hade inte planerat det och var inte alls så taggad eftersom att jag var ute i Fredags med , men det visade sig att bli riktigt kul !

Två slagsmål fick vi vara med om , höhö vilket var mindre kul.Natten slutade inte förens nästa dag började :D





Lördag , 9 April 2011.

Nu känner jag att bloggandet börjar komma på sin plats igen :)

Igår blev det en spontan utgång med söta Leif ^-^ Det blir alltid lika roligt när man är ute med den pojken :) Det blev förkrök inne i Fridhemsplan och sen drog vi vidare till en klubb , awesome ! Det blev tequila , jinx - apelsin/mango och Engelsk öl :) nom nom !

Vid tre drog vi hem till mig , tittade på American dad och somnade vid halv fem haha :)

Idag vetifan vad planerna blir. Antagligen så kommer jag bara ta det lungt och städa klart mitt rum och rensa garderoben. Jag började städa igår men hann inte klart :/ Så jag får ta tag i det idag istället :)


Svar :)



Svar: Hej Moa :)

Nej , Underkläderna är inte köpta på Wenz.se utan H&M:s underklädesavdelning :)

Studentskiva , 5 April 2011.

Nu funkar internet som vanligt igen och då ska jag passa på att lägga in lite bilder från Olles studenstiva som var i Tisdags :)

Studenstskivan höll hus på "Ett ställe" i Medis.Egentligen skulle studentskivan varit på ett annat hak men vi hamnade här.Skrivan blev lyckad och jag blev så där lagom full. Vi åkte taxi hem vilket var jätteskönt :)








Mobilbloggning - inget internet på laptopen

Igår började det att brinna hemma i vårat proppskåp..det var farligt nära att huset tog eld..men som tur i oturen blev ingen större skada skedd.några boxrar och tv aparater samt rautern gick sönder så vi har inget internet hemma.därför bloggar jag från mammas mobil nu :) jag hoppas att vi kan köpa ny rauter snart så internet kommer igång så fort som möjligt. Jag behöver ha tillgång till skola 24 och internet banken liksom..jag har även sätt att jag fått en del frågor om hår som ska besvaras i bloggen så fort jag har fått internet på datorerna igen !

Lördag , 2 April 2011.

Det är inte mycket som händer just nu som ni kanske märker med min dåliga uppdatering , det finns inte så mycket intressant att skriva liksom. Men det kan vara skönt det med att bara ha sånna dagar då allt rullar på som vanligt :)

I dag tänkte jag gå ut och dricka men så blev det inte eftersom att jag faktiskt var smart nog att tänka efter att jag faktiskt ska på studentskiva imorgon.Så det känns surt om jag skulle komma dit sliten och bakis.Så nä , jag stannar hemma istället :)

Jag ska sysselsätta mig med att fixa foton och sånt på datorn.Alltså att ta bort foton som jag inte vill ha kvar och detsamma ska göras på digitalkameran :) Dom fotorna som jag vill behålla läggs in på ett usb minne :D

I veckan ska jag åka och göra en hemlis med Denise som sällskap , som har varit planerad typ länge :D Åhå , jag längtar så ! Hint : Jag har 1 st på kroppen och 2 st i ansiktet och fler kommer det att bli :D


Fredag , 1 April 2011.

Ny månad , en månad mindre till sommaren är här ! :) Awesome !

Idag blir det öl med pojkarna ! Hemmafest typ :) Det kan inte bli bättre. Jag kommer sitta i mjukisar eller ett par sköna jeans och mina nya tjocktröja och dricka öl , nom nom.Sådär lagom lungt kommer det nog att bli !


RSS 2.0