Favoriterna från O.P.I :)

 
Inhandlade mina fina favoriter base coat och top coat från O.P.I :) Båda för priset av 1 ! Och jag lyckades norpa åt mig den sista förpackningen så jag känner mig lyckligt lottad haha ;) 150 kr ( Ord. pris 300 kr ).

Nya myströjan är på ! :)

Torsdagens outfit :) Nya myströjan är på ! 
 
Stickad/liknande ull tröja - Bikboks rea
Svarta jeans - Lindex
 
Snart blir det skola för mig och när dagen är över har jag påsklov i mer än 1 vecka ! Så skönt :)

Svart myströja :)

 
 
Bikbok har just nu utförsäljning i vissa butiker och jag har gått och spanat på denna underbar mysiga tröja ett bra tag ! Jag har hållt ett öga på tröjan och upptäckte nu att den var på utförsäljnings rean :) Fanny och jag köpte ett plagg var ( jag köpte så klart tröjan ! ) då det var 149 kr för 2 plagg ! Så allt som allt betalade jag bara 75 kr för tröjan som annars kostat 249 kr. Denna kommer bäras ikväll :)
 
Ikväll ska jag träffa fina Fanny och Johanna :) Kommer att bli superkul !

Klackisar ♥

12 cm klack, 3 cm platå :)
 
Efter att jag tappat bort mina pumps som jag köpte för några veckor sedan var jag ute på jakt efter nya förra veckan ! Jag hittade ett par pumps som var minst lika snygga men med lite högre klack än tänkt. Dessa köptes i alla fall på H&Ms rea för ynka 50 kr ! Lätt värt då jag troligtvis kommer använda dessa flitigt ! :) 

Joico Hårprodukter :)

 
 
Idag har det varit super fint väder ute ! Solen har legat på bra även om det fortfarande är kallt ute.. Jag och Fanny passade på att ta tillfället i akt och åka in till stan och njuta av det fina vädret :) Vi gick och kollade i de flesta butiker och fikade på Pub, Urban Café :) 
 
Vi hittade en frisörsalong som hade 50% rea på hårprodukter :) Det gillades ! Jag köpte med mig en moisture recovery och smooth cure från märket Joico ! Båda för 198 kr :) 

Fredag - Lördag, 23 Mars 2013 :)

 
 
I Torsdags och i Fredags var man ledig från skolan ! Det var bara utvecklingssamtal som gällde de två dagarna och det gick bra för min del på samtalet :)
 
Igår passade jag på att shoppa lite med Johanna och Fanny i stan :) Jag fick med mig ett par mörk grå jeans från H&M för 50 kr och 2 stycken bh:ar i microfiber från Lindex rea :) En från Ella M och en från deras egna märke ! Båda för 150 kr ! Jag som aldrig lyckas hitta bra, sköna, svarta och snygga bh:ar hittade nu två finisar !! 

Långärmad tröja med volanger :)

 
 
Torsdagens outfit ;)
 
Volangtopp - köpt på Lindex rea nu i höstas
Marinblå midjejeans - fått av fina Isabella, från H&M
 
Snart är det utvecklingssamtal i skolan som gäller ! Det känns spännande men onödigt då jag åker dit för att ha samlat i drygt 15 minuter.. Så annars idag är jag ledig :) Det gäller även imorgon ! Skönt med 2 dagars extra helg :) Jag ska passa på att plugga till provet om politik vi har snart, känns inte så lockande men det behövs göras :)

Mysig outfit ! :)

 
Svart stickad tröja - Köpt på Bikbok
Halsband - Köpt på Jc 
Brunmelerad tröja, NY - Köpt på Veromodas rea
Svarta jeansleggings - Köpt på Lindex rea
 
Snön har kommit tillbaka och det kalla vädret fortsätter.. Idag fick det bli en mysigare outfit med lager på lager av tröjor ! Den nya brunmelerade tröjan är på och en svart tunnare tröja har jag över ! Båda är i overzise modell och är lagom mysiga att ha på sig en sånhär kall dag :)

Min studentmössa :)

Fina framsidan med namn och vit kristall :)
 
 
Brodyr på mössans ovansida :)
 
Fodret inne i mössan med en söt rosett på kantens baksida !
 
Brodyr i vitt "Student 2013" på mössans baksida :)
 
Jag är väldigt väldigt nöjd med min fina studentmössa ! :) Så ursnygg och den sitter perfekt på mitt lilla huvud ;) Nu är det inte långt kvar till studenten tas !! :) 

Influensa..

4 bitars Sushi var det första jag åt ute när jag väl hade blivit frisk ! Jag är helt galen i Sushi.. Mmm !
 
Super goa nya drinkar som jag och Fanny provade på Hellströms ! De smakade lakrits och hallon :)
 

Under den senaste veckan har jag legat sjuk i influensa.. Jag har haft skyhög feber, hostat, varit snuvig och haft ont i hela kroppen ! :( Men nu mår jag bättre även om hostan hänger kvar.. I helgen har jag tagit det hyfsat lugnt och träffat vännerna ! :) Imorgon är det skola som gäller från 10.00 - 12.30 ! Det blir en skön dag med andra ord :)

3 toppar och undisar ♥

Mörkblå topp från Lindex, 50 kr :)
 
Persikorosa trosor med vit spets och knytning bak, 49 kr !
 
2 toppar från Veromoda, båda på rea :) 216 kr !
 
Detta är några av de plagg jag shoppade för ett tag sedan :) Är mycket nöjd med mina köp ! Älskar basplagget från Lindex som passar till det mesta och oversize tröjorna som går att använda till leggings då de är en aning längre i modellen :)

RSS 2.0